Bosch SMI68IS00E Πλυντήριο Πιάτων Εντοιχιζόμενο
Πλυντήρια Πιάτων

Bosch SMI68IS00E Πλυντήριο Πιάτων Εντοιχιζόμενο

Εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων με εμφανή μετόπη. 

Ησυχία στην κουζίνα με το εξαιρετικά αθόρυβο πλυντήριο πιάτων SuperSilence, με Αθόρυβο πρόγραμμα.

ExtraDry: ενισχυμένο στέγνωμα για καλύτερο

Δες όλη την περιγραφή

Εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων με εμφανή μετόπη. 

Ησυχία στην κουζίνα με το εξαιρετικά αθόρυβο πλυντήριο πιάτων SuperSilence, με Αθόρυβο πρόγραμμα.

ExtraDry: ενισχυμένο στέγνωμα για καλύτερο αποτέλεσμα, ακόμα και στα πιο απαιτητικά σκεύη.

Ποτήρια 40C: ειδικό πρόγραμμα για απαλό καθαρισμό και στέγνωμα των πιο ευαίσθητων γυαλικών σας.

Δες όλη την περιγραφή

από 719,00 €
 1. Επιλεγμένο κατάστημα

  Επιλεγμένο κατάστημα

  719,00 €

 2. Επιλεγμένο κατάστημα

  Επιλεγμένο κατάστημα

  720,00 €

Περιγραφή

Εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων με εμφανή μετόπη. 

Ησυχία στην κουζίνα με το εξαιρετικά αθόρυβο πλυντήριο πιάτων SuperSilence, με Αθόρυβο πρόγραμμα.

ExtraDry: ενισχυμένο στέγνωμα για καλύτερο αποτέλεσμα, ακόμα και στα πιο απαιτητικά σκεύη.

Ποτήρια 40°C: ειδικό πρόγραμμα για απαλό καθαρισμό και στέγνωμα των πιο ευαίσθητων γυαλικών σας.

Σύστημα καλαθιών VarioFlex: ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία ρύθμισης των καλαθιών κερδίζοντας περισσότερο χώρο για τα σκεύη σας.

LED οθόνη: εύκολη επιλογή προγράμματος, ένδειξη υπολειπόμενου χρόνου και σύντομες πληροφορίες για την κατάσταση του πλυντηρίου πιάτων.

AquaStop: 100% εφ' όρου ζωής εγγύηση προστασίας της οικοσκευής σας από βλάβες λόγω διαρροής νερού.

Σύστημα προστασίας γυαλικών: τα ποτήρια σας παραμένουν αστραφτερά για περισσότερο.

Μπορεί να σας εκπλήσσει αλλά η σκληρότητα του νερού που χρησιμοποιείτε στο πλύσιμο μπορεί να έχει μεγάλες επιπτώσεις στα γυαλικά και στα ευαίσθητα κεραμικά σας. Επειδή το μαλακό νερό προκαλεί διάβρωση στα ποτήρια, τα πλυντήρια πιάτων της Bosch με τεχνολογία προστασίας γυαλικών ρυθμίζουν διαρκώς το βαθμό σκληρότητας του νερού, εξασφαλίζοντας τη προστασία των πολύτιμων ποτηριών και των πορσελάνινων σκευών σας. Τέλεια φροντίδα για τα ευαίσθητα σκεύη σας, χωρίς να κουνήσετε το δάκτυλο σας.

Επιλογή HygienePlus: ξέβγαλμα σε υψηλότερες θερμοκρασίες, για την καλύτερη δυνατή υγιεινή.

Για οικογένειες με μικρά παιδιά ή πάσχοντες από αλλεργίες, ο αντιβακτηριαδιακός καθαρισμός πολλές φορές είναι δύσκολο να επιτευχθεί. Η επιλογή HygienePlus σας εξασφαλίζει υψηλής ποιότητας υγιεινό καθαρισμό. Η επιλογή αυτή ενεργοποιείται σε συνδυασμό με τα συνηθισμένα προγράμματα πλυσίματος και αυξάνει και διατηρεί τη θερμοκρασία ξεβγάλματος στους 70°C για 10 λεπτά περίπου για να εξουδετερώσει τα εναπομείναντα βακτήρια. Υγιεινός καθαρισμός και ξεγνοιασιά για εσάς, σε κάθε πλύση.

Super Silence: το πλυντήριο πιάτων που διατηρεί την ησυχία στο σπίτι.

Το να διατηρείτε το σπίτι σας καθαρό μπορεί να είναι δύσκολο. Το να το διατηρείτε αθόρυβο όμως πολλές φορές είναι αδύνατο. Τα πλυντήρια πιάτων με SuperSilence διαθέτουν έναν ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενο κινητήρα, καθώς και άλλα χαρακτηριστικά για τη μείωση του θορύβου για να διατηρούν την ησυχία στο σπίτι. Με ελεύθερα και ενοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων που παράγουν 40 και 45 dB θορύβου αντίστοιχα, το να διατηρείτε την ησυχία στο σπίτι σας δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο.

Extra Dry

Με την ενεργοποίηση της επιλογής Extra Dry, τα πιάτα σας στεγνώνουν τέλεια με υψηλότερες θερμοκρασίες στον κύκλο ξεβγάλματος, ενώ το στέγνωμα διαρκεί περισσότερο. Και όλα αυτά με το πάτημα ενός κουμπιού.

Πρόγραμμα 40°C για ποτήρια: ήπιο πρόγραμμα για τα πολύτιμα ποτήρια σας.

Πόσες φορές, δεν παρατηρήσατε όταν βγάζατε τα ποτήρια σας από το πλυντήριο πιάτων ότι αυτά ήταν ακόμη βρώμικα ή υγρά, και χρειαζόντουσαν επιπλέον πλύσιμο; Το νέο πρόγραμμα 40 °C για ποτήρια καθαρίζει ήπια τα ποτήρια, ακόμη και τα κρυστάλλινα υψηλής ποιότητας, προσφέροντας παράλληλα ιδανικό στέγνωμα και αστραφτερή λάμψη. Αυτό γίνεται δυνατό με τη μείωση της θερμοκρασίας πλυσίματος, τη ρύθμιση της θερμοκρασίας του νερού κατά το ξέβγαλμα και την παράταση της διάρκειας στεγνώματος. Δώστε στα ποτήρια σας τη φροντίδα που τους αξίζει.

Τεχνολογία ActiveWater: λιγότερο νερό, λιγότερη ενέργεια, μεγαλύτερη απόδοση.

H πρωτοποριακή τεχνολογία ActiveWater της Bosch μεγιστοποιεί την αποδοτικότητα και εξασφαλίζει πλύση φιλική προς το περιβάλλον, για άριστο καθάρισμα. Η εξοικονόμηση νερού και ενέργειας γίνεται μέσω στοχευμένης διανομής νερού, μιας βελτιστοποιημένης τεχνολογίας φιλτραρίσματος, καθώς και με ταχύτερη θέρμανση και μεγαλύτερη απόδοση της αντλίας, για αυξημένη κυκλοφορία του νερού.

Η τέλεια πλύση, που δε σπαταλά ούτε σταγόνα.

Τα φορτία στο πλυντήριο πιάτων σας δεν είναι όλα τα ίδια, άρα γιατί πρέπει ο κάθε κύκλος να χρησιμοποιεί την ίδια ακριβώς ποσότητα νερού; Ο αισθητήρας φορτίου χρησιμοποιεί έναν αισθητήρα της ταχύτητας περιστροφής ο οποίος μετρά το βάρος του φορτίου και τη στάθμη του νερού, ώστε να χρησιμοποιεί μόνο την απαιτούμενη ποσότητα νερού. Για παράδειγμα σε μικρότερα φορτία απαιτείται λιγότερο νερό για το ξέβγαλμα, οπότε προστίθεται και λιγότερο νερό, ενώ σε μεγαλύτερα φορτία προστίθεται περισσότερο νερό για να μουλιάσουν τα σκεύη. Μία λειτουργία που σας εξασφαλίζει τέλεια αποτελέσματα ενώ σας εξοικονομεί νερό και ενέργεια; Αυτό και αν είναι έξυπνο.

IntensiveZone: καθαρίζει αποτελεσματικά μαγειρικά σκεύη με το πάτημα ενός κουμπιού.

Η επιλογή IntensiveZone, την οποία μπορείτε να προσθέσετε σε πολλά προγράμματα, εξασφαλίζει υψηλότερη πίεση ψεκασμού και αυξάνει τη θερμοκρασία στο κάτω καλάθι. Τα έντονα λερωμένα μαγειρικά σκεύη, όπως τηγάνια και κατσαρόλες, καθαρίζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ενώ τα πιο ευαίσθητα σκεύη, όπως πιάτα και ποτήρια, μπορείτε να τα τοποθετείτε στο πάνω καλάθι.

AquaSensor: τέλεια αποτελέσματα καθαρισμού χωρίς να σπαταλάτε μια σταγόνα νερού.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό από το να αδειάζετε το πλυντήριο πιάτων και τα πιάτα να εξακολουθούν να είναι λερωμένα. Ο αισθητήρας AquaSensor εξασφαλίζει το τέλειο πλύσιμο των πιάτων σας κάθε φορά. Στην αρχή κάθε πλύσης, ο αισθητήρας AquaSensor χρησιμοποιώντας δέσμες φωτός εντοπίζει πόσο λερωμένα είναι τα πιάτα σας. Ανάλογα με τα κατάλοιπα φαγητού, τα λίπη και τα υπολείμματα του απορρυπαντικού ο αισθητήρας θα προσαρμόσει τη διάρκεια του ξεβγάλματος για τέλεια αποτελέσματα, ενώ αν απαιτείται θα εκτελέσει και μία πρόπλυση. Επιπλέον, επειδή σε κάθε ξέβγαλμα χρησιμοποιεί ακριβώς όσο νερό χρειάζεται, ο αισθητήρας AquaSensor ελαχιστοποιεί τη κατανάλωση του νερού. Το έξυπνο ξέβγαλμα που πετυχαίνει τέλεια αποτελέσματα, κάθε φορά.

Θήκη για μαχαιροπίρουνα που τοποθετείται εύκολα στο κάτω καλάθι.

Μπορείτε να τοποθετήσετε τη θήκη για μαχαιροπίρουνα ευέλικτα, σε όποιο σημείο του κάτω καλαθιού επιθυμείτε. Έτσι, όχι μόνο έχετε έναν άνετο χώρο αποθήκευσης για τα μαχαιροπίρουνα, αλλά δεν εμποδίζεται και η τοποθέτηση των υπολοίπων σκευών.

Αυτόματα προγράμματα

Διαφορετικά φορτία στο πλυντήριο απαιτούν και διαφορετικές ρυθμίσεις πλυσίματος. Επιλέγοντας λάθος πρόγραμμα δε σπαταλάτε μόνο το χρόνο σας, αλλά και νερό και ενέργεια. Τα αυτόματα προγράμματα της Bosch ρυθμίζουν αυτόματα τη θερμοκρασία του νερού και τη διάρκεια του στεγνώματος κατά το πλύσιμο ανάλογα με τη ποσότητα και το βαθμό λερώματος των σκευών σας. Αυτό σημαίνει ότι τα αυτόματα προγράμματα χρησιμοποιούν μόνο όσο νερό χρειάζεται για τέλεια αποτελέσματα. Η σωστή πλύση για κάθε φορτίο – όλα με το πάτημα ενός κουμπιού.

Ηλεκτρονικός διακόπτης χρονοκαθυστέρησης

Με τη λειτουργία ηλεκτρονικής χρονοκαθυστέρησης μπορείτε να προεπιλέξετε το πρόγραμμα πλύσης και την επιθυμητή ώρα έναρξής του για να πλυνθούν τα πιάτα σας. Αυτό σας επιτρέπει να χειρίζεστε τη συσκευή σας εύκολα, οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της ημέρας, ή ακόμα και της νύχτας εσείς το επιθυμείτε. Μάλιστα, μετά την έναρξη του προγράμματος που έχετε επιλέξει, σας ενημερώνει και δείχνει τον ακριβή χρόνο που απομένει για την επιτυχή ολοκλήρωσή του.

Κατασκευαστής

Bosch

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Τοποθέτηση
Εντοιχιζόμενο
Προγράμματα Πλύσης
8
Προγραμματισμός Χρόνου Έναρξης
Ναι
Χρώμα
Inox

Νέα Ενεργειακή Ετικέτα

Ενεργειακή Κλάση
D
Ετήσια Κατανάλωση Ενέργειας
84 kwh/100 κύκλους
Χωρητικότητα σε Σερβίτσια
13
Κατανάλωση Νερού
9,5 lt/κύκλο
Διάρκεια Προγράμματος
3:55 hrs
Επίπεδο Θορύβου
44 dB
Ενεργειακή Κλάση Θορύβου
B

Παλιά Ενεργειακή Ετικέτα

Ενεργειακή Κλάση
A+++
Ετήσια Κατανάλωση Ενέργειας
234 kWh/y
Ετήσια Κατανάλωση Νερού
2660 lt/έτος
Απόδοση Στεγνώματος
A
Χωρητικότητα σε Σερβίτσια
13
Επίπεδο Θορύβου
44 dB

Διαστάσεις

Ύψος
81,5 cm
Πλάτος
59,8 cm
Βάθος
57,3 cm

Smart Ιδιότητες

Συνδεσιμότητα
-

Σημαντική πληροφορίαΤα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

 • 4
  2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις

  το πλυντήριο φαίνεται να είναι ποιοτικά φτιαγμένο και με μεγάλη χωρητικότητα και ελπίζω να αντέξει πολλά χρονιά χωρίς βλάβες.
  το χρησιμοποιώ εδώ και ένα χρόνο περίπου .

  καθαρίζει τέλεια όλα τα σκευή ,δεν χρειάζεται να ξεπλυθεί τίποτα πριν τα βάλουμε για πλύσιμο αρκεί βέβαια να αφαιρέσουμε τα χοντρά υπολείμματα.

  το πρόγραμμα eco το χρησιμοποίησα μια φορά και δεν έμεινα ευχαριστημένος ούτε στην καθαριότητα ούτε στο στέγνωμα.
  οπότε χρησιμοποιώ το πρόγραμμα 75 βαθμών και πάντα βγαίνουν πεντακάθαρα
  ταψιά και γάστρες με πολύ ξεραμένα υπολείμματα πρέπει να τριφτούν πρώτα λίγο με συρματακι για να καθαρίσουν τέλια .
  μέχρι και τα μεταλλικά φίλτρα του απορροφητήρα μπορούν να καθαριστούν άφοβα το πλυντήριο και τα καθαρίζει άψογα.
  το φίλτρο στο πάτο του πλυντηρίου σπάνια χρειάζεται καθάρισμα οπότε ένας μπελάς λιγότερος.
  μια φορά μόνο μου παρουσίασε δυσλειτουργία όταν του έβαλα μια μεγάλη λαμαρίνα φούρνου και κόλλησε το χρονόμετρο και δεν προχωρούσε. όποτε τέτοιου είδους σκευή φαρδιά και τετράγωνα κάλο θα ήταν να μην τα βαζεται.

  • Αθόρυβο
  • Πλήθος προγραμμάτων
  • Χωρητικότητα
  • Χώρος για μεγάλα σκεύη
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Ποιότητα πλυσίματος
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • 5
  3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις
  Επιβεβαιωμένη αγορά

  Πολύ καλή επιλογή.
  Το έχω 1 μήνα. Αθόρυβο, τεράστιος χώρος για τα πάντα, πλένει άψογα σε όποιο πρόγραμμα και εάν χρησιμοποιήσω (ακόμα ψάχνομαι με τα προγράμματα).
  Μειονέκτημα το οποίο δεν είχα προσέξει κατα την αγορά του είναι ότι δεν έχει πρόγραμμα για 1/2 της ποσότητας (για το ένα μόνο ράφι), με αποτέλεσμα ιδανικά να χρειάζεται να περιμένεις να γεμίσει για οικονομικό πλύσιμο.

  • Ποιότητα πλυσίματος
  • Αθόρυβο
  • Χωρητικότητα
  • Χώρος για μεγάλα σκεύη
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Πλήθος προγραμμάτων
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • 5
  3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις

  Τα λόγια περιττά.
  Την 1η φορά νόμιζα ότι κάναμε πατάτα στην σύνδεση και δν δούλεψε!
  Πραγματικά ΑΘΟΡΥΒΟ!
  Ακούγεται μόνο όταν αποβάλει τα νερά μέσω της αποχέτευσης.
  Touch κουμπιά
  Προγράμματα
  Τεχνολογία
  Ομορφιά για την κουζινα.

  • Ποιότητα πλυσίματος
  • Αθόρυβο
  • Πλήθος προγραμμάτων
  • Χωρητικότητα
  • Χώρος για μεγάλα σκεύη
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • 3
  16 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις

  Αγόρασα το προϊόν πριν από περίπου ένα χρόνο και μετά το χρόνο έπαθε βλάβη (Ε15). Το ότι έπαθε βλάβη τόσο νωρίς θα μπορούσα να το παραβλέψω αν είχαμε ικανοποιητική τεχνική υποστήριξη. Το προϊόν είναι εντός εγγύησης αλλά μέχρι στιγμής έχουν περάσει πάνω από 15 μέρες χωρίς να έχει επισκευαστεί καθώς πάμε από ακύρωση σε ακύρωση από την τεχνική τους υποστήριξη, αφήνοντας μας μέσα στα Χριστούγεννα χωρίς πλυντήριο πιάτων παρότι έχοντας ακυρώσει ήδη δύο ραντεβού. Παρόλο που απόδοση του πλυντηριόυ είναι ικανοποιητική θεωρώ ότι λόγω της προβληματικής τεχνικής υποστήριξης μπορεί να μη το επέλεγα.

  • Ποιότητα πλυσίματος
  • Αθόρυβο
  • Πλήθος προγραμμάτων
  • Χωρητικότητα
  • Χώρος για μεγάλα σκεύη
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • 5
  2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις
  Επιβεβαιωμένη αγορά

  Μέτρησα και την κατανάλωση ρεύματος ..το eco πρόγραμμα ειναι πραγματικά το ποιο οικονομικό (750w) παρόλο που κάνει 3.40 ώρες.
  επίσης τα τατσ κουμπιά δεν είναι και το καλύτερο θα προτιμούσα πατητά.
  Είναι πάντως οικονομικό κ αθόρυβο για μαι οικογένεια με 3 άτομα γεμίζει μια φορά στις 2 μέρες.
  τα πολύ μεγάλα σκεύη χωράνε δύσκολα στο κάτω μέρος

  • Ποιότητα πλυσίματος
  • Αθόρυβο
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Πλήθος προγραμμάτων
  • Χωρητικότητα
  • Χώρος για μεγάλα σκεύη
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • 5
  1 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις

  Τομονο μειονεκτημα είναι τοι δε χωράει εύκολα ταψί μεγάλο του φουρνου

  • Ποιότητα πλυσίματος
  • Αθόρυβο
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Πλήθος προγραμμάτων
  • Χωρητικότητα
  • Χώρος για μεγάλα σκεύη
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • 5
  στις

  • Ποιότητα πλυσίματος
  • Αθόρυβο
  • Πλήθος προγραμμάτων
  • Χωρητικότητα
  • Χώρος για μεγάλα σκεύη
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
 • 5
  στις
  Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Ποιότητα πλυσίματος
  • Αθόρυβο
  • Πλήθος προγραμμάτων
  • Χωρητικότητα
  • Χώρος για μεγάλα σκεύη
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
 • 5
  στις
  Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Ποιότητα πλυσίματος
  • Πλήθος προγραμμάτων
  • Χωρητικότητα
  • Χώρος για μεγάλα σκεύη
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Μέτριος θόρυβος

Ερωτήσεις

28 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν

Έβαλε κάνεις μετά ξύλο στην πρόσοψη για να ταιριάζει με την κουζίνα του;

Ναι είναι εύκολο για έναν μάστορα εάν έχει και το παλιό πορτακι από το ντουλάπι που ίσως έβγαλε από την κουζίνα.

ποια είναι η χώρα κατασκευής ;

Δες όλες τις ερωτήσεις (3)

Οι χρήστες είδαν επίσης