Οι "πτώσεις τιμών" των αγαπημένων σας, τώρα στο inbox σας

Αναμφίβολα, δεν είναι λίγες οι φορές που βρίσκεις ένα προϊόν που σε ενδιαφέρει στο Skroutz, αλλά θέλεις να περιμένεις μέχρι να πέσει η τιμή του πριν προχωρήσεις στην αγορά. Χρησιμοποιώντας τα "Αγαπημένα" και τις Ειδοποιήσεις στην ιστοσελίδα του Skroutz, μπορείς να κάνεις το πρώτο βήμα για να ενημερώνεσαι σχετικά με τις μεταβολές των τιμών των αγαπημένων σου προϊόντων.

Εδώ, λοιπόν, η πρόσθετη λειτουργία “Πτώσεις τιμών” έρχεται να σου λύσει τα χέρια και να κάνει την αναμονή πιο ανώδυνη. Συγκεκριμένα, όταν υπάρχει σημαντική πτώση τιμής σε κάποιο προϊόν που σε ενδιαφέρει, μπορείς να επιλέξεις να λαμβάνεις σχετική ειδοποίηση στο e-mail σου.

Πώς λειτουργεί;

  • Συνδέσου στο λογαριασμό σου στο Skroutz. Εάν δεν είσαι ήδη εγγεγραμμένο μέλος, τότε μπορείς να κάνεις εγγραφή επιλέγοντας “Γίνε μέλος“
  • Αναζήτησε και πρόσθεσε στα “Αγαπημένα“ σου τα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν πατώντας το εικονίδιο της καρδιάς.


  • Κάθε φορά που υπάρχει σημαντική μείωση της τιμής κάποιου προϊόντος που έχεις προσθέσει ως αγαπημένο, θα λαμβάνεις e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχεις δηλώσει κατά την εγγραφή σου.

Με αυτόν τον τρόπο, ενημερώνεσαι ακόμη πιο άμεσα για την πορεία των τιμών των αγαπημένων σου προϊόντων, ώστε να αποφασίσεις πότε είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να αγοράσεις αυτό που σε ενδιαφέρει.

Πώς ενεργοποιώ - απενεργοποιώ τις ειδοποιήσεις πτώσης τιμών με e-mail;

Οι ειδοποιήσεις πτώσης τιμών με e-mail ενεργοποιούνται αυτόματα την πρώτη φορά που θα προσθέσεις κάποιο προϊόν ως Αγαπημένο.

Αν θέλεις να ενεργοποιήσεις ή να απενεργοποιήσεις την αποστολή ειδοποιήσεων για πτώσεις τιμών μέσω e-mail, τότε θα πρέπει να προσαρμόσεις ανάλογα τις ρυθμίσες στο προφίλ σου, κάνοντας κλικ αρχικά στο μενού πάνω δεξιά που βρίσκεται το avatar σου και επιλέγοντας "Ρυθμίσεις".

Στη συνέχεια, για να εντοπίσεις το πάνελ διαχείρισης των Ειδοποιήσεων, κάνε κλικ στο πεδίο "Ρυθμίσεις λογαριασμού" και επίλεξε "Ειδοποιήσεις".

Στην οθόνη διαχείρισης όλων των Ειδοποιήσεων που λαμβάνεις από το Skroutz, θα δεις την επιλογή "Πτώσεις τιμών", που αφορά την αποστολή των σχετικών e-mail. Εδώ μπορείς να ενεργοποιήσεις ή να απενεργοποιήσεις την αποστολή των e-mail, προσαρμόζοντας ανάλογα το συγκεκριμένο πεδίο.

Η λειτουργία “Πτώσεις τιμών” βοηθάει καθημερινά τους επισκέπτες μας να κάνουν τις αγορές τους στις τιμές που θέλουν. Ελπίζουμε να είναι χρήσιμη και σε σένα!

Ποιοι είμαστε

Η Skroutz Α.Ε. ιδρύθηκε το 2005 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών τεχνολογίας, δημιουργώντας πρωτοποριακές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και ιστοσελίδες υψηλής απόδοσης.

Με έδρα την Αθήνα, η Skroutz Α.Ε. είναι το κορυφαίο digital brand πίσω από τη δημιουργία και την εξέλιξη των δυνατοτήτων της πρωτοποριακής μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης τιμών και προϊόντων www.skroutz.gr. Η εταιρεία παρέχει ένα εύρος χρηστοκεντρικών λύσεων λογισμικού και πλατφορμών ηλεκτρονικού εμπορίου αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες και μεθοδολογίες, που αναδεικνύουν το πάθος του ανθρώπινου δυναμικού της.