Skroutz.gr

Συζήτηση για το Thermogatz Μαντεμένια Πλάκα Ψησίματος No 5

Παρακολούθηση της συζήτησης
Thermogatz Μαντεμένια Πλάκα Ψησίματος No 5
  1. Πολυ καλό μαντέμι. Οπως όλα βέβαια την πρώτη φορά πρέπει να κάνεις την διαδικασία: Καλό πλύσιμο με υγρό πιάτων και ζεστό νερο, μετά στέγνωμα, άλλειμα ολοκληρο πλαι χερουλια με κάποιο σπορέλαιο (ιδανικά λινέλαιο) με πανι όχι χαρτι κουζινας γιατι αφηνει κομματια, ΟΧΙ ελαιολαδο και στον φουρνο ΤΕΡΜΑ 250C για μιαμιση ώρα όπου και θα το αφήσεις να κρυώσει μέσα στον φούρνο για να κάνει την επιστρωση. Βαλτε και κανα ταψι ή αλουμινοχαρτο απο κατω γιατί θα στάξει. Βαλτε χρονοδιακοπτη και παρτε δρομο γιατί βγαζει κάπνα. Ταλαιπωρία αλλά θα το κάνεις μια φορά.
    Μετα το μαγείρεμα μολις κρυωσει ζεστο νερό και ελαφρυ τρίψιμο με χοντρο αλατι για να φύγουν τα αποκαιδια χωρις να πειραχτεί η επιστρωση και θα το εχεις για μια ζωη.