Skroutz.gr

Toyotomi Izuru TRN/TRG-856ZR | Οικιακά Κλιματιστικά Inverter

Toyotomi Izuru TRN/TRG-856ZR

Χάρη στην αναβαθμισμένη τεχνολογία του, με τις προσωποποιημένες λειτουργίες και το μοναδικό φίλτρο triple action για την καταπολέμηση των βλαβερών μικρο- οργανισμών, το κλιματιστικό Izuru Eco

Δες όλη την περιγραφή

Χάρη στην αναβαθμισμένη τεχνολογία του, με τις προσωποποιημένες λειτουργίες και το μοναδικό φίλτρο triple action για την καταπολέμηση των βλαβερών μικρο- οργανισμών, το κλιματιστικό Izuru Eco προσφέρει μία αξεπέραστη εμπειρία κλιματισμού και άνεσης στο χώρο, καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Δες όλη την περιγραφή

από 776,96 €
Ακύρωση όλων

Περιγραφή

Χάρη στην αναβαθμισμένη τεχνολογία του, με τις προσωποποιημένες λειτουργίες και το μοναδικό φίλτρο triple action για την καταπολέμηση των βλαβερών μικρο- οργανισμών, το κλιματιστικό Izuru Eco προσφέρει μία αξεπέραστη εμπειρία κλιματισμού και άνεσης στο χώρο, καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

R32: Με μειωμένη εκπομπή ρύπων για μεγαλύτερη προστασία του περιβάλλοντος και ταυτόχρονα υψηλότερα επίπεδα απόδοσης.

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ: Το κλιματιστικό προσαρμόζει αυτόματα τη λειτουργία του συμπιεστή βάσει εργοστασιακής ρύθμισης στο χαμηλότερο επίπεδο κατανάλωσης για την επίτευξη της επιθυμητής θερμοκρασίας (set point), έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΣΤΟΥΣ 8 °C: Σε περίπτωση που κάποιος λείπει για μεγάλο χρονικό διάστημα από το σπίτι κατά τη διάρκεια του χειμώνα, η λειτουργία 8°C διασφαλίζει χαμηλή κατανάλωση και σταθερή θερμοκρασία 8°C στο δωμάτιο ώστε να μην παγώνει.

ΙΟΝΙΣΤΗΣ: Ο φρέσκος και καθαρός αέρας που συναντάμε σε βουνά και δάση, προσφέροντας πάντα στον άνθρωπο μια αίσθηση ευεξίας και αναζωογονητικής ενέργειας. Αυτό οφείλεται στο ότι ο αέρας περιέχει πολύ μεγάλο ποσοστό αρνητικών ιόντων. Ένα κλιματιστικό με ιονιστή διαθέτει μια ορατή συσκευή στην εσωτερική μονάδα δίπλα στα φίλτρα, η οποία παράγει αρνητικά ιόντα, παρέχοντας ένα καθαρότερο και πιο υγιές περιβάλλον.

BLUE FINS: Η ειδική κατασκευή Blue Fins στην εσωτερική και εξωτερική μονάδα, παρέχει επιπλέον αντιδιαβρωτική προστασία στο κλιματιστικό.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ: Εξασφαλίζει την απομάκρυνση της βρωμιάς, της σκόνης και των δυσάρεστων οσμών από το εσωτερικό στοιχείο.

TRIPLE ACTION: Καταπολεμά αποτελεσματικά την μούχλα, τα βακτηρία, τα ακάρεα και τις δυσάρεστες οσμές.

ΦΙΛΤΡΟ PHOTOCATALYTIC: Δρα ενάντια σε βακτήρια, ιούς και δυσάρεστες οσμές.

ΠΡΟ ΦΙΛΤΡΟ ΥΨΗΛΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ: Συγκρατεί τα μικροσωματίδια σκόνης και τη γύρη προσφέροντας φρέσκο αέρα στο χώρο, για καλύτερη απόδοση και εύκολο καθαρισμό.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ WI-FI: Επιλέξτε οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε και εάν βρίσκεστε την επιθυμητή λειτουργία και ενεργοποιήστε το κλιματιστικό σας εύκολα μέσω του κινητού ή του tablet σας.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ I SENSE: Δεύτερος αισθητήρας θερμοκρασίας επάνω στο τηλεχειριστήριο.

ΕΞΥΠΝΗ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ “SP”: Σε λειτουργία θέρμανσης το κλιματιστικό ξεκινάει με καθυστέρηση (1-5 λεπτά), για να θερμανθεί ο χαλκοσωλήνας και να αποτραπεί η εισαγωγή ψυχρού αέρα.

ΕΞΥΠΝΗ ΑΠΟΨΥΞΗ: Η απόψυξη πραγματοποιείται μόνο όταν είναι αναγκαία και όχι βάσει προκαθορισμένου χρόνου, για μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και πιο άνετο περιβάλλον.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΞΥΠΝΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ (SMOOTH START): Ενεργοποίηση του κλιματιστικού σε χαμηλή ένταση ρεύματος, για extra προστασία του πίνακα ελέγχου (π.χ. σε περίπτωση που υπάρχουν πολλά κλιματιστικά).

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ TURBO: Γρηγορότερη επίτευξη ψύξης ή θέρμανσης του χώρου.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ AUTO RESTART: Αυτόματη επανεκκίνηση μετά από διακοπή ρεύματος.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΦΥΓΡΑΝΣΗΣ: Μείωση του επιπέδου υγρασίας χωρίς να επηρεάζεται η θερμοκρασία του χώρου.

ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ: Αποτροπή της κατά λάθος χρήσης του χειριστηρίου από παιδιά ή κάποιο κατοικίδιο.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗ TIMER: Ρυθμίστε μέσω του πλήκτρου TIMER την ώρα που επιθυμείτε να ξεκινήσει ή να σταματήσει αυτόματα η λειτουργία του, το κλιματιστικό.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ LIGHT/LIGHT OUT: Επιλέξτε την εμφάνιση ή απόκρυψη των φωτεινών ενδείξεων των λειτουργιών, της εσωτερικής μονάδας.

ΑΘΟΡΥΒΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ (QUIET): Για πολύ χαμηλό επίπεδο θορύβου.

ΑΥΤΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΛΑΒΩΝ: Δυνατότητα αναγνώρισης του είδους της βλάβης, μέσω κωδικών επάνω στο τηλεχειριστήριο ή στην πλακέτα του κλιματιστικού.

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΘΕΤΩΝ ΠΕΡΣΙΔΩΝ: Δυνατότητα επιλογής αυτόματης ρύθμισης της ροής του αέρα δεξιά/αριστερά.

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑΣ ΠΕΡΣΙΔΑΣ: Δυνατότητα επιλογής αυτόματης ρύθμισης της ροής του αέρα πάνω/κάτω.

ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΥΜΗΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΔΑΣ: Διατηρείστε την ιδανική κατεύθυνση του αέρα στο χώρο σας κατά την επανεκκίνηση του κλιματιστικού σας.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΝΕΤΟΥ ΥΠΝΟΥ (SLEEP MODE): Αυτόματη ρύθμιση της θερμοκρασίας βάσει συγκεκριμένου ρυθμού διακύμανσης για άνετο ύπνο.

ΕΝΣΥΡΜΑΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ: Δυνατότητα σύνδεσης με ενσύρματο χειριστήριο.

Κατασκευαστής

Toyotomi

Χαρακτηριστικά

Απόδοση

Ισχύς Ψύξης
17743 BTU
Ισχύς Θέρμανσης
14330 BTU
Περισσότερα

Δυνατότητες & Λειτουργίες

WiFi
Ναι
Ιονιστής
Ναι
Φίλτρα Αέρα
Ναι
Οικολογικό Ψυκτικό Υγρό (R32)
Ναι

Ενεργειακή Κλάση

Ψύξης
A++
Θέρμανσης (Μέση Ζώνη)
A+
Βαθμός Απόδοσης Ψύξης (SEER)
7 W/W
Βαθμός Απόδοσης Θέρμανσης (SCOP)
4 W/W

Ισχύς Θορύβου

Εσωτερικής Μονάδας
59 dB
Εξωτερικής Μονάδας
64 dB

Φυσικές Διαστάσεις

Μήκος Εσωτερικής Μονάδας
970 mm
Ύψος Εσωτερικής Μονάδας
300 mm
Βάθος Εσωτερικής Μονάδας
224 mm
Μήκος Εξωτερικής Μονάδας
955 mm
Ύψος Εξωτερικής Μονάδας
700 mm
Βάθος Εξωτερικής Μονάδας
396 mm
Λιγότερα

Σημαντική πληροφορίαΤα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις χρηστών

 1. 109
 2. 20
 3. 9
 4. 2
 5. 6
Αξιολόγησε το προϊόν
 • Απόδοση στην ψύξη
 • Απόδοση στη θέρμανση
 • Σχέση ποιότητας τιμής
 • Αθόρυβο

stelios2009
4
109 στους 115 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
στις

Έχω το μοντέλο των 12.000 BTU, από τον Φεβρουάριο 2019 (αγοράσθηκε στα 435 ευρώ + μεταφορικά):

ΘΕΤΙΚΑ:

-Έχει απόδοση Α+++ στη θέρμανση και Α++ στην ψύξη, το δοκίμασα και στην ψύξη και στη θέρμανση (στην οικία μου στην Κρήτη, ρετιρέ 63τ.μ.) και έμεινα ικανοποιημένος. Για να είμαι ειλικρινής πάντως, δεν είδα κάποια άξια λόγου επιπρόσθετη διαφορά στην κατανάλωση μεταξύ του συγκεκριμένου κλιματιστικού και του προηγούμενου που είχα (Hitachi, 12.000 BTU, μοντέλο 2005) το οποίο ήταν ενεργειακής κλάσης Α (σκέτο). Θεωρητικά τουλάχιστον, αν δεν κάνω λάθος, η διαφορά στην κατανάλωση μεταξύ μιας συσκευής κλάσης Α+++, με μία κλάσης Α, είναι της τάξης του 40-45% (που σε καμία περίπτωση δεν είδα κάτι τέτοιο, ίσως ένα 10-15% κι αν....όχι παραπάνω).

-Έχει σύνδεση Wifi.

-Έχει ιονιστή.

-Έχει αφυγραντήρα ("μισο-έχει" για την ακρίβεια, εξηγώ παρακάτω).

-Έχει την λειτουργία i-sense, δηλαδή έχει αισθητήρα θερμοκρασίας όχι μόνο στην εσωτερική μονάδα αλλά και στο τηλεχειριστήριο, ωστε να έχουμε ακριβέστερη μέτρηση στο σημείο του χώρου που μας ενδιαφέρει περισσότερο (μπορείς λ.χ. να το έχεις δίπλα σου) και μπορούμε να επιλέξουμε από που θα λαμβάνει ένδειξη της θερμοκρασίας του χώρου.

-Είναι αρκετά κομψό (ειδικά η εσωτερική μονάδα, με τις φωτεινές ενδείξεις) και γενικά δεν σου δίνει την αίσθηση του "φθηνιάρικου".

-Έχει όμορφο και λειτουργικό τηλεχειριστήριο, με φωτισμό.

-Η εσωτερική μονάδα είναι σχεδόν αθόρυβη (στο silent mode όμως μόνο, όπου ελαττώνεται σημαντικά η ροή του αέρα και χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να επιτευχθεί η επιλεγμένη θερμοκρασία). Στην 1η και 2η σκάλα του ανεμιστήρα (από τις 5 που έχει), ο θόρυβος είναι σε λογικά και ανεκτά (για μεσαίας τιμής κλιματιστικό) επίπεδα.

-Καλή τιμή (435 ευρώ) για αυτά που προσφέρει.

ΑΡΝΗΤΙΚΑ:

-Η εξωτερική μονάδα είναι αρκετά θορυβώδης, όχι συνεχώς βέβαια, αλλά κάθε φορά που αυξάνει αρκετά τις στροφές της, κάτι που συνήθως συμβαίνει κατά την έναρξη της λειτουργίας του κλιματιστικού, όταν υπάρχει σημαντική διαφορά μεταξύ πραγματικής και επιλεγμένης θερμοκρασίας και λιγότερο συχνά κατόπιν. Όταν πάντως επιτευχθεί η επιλεγμένη θερμοκρασία (και πέσουν οι στροφές στο "ρελαντί") ή οταν δεν υπάρχει σημαντική διαφορά μεταξύ πραγματικής και επιλεγμένης θερμοκρασίας (οπότε η εξωτερική μονάδα επιλέγει αυτόματα να λειτουργήσει σε χαμηλές στροφές) ο εν λόγω θόρυβος ελαττώνεται δραστικά και για αρκετή ώρα. Είναι λογικό και αναμενόμενο βέβαια η αύξηση των στροφών να αυξάνει το θόρυβο, πλην όμως, για να το πω πιο περιγραφικά, ενώ στο "ρελαντί" και τα δύο κλιματιστικά (το Toyotomi και το παλιό μου Hitachi) βρίσκονται στο ίδιο (χαμηλό) επίπεδο θορύβου, στις μεσαίας έντασης στροφές όμως, η εξωτερική μονάδα του Toyotomi (που λειτουργεί σχετικά συχνά σ' αυτό το επίπεδο) έχει περίπου το ίδιο (υψηλό) επίπεδο θορύβου που είχε το Hitàchi στις υψηλής έντασης στροφές (που λειτουργούσε σπάνια σ' αυτό το επίπεδο). Βρίσκομαι στον καναπέ, σε απόσταση 3 μέτρων από την μπαλκονόπορτα, η εξωτερική μονάδα είναι τοποθετημένη σε απόσταση 1 μέτρο από αυτή (σε τοίχο κάθετο ως προς την μπαλκονόπορτα) κι όταν η εξωτερική μονάδα δουλεύει σε μεσαίας και άνω έντασης στροφές, με κλειστή την μπαλκονόπορτα (αλουμινίου με διπλό τζάμι) ο θόρυβος της ακούγεται και αρκετά έντονα μάλιστα.

-Το τεχνικό του εγχειρίδιο είναι "προχειρογραμμένο" και ελλιπές. Δίνει μεν οδηγίες για τα πολύ βασικά, παραλείπει όμως σημαντικά πράγματα, π.χ. δεν υπάρχει καμία οδηγία/σχεδιάγραμμα/ απλή αναφορά έστω, σχετικά με το που/πως θα τοποθετηθούν τα ειδικά φίλτρα (φωτοκαταλυτικά κλπ), πώς θα καθαρίζονται ή πότε θα αντικαθίστανται κλπ (κι έτσι αυτά παρέμειναν στη συσκευασία τους). Και αυτή δεν είναι η μοναδική παράλειψη του τεχνικού εγχειριδίου (την ανέφερα απλώς ως παράδειγμα).

-Η φωτεινή ένδειξη θερμοκρασίας στην εσωτερική μονάδα δείχνει την επιλεγμένη θερμοκρασία κι όχι την πραγματική (που αυτή μας ενδιαφέρει κυρίως, αφού αυτή είναι η διαρκώς μεταβαλλόμενη, ενώ την επιλεγμένη την γνωρίζουμε ήδη κι έξαλλου φαίνεται και στο τηλεχειριστήριο). Η πραγματική θερμοκρασία εμφανίζεται μόνο για 1-2 δευτερόλεπτα (όταν ανοίξουμε το κλιματιστικό ή όταν πατήσουμε διαδοχικά 2 κουμπιά στο τηλεχειριστήριο) κι εν συνεχεία ξαναγυρνάει αυτόματα στην επιλεγμένη κι αυτό δυστυχώς δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Υπάρχουν άλλα κλιματιστικά που σου δίνουν την δυνατότητα επιλογής της θερμοκρασίας που θα εμφανίζεται στην εσωτερική μονάδα (επιλεγμένη ή πραγματική), κάτι που είναι πολύ χρησιμότερο.

- Ελλειπή τεχνική υποστήριξη (εξηγώ παρακάτω).

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗΣ:

-Το Wifi του κλιματιστικού και η σχετική εφαρμογή του κινητού (Ewpe Smart) λειτουργούν κανονικά και δεν έχω κανένα πρόβλημα να χειρίζομαι το κλιματιστικό εξ' αποστάσεως με το κινητό τηλέφωνο. Όταν όμως εγκατέστησα το κλιματιστικό και την εφαρμογή, είχα το ίδιο πρόβλημα που ανέφεραν κι άλλοι χρήστες (αδυναμία σύνδεσης). Έψαξα αρκετά το θέμα στο internet και βρήκα κάπου κάποιο σχόλιο χρήστη (για τη συγκεκριμένη εφαρμογή) όπου περιέγραφε οτι ενώ αρχικά δεν λειτουργούσε όταν επέλεγε "Εurope" ως περιοχή του (κατά τη διαδικασία των αρχικών ρυθμίσεων), όταν όμως επέλεγε "Εgypt" η εφαρμογή λειτουργούσε κανονικά. Το εφάρμοσα και η εφαρμογή άρχισε να λειτουργεί (και συνεχίζει να λειτουργεί έως σήμερα). Προφανώς δεν λειτουργεί ο server της εταιρείας που παρέχει την εφαρμογή στην Ευρώπη, ενώ λειτουργεί στην Αίγυπτο. Εν πάση περιπτώσει, το συγκεκριμένο πρόβλημα υπάρχει εδώ και αρκετούς μήνες και έχει ταλαιπωρήσει αρκετό κόσμο και η Toyotomi συνεχίζει να πουλάει τα εν λόγω κλιματιστικά, διαφημίζοντας τη δυνατότητα Wifi σύνδεσης, σαν να μην τρέχει τίποτα.... Μεγάλη αστοχία της τεχνικής υποστήριξης της συγκεκριμένη εταιρείας, να αφήνει τους πελάτες της να ταλαιπωρούνται, ενώ υπάρχει μια κάποια λύση. Τόσο δύσκολο ήταν να προσθέσουν μια κόλλα A4 (με τις σχετικές οδηγίες) μέσα στη συσκευασία; (Εκτός βέβαια αν δεν γνωρίζουν ούτε και οι ίδιοι το συγκεκριμένο "tip", κάτι φυσικά που θα ήταν χειρότερο για την αξιοπιστία της εταιρείας, αφού θα σήμαινε πως διαφημίζουν κάτι που υπό "normal συνθήκες" -αν δηλαδή δεν ανακαλύψεις μετά από πολύ ψάξιμο το σωτήριο tip- είναι γνωστό εδώ και μήνες πως δεν λειτουργεί). Βέβαια, παρά το ότι έστω και με αυτό τον τρόπο κάνω τώρα την δουλειά μου, με προβληματίζει ωστόσο το ότι η εταιρεία με την οποία συνεργάζεται η Τoyotomi (για την εφαρμογή του κινητού τηλεφώνου) δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα αξιόπιστη, δεδομένου του ότι ενώ ο server της στην Ευρώπη δεν λειτουργεί εδώ και καιρό, ουδείς ασχολείται, συνεπώς, αν κάποια στιγμή "πέσει" κι ο server της στην Αίγυπτο, φοβάμαι ότι θα συμβεί το ίδιο και δεν ξέρω αν θα υπάρξει τότε κάποιο άλλο tip… Σε τελική ανάλυση εμείς, ως πελάτες, δεν έχουμε καμία υποχρέωση να ψάχνουμε να βρούμε tip, υποχρέωση της Toyotomi είναι να βρει μια πιο αξιόπιστη εταιρεία λογισμικού. Πάντως, για να είμαι ακριβοδίκαιος, ανάλογα προβλήματα (αδυναμία σύνδεσης με το κλιματιστικό μέσω Wifi) διάβασα σε κριτικές και για κάποια μοντέλα (αρκετά ακριβότερα μάλιστα) κορυφαίας εταιρείας στο χώρο του κλιματισμού (Daikin).

-Όπως σ' όλα τα κλιματιστικά, έτσι και στο συγκεκριμένο, πρέπει ο χαλκοσωλήνας που κυκλοφορεί το ψυκτικό υγρό (μεταξύ εσωτερικής κι εξωτερικής μονάδας) να έχει ελάχιστο μήκος 3 τουλάχιστον μέτρα, αλλιώς αφενός πέφτει η απόδοση του κλιματιστικού και αφετέρου υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ακούγονται έντονοι "κραδασμοί" από την εσωτερική μονάδα. Αν λοιπόν η απόσταση μεταξύ εσωτερικής-εξωτερικής μονάδας είναι πολύ μικρή, πρέπει να γίνει και καμιά "κουλούρα" (περιστροφή) στο σωλήνα. Επειδή όμως ο χαλκοσωλήνας είναι ακριβός, αρκετές φορές οι εγκαταστάτες δεν τηρούν αυτό τον βασικό κανόνα (ειδικά στις περιπτώσεις δωρεάν τοποθέτησης), οπότε να το απαιτήσετε αυτό, έστω κι αν πληρώσετε επιπλέον κάποια μέτρα χαλκοσωλήνα. Επίσης, αν τοποθετήσετε την εξωτερική μονάδα στον τοίχο κι όχι στο δάπεδο, χρήσιμο θα ήταν να ζητήσετε από τον τεχνικό να βάλει και 4 πλαστικά τακάκια/αποσβεστήρες (πρόσθετο κόστος 15-20 ευρώ), τα οποία μειώνουν αρκετά το θόρυβο λόγω κραδασμών/συντονισμών (o θόρυβος λόγω της περιστροφής του έλικα όμως δεν επηρεάζεται ιδιαίτερα).

-Επειδή το συγκεκριμένο κλιματιστικό έχει νέου τύπου ψυκτικό υγρό (R-32), o εγκαταστάτης μου είπε ότι οι τυχόν υπάρχουσες παλιές σωληνώσεις (σε περίπτωση αντικατάστασης κλιματιστικού) είναι ανεπαρκείς και χρειάζονται μεγαλύτερης διατομής χαλκοσωλήνες, γιατί αναπτύσσονται μεγαλύτερες πιέσεις με το νέο ψυκτικό υγρό και υπάρχει αυξημένος κίνδυνος διαρροών ψυκτικού υγρού (ή ακόμα και θραύσης των χαλκοσωλήνων) αν το εν λόγω κλιματιστικό τοποθετηθεί πάνω στις παλιές σωληνώσεις. Έχετε το λοιπόν αυτό υπόψη σας και συζητήστε το με τον ψυκτικό πριν την εγκατάσταση.

-Ο αφυγραντήρας του συγκεκριμένου κλιματιστικού (όπως και των περισσότερων κλιματιστικών άλλωστε, πλην ίσως κάποιων πολύ ακριβών μοντέλων) λειτουργεί μόνο με την ψύξη, δηλαδή μόνο το καλοκαίρι, καθόσον αυτή γίνεται με την υγροποίηση της υγρασίας του εισαγόμενου στην εσωτερική μονάδα αέρα, πάνω στις αλουμινένιες φέτες (και εν συνεχεία την απομάκρυνση της υγροποιημένης υγρασίας με το σωλήνα απορροής) και ως εκ τούτου η υγροποίηση μπορεί να επιτευχθεί μόνο όταν οι αλουμινένιες φέτες είναι αρκετά ψυχρότερες από την θερμοκρασία του εισαγόμενου αέρα, κάτι που είναι αυτονόητο πως δεν μπορεί να συμβεί τον χειμώνα (αφού θα έπρεπε να ψύξουμε περισσότερο έναν ήδη κρύο χώρο, ενώ εμείς θέλουμε να τον θερμάνουμε). Τυπικά βέβαια, η αφύγρανση, ως ανεξάρτητη λειτουργία, μπορεί να επιλεχθεί όποτε το επιθυμούμε, πρακτικά όμως, όταν την επιλέγουμε το καλοκαίρι αρχίζει εντός 1-2 λεπτών να στάζει άφθονο νερό (υγροποιημένη υγρασία) από το σωλήνα απορροής, ενώ όταν την επιλέγουμε τον χειμώνα, παρ'όλο που η σχετική υγρασία είναι αρκετά υψηλότερη, δεν πρόκειται να δούμε ούτε μία σταγόνα να βγαίνει από το σωλήνα απορροής της εσωτερικής μονάδας (όχι της εξωτερικής, αν έχουμε πλήρως διαχωρισμένες τις απορροές τους, εκεί "ψιλοστάζει", για άλλο λόγο όμως, είναι η απορροή της υγροποίησης που σχηματίζεται πάνω στις φέτες της εξωτερικής μονάδας το χειμώνα και δεν έχει καμία σχέση με την υγρασία του εσωτερικού μας χώρου). Τον χειμώνα λοιπόν, που συνήθως χρειαζόμαστε πολύ περισσότερο την λειτουργία της αφύγρανσης, το κλιματιστικό δυστυχώς δεν μπορεί να την πραγματοποιήσει, πλην ίσως της όποιας "ξηρότητας" δημιουργεί γενικά σε ένα δωμάτιο η πολύωρη χρήση ενός κλιματιστικού για θέρμανση (ανεξαρτήτως του αν αυτό διαθέτει αφυγραντήρα ή όχι). Ο τρόπος λειτουργίας του αφυγραντήρα ενός κλιματιστικού δηλαδή, είναι διαφορετικός από τον τρόπο λειτουργίας των αφυγραντήρων δαπέδου, γι' αυτό άλλωστε ενώ οι αφυγραντήρες δαπέδου κάνουν μία και μόνο εργασία (αφύγρανση) κοστίζουν σχεδόν το ίδιο με ένα μέσης ποιότητας κλιματιστικό (που τα κάνει όλα), καθόσον, σε αντίθεση με το κλιματιστικό, μπορούν να κάνουν την συγκεκριμένη εργασία χειμώνα-καλοκαίρι κι όχι μόνο καλοκαίρι (όπως το κλιματιστικό). Και πρέπει επιτέλους οι εταιρείες κλιματιστικών (και δεν αναφέρομαι μόνο στην Toyotomi ασφαλώς) να το διευκρινίζουν αυτό, γιατί οι περισσότερες εξ αυτών, για ευνόητους λόγους, το αφήνουν πολύ "φλου" και δεν το λένε ευθέως.

 • Απόδοση στη θέρμανση
 • Απόδοση στην ψύξη
 • Σχέση ποιότητας τιμής
 • Μέτριος θόρυβος
Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;

πιτσιλου ελενη
1
47 στους 62 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
στις

Παιδιά έχει πρόβλημα με το εξωτερικό μηχάνημα. Έχανε στους 4μηνες φρεο . Η εταιρεία δεν δέχτηκε να το αντικαταστησει, το κόλλησαν οι τεχνικοί και πάλι τα ίδια. Δυστυχώς έχουν σημειωθεί και άλλα περιστατικά με την συγκεκριμένη ζημιά. ΠΡΟΣΟΧΗ.

 • Μέτριος θόρυβος
 • Απόδοση στην ψύξη
 • Απόδοση στη θέρμανση
 • Σχέση ποιότητας τιμής
Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • KONSTANTINOS_PAYLOUDIS
  5
  3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις

  Το εγκατέστησα στο εξοχικό (18000 btu) για τους καλοκαιρινούς μήνες. Σε σαλοκουζίνα με ανοιχτές πόρτες για να δροσίζει και τα δωμάτια κάνει αυτό που υπόσχεται. Από τους 31° ρίχνει την θερμοκρασία στους 26° σε λιγότερο από μια ώρα.
  Σε απόλυτη ησυχία από την βεράντα δυσκολεύομαι να ακούσω την εξωτερική μονάδα που είναι τοποθετημένη στην ταράτσα (γύρω στα 6-7 μέτρα μακριά)
  Από την εσωτερική μονάδα λείπουν παντελώς οι τριγμοί ( ακούγεται μόνο ο αέρας)
  Για θέμα αξιοπιστίας δεν μπορώ να γράψω καθώς είναι καινούριο

  • Αθόρυβο
  • Απόδοση στην ψύξη
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • Charalabos_Georgiadis
  5
  1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις
  Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

  Πήρα το 12αρι σε χώρο που θα μπορούσε να πάρει και 18αρι. Πάρα πολύ καλό μου βγήκε για ψύξη (δε το έχω δοκιμάσει σε θέρμανση, το πήρα Ιούνιο) και ακόμα και η εξωτερική μονάδα έχει πολύ χαμηλό θόρυβο. Σαλονι, κουζίνα συν ένα δωμάτιο μπορεί και τα δροσίζει πολύ γρήγορα και σε ικανοποιητικό βαθμό δεδομένου ότι είμαι και ρετιρέ και τα μεσημέρια έχω υψηλή θερμοκρασία. Αισθητή η διαφορά με τα μέσα δωμάτια (για τα οποία πήρα ακόμα ένα 12αρι αλλά δε το πολυχρησιμοποιώ) Δεν το έχω δοκιμάσει σε extreme καταστάσεις, δλδ να βγάλει πολύ κρύο. Το έχω 23-25. Στο ρεύμα δεν είδα σημαντική αύξηση αλλά δε το καίω και καθημερινά. Η εφαρμογή που έχει για wifi κολλάει καμια φορά. Δλδ μια μέρα που απουσίαζα στις διακοπές έκαιγε συνέχεια επειδή είχε κολλήσει και δεν μπορούσα να το κλείσω και έπρεπε να έρθει κάποιος να κάνει το reset. Αλλά δεν είχε πρόβλημα (έτυχε) τις άλλες μέρες. Για καθημερινή χρήση, τύπου να το ανοίξετε πριν φτάσετε από τη δουλειά, θα είναι μια χαρά.

  • Αθόρυβο
  • Απόδοση στην ψύξη
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • lalo78
  5
  3 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις
  Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

  Καταπληκτικό προϊόν αξίζει τα λεφτά του έχω το δωδεκάρι σε μηδέν χρόνο αλλάζει δημοπρασία στο Σαλόνι και στο hall πάρα πολύ καλό το συνιστώ σε θέρμανση δεν το’χω δοκιμάσει ακόμα αλλά μου είπε ο τεχνικός ότι Έχει καλά συστατικά

  • Απόδοση στην ψύξη
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Μέτριος θόρυβος
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • atsotras
  5
  στις
  Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

  Μπήκε σε γκαρσονιέρα 50 τετραγωνικών. Έχω μόνωση καλή σχετικά, το κλιματιστικό ψύχει όλους τους χώρους σχετικά εύκολα και χαλαρά. Πολύ καλή δουλειά στο συγκεκριμένο η ΤΟΥΟΤΟΜΙ.To προτείνω. Κάνει λίγο θόρυβο η εσωτερική...ουσιαστικά η ροή του αέρα ακούγεται.

  • Αθόρυβο
  • Απόδοση στην ψύξη
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • xaris.markoy
  5
  9 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις
  Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 24000 BTU

  Αγοράστηκε 12/6/2020 24.000btu. Το έχω σε σπίτι 120τμ στο σαλόνι με ανοιχτές τις πόρτες για να το πιάνει σχεδόν όλο. Είναι πολύ δυνατό και ευχαριστημένος που το αγόρασα. Το προτείνω με κλειστά μάτια. Πιο παλιά είχα ένα midea πεταμένα λεφτά.

  • Αθόρυβο
  • Απόδοση στη θέρμανση
  • Απόδοση στην ψύξη
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • Kyriaki_Ts_
  5
  4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις

  Πολύ καλή απόδοση στην ψύξη!! Ρίχνει πολύ γρήγορα τη θερμοκρασία του σπιτιού. Έχω 18αρι τοποθετημένο στη σάλοκουζίνα και καλύπτει άνετα και τα δωμάτια. Είναι αθόρυβο και ειδικά στην λειτουργία sleep δεν ακούγεται καθόλου. Το WiFi λειτουργεί πολύ καλά και είναι πολύ εξυπηρετικό.

  • Αθόρυβο
  • Απόδοση στην ψύξη
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • Leyteris_Paloumpis61
  5
  4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις
  Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 24000 BTU

  Και άλλα πέντε αστέρια να είχε θα τα έβαζα το έχω εξη μήνες στη θέρμανση πολύ καλό στην ψηξη ακόμη καλύτερα σε τριάρι διαμέρισμα 65τ.μ το ζεσταίνει το χειμώνα πολύ καλό να πω πως είμαι σε νησί Κεφαλονιά,με με της ζέστες μέχρι τώρα κρατά το σπίτι δροσερό στους 26c αθόρυβα και καλό.Αυτα αφορούν το24000 btu

  • Αθόρυβο
  • Απόδοση στη θέρμανση
  • Απόδοση στην ψύξη
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • Anetos79
  5
  3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις
  Επιβεβαιωμένη αγορά
  Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

  Το πήρα 420 ευρώ και ειλικρινά αξίζει όλα τα λεφτά του.
  Το wifi συνδέθηκε με την πρώτη προσπάθεια και έχει όλες τις λειτουργίες.-καταπληκτικό- Το αναφέρω γιατί διάβασα πως αρκετοί είχαν πρόβλημα.
  Άμεση ψύξη και στα θετικά οι οριζόντιες περσίδες που συντονίζονται από το τηλεχειριστήριο.

  • Αθόρυβο
  • Απόδοση στην ψύξη
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • mahsof
  5
  στις
  Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 9000 BTU

  Αθορυβο αξιοπιστο συνδεθηκε αμεσως με wifi μεσω ewpe smart - Egypt server ολα καλα . 9000 bty αλλα εχει απιστευτη δυναμη.

  • Αθόρυβο
  • Απόδοση στη θέρμανση
  • Απόδοση στην ψύξη
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • Athanasios_Karagiannis67
  5
  στις
  Επιβεβαιωμένη αγορά
  Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 24000 BTU

  δυνατό, σχετικά αθόρυβο στη συντήρηση ψήξης των 26c σε χώρο 45τμ. To wifi ειναι λιγο tricky να το ρυθμίσεις, αλλα μετά δουλέυει πολύ καλα.

  • Αθόρυβο
  • Απόδοση στην ψύξη
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • fountoukas
  5
  στις
  Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 9000 BTU

  Πολύ καλό. Το έχω βάλει στο δωμάτιο του παιδιού και σε συνδυασμό με ένα παλιάς τεχνολογίας στην κρεβατοκάμαρα ρίχνει 2-3 βαθμούς όλο τον όροφο. Ωραίο control (φωτιζόμενο)

  Wi-Fi δεν έχω δοκιμάσει ακόμα. Θα επανέλθω.

  • Αθόρυβο
  • Απόδοση στην ψύξη
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • luce231
  3
  1 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις
  Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

  Θετικά
  Πολύ καλή κατασκευή χωρίς κινητά μέρη
  Απόδοση θέρμανσης (40τμ)
  Απόδοση ψύξης (40τμ)
  Μεγάλο εύρος λειτουργίας (btu)

  Αρνητικά
  Κατανάλωση να σε φυλάει ο θεός...

  • Απόδοση στη θέρμανση
  • Απόδοση στην ψύξη
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Μέτριος θόρυβος
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • Fani fa
  3
  0 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις
  Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

  Έχω το 12αρι από τον Ιούνιο του 2019, λειτουργεί σε όλα άψογα αλλά παίρνει 3 αστέρια εξαιτίας της αδυναμίας του να συνδεθεί με το wifi. Εάν είναι σημαντικό για εσάς επιλέξτε άλλο κλιματιστικό. Και το χειρότερο ότι οι περισσότεροι έχουν το ίδιο πρόβλημα κι η εταιρεία δεν κάνει τίποτα για αυτό. Κρίμα

  • Αθόρυβο
  • Απόδοση στη θέρμανση
  • Απόδοση στην ψύξη
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • Lampros_Zografos
  4
  4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις

  Κάτοχος του Izuru 18.000btu.
  To έχω εδώ και ένα μήνα το κλιματιστικό και έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος. Σαλονοτραπεζαρία και κουζίνα μου την ψύξη πολύ γρήγορα πολλές φορές μάλιστα δροσίζει και το δωμάτιο που κοιμάμαι (βέβαια ακόμα σε καύσωνα δεν το έχω δοκιμάσει). Το WiFi δουλεύει άψογα και μου έχει λύση τα χέρια.
  Έχει πολλές λειτουργίες και σου δίνει πολλές επιλογές για κάθε περίπτωση. Είναι αθόρυβο και ακόμα στις υψηλές λειτουργίες Fan ο ήχος που κάνει ο ανεμιστήρας είναι απόλυτα φυσιολογικός.
  Για τα λεφτά του είναι η καλύτερη επιλογή.

  • Αθόρυβο
  • Απόδοση στην ψύξη
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • giannis_stavroula
  5
  8 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις
  Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 24000 BTU

  Εγώ το αγόρασα προ τετραετίας και αυτόν τον μήνα το ξεχρέωσα. Το μηχάνημα είναι πλασμένο για το καλοκαίρι υπόψιν, και αξίζει τα χρήματά του..(εγώ έδωσα 1200 ευρώ)..Τον χειμώνα καίει λίγο παραπάνω, το δε καλοκαίρι θα το καίτε μέρα νύχτα και ο λογαριασμός δεν πρόκειται να έρθει φουσκωμένος. Το προτείνω με κλειστά μάτια. Εχει και πολλές αυτοματοποιημένες χρήσεις καθώς και ιονιστή, αφύγρανση που τα σπάει ,Eco Mode και είναι αρκετά αθόρυβο για τα αυτιά μου. Δροσίζει άμεσα τον χώρο και ''σπάει''αρκετά ακόμα και στα περιφερειακά δωμάτια..(Μένω σε 90-95 καθαρά τετραφωνικά)..Από βλάβες τόσο εγώ όσο και ο πεθερός μου καμία έως τώρα(4 χρόνια) και η συντήρηση είναι 20 ευρώ ανά διετία...ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ.

  • Αθόρυβο
  • Απόδοση στη θέρμανση
  • Απόδοση στην ψύξη
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • MrAggeloss
  2
  5 στους 28 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις
  Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 9000 BTU

  Λοιπόν κάτοχος όλης της σειράς 9, 18, 24 αρι αντίστοιχως. Κανένα δεν δούλεψε σωστα ποτέ εκτός απο θόρυβο η εξωτερική μοναδα ιδίως στο 24 αρι εχουν συνέχεια διαρροές στο φρεον και γενικότερα πολλα πρόβληματα. Δεν ξερω τι να πω εκτος και ειμαι τοσο άτυχος..

  • Μέτριος θόρυβος
  • Απόδοση στη θέρμανση
  • Απόδοση στην ψύξη
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • jeme_mike
  5
  6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις
  Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 9000 BTU

  το έχω 3 χρόνια σε παιδικό δωμάτιο, δουλεύει συνέχεια χειμώνα καλοκαίρι, εκτός από τις ώρες του ύπνου που βάζω εναν μικρό θερμοπομπό. θέλει κάθε 2 μήνες καθάρισμα τα φίλτρα της εσωτερικής μονάδας, πράγμα πολύ απλό ακόμα και για αρχάριο. Κατά τα άλλα πολύ καλή απόδοση και σε θέρμανση και σε ψύξη. Το προτείνω

  • Αθόρυβο
  • Απόδοση στη θέρμανση
  • Απόδοση στην ψύξη
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • DGradio One
  5
  9 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις
  Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 24000 BTU

  Απλά...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!Κάνει τον χώρο (κουζίνα - καθιστικό) φούρνο σε χρόνο ρεκόρ και μετά από λίγη ώρα έχει ζεσταθεί όλο το σπίτι 72τ.μ.!!!Δεν ξέρω για την ψύξη γιατί το έχω μόνο 4 μέρες αλλά στη θέρμανση είναι ότι καλλίτερο έχω βάλει στο σπίτι!!!Υ.Γ. Άσχετο άλλα θα το αναφέρω και εδώ....ΜΑΚΡΙΑ από Carrier!!!!Μέσα σε 6 μήνες χάλασε 2 φορές.Την πρώτη στο 3μηνο χάλασε ο συμπιεστής,τη δεύτερη στους 6 μήνες σταμάτησε να βγάζει αέρα και μετά από άπειρα τηλεφώνα στην εταιρία περίμενα 2 μήνες τον τεχνικό και όταν ήρθε μου λέει είναι μια χαρά μου πήρε και 20 ευρώ!Τελικά το ξήλωσα και αν και είναι μέσα στην εγγύηση και κάθομαι και το καμαρώνω!!!!Toyotomi και πάλι Toyotomi!!!!

  • Αθόρυβο
  • Απόδοση στη θέρμανση
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • NikltsGr
  5
  4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις
  Επιβεβαιωμένη αγορά

  Τοποθετήθηκε σε ενιαίο χώρο σαλόνι-κουζίνα 48 τμ. Αρκετά καλή απόδοση στη θέρμανση, χρειάζεται 20 λεπτά για να ζεστάνει ολόκληρο το χώρο. Σε ψύξη δεν έχει δοκιμαστεί ακόμη. Η εξωτερική μονάδα είναι ογκώδης και αρκετά θορυβώδης χωρίς όμως να ενοχλεί εσωτερικά, εφόσον δεν κοιμάται κάποιος στο χώρο. Σε αντίθεση με τα σχόλια πολλών αγοραστών δεν αντιλαμβάνομαι τριγμούς στην εσωτερική μονάδα ούτε στο 18αρι, ούτε στο 9αρι που έχω σε υπνοδωμάτιο. Ακολουθώντας τις οδηγίες στο manual δεν μπορούσα να συνδεθώ στο wifi. Τελικά συνδέθηκα και στις 2 συσκευές επιλέγοντας στην εφαρμογή "αυτόματη προσθήκη συσκευής" και όχι "χειροκίνητη" που αναγράφει στο manual.

  • Απόδοση στη θέρμανση
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Μέτριος θόρυβος
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • Nikos_Nikos1559061677
  1
  1 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις
  Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 9000 BTU

  Απαραδεκτος θορυβος απο τα πλαστικα σε ολη την διαρκεια λειτουργιας ακομα και οταν κλεινει! Τριζουν τα πλαστικα συνεχεια σε βαθμο που το κλεινεις για να κοιμηθεις. Μην το παρετε για χωρο που προκειται να κοιμηθειτε θα το μετανοιωσετε!!!

  • Απόδοση στη θέρμανση
  • Απόδοση στην ψύξη
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Θορυβώδες
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • dionisiszrs
  5
  14 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις
  Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 24000 BTU

  Αγορά 24.000 btu τον Αύγουστο του 2019! Το κλιματιστικό αποδίδει άριστα σε ψύξη και θέρμανση! Το έχω σε σαλονοδιαδρομο 50+ τετραγωνικά ψηλοταβανο 3.60 μέτρα. Σε μισή ωρίτσα γίνεται φούρνος στους 25 βαθμούς ζεστό. Θόρυβος ανεκτος στην εσωτερική μοναδα δεδομενου του ότι είναι μεγαλη συσκευη. Δηλαδή κοιμάσαι ανετα. Εξωτερική μονάδα θορυβώδης αλλά δε σε νοιαζει. Έξω ειναι. (εκτός αν μιλάμε για βεράντα) Τα πλαστικά της εσωτερικής μονάδας σε 5 δευτερόλεπτα από την εκκίνηση πιανουν θερμοκρασία και σταματάνε ψιλοτριζουν. Αμελητέος χρονος νομίζω ε? ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ! Μου έβαλαν από δωρεάν εγκατάσταση που παρείχε το μαγαζί καλώδιο 1.5mm και φτηνή φυσα σουκο και έγινε κάρβουνο μετά από 6 μηνες. (το σουκο εννοειται). Έχω γραμμή 2.5mm με 16αρα ασφάλεια εκκινήσεως και ευτυχώς η γραμμή δεν έπαθε τίποτα γιατί έχει τις προδιαγραφές.
  Σκέφτομαι να πάρω και το 12αρι για το σαλόνι στο δεύτερο σπίτι.

  • Απόδοση στη θέρμανση
  • Απόδοση στην ψύξη
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Μέτριος θόρυβος
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • lmpampaletakis90
  3
  9 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις
  Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 9000 BTU

  Καλό σε γενικές γραμμές. Όντως τα πλαστικά κάνουν λίγο θόρυβο, αλλά το χειρότερο είναι το WiFi. Δεν υπάρχει το feature αυτό η toyotomi μας δουλεύει ψηλό γαζί!!

  • Απόδοση στη θέρμανση
  • Απόδοση στην ψύξη
  • Μέτριος θόρυβος
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • apatsi_kot
  4
  6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις

  Αγορά πριν 5 μέρες .Φαίνεται αξιόπιστο προϊόν ζεσταίνει χώρο 45 τετραγωνικά μέσα σε 20 λεπτά .Το μόνο αρνητικό δεν μπορώ να διαχειριστώ το κλιματιστικό μεσω εφαρμογής με χρήση 3G/4G το ψάχνω σε διάφορα site μπας και βρω μια λύση αλλά μάταια

  • Απόδοση στη θέρμανση
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Μέτριος θόρυβος
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝ
  5
  3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις
  Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

  Μετα απο 2 χρονια χρησης ειμαι υπερευχαριστημενος.αθορυβο κ σε 5 λεπτα κατεβαζει ή ανεβαζει την θερμοκρασια αναλογα.πολυ δυνατο!! το ανοιγω απτη δουλεια με το wifi που συνδεεται ευκολα,

  • Αθόρυβο
  • Απόδοση στη θέρμανση
  • Απόδοση στην ψύξη
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • george.daras.75
  5
  1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις

  τοποθετήθηκε σε σαλονοκουζινα 50 τετραγωνικά και στη ζεστή είναι άριστο καθώς λιγότερο από 5 λεπτά έχει φέρει την επυθιτη θερμοκρασια που του ορίζεις το αυτό στην ψύξη .Η μονάδα η εξωτερική ειναι τεράστια ...άλλα αρκετά καλαίσθητη χωρίς πολύ θόρυβο αγοραστικέ το καλοκαιρι Ιουλίου του 2019 σε τιμη 640 ευρω πολύ έξυπνη επίσης και βολική η λειτουργιά του σενσορα θερμοκρασίας του κοντρόλ του wifi κλπ εχει λειτουργουν ολα ευκολα

  • Αθόρυβο
  • Απόδοση στη θέρμανση
  • Απόδοση στην ψύξη
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • andreas22598
  3
  4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις
  Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 9000 BTU

  πολυ καλο μηχανημα εχει τελεια λειτουργια αλλα για τετοιο μηανημα ειναι αμαρτια να εχουν βαλει κακη μονωση στην εσωτερικη μοναδα και τριζει συνεχεια πολυ ενοχλητικα λογω και των κακων πλαστικων
  στο σημειο που γινεται ενοχλητικο και θελεις να το κλεισεις ....
  κριμα πραγματικα

  • Αθόρυβο
  • Απόδοση στη θέρμανση
  • Απόδοση στην ψύξη
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • Kostas_Kalantzis90
  5
  1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις
  Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

  Άψογο,δεν υπάρχει κάτι αρνητικό.θα βγάλουμε ζεστούς χειμώνες,και δροσερά καλοκαίρια,το συνιστώ ανεπιφύλακτα,και αξίζει τα λεφτά του.

  • Αθόρυβο
  • Απόδοση στη θέρμανση
  • Απόδοση στην ψύξη
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • Konstantinos_Tritsikakis
  5
  6 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις
  Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 24000 BTU

  Μετά από ένα μήνα με το Izuru 24.000btu μπορώ να πω ότι είναι ενα άριστο μηχάνημα όσο αφορά στην ψύξη,κομψό αλλά κάπως θορυβώδες.
  Το WiFi system λειτουργεί άψογα.
  Για τα λεφτά του 830€ είναι παρα πολύ καλό και με την εγγύηση Toyotomi

  • Απόδοση στην ψύξη
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Μέτριος θόρυβος
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;

Οι χρήστες είδαν επίσης