Google Home Mini Smart Hub με Ηχείο Συμβατό με Google Home Γκρι
Smart Hubs

Google Home Mini Smart Hub με Ηχείο Συμβατό με Google Home Γκρι Κωδικός: 12832733

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Συνδεσιμότητα: Wi-Fi, Bluetooth
 • Συμβατό με Google Home
 • Αριθμός ηχείων: 1
 • Χωρίς ενσωματωμένη κάμερα
 • Διαθέτει μικρόφωνο
Δες όλη την περιγραφή

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 86,80 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Αθήνα, Άλλοι τρόποι πληρωμής

 1. 86,80 €

Περιγραφή

Το 2ης γενιάς Google Nest Mini τώρα είναι ακόμα πιο έξυπνο και πιο ισχυρό.

Το νέο Mini διατηρεί την όμορφη, απέριττη σχεδίαση του προκατόχου του, με το κυκλικό σχήμα και την υφασμάτινη επένδυση (που τώρα είναι κατασκευασμένη από 100% ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια) αλλά προσφέρει 2x ισχυρότερο μπάσο σε σχέση με την 1η γενιά. Απόλαυσε ήχο 360-μοιρών με δυνατό μπάσο και σε υψηλή ένταση χωρίς παραμορφώσεις. Χάρη στα 3 ενσωματωμένα μικρόφωνα far-field μπορεί να σε ακούσει επίσης από την άκρη του δωματίου. Άλλωστε, ενσωματώνει τον Google Assistant και επομένως είναι πρόθυμο να απαντήσει στις ερωτήσεις σου, να σε βοηθήσει παρέχοντας διάφορες πληροφορίες ή να οργανώσει το πρόγραμμα και τα ραντεβού σου, να πραγματοποιήσει κλήσεις ή ακόμα και να ρυθμίσει τον… φωτισμό στον χώρο σου.

Ζήτησε από τον Google Assistant να παίξει το αγαπημένο σου τραγούδι ή στρίμαρε μουσική από το κινητό σου τηλέφωνο (τοπικό περιεχόμενο ή περιεχόμενο από υπηρεσίες music streaming όπως το YouTube Music, το Spotify κ.ά.), εύκολα και απλά. Άλλωστε διαθέτει ενσωματωμένο (built-in) Chromecast.

Οι δυνατότητες του Google Assistant και η διαθεσιμότητα των υπηρεσιών music streaming διαφέρει από χώρα σε χώρα.

Bluetooth και WiFi

Η συσκευή ενσωματώνει WiFi (802.11 a/b/g/n/ac, dual-band) και Bluetooth 5.0 και επομένως μπορείς να «στριμάρεις» στο ηχείο μουσική από οποιαδήποτε φορητή (π.χ. κινητό) ή συμβατή συσκευή.

Chromecast built-in

Χάρη στο ενσωματωμένο Chromecast (built-in) μπορείς να «στριμάρεις» μουσική στο ηχείο μέσω WiFi από τις αγαπημένες σου εφαρμογές μουσικής (YouTube Music, Spotify, Pandora κ.ά.) μέσω WiFi από το κινητό ή οποιαδήποτε άλλη συμβατή συσκευή.

Ταιριάζει τέλεια στον χώρο σου

Χάρη στον όμορφο, απέριττο σχεδιασμό το Google Nest Mini ταιριάζει τέλεια σε κάθε χώρο. Μπορείς μάλιστα να το κρεμάσεις ακόμα και στον τοίχο αν θέλεις!

Από ανακυκλώσιμα υλικά

Η υφασμάτινη επένδυση του Nest Mini είναι κατασκευασμένη σε ποσοστό 100% από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια.

Πλούσιος ήχος

Χάρη στον οδηγό 40mm και το βελτιστοποιημένο λογισμικό απολαμβάνεις ήχο 360° που γεμίζει τον χώρο με 2x ισχυρότερο μπάσο από τον προκάτοχό του.

Έλεγξε άλλες έξυπνες συσκευές

Το Nest Mini συνεργάζεται με άλλες συμβατές έξυπνες συσκευές στο σπίτι. Έτσι, μπορείς να του ζητήσεις να ανάψει ή να σβήσει τα φώτα κ.ά. Όλες οι ρυθμίσεις πραγματοποιούνται εύκολα μέσω του Google Home app από το κινητό ή το tablet σου.

Ιδιωτικότητα

Το Nest Mini προστατεύει την ιδιωτικότητα σου. Έτσι, μπορείς να διαγράψεις το ιστορικό λέγοντας: «Hey Google, delete what I just said».

Πες… «Hey Google»

Μπορείς να πεις: «Hey Google, set a timer for 5 minutes». Το ηχείο επίσης μπορεί να σε πληροφορήσει για τον καιρό, να οργανώσει τα ραντεβού και γενικότερα το πρόγραμμα σου, να ρυθμίσει το ξυπνητήρι και πολλά άλλα χάρη στον Google Assistant. Όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα, μόνο με τη φωνή σου!

Με μια ματιά

 • Εύρεση πληροφοριών και εύκολος προγραμματισμός ολόκληρης της ημέρας, μέσω απλών φωνητικών εντολών
 • Πληροφορίες για κοντινά καταστήματα, την κίνηση στους δρόμους, τον καιρό, και ακόμη περισσότερα
 • Ορισμός ξυπνητηριών και υπενθυμίσεων, αναζήτηση και ακρόαση μουσικής, ή εύρεση ταινιών στο Netflix
 • Συμβατότητα με πλειάδα εφαρμογών και smart συσκευών, για φωνητική λειτουργία τους μέσω του Google Home Mini

Τι είναι το Smart Hub;

To Smart Hub είναι μια συσκευή που χρησιμεύει ως κεντρικό σημείο ελέγχου για τις έξυπνες οικιακές σας συσκευές. Συνήθως συνδέεται στο διαδίκτυο και χρησιμοποιεί ασύρματα πρωτόκολλα επικοινωνίας, όπως Wi-Fi, Bluetooth και Zigbee, για να επικοινωνεί με άλλες έξυπνες συσκευές, όπως έξυπνα φώτα, θερμοστάτες, κάμερες ασφαλείας και άλλα.

Το smart hub μπορεί να ελεγχθεί μέσω μιας εφαρμογής smartphone, μιας διεπαφής web ή ακόμη και μέσω φωνητικών εντολών με τη χρήση ενός εικονικού βοηθού όπως η Amazon Alexa ή ο Google Assistant. Mπορεί επίσης να αυτοματοποιήσει ενέργειες με βάση τις προτιμήσεις του χρήστη, όπως το να ανάβει τα φώτα όταν κάποιος μπαίνει σε ένα δωμάτιο ή να ρυθμίζει τον θερμοστάτη ανάλογα με την ώρα της ημέρας.

Ένα από τα πλεονεκτήματα της χρήσης του είναι ότι επιτρέπει τον ευκολότερο έλεγχο και την αυτοματοποίηση πολλαπλών συσκευών από ένα ενιαίο περιβάλλον εργασίας.

Συνολικά, ένας Smart Hub μπορεί να βοηθήσει στην απλοποίηση της διαχείρισης ενός “έξυπνου σπιτιού” και να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη.

Πώς με βοηθάει στο να κάνω το σπίτι μου πιο “έξυπνο”;

 • Έλεγχος από απόσταση: Με το smart hub, μπορείτε να ελέγχετε το smart home σας από απόσταση, χρησιμοποιώντας το κινητό σας τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε το σπίτι σας ακόμα και όταν δεν είστε εκεί.
 • Εξοικονόμηση ενέργειας: Το smart hub μπορεί να συντονίζει τις συσκευές σας και να βοηθήσει στην εξοικονόμηση ενέργειας. Για παράδειγμα, μπορεί να ελέγχει τις έξυπνες λάμπες σας και να τις κλείνει αυτόματα όταν δεν χρειάζονται.

 • Αυτοματισμός: Ο αυτοματισμός είναι ένας σημαντικός παράγοντας στη λειτουργία ενός smart home και οι smart hub συσκευές συμβάλλουν σημαντικά στη δημιουργία αυτοματισμών. Μπορεί να περιλαμβάνει τη δημιουργία αυτόματων κανόνων για την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση συσκευών, τη ρύθμιση της θερμοκρασίας του σπιτιού, τη ρύθμιση του φωτισμού και πολλά άλλα. Ο αυτοματισμός σας βοηθάει να εξοικονομήσετε χρόνο, να μειώσετε το κόστος της ενέργειας και να διευκολύνετε τη ζωή σας. Ένα smart hub μπορεί να διευκολύνει τη δημιουργία αυτοματισμών στο smart home σας, καθώς λειτουργεί ως κεντρικός ελεγκτής για τις διάφορες συσκευές σας. Μπορεί να συνδέσει τις συσκευές σας και να συντονίσει τις λειτουργίες τους, χρησιμοποιώντας ενσωματωμένους αισθητήρες και άλλες τεχνολογίες. Μπορεί επίσης να συνεργαστεί με άλλα smart home συστήματα, όπως η έξυπνη κλειδαριά ή η έξυπνη κάμερα.

Πλεονεκτήματα ενός Smart Hub

Ένα smart hub είναι μια συσκευή που συνδέει πολλαπλές έξυπνες συσκευές στο σπίτι σας και σας επιτρέπει να τις ελέγχετε από μια κεντρική τοποθεσία. Μερικά από τα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν:

 • Ευκολία: Μπορείτε να ελέγχετε πολλές έξυπνες συσκευές από ένα κεντρικό σημείο, όπως ένα smartphone ή ένα tablet, κάνοντας τη ζωή σας πιο εύκολη.
 • Εξοικονόμηση χρόνου: Μπορείτε να ελέγχετε πολλές συσκευές ταυτόχρονα και να προγραμματίσετε διάφορες ενέργειες, όπως αυτόματος έλεγχος της θερμοκρασίας στο σπίτι σας, επιτρέποντας σας να εξοικονομείτε χρόνο.
 • Αύξηση της ασφάλειας: Με το smart hub μπορείτε να ελέγχετε τις κάμερες ασφαλείας και τις συσκευές συναγερμού σας, επιτρέποντάς σας να αυξάνετε την ασφάλεια του σπιτιού σας.
 • Εξοικονόμηση χρημάτων: Με τη δυνατότητα ελέγχου του φωτισμού και των θερμοστάτεων από απόσταση, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα στο λογαριασμό σας.

Τι πρέπει να προσέξω πριν την αγορά ενός Smart Hub;

 • Συμβατότητα: Βεβαιωθείτε ότι το smart hub που επιλέγετε είναι συμβατό με τις συσκευές που έχετε στο σπίτι σας. Ελέγξτε τις προδιαγραφές του smart hub και βεβαιωθείτε ότι υποστηρίζει τις συσκευές σας.
 • Πλατφόρμα: Βεβαιωθείτε ότι το smart hub υποστηρίζει την πλατφόρμα λογισμικού που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε. Ορισμένα smart hubs χρησιμοποιούν διαφορετικές πλατφόρμες, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε τη σωστή πλατφόρμα για το smart hub που θέλετε να αγοράσετε.
 • Ασφάλεια: Βεβαιωθείτε ότι το smart hub που επιλέγετε έχει καλές πρακτικές ασφαλείας και έχει ενημερωθεί για τις πιο πρόσφατες απειλές ασφαλείας. Τα smart hubs είναι συνδεδεμένα με το διαδίκτυο και μπορούν να αποτελέσουν στόχο για κακόβουλους επιτιθέμενους.

 • Δυνατότητες: Βεβαιωθείτε ότι το smart hub που επιλέγετε έχει όλες τις λειτουργίες που χρειάζεστε.

Συνδεσιμότητα Bluetooth, Wi-Fi

 • Bluetooth: Συνδέεται με έξυπνες συσκευές μέσω Bluetooth και έχει εύρος 10 μέτρα περίπου.
 • Wi-Fi: Συνδέεται με έξυπνες συσκευές μέσω δικτύου Wi-Fi. Υποστηρίζεται από smartphone.

Skroutz tips

Φροντίσαμε και μάθαμε για σένα!

 • Σύμφωνα με τους χρήστες το μικρόφωνο, αν ανεβάσεις τον ήχο πάνω από το 45-50 % δεν σε ακούει το μικρόφωνο και πρέπει ή να το χαμηλώσεις μέσο της εφαρμογής ή να το χειρηστείς μεσο της εφαρμογης παλι.
 • Δεν υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα.
 • Διαθέτει αντιολισθητικό pad.
 • Ο φορτιστής του (δεν έχει μπαταρία) ειναι στρογγυλός με ένα άσπρο καλώδιο, περίπου 2 μέτρα.

Κατασκευαστής

Google

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Kit
Όχι
Αριθμός Ηχείων
1
Μικρόφωνο
Ναι
Ενσωματωμένη Κάμερα
Όχι
Οθόνη
Όχι
Χρώμα
Γκρι

Smart Ιδιότητες

Smart Οικοσύστημα
Google Home
Συνδεσιμότητα
Wi-Fi, Bluetooth

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+2Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

 • Το χρησιμοποιώ σχεδον 3 χρόνια και είμαι απολύτως ευχαριστημένος. Η χρήση που του κάνω είναι καθημερινή και συνεχής. Είναι συνδεδεμενο με 2 λάμπες, 2 πρίζες (μια καφετιέρα και τώρα το καλοκαίρι ενας ανεμιστηρας), το air condition και την τηλεοραση. Εκτός των συσκευών φυσικά το χρησιμοποιώ συχνότατα για να μου υπενθυμισει κατι σε καποια ημερομηνια, να με ξυπνησει μια συγκεκριμενη ωρα καθως και για οποιαδηποτε εγκυκλοπαιδικη πληροφορια ή μαθηματικη πραξη χρειαστω οταν καθομαι στο γραφειο μου. Μαλλον δουλευει καλυτερα αν το τηλεφωνο ειναι σε Αγγλικη γλωσσα αλλα εγω παντα ετσι ειχα το τηλεφωνο μου κι αλλιως. Απαιτει τουλαχιστον αξιοπρεπη χρηση Αγγλικων και ειναι τρομερα βολικο.
  Το μονο αρνητικο ειναι οτι κακομαθαινεις. Πηγα διακοπες και μου κακοφανηκε που στο ξενοδοχειο δεν μπορουσα απλως να πω οτι ζεσταινομαι και επρεπε να ψαξω το χειριστηριο του κλιματιστικου. Πεντε αστερια.
  ΥΓ: Το είχα παρει στα 25€ αλλα θεωρω οτι αξιζει τα λεφτα του και στα 50€ που το βλεπω τωρα.

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Συνδέεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
  • Συνεργάζεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

  αριστο,αλλξα ολες τις λαμπες σε εξυπνες και αγορασα και το chromecast , αλλα συμαντικο πως πρεπει να ξερεις να μιλας αρεκα καλα αγγλικα.οταν εχω καμια εβδομαδα να το χρησιμοποησω θελει εππανακινηση και αλλες φορες resrt και το chromecast αλλα μονο μια φορα μου ετυχε οποτε δεν με χαλασε

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Συνδέεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
  • Συνεργάζεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • pj250133
  5
  2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Το χρησιμοποιώ περισσότερο από όσο νόμιζα.. κυρίως stream Spotify και ραδιόφωνο. Ποιοτική κατασκευή, βολεύει αρκετά και η ποιότητα ήχου άνω του μετρίου.

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • ssikiotis
  4
  5 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

  μέχρι στιγμής έχω 2 στο σπίτι σε διαφορετικά δωμάτια, έχω συνδεμενες έξυπνες συσκευές και δίνω φωνητικές εντολές. Το μόνο μειονέκτημα που εχω εντοπίσει είναι ότι συνδέονται και αποσυνδεονται από το Google Home ενώ στην πραγματικότητα είναι συνδεδεμένα, το πρόβλημα αυτό υπάρχει Χρόνια στο Google Home από διάφορες συζητήσεις και σχόλια που υπάρχουν και ακόμα δεν υπάρχει λύση από την Google. Μπόρεσα και έχω δημιουργήσει Group με τα Google nest mini και λειτουργούν απλά στο Google home μπορεί να φαίνονται αποσυνδεδεμένα.

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • Thanasis_Balampos
  4
  3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

  Το χρησιμοποιω εδώ και δυο χρόνια! Είναι πολύ καλό και ευχρηστο, απλά το μόνο θέμα που έχω είναι το μικρόφωνο, αν ανεβάσεις τον ήχο πάνω από το 45-50 % δεν σε ακούει το μικρόφωνο και πρέπει ή να το χαμηλώσεις μέσο της εφαρμογής ή να το χειρηστείς μεσο της εφαρμογης παλι. Και κατι ακόμα που με ενοχλει είναι οτί αν το κινητο ειναι στα ελληνικά, οι λειτουργιες του είναι περιορισμένες και πολλές φορες χρειάζεται να το γυρίσεις στα αγγλικά. Αν εξερέσεις αυτά τα δυο είναι μία πάρα πολύ καλή επιλογή!!

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • HARRIPOK

  Επιβεβαιωμένη αγορά

  Πολύ καλό προϊόν για τα λεφτά του εάν είσαι σε περιβάλλον της google και σου αρέσουν τα smart gadget είναι καλό ξεκίνημα

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • Dimitris Spiliopoulos
  5
  1 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Γειά εμένα προσωπικά με εχει βολέψει πόλη και αξίζει τα λευτα του δεν έχω κάτι να πω εκτός από το είναι πάρα πολύ καλό το συνιστώ ανμφιβολα

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • chrgate89
  3
  5 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Επιβεβαιωμένη αγορά

  Το έχω εδώ και 2 χρονιά, και δεν είμαι ευχαριστημένος, πολλά disconnect χωρίς λογο, πολες φορές χρειάζεται ναντου κάνω complete reset για να δουλέψει. Οταν όμως δουλεύει, δουλεύει μια χαρα και κάνει οτι υπόσχεται, αλλα δυστυχώς πρέπει συχνά να ασχολείσαι μαζι του.

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • gioiliop
  5
  1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

  Το χρησημοποιώ περίπου ένα μήνα σε καθημερινή βάση για να ελέγχω τις συσκευές του σπιτιού μου κυρίως τον φωτισμό. Έχει όλα τα καλούδια της google assistant που έχει ανέβει σε ένα πολύ καλό επίπεδο απο τα παλαιότερα χρόνια. Για τα λεφτά του αξίζει σίγουρα.

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • wado.world
  5
  3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Εχει πολυ πλακα και κανει πολλα πραγματα...εχω και μια smart λαμπα yeelight την οποια την κλεινει και την ανοιγει και ρυθμιζει και το φωτισμο...μονο αρνητικο δν φταιει το προιον ειναι οτι δν υποστηριζεται η ρυθμιση smart τηλεορασεων lg για καποιο λογο και την ελληνικη γλωσσα ακομα...παιζει μουσικη συνδεεται ευκολα και ο ηχος ειναι τρομερα αποδεκτος απο τη συσκευη...αξιζει καθε ευρω στα 25 ευρω που την πηρα αλλα οχι στα 75 που χω δει στα εξω μαγαζια...σιγουρα θα σας χρησιμευσει!

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • sigalasjohn
  5
  5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Επιβεβαιωμένη αγορά

  Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

  Καταρχήν μου έκανε έκπληξη καθώς έχει δυνατότερο ήχο από την Alexa 1&2 (κάτοχος και των δυο) . Έχοντας εξοικείωση με τέτοιου είδους «smart» ηχεία, το «σετάρισμά» του μου φάνηκε ευκολότερο (google > amazon). Μεγάλο ατού στο Spotify καθώς δεν χρειάζεται premium λογαριασμό για να αναπαράγει μουσική (με τα μειονεκτήματα του απλού λογαριασμού βέβαια).
  Μακάρι να ήταν διαφορετικά αλλά σε αυτή την τιμή και για την Ελλάδα όπου η Google έχει μεγαλύτερη υποστήριξη από την Amazon και από την Apple, είναι πιστεύω η καλύτερη επιλογή για να στήσεις ένα «περιβάλλον» έξυπνων συσκευών στο σπίτι σου, τις οποίες θα τις χειρίζεσαι φωνητικά (φώτα, διακόπτες, πρίζες, tv, μουσική κλπ.)

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • babis_man
  4
  4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Επιβεβαιωμένη αγορά

  θα ήθελα το μικρόφωνο λίγο ποιο ισχυρό αλα δεν έχω μέτρο σύγκρισης επίσης δεν έχω και κάποιο από τα μεγαλύτερα μοντέλα, πάντως με λίγες παραπάνω συσκευές καλύπτεται όλος ο χώρος και σε ακούει χωρίς να φωνάζεις. το καλήτερο με πολλές συσκευές είναι ότι γεμίζεις όλους τους χώρους με μουσική και έτσι δεν χρειάζεται να ακούς στο τέρμα με συνέπια να έχεις και καλήτερη ποιότητα ήχου το προτείνω σε άτομα που τους αρέσει να έχουν ένα μουσικό χαλί καθ'ολη την διάρκεια της ημέρας τους και άτομα που ευχαριστιούνται απλά την μουσική σε λογικά πλαίσια.

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • grgalaxian
  5
  2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Επιβεβαιωμένη αγορά

  Ο,τι πιο χρήσιμο για το σπίτι. Έχεις έλεγχο σχεδόν όλων των έξυπνων συσκευών στο σπίτι, πλήρη σύνδεση με όλες τις υπηρεσίες της google, spotify κλπ. Για όλα τα υπόλοιπα αρκεί να το ρωτήσεις.... Έχει πάντα κάτι να απαντήσει...!

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • vvatsos
  5
  11 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Επιβεβαιωμένη αγορά

  Αν θέλετε να αρχίσουν να ασχολούνται με τα Ελληνικά. Πείτε πρώτα "Leave feedback" και μετά κάτι του στυλ "We need support for Greek language".

  Με smart lightswitches, plugs, chromecast κλπ έχω κάνει όλο το σπίτι smart. Ακούει αρκετά καθαρά αν και καμιά φορά πρέπει να φωνάξεις λίγο παραπάνω. Έχω 1 και τώρα που έχει πέσει αρκετά η τιμή του σκέφτομαι να πάρω άλλα 2-3 για τα υπόλοιπα δωμάτια του σπιτιού.

  Σημείωση: Αν είστε από τους τυχερούς/άτυχους που έχετε G-suite (είτε legacy είται payed, προτιμήστε alexa). Κάποια features δεν δουλεύουν (όπως reminders, πρόσβαση σε calendar κλπ) Και το χειρότερο είναι ότι η Google και δεν προειδοποιεί, και η ομάδα του Google Home ρίχνει το φταίξιμο στην G-Suite και το αντίστροφο.

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • PARIS_BANTIS
  4
  15 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

  Για την ελληνική γλώσσα καλό θα ήτανε να ρωτάτε καθημερινά το ηχείο πότε θα αρχίσει να δέχεται φωνητικές εντολές στα ελληνικά και να απαντάει στα ελληνικά κάθε μέρα και όποτε το Θυμάστε γιατί αυτά που λέμε μην ξεχνάτε ότι τα ελέγχουνε οπότε όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε αυτό που θέλουμε και για την Google είναι πανεύκολο Από τη στιγμή που μπορεί να μεταφράσει από οποιαδήποτε γλώσσα στα ελληνικά μπορεί και να ακούσει ελληνικά και να απαντήσει ελληνικά αρκεί να το ζητάμε συνέχεια μέχρι να το κάνουνε!!!!

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • mortis_mammonas
  5
  1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

  είμαι κάτοχος του συγκεκριμένου assistant εδώ και λίγες βδομαδες. δεν θέλω να πω τα θετικά τις συσκευής γτ τα έχουν πει όλοι οι προηγούμενοι. το μόνο που θέλω να προσθέσω είναι ότι δεν χρειάζεται να έχεις premium λογαριασμό στο Spotify για να παίξεις μουσική.. λειτουργεί και με απλό free λογαριασμό χωρίς να χρειάζεται να κάνεις κάποια ιδιαίτερη διαδικασία. το δεύτερο που θέλω να αναφέρω είναι ότι λειτουργεί απίστευτα με το google Chromecast. πολύ γρήγορη απόκριση και εκτέλεση των φωνητικών εντολών στην τηλεόραση.

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • Tech_Lamp
  4
  1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Επιβεβαιωμένη αγορά

  Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

  Αρκετά χρήσιμο καθώς έχει διάφορες χρήσιμες λειτουργίες όπως το ξυπνητήρι η τον έλεγχο των έξυπνων λαμπών. Παρόλα αυτά ανεβάζει θερμοκρασία αλλά όχι σε φοβερά επίπεδα

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • pchrono
  5
  9 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  Έμπειρος χρήστης

  Επιβεβαιωμένη αγορά

  Έχω συνδέσει με sonoff τον θερμοσίφωνα, τα φώτα τα ρολά και την τέντα. Γίνομαι master Wayne σιγα σιγά...

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • aleaax
  5
  4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Επιβεβαιωμένη αγορά

  Εξαιρετικό! Το πήρα κυρίως για την μουσική και στο υπνοδωμάτιο αλλά και στο παιδικό και κάνει την δουλειά του τέλεια. Είναι λίγο δύστροπο, μερικές φορές, στην αναγνώριση άλλων φωνών εκτός από την δική μου στο σπίτι, αλλά γενικά εκτελεί όλες τις εντολές. Είναι πιο εύκολο να του σερβίρεις την εντολή με συγκεκριμένο τρόπο ενώ την έχεις σκεφτεί παρά να διστάζεις και να κολλάς γιατί μετά δεν θα καταλάβει. Σίγουρα αν είναι κανείς audiofreak δεν θα τον καλύψει, αλλά για ποιο casual ακροατές, είναι μια χαρά και με πολλή ένταση!

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • cfanoulis
  4
  1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Δεν συγχρονίζει όπως περίμενα με το κινητό... νόμιζα πως θα μπορούσα να το χειριστώ μέσω αυτου. Παρα ταύτα, τα broadcasts καθως και το Duo εχουν αποδειχτεί πολύ χρήσιμα. Ωράια κατασκευή, και τα ledακια δεν ενοχλούν τόσο.

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • Аλεξ
  5
  2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Το αγορασα τωρα με την καραντινα. Αφορμη το οτι ηθελα να ερθω πιο κοντα στον κοσμο της αυτονομιας. Το google home mini ηταν οτι επρεπε. Χαρη σε αυτο το σπιτι γινεται σιγα σιγα smart. Αγορασα smart bulb, smart camera, smart plug. Και οντως εγινε η ζωη μου πιο ευκολη. Ποιοτικη κατασκευη, αρκετα ομορφο και πολυ ηπιων τονων. Για τα λεφτα του αξιζει σαν επιλογη για τον ελεγχο ενος smart home. Καλος ηχος, αρκετα καλος εντοπισμος φωνης (hey google) και με μια τελευταια ενημερωση της google για το hey google sensitivity πεταει. Value for money!

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • Eleni___spinou
  4
  2 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Επιβεβαιωμένη αγορά

  Ήμουν ανάμεσα σε αυτό και την alexa το διάλεξα καθαρά λόγω της Google γιατί θεωρώ έχει καλύτερη βάση δεδομένων. Από μόνο του είναι ωραίο αλλά εγώ το πήρα σαν βασικό κομματι ώστε να φτιάξω ένα έξυπνο σπιτι, για αρχή ήθελα να το συνδέσω με τηλεόραση LG όμως ακόμα δε το υποστηρίζει όπως ενημερώθηκα και από το επίσημο σαιτ σαν εναλλακτική θα δω με Chromecast. Στα αρνητικά είναι ότι πρέπει να είναι μόνιμα στην πρίζα.

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • Gio_Avra
  5
  4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Επιβεβαιωμένη αγορά

  Εαν διαθέτεις έξυπνες συσκευές στο περιβάλλον σου που να μπορούν να συνδεθούν με το google home, τότε θα σε βοηθήσει πραγματικά. Όχι ότι αλλιώς δεν μπορεί, καθώς μπορείς να μάθεις διάφορες πληροφορίες σχετικά με δρόμους, πληροφορίες σχετικά με τον καιρό και πολλά άλλα. Είναι πολύ ωραίο όμως να μπορείς να χειρίζεσαι διάφορες συσκευές στο περιβάλλον σου μόνο με τη φωνή σου ενώ κάθεσαι. Σίγουρα αξίζει τα χρήματά του!

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • Το εχουν περιγραψει ηδη σαν προιον.
  Θελω να προσθεσω μονο μια λεπτομερεια, που για καποιους μπορει να ειναι σημαντικη.
  Οταν αναφερεται EU adapter στην περιγραφη, σημαινει οτι ερχεται με πριζα Βρετανιας ή ΗΠΑ, και μαζι σου στελνουν εναν ευρωπαικο ανταπτορα/προσαρμογεα για να μπαινει στις ελληνικες suko πριζες. Επειδη η πριζα του Google Home Mini ειναι ηδη μεγαλη, ειτε ευρωπαικη ειτε βρετανικη, αν χρειστει και ανταπτορας γινεται ακομα μεγαλυτερη και μπορει να δημιουργησει καποια προβληματα (ειτε αισθητικα, ειτε επειδη πρεπει να μπει πισω απο καποιο επιπλο).
  Στην περιπτωση μου δεν ηταν προβλημα (αν και δεν το προσεξα στην περιγραφη, και ισως να διαλεγα καποιο με απ ευθειας ευρωπαικη πριζα αν το προσεχα), γιατι η θεση που μπαινει η πριζα τη χωραει και δεν φαινεται.

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • thomaskatsoudas
  5
  3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Για τα λεφτά του, το προϊόν αξίζει 100%. Τι έχω τουλάχιστον ένα χρόνο δεν έχει πάθει τίποτα και με έχει βοηθήσει σχεδόν στα πάντα. Το έχω συνδέσει και με μια λάμπα, με τον λογαριασμό Spotify και με την τηλεόραση και έχουν γίνει όλα αυτόματα...

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • jimbreed
  5
  4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Επιβεβαιωμένη αγορά

  Θα ήταν φοβερό αν είχε ελληνικές φωνητικές εντολές, αλλά ακόμα και έτσι με έχει βοηθήσει πολύ.
  Το μόνο μείον που υπάρχει σε αυτή τη συσκευή είναι ότι δεν υπάρχει audio out για να συνδέσεις μεγαλύτερα ηχεία (χωρίς να πειράξεις την συσκευή)

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • mika_hakkinen
  4
  3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Πολύ πρακτικός τρόπος να ελέγχεις τις συμβατές με google assistant smart συσκευές σου. Για μουσική βέβαια είναι ανεπαρκές, περισσότερο λόγω ποιότητας παρά λόγω έντασης.

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

299 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
thodoris_mug

Ξέρετε παιδιά πως μπορείς να του βάλεις καλημέρα Καληνύχτα με το όνομα μάς να λέει?

eva papas

Απο την εφαρμογή του κινητού στις ρυθμίσεις μπορείς να του βάλεις το όνομα σου

Paulos_Pan

Καλησπερα είχα συνδέσει stο Google assistant σχεδόν τα πάντα μετακόμισα σε καινουργιο σπίτι και δεν μπορώ να συνδέσω το Google assistant με το google home τι να κάνω;

HARRIPOK

Reset για να βρει καινούργιο WiFi ή αλλαγή στις ρυθμίσεις

prokopisf

Μπορεί να του πω να παίζει έναν ελληνικό ραδιοφωνικό σταθμό που ακούω συνήθως?

dimtze

Καλημέρα υπάρχει κάποιο κόλπο για να περάσω το apple music ελλαδα; Πρέπει να κάνω κάποια αμερικάνικο λογαριασμό; πως γίνεται;

Δες όλες τις ερωτήσεις (25)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες