Le cordon bleu, ολοκληρωμένες τεχνικές μαγειρικής

Le cordon bleu, ολοκληρωμένες τεχνικές μαγειρικής

Η πιο διάσημη σχολή μαγειρικής στον κόσμο αποκαλύπτει τα μυστικά της για περισσότερες από 800 βασικές παρασκευές και τεχνικές μαγειρικής, με επεξηγηματικές φωτογραφίες, που συμπληρώνονται από...

Δες όλη την περιγραφή

Η πιο διάσημη σχολή μαγειρικής στον κόσμο αποκαλύπτει τα μυστικά της για περισσότερες από 800 βασικές παρασκευές και τεχνικές μαγειρικής, με επεξηγηματικές φωτογραφίες, που συμπληρώνονται από συμβουλές, τεχνάσματα και συνταγές από τους μεγαλύτερους σεφ για εντυπωσιακά πιάτα.
- Κατανοητός εικονογραφημένος οδηγός με πληροφορίες για τα υλικά και τις τεχνικές...

Δες όλη την περιγραφή
  • Συγγραφείς: Jeni Wright, Eric Treuille
  • Εκδότης: Τσιτσιλώνης Α.
  • Μορφή: Σκληρό εξώφυλλο
  • Έτος έκδοσης: 2004
  • Αριθμός σελίδων: 464
  • Κωδικός ISBN-13: 9789608058323
  • Διαστάσεις: 29×21
  • Προτεινόμενη επιλογή

    Το κατάστημα με τη φθηνότερη τιμή για αγορά μέσω Skroutz

    Παράδοση: 4 έως 10 ημέρες

    Μεταφορικά: Δωρεάν
    0
    με 90,61 €Μεταφορικά: Δωρεάν
    0

    Από το κατάστημα:Jasper

Ασφάλεια αγορών Skroutz

Εγγυόμαστε ότι θα παραλάβεις την παραγγελία σου ή θα πάρεις τα χρήματά σου πίσω.Περισσότερα

από 58,50 €

Υπολογισμός τιμών για:Αθήνα, Αντικαταβολή

  1. Επιλεγμένο κατάστημα

    Επιλεγμένο κατάστημα

    58,50 €

  2. Επιλεγμένο κατάστημα

    Επιλεγμένο κατάστημα

    59,80 €

  3. Επιλεγμένο κατάστημα

    Επιλεγμένο κατάστημα

    60,00 €

  4. Επιλεγμένο κατάστημα

    Επιλεγμένο κατάστημα

    64,00 €

  5. Επιλεγμένο κατάστημα

    Επιλεγμένο κατάστημα

    82,80 €

  6. Επιλεγμένο κατάστημα

    Επιλεγμένο κατάστημα

    90,61 €

Περιγραφή

Η πιο διάσημη σχολή μαγειρικής στον κόσμο αποκαλύπτει τα μυστικά της για περισσότερες από 800 βασικές παρασκευές και τεχνικές μαγειρικής, με επεξηγηματικές φωτογραφίες, που συμπληρώνονται από συμβουλές, τεχνάσματα και συνταγές από τους μεγαλύτερους σεφ για εντυπωσιακά πιάτα.
- Κατανοητός εικονογραφημένος οδηγός με πληροφορίες για τα υλικά και τις τεχνικές μαγειρικής.
- Μυστικά του σεφ, συμβουλές και γρήγορες λύσεις από τους ειδικούς για εγγυημένα και θαυμάσια αποτελέσματα κάθε φορά.
- Πάνω από 2000 επεξηγηματικές φωτογραφίες και εικόνες.
- Κλασικές γαλλικές συνταγές αλλά και πιάτα από την κουζίνα της Ασίας και της Άπω Ανατολής.
- Σίγουρη επιτυχία για όλους, επαγγελματίες και μη, ακόμη και για τις πιο εξεζητημένες συνταγές.
- Το πιο πλήρες και ολοκληρωμένο βοήθημα για τη μαγειρική.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Μαγειρική - Συνταγές
Μορφή
Σκληρό εξώφυλλο
eBook
Όχι
Αριθμός σελίδων
464
Έτος έκδοσης
2004
Διαστάσεις
29x21 cm

Σημαντική πληροφορίαΤα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Μοιράσου την εμπειρία σου!

Γράψε μια αξιολόγηση για το Le cordon bleu, ολοκληρωμένες τεχνικές μαγειρικής και βοήθησε σημαντικά τους άλλους χρήστες!

Αξιολόγησε το προϊόν
  • 2
    2 στους 20 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    στις

    δεν εχει πολλες συνταγες.Για καποιον που δεν γνωριζει πολλα πρεπει να βρει απο αλλου συνταγες για εξασκηση των τεχνικων. αχρηστο βιβλιο για οσους δεν εχουν εμπειρια σεφ. εχει πολλες ευκολες τεχνικες χωρις ομως να ξερεις πως και που να τις χρησιμοποιησεις γιατι δεν εχεις γνωσεις συνδυασμων.εμενα η εμπειρια μου ειναι στην ελληνικη κουζινα και λυπαμαι τα λεφτα που εδωσα γιατι δεν ξερω πως να φτιαξω ενα ολοκληρωμενο πιατο...υπαρχουν αλλα βιβλια που μεσα απο τις συνταγες τους μαθαινεις πολλα περισσοτερα!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 4
    στις

    Ειναι οτι πρεπει για ενα νεο μαγηρα !

    • Μπορεί να απασχολήσει κάποιον δημιουργικά για αρκετή ώρα
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Θα το πρότεινα για αγορά
    • Ποιότητα χαρτιού
    • Εικονογράφηση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    5 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    στις

    Από τα καλύτερα βιβλία....

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

14 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν

Οι χρήστες είδαν επίσης