Dell U2719D Monitor 27" QHD

Dell U2719D Monitor 27" QHD

Δείτε την παραμικρή λεπτομέρεια και πραγματικά χρώματα σε αυτήν την οθόνη της Dell με ανάλυση QHD 2560x1440, και με πρωτοποριακό, κομψό και λεπτό σχεδιασμό. Επιπλέον,...

Δες όλη την περιγραφή

Δείτε την παραμικρή λεπτομέρεια και πραγματικά χρώματα σε αυτήν την οθόνη της Dell με ανάλυση QHD 2560x1440, και με πρωτοποριακό, κομψό και λεπτό σχεδιασμό. Επιπλέον, προσφέρει τη δυνατότητα ταυτόχρονης εκτέλεσης πολλαπλών με την επιλογή διαμόρφωσης πολλαπλών οθονών, αυξάνοντας έτσι την παραγωγικότητά σας.

Δες όλη την περιγραφή

Μεταφορικά: 3,00 €9,00 €

Έκπτωση μεταφορικών πάνω από 50 € *Έκπτωση μεταφορικών πάνω από 50 € *

Ασφάλεια αγορών Skroutz

Εγγυόμαστε ότι θα παραλάβεις την παραγγελία σου ή θα πάρεις τα χρήματά σου πίσω.Περισσότερα

Μεταφορικά: 3,00 €9,00 €

 1. Συνδύασέ το με

Περιγραφή

Δείτε την παραμικρή λεπτομέρεια και πραγματικά χρώματα σε αυτήν την οθόνη της Dell με ανάλυση QHD 2560x1440, και με πρωτοποριακό, κομψό και λεπτό σχεδιασμό. Επιπλέον, προσφέρει τη δυνατότητα ταυτόχρονης εκτέλεσης πολλαπλών με την επιλογή διαμόρφωσης πολλαπλών οθονών, αυξάνοντας έτσι την παραγωγικότητά σας.

Εντυπωσιακές εικόνες

Άψογες λεπτομέρειες: Κάθε εικόνα ζωντανεύει σε αυτή την οθόνη 27 ιντσών. Με ανάλυση QHD (2560x1440), θα έχετε 1,77 φορές περισσότερη λεπτομέρεια από το Full HD.

Εγγυημένη σταθερότητα χρωμάτων:
Η οθόνη UltraSharp διαθέτει εργοστασιακή βαθμονόμηση με κάλυψη 99% sRGB με ακρίβεια Delta-E μικρότερη από 2, για ακριβείς αποχρώσεις από την πρώτη στιγμή. Επιπλέον, με χρωματική κάλυψη 99% Rec709 και 85% DCI-P3, θα απολαμβάνετε πραγματικά χρώματα στα βίντεο.

Πάντα η καλύτερη προβολή:
Σταθερά, ζωντανά χρώματα υπό ευρείες γωνίες θέασης με τεχνολογία In-Plane Switching (IPS).

Καινοτόμος σχεδίαση

Μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας: Με μια κομψή οθόνη με λεπτό προφίλ (μόνο 6,5 χιλ. στο λεπτότερο σημείο) και μια βάση μικρών διαστάσεων, μπορείτε να ελευθερώσετε πολύτιμο χώρο στην επιφάνεια εργασίας.

Ρύθμιση για άνεση: Ρυθμίστε τον προσανατολισμό, την κλίση, την περιστροφή και το ύψος της οθόνης σας για άνετη διαρρύθμιση καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Χάρμα οφθαλμών: Αυτή η οθόνη με πιστοποίηση TUV, διαθέτει τεχνολογία ComfortView, μια λειτουργία που μειώνει τις επιβλαβείς εκπομπές του μπλε φωτισμού. Έχει σχεδιαστεί για τη βελτιστοποίηση της άνεσης των ματιών σας σε εκτεταμένης διάρκειας προβολές.

Μεγιστοποιήστε την παραγωγικότητά σας.

Διευρύνετε την απόδοσή σας: Η σχεδίαση χωρίς πλαίσιο με InfinityEdge, σας επιτρέπει να απολαμβάνετε απρόσκοπτη προβολή του περιεχομένου σας σε πολλαπλές οθόνες.

Περισσότερες ευκαιρίες για ταυτόχρονη εκτέλεση πολλαπλών εργασιών: Οργανώστε εύκολα πολλαπλές εφαρμογές αξιοποιώντας προκαθορισμένα πρότυπα ή ένα προσαρμοσμένο πρότυπο με τη λειτουργία Εύκολης Τακτοποίησης στο λογισμικό Dell Display Manager. Επιπλέον, μπορείτε εύκολα να οργανώσετε τις εφαρμογές σας σε μια διαμόρφωση πολλαπλών οθονών.

Εργασία χωρίς καθυστέρηση: Με τη λειτουργία Αυτόματης Επαναφοράς του Dell Display Manager, μπορείτε να αποσυνδεθείτε και να συνδεθείτε ξανά και οι εφαρμογές σας θα είναι στη θέση που τις αφήσατε.

Επιλογές συνδεσιμότητας & Διαχείριση Καλωδίων

Θύρες και υποδοχές:

 • Υποδοχή τροφοδοσίας AC
 • Υποδοχή HDMI
 • Υποδοχή DP (είσοδος)
 • Υποδοχή DP (έξοδος)
 • Θύρα εξόδου ήχου
 • Θύρα αποστολής USB
 • Θύρες λήψης USB (1 με δυνατότητα φόρτισης)
 • Κλειδαριά στη βάση
 • Θύρες λήψης USB (1 με δυνατότητα φόρτισης)

Παρεχόμενα καλώδια: Καλώδιο τροφοδοσίας | Καλώδιο DP σε DP | Καλώδιο αποστολής USB 3.0

Καθαρά και χωρίς ακαταστασία: Επικεντρωθείτε στην εργασία σας όσο η βελτιωμένη διαχείριση καλωδίων εξαλείφει την ακαταστασία των καλωδίων.

Περιεχόμενα συσκευασίας

 • Οθόνη, κατακόρυφη βάση και επίπεδη βάση
 • 1 καλώδιο τροφοδοσίας
 • 1 καλώδιο DisplayPort (DP σε DP)
 • 1 καλώδιο αποστολής USB 3.0
 • Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης
 • Πληροφορίες ασφάλειας, περιβάλλοντος και κανονισμών
 • Εργοστασιακή αναφορά βαθμονόμησης

Κατασκευαστής

Dell

Χαρακτηριστικά

Βασικά Χαρακτηριστικά

Panel

Η τεχνολογία που χρησιμοποιεί η οθόνη για την απόδοση της εικόνας.

IPS

Οι οθόνες με IPS panel προσφέρουν ζωντανά χρώματα, μεγάλες γωνίες θέασης (η εικόνα δεν αλλοιώνεται πολύ όσο κοιτάμε από το πλάι) και είναι ενεργειακά αποδοτικές. Κατάλληλες για επεξεργασία video & εικόνας.

HDR

Τεχνολογία απεικόνισης με στόχο τη διατήρηση της λεπτομέρειας στις σκοτεινές και φωτεινές περιοχές, ταυτόχρονα με πιο φυσική απόδοση των χρωμάτων.

Όχι
Curved

Προσφέρουν πιο φυσική εμπειρία θέασης, μεγαλύτερο βάθος εικόνας και ευρύτερο οπτικό πεδίο. 


Βοηθούν στην μείωση της καταπόνησης των ματιών. Συνιστάται σε 27" και άνω μεγέθη οθόνης.

Όχι
UltraWide

Μακρόστενες οθόνες με αναλογία πλευρών 21:9 ή ακόμα και 32:9 σε σχέση με τις συμβατικές 16:9. Κατάλληλες για εργασίες με πολλαπλά παράθυρα ανοικτά, multitasking & video editing. Εξαλείφουν την χρήση πολλαπλών οθονών.

Όχι
Διαγώνιος

Η διαγώνιος είναι το νούμερο που χρησιμοποιείται για να περιγράψει το μέγεθος της οθόνης. Τα πιο δημοφιλή μεγέθη είναι οι 24 και 27 ιντσών οθόνες.

27 "
Ανάλυση
2560x1440
Αντίθεση

Η αναλογία φωτεινότητας ανάμεσα στη φωτεινότερη και σκοτεινότερη απόχρωση που μπορεί να αποδώσει η οθόνη. Μια καλή τιμή είναι η 1000:1, με τιμές πάνω από 3000:1 να είναι συνήθως πλασματικές.

1000 :1
Χρόνος Απόκρισης (GTG)

Ο χρόνος που χρειάζεται ένα εικονοστοιχείο (pixel) να αλλάξει από μια απόχρωση του γκρι στην επόμενη. Χαμηλός χρόνος απόκρισης προσφέρει ταχύτερη ανταπόκριση στις ενέργειες μας (input lag) και πιο καθαρή εικόνα (λιγότερο ghosting) τα οποία έχουν σημασία στο gaming. Χρόνοι απόκρισης κάτω από 5ms θεωρούνται αποδεκτοί, αλλά γενικά συστήνονται οθόνες με 1ms.

8 ms
Ρυθμός Ανανέωσης

Αναφέρεται στο πόσες φορές ανανεώνεται η εικόνα της οθόνης ανά δευτερόλεπτο. Οθόνες με υψηλό ρυθμό ανανέωσης προσφέρουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα καθώς η εικόνα τους είναι πιο καθαρή (λιγότερο motion blur).

Τυπικά για εφαρμογές γραφείου και απλό gaming 60-75Hz είναι το σύνηθες. Τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει την εμφάνιση τους οθόνες με 120, 144, ακόμα και 240Hz που απευθύνονται κυρίως στο ανταγωνιστικό gaming.

60 Hz
Aspect ratio

Η αναλογία του πλάτους και του ύψους της οθόνης. Το πιο σύνηθες είναι το 16:9, ενώ τα μεγαλυτέρα (21:9 και άνω) να αποτελούν τις UltraWide.

16:9

Η πιο συνηθισμένη αναλογία για οθόνες υπολογιστών.

Δυνατότητα επιτοίχιας τοποθέτησης (Vesa)

Πρότυπο για βάσεις στήριξης που περιγραφεί σε χιλιοστά την (οριζόντια Χ κάθετη) απόσταση που έχουν οι 4 βίδες, πχ 200x100 σημαίνει ότι οι βίδες έχουν 10εκ. και 20εκ απόσταση μεταξύ τους σχηματίζοντας ένα ορθογώνιο.

100 x 100 mm

Συνδεσιμότητα

Τύπος Σύνδεσης
DisplayPort
Επεξήγηση χαρακτηριστικού

Σύγχρονος τρόπος ψηφιακής μεταφοράς εικόνας, ήχου και δεδομένων, συμβατός με HDMI και DVI καλώδια μέσω αντάπτορα.

HDMI
Επεξήγηση χαρακτηριστικού

Τύπος σύνδεσης που χρησιμοποιείται και από τις δημοφιλείς κονσόλες παιχνιδιών playstation 4/5, Xbox X/S, Νintendo Switch κτλ. (Για την απόδοση υψηλών fps και αναλύσεων 4Κ απαιτείται υποστήριξη HDMI 2.1)

Έξτρα Χαρακτηριστικά

Είδος Monitor
-
Ηχεία
Όχι
Δυνατότητες & Λειτουργίες
USB Hub

H οθόνη προσφέρει θύρες USB για εύκολη σύνδεση περιφερειακών π.χ. USB Stick.

Για να λειτουργήσει απαιτείται σύνδεση της οθόνης σε θύρα USB του υπολογιστή.

Flat

Σημαντική πληροφορίαΤα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

 • kmastrodimas31
  5
  3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις

  Μετάβαση απο 23" LCD monitor 10ετιας είναι η μέρα με την νύχτα σε ολα.
  Αρα η σύγκριση ειναι άτοπη.

  Οτι εχουν πει οι προηγούμενοι, άνετη ξεκούραστη, ευχάριστα και σωστά χρώματα, όμορφο design, ποιοτική, πλήρως λειτουργικη ρύθμιση ύψους κλίσης γωνιας...οτι θέλεις οπου σε βολεύει την έχεις..

  Το 2Κ κάνει ωραίο fit στις 27" θεωρώ, δεν έκανα scalling, το άφησα στο 100%

  Την πηρα για συγκεκριμένο λόγο, για επεξεργασια φωτογραφιας, (για games - ταινίες δεν ξέρω και δεν θα ασχοληθώ..)

  Back light bleeding εχει, αλλα φαινετε μόνο σε μια απόλυτα μαύρη σκηνή (boot windows..bleeding test στο youtube και ισως σε ταινιες στα μαύρα πλαίσια που εχει πανω/κατω)

  Σε φυσιολογικη χρήση δεν φαινετε πουθενά.

  Στη συσκευασία ειχε και καλώδιο Display Port.

  Εαν ειχα τα χρήματα ή ήμουν επαγγελματίας θα έπαιρνα ενα μοντέλο "UP" ultrasharp.

  Θα την ξανααγοραζα την συγκεκριμένη; Ναι!

  • Άνεση
  • Εικόνα
  • Γωνία θέασης
  • Μενού
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • Dimitris_Koutsodimos
  5
  6 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις

  Χρησιμοποιώ 2 τέτοια monitor για εργασία, μία στο γραφείο από τον Ιούλιο του 2019 και μία στο σπίτι από τον Νοέμβριο του 2019.

  Παρακάτω μερικά πράγματα που έχω να μοιραστώ μετά από αυτό το διάστημα (καθημερινής) χρήσης:

  Πολύ ξεκούραστο panel, ιδανικό για πολύωρη εργασία.
  Ποιότητα κατασκευής, όμορφο design, σωστά τοποθετημένα κουμπιά (στο κάτω δεξιά μέρος), δυνατότητα ρύθμισης ύψους, κλίσης αλλά και περιστροφής του μόνιτορ ±90 μοίρες.
  Οι δύο θύρες USB στο πλάι, αλλά και γενικά η συνδεσιμότητα (ένα extra HDMI όπως κάποια άλλα DELL μοντέλα θα ήταν καλοδεχούμενο).
  Συμβατότητα με mbp (μπορείς να επιλέξεις το μοντέλο από μία λίστα στο MACOS και να προσαρμόσει τα χρώματα στις δύο οθόνες ώστε να ταιριάζουν.
  Όμορφο design, με πολύ μικρά bezels.

  • Άνεση
  • Εικόνα
  • Απόκριση
  • Γωνία θέασης
  • Μενού
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • Dinos_Bouts
  3
  7 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις

  Αγόρασα το monitor πριν 3 μέρες και παρατήρησα από την πρώτη στιγμή ότι κιτρινίζει ο φωτισμός στις γωνίες. Ειδικότερα σε dark room και με μαύρο φόντο στην οθόνη, το κιτρίνισμα είναι πολύ έντονο. Επικοινώνησα με Dell για αποκατάσταση και με ενημέρωσαν ότι αυτή είναι η φυσική λειτουργία της οθόνης και για να μην φαίνεται το κιτρίνισμα δεν θα πρέπει να την χρησιμοποιώ σε σκοτεινό δωμάτιο αλλά σε δωμάτιο με φυσικό φωτισμό. Αυτό σημαίνει ότι η οθόνη είναι ακατάλληλη για video editing, gaming. Παρακάτω το link που μου έστειλε η DELL όπου παραδέχονται το πρόβλημα. Για τους ειδικούς το πρόβλημα λέγεται backlight bleeding και συναντάται στις λεπτές οθόνες. Εμφανίζεται και σε πολύ ακριβότερες οθόνες. https://www.dell.com/support/article/en-us/sln309430/backlight-bleed-or-shadows-appearing-on-dell-infinityedge-borderless-monitors?lang=en

  • Απόκριση
  • Άνεση
  • Εικόνα
  • Μενού
  • Γωνία θέασης
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • ad_reas
  4
  στις

  Τρομερη αποδοση χρωματων, αψογο design και γενικα κανενα σοβαρο παραπονο.
  Θα ηθελα λιγο δυνατοτερα μαυρα αλλα απ οτι διαβασα δεν βρισκεις ευκολα σε IPS.

  • Άνεση
  • Εικόνα
  • Απόκριση
  • Μενού
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Γωνία θέασης
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • Jim_Roudn
  4
  1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις

  Η πιο ξεκούραστη οθόνη.
  Προσαρμόζεται οπως θελεις με την τελεια μικρη και θαυματουργη βαση της.
  Συνδεμενη με HDMI σε laptop. Κανενα προβλημα.
  Bleed εχει. Ναι. Κατω δεξια το οποιο φαινεται μονο σε απολυτο μαυρο οποτε για ταινείες δεν την λες ιδανικη.
  Με το που ανοιξεις οτιδηποτε αλλο εξαφανιζεται δια μαγειας.
  Πολυ μικρα bezels.
  Χρωματα υπεροχα. Λιγο ακριβη αλλα ποιοτητα κατασκευης, αξιοπιστια και εγγυηση DELL.

  • Άνεση
  • Εικόνα
  • Απόκριση
  • Μενού
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Γωνία θέασης
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • NickNestor
  5
  13 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις

  Η λογική αναβάθμιση από FullHD και η σωστή ανάλυση για αυτό το μέγεθος. Έχει πιο ζεστό φυσικό χρώμα σε σχέση με την U2417H. Ιδανική για ανθρώπους που δουλεύουν με ψηφιακή εικόνα/βίντεο αλλά δεν μπορούν να πληρώσουν για μεγαλύτερο εύρος χρωμάτων ή/και μεγαλύτερες αναλύσεις. Μια χαρά για ταινίες και gaming.

  Έχει IPS glow όπως όλες οι οθόνες IPS. Εάν θέλετε να βλέπετε ταινίες και τα μαύρα να είναι εντελώς σκοτεινά αγοράστε μία τηλεόραση OLED καλύτερα. Οι οθόνες Dell σειράς U απευθύνονται κατά κύριο λόγο σε ανθρώπους που δουλεύουν με ψηφιακή εικόνα ή βίντεο και χρειάζονται 100% sRGB με χαμηλό Delta E.

  • Άνεση
  • Εικόνα
  • Απόκριση
  • Γωνία θέασης
  • Μενού
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • stergios3kala
  3
  5 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις

  Την αγόρασα στης 15 Ιανουαριου.Μετα απο 5 μέρες παρατήρησα κατω αριστερά ενα Backlight Bleed.Το σέρβις άψογο.Εγινε αντικατάσταση μεσα σε μία εβδομάδα απο την επιστροφή της. Δυστυχώς και το δεύτερο μόνιτορ που μου έστειλαν είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.Αυτο φαίνετε πιο πολύ όταν το μόνιτορ δέν εχει σήμα και όταν βλέπεις καμια ταινία και κάτω είναι μαύρο.Σε άλλη χρήση δέν επηρεάζετε η εικόνα.Οταν όμως έχεις δώσει 400 ευρω ειναι φυσικό να περιμένεις και να είναι το προϊόν καλό.Δεν ξέρω εαν τελικά ειναι ελαττωματική παρτίδα σήμερα όμως μετα απο 1,5 μήνα πήρα τα χρήματα πίσω και είμαι σε αναζήτηση άλλου μόνιτορ .

  • Άνεση
  • Εικόνα
  • Απόκριση
  • Γωνία θέασης
  • Μενού
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • mavreta.koroniou
  5
  19 στους 21 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις

  Το monitor είναι πάρα πολύ καλό, δεν θα ήθελα όμως να μείνω σε αυτό, καθώς μπορείτε και με μια γρήγορη αναζήτηση να δείτε πολλές (θετικές) απόψεις στο youtube, στις υπόλοιπες αξιολογήσεις κλπ.

  Θα ήθελα να τονίσω την εκπληκτική εξυπηρέτηση που έχει η Dell. Αποφάσισα να πάρω το συγκεκριμένο monitor, αν και ελαφρώς πιο ακριβο από τα υπόλοιπα παρόμοια, γιατί είχα ακούσει πολλές καλές κριτικές για την τεχνική υποστήριξη της Dell. Αγοράζω την οθόνη, η οποία τελικά μετά από μια εβδομάδα χρήσης παρουσιάζει πρόβλημα στην υποδοχή ρεύματος και αποφασίζω να επικοινωνήσω με την Dell κατευθείαν και όχι με το κατάστημα από το οποίο την πήρα. Τους βρήκα κατευθείαν, τους έστειλα φωτογραφία και βίντεο του προβλήματος και μέσα σε μια εβδομάδα μου έστειλαν καινούργια οθόνη! Στο ενδιάμεσο,με πήραν ακόμη και από τα κεντρικά της Dell στο εξωτερικό για να μου πουν ότι θα σταλθει άμεσα νέα οθόνη.

  • Άνεση
  • Εικόνα
  • Απόκριση
  • Γωνία θέασης
  • Μενού
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • bourloter
  5
  8 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις
  Επιβεβαιωμένη αγορά

  Κάτοχος της Dell U2311H για 9 χρόνια (η οποία ήταν από τα καλύτερα μοντέλα που έχει βγάλει η DELL), αποφάσισα να πάω σε μεγαλύτερη οθόνη. Η 27άρα της Dell με 1440p ανάλυση (2560 x 1440 pixels) είναι ιδανική για τις εργασίες μου. Αντικατέστησα την παλιά μου Dell αλλά και την 2ρη οθόνη που είχα, εξοικονομώντας χώρο στο γραφείο μου και πλέον δουλεύω σε μια οθόνη. Θέλει λίγο χρόνο μέχρι να την συνηθίσεις αν δουλεύεις για χρόνια σε μικρότερη οθόνη. Η ποιότητα του υλικού είναι άριστη, η εργονομία της οθόνης είναi κλασσική Ultrasharp Dell, το "Dell Display Manager" software της Dell σου λύνει τα χέρια με τις ρυθμίσεις της οθόνης να γίνονται παιχνίδι και η ποιότητα της εικόνας μέχρι στιγμής είναι πραγματικά εντυπωσιακή και ξεκούραστη. Αξίζει κάθε ευρώ που κοστίζει!

  • Άνεση
  • Εικόνα
  • Απόκριση
  • Γωνία θέασης
  • Μενού
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • Nostro
  5
  8 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις

  Εξαιρετική οθόνη. Για εκτενείς λεπτομέρειες υπάρχουν πολλά online review που την αναλύουν εξονυχιστικά. Για office work, προγραμματισμό, media consumπtion και casual gaming είναι πολύ καλή επιλογή.

  • Άνεση
  • Εικόνα
  • Απόκριση
  • Γωνία θέασης
  • Μενού
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • George_Marinopoulos54
  5
  7 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις

  Από τα καλύτερα monitor που έχω δουλέψει μέχρι στιγμής στο γραφείο με εξαιρετικά χρώματα και τρομερές γωνίες θέασης. Καλή κάρτα γραφικών για να παίξεις σωστά σε αυτές τις αναλύσεις και σωστή παραμετροποίηση ανάλογα με τον χώρο σου. Τίμιο για αυτά που προσφέρει με την εγγύηση της dell και ποιοτικά σαν κατασκευή αλλά και εμφανισιακά με εξαιρετικό design που ταιριάζει σε κάθε γραφείο. Μπορεί να τοποθετηθεί σε βάση βραχίονα γραφείου καθώς και σε τοίχο με vesa 100x100 που υποστηρίζει. Εύκολη στην συναρμολόγηση πολύ καλή συσκευασία και πλήρη παρελκόμενα μερικά από τα πολύ θετικά της στοιχεία. Μέτρηση απόδοσης από εγκεκριμένο φορέα πριν την σφράγισή της στο κουτί που σου δείχνει ότι δεν είναι απλά ένα ακόμα φτηνό μόνιτορ της σειράς αλλά κάποιος παίρνει στα σοβαρά το προϊόν και τον πελάτη στον οποίο απευθύνεται.

  • Άνεση
  • Εικόνα
  • Απόκριση
  • Γωνία θέασης
  • Μενού
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • 5
  0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις
  Επιβεβαιωμένη αγορά

  Τέλεια οθόνη για δουλειά γραφείου... Για τα υπόλοιπα δεν γνωρίζω.

  • Άνεση
  • Εικόνα
  • Απόκριση
  • Γωνία θέασης
  • Μενού
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • 5
  στις
  Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Άνεση
  • Εικόνα
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Γωνία θέασης
  • Μενού
 • 4
  στις
  Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Άνεση
  • Εικόνα
  • Απόκριση
  • Γωνία θέασης
  • Μενού
  • Σχέση ποιότητας τιμής
 • 5
  στις
  Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Άνεση
  • Εικόνα
  • Απόκριση
  • Γωνία θέασης
  • Μενού
  • Σχέση ποιότητας τιμής
 • 5
  στις
  Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Άνεση
  • Εικόνα
  • Απόκριση
  • Γωνία θέασης
  • Μενού
  • Σχέση ποιότητας τιμής
 • 5
  στις
  Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Άνεση
  • Εικόνα
  • Γωνία θέασης
  • Μενού
  • Σχέση ποιότητας τιμής

Ερωτήσεις

55 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε άλλους χρήστες

Το χρησιμοποιεί κανείς σε macbook pro ως δεύτερη οθόνη?

mkis11στις 08/08/2019

Απάντησε στο χρήστη
Δες όλες τις ερωτήσεις (2)

Οι χρήστες είδαν επίσης