Estia Τηγάνι Iron Series 30cm
Τηγάνια

Estia Τηγάνι Iron Series 30cmΚωδικός: 01-4484

Το Μαντεμένιο τηγάνι Estia Iron Series είναι συνώνυμα του αργού μαγειρέματος που αναδεικνύει την αληθινή γεύση των φαγητών. 

Δες όλη την περιγραφή

Το Μαντεμένιο τηγάνι Estia Iron Series είναι συνώνυμα του αργού μαγειρέματος που αναδεικνύει την αληθινή γεύση των φαγητών. 

Δες όλη την περιγραφή

  1. 30 cm

    από28,89 €
  • Προτεινόμενη επιλογή

    Το κατάστημα με τη φθηνότερη τιμή για αγορά μέσω Skroutz

    Παράδοση: 1 έως 3 ημέρες

    Μεταφορικά: +3,50 €

    ή Δωρεάν με Skroutz Plus.

    Γίνε μέλος
    0
    από 28,89 €Μεταφορικά: + 3,50 €
    0

    Από το κατάστημα:PaperLand

Ασφάλεια αγορών Skroutz

Εγγυόμαστε ότι θα παραλάβεις την παραγγελία σου ή θα πάρεις τα χρήματά σου πίσω.Περισσότερα

Συνήθως αγοράζονται μαζί

Συνολική τιμή
από 47,78 €
Προστέθηκαν

από 28,89 €

Υπολογισμός τιμών για:Αθήνα, Αντικαταβολή

  1. Επιλεγμένο κατάστημα

    Επιλεγμένο κατάστημα

    28,89 €

  2. Επιλεγμένο κατάστημα

    Επιλεγμένο κατάστημα

    28,90 €

  3. Επιλεγμένο κατάστημα

    Επιλεγμένο κατάστημα

    28,90 €

  4. Επιλεγμένο κατάστημα

    Επιλεγμένο κατάστημα

    28,90 €

  5. Επιλεγμένο κατάστημα

    Επιλεγμένο κατάστημα

    28,90 €

  6. Επιλεγμένο κατάστημα

    Επιλεγμένο κατάστημα

    28,90 €

  7. Επιλεγμένο κατάστημα

    Επιλεγμένο κατάστημα

    28,90 €

  8. Επιλεγμένο κατάστημα

    Επιλεγμένο κατάστημα

    28,90 €

  9. Επιλεγμένο κατάστημα

    Επιλεγμένο κατάστημα

    28,90 €

  10. Επιλεγμένο κατάστημα

    Επιλεγμένο κατάστημα

    28,90 €

  11. Επιλεγμένο κατάστημα

    Επιλεγμένο κατάστημα

    28,90 €

  12. Επιλεγμένο κατάστημα

    Επιλεγμένο κατάστημα

    28,90 €

  13. Επιλεγμένο κατάστημα

    Επιλεγμένο κατάστημα

    28,90 €

  14. Επιλεγμένο κατάστημα

    Επιλεγμένο κατάστημα

    28,90 €

  15. Επιλεγμένο κατάστημα

    Επιλεγμένο κατάστημα

    28,90 €

  16. Επιλεγμένο κατάστημα

    Επιλεγμένο κατάστημα

    28,90 €

  17. Επιλεγμένο κατάστημα

    Επιλεγμένο κατάστημα

    28,90 €

  18. Επιλεγμένο κατάστημα

    Επιλεγμένο κατάστημα

    28,90 €

  19. Επιλεγμένο κατάστημα

    Επιλεγμένο κατάστημα

    28,90 €

  20. Επιλεγμένο κατάστημα

    Επιλεγμένο κατάστημα

    28,90 €

  21. Επιλεγμένο κατάστημα

    Επιλεγμένο κατάστημα

    28,90 €

  22. Επιλεγμένο κατάστημα

    Επιλεγμένο κατάστημα

    28,90 €

  23. Επιλεγμένο κατάστημα

    Επιλεγμένο κατάστημα

    28,90 €

  24. Επιλεγμένο κατάστημα

    Επιλεγμένο κατάστημα

    28,90 €

  25. Επιλεγμένο κατάστημα

    Επιλεγμένο κατάστημα

    28,90 €

  26. Επιλεγμένο κατάστημα

    Επιλεγμένο κατάστημα

    30,00 €

  27. Επιλεγμένο κατάστημα

    Επιλεγμένο κατάστημα

    33,96 €

Περιγραφή

Το Μαντεμένιο τηγάνι Estia Iron Series είναι συνώνυμα του αργού μαγειρέματος που αναδεικνύει την αληθινή γεύση των φαγητών. 

Ο χυτοσίδηρος είναι ένα εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό που επιτρέπει στο σκεύος να θερμανθεί σε όλη του την επιφάνεια, από τον πάτο έως τα τοιχώματα, ώστε να μαγειρεύει ομοιόμορφα. Παράλληλα διατηρεί σταθερή τη θερμότητα ώστε να μαγειρεύετε σε χαμηλές & μέτριες θερμοκρασίες διατηρώντας τη θρεπτική αξία των τροφών αναλλοίωτη & εξοικονομώντας ενέργεια.

Το σκεύος παραμένει ζεστό ακόμη και όταν τα έχει απομακρυνθεί από την εστία. Έτσι το μαγείρεμα μπορεί να ολοκληρωθεί και με σβηστή την εστία ενώ το φαγητό θα διατηρηθεί ζεστό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επίσης είναι ιδανικό  για απευθείας σερβίρισμα καθώς διατηρεί όλα τα ζουμιά του φαγητού.

Χαρακτηριστικά

  • Υλικό κατασκευής: Μαντέμι
  • Χρήση: για όλες τις εστίες και το φούρνο
  • Διαστάσεις:  38.1 x  25.1 x  4.5 cm
  • Βάθος: 3.5cm
  • Βάρος: 1.808kg

Κατασκευαστής

Estia (Τηγάνια)

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Τηγάνι
Διπλό
Όχι
Υλικό
Μαντέμι
Μέγεθος (Άνοιγμα Τηγανιού)
30 cm
Εσωτερική Επίστρωση
Χωρίς Επίστρωση
Συμβατότητα Εστίας
Επαγωγική, Αερίου, Ηλεκτρική, Κεραμική
Βαθύ
Όχι

Σημαντική πληροφορίαΤα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες χρηστών

Εικόνες χρηστών
Εικόνες χρηστών
Εικόνες χρηστών
Εικόνες χρηστών
Δείτε όλες τις εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

5
156 στους 162 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
στις

To review είναι πιο κάτω λόγω των updates. Διαβάστε τα όλα είναι πολύ σημαντικά. Θα γλυτώσετε πολύ κόπο, χρήμα και χρόνο αφιερώνοντας 5 λεπτά στο post. Σας ευχαριστώ
------------------------------------------
Update 6/5/2020
-Να ενημερωσω οτι τελικα η τεχνικη με το καμμενο λαδι σε τόσο λεία επιφάνεια πιάνει αλλά δεν είναι τόσο καλή γιατί εξαρτάται από τον φούρνο. Προσπάθησα να "κάψω" το τηγάνι σε επαγωγική εστία, αλλά η επαγωγική κλείνει (πέφτει η ασφάλειά της) και έτσι εκεί που έχει πυρώσει -κατά κάποιο τρόπο- δεν βοηθάει η εστία να κρατηθεί σταθερή η υψηλή θερμότητα και πέφτει. Άρα ούτε έτσι γίνεται σωστά η δουλειά. Και ποια είναι η καλύτερη μέθοδος? Το υγραέριο! Μόνο με φωτιά και μεγάλο μάτι (λόγω ισχύος) μπορείς να φτάσεις υψηλή και σταθερή θερμοκρασία για να καεί το λάδι και να γίνει αντικολλητική επίστρωση. Το προσπάθησα και πέτυχε.
-Άρα συμπεραίνουμε ότι μαντέμι και επαγωγική μπορεί να κάνουν "δουλειά" μαζί αλλά μην πάρετε μαντέμι και επαγωγική εστία μόνο και μόνο για να τα συνδυάσετε.
------------------------------------------
Update 29/1/2020
1.Σήμερα πήγα το μαντέμι ένα βήμα παραπάνω. Λοιπόν αυτό είναι για πολύ ψαγμένους και αν έχετε τη διάθεση απλά κάντε το. Να πούμε και δυό λογάκια επιπλέον πέρα του review για το μαντέμι. Τα μαντεμένια σκεύη φτιάχνονται χύνοντας τον χυτοσίδηρο μέσα σε καλούπι από συμπιεσμένη άμμο, και όταν κρυώσει την σπάνε και βγαίνει το σκεύος. Ποιο είναι το πρόβλημα? Όλα τα μαντέμια πλέον δεν τα λειαίνουν (προφανώς λόγω κόστους) και ουσιαστικά με το που ξε-καλουπιστούν τους περνάνε ένα σπρέι αντικολλητικό και γεια σας. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το σκεύος να έχει τραχιά επιφάνεια. Παλιά τα μαντέμια τα λείαιναν.
2.Γιατί να το κάνετε όλο αυτό? Γιατί όσο πιο λείος είναι ο πάτος τόσο πιο δύσκολα κολλάει κάτι σε αυτόν και τόσο πιο εύκολα πλένεται. Πριν από αυτό μου κολλούσαν τα φαγητά, και εφταιγε και το seasoning και η τραχια επιφάνειά του. Ε με αυτόν τον τρόπο γλυτώνετε κόπο και στη συντήρηση-πλύσιμο-ψήσιμο στα πάντα όλα.
3.Σπίτι σας με λίγα εργαλεία θα το κάνετε πανεύκολα. Απλά θέλει μεράκι και λίγο χρόνο. Πάρτε γυαλιά διαφανή, μάσκα (για τα ρινίσματα), γάντια (γιατί θα μαυρίσουν τα χέρια σας), δράπανο, βάση δραπάνου με Velcro 115mm και velcro με διάφορα grit (αρχίστε με το πιο χοντρό που θα βρείτε και πηγαίντε στο πιο ψηλό). Εγώ άρχισα σε velcro από 100->150->240->320 και μετά λίγο με το χέρι γυαλόχαρτο 1500 και τέλος 2500. Θα πάθετε πλάκα δεν υπάρχει το αποτέλεσμα με το φινίρισμα.

Δείτε φωτό εδώ https://imgur.com/a/51ohOFa
Links:
Εμπνεύστηκα από δω -> https://www.youtube.com/watch?v=id2GLt8Nd4s
https://www.youtube.com/watch?v=2wHZ7hKpPUs
https://www.youtube.com/watch?v=pVmCglTZWT8
https://www.youtube.com/watch?v=rNrBGi63FFo
------------------------------------------
Update 20/1/2020
Πως να κάνετε το σωστό seasoning.
1.Αρχικά τρίψτε με σύρμα ή με πιο τραχύ μέσο (γυαλόχαρτο) το σκεύος να φύγει τελείως η αντικολλητική επίστρωση, ώστε να κάτσει σωστά από την αρχή η νέα. Πάρτε Λινέλαιο Ψυχρης Εκθλιψης 250ml, γύρω στα 4-5 €. Ψάχνοντας πολύ στο ίντερνετ όλοι προτείνουν αυτό για καλύτερο αποτέλεσμα που διαρκεί. Καταρχάς πρέπει να είναι αγνό λινέλαιο, να μην έχει πρόσθετα, γιαυτό και τα καλά είναι bio. Κάτι κάψουλες, κάτι λινέλαια για ζωγραφική μακριά, εμείς θέλουμε να είναι βρώσιμα. Κάνει την πιο ανθεκτική επίστρωση σε σχέση με όλα τα άλλα έλαια.
2.Προθερμάνετε το φούρνο αντιστάσεις στο τέρμα (κυριολεκτικά). Πιάνουν μεγαλύτερη θερμοκρασία από αέρα για αυτό που θα κάνουμε.
3.Πλύντε το σκεύος σας καλά με σαπούνι να φύγουν ρινίσματα κλπ. και βάλτε το στον καυτό φούρνο για 10 λεπτά. Έτσι ανοίγουν οι πόροι του μετάλλου για να κάτσει καλύτερα το λάδι και παράλληλα εξατμίζεται η παραπανίσια υγρασία.
4.ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Βγάλτε προσεκτικά με πετσέτα το σκεύος γιατί θα καίει.
5.Απλώστε 1.5 κ.γ λάδι με πετσέτα/χαρτί κουζίνας και αλείψτε σε όλο το σκεύος μέσα έξω να πάει παντού.
6.Έπειτα πάρτε άλλο χαρτί κουζίνας και σκουπίστε κυριολεκτικά όλο το σκεύος έτσι ώστε να μην υπάρχει καθόλου λάδι, ούτε σταγόνες, ούτε τίποτα. Ουσιαστικά το λάδι έχει κάτσει στο σκέυος σε μικροσκοπικό επίπεδο στην επιφάνειά του.
7.Βάλτε το σκεύος στο φούρνο και αφήστε το σκεύος για 1 ώρα. Μετά την 1 ώρα απλά κλείστε το κουμπί του φούρνου και αφήστε το σκεύος να κρυώσει μαζί με το φούρνο σιγά σιγά μέχρι να "παγώσει". Έτσι σκληραίνει η επίστρωση.
8. Επαναλάβετε 5-7 φορές. Ουσιαστικά χτίζετε μια αντικολλητική επίστρωση όσες φορές το κάνετε αυτό + όσο χρησιμοποιείτε λάδι κατά το μαγείρεμα.

Links:
https://www.youtube.com/watch?v=vsthDhOodDs
http://sherylcanter.com/wordpress/2010/01/a-science-based-technique-for-seasoning-cast-iron/
------------------------------------------
Review Προϊόντος
Σημείωση: Δείτε το προσωπικό μου σχόλιο στο τέλος και διαβάστε όλο το review θα σας βοηθήσει πολύ!!!

Κατ'αρχάς πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα για να μάθει ο χρήστης που δεν ξέρει τι είναι αυτό το προϊόν και για ποια χρήση (χωρίς να θέλω αν το παίξω ξερόλας). Τα μαντεμένια σκεύη θα μπορούσαμε να πούμε ότι μπορούν να χρησιμοποιούνται στην κουζίνα για διάφορες παρασκευές. Από σοτάρισμα, χρώμα σε κρέατα, ψήσιμο στο φούρνο ακόμα και βράσιμο κάποιας πρώτης ύλης. Έλα όμως που τα μαντεμένια σκεύη έχουν και κάποια χαρακτηριστικά που δεν ταιριάζουν για όλους. Το μαντέμι (χυτοσίδηρος) είναι ένα κράμα σιδήρου και άνθρακα. Σε βάρος ξεπερνά κατα 3-4 φορές ένα απλό κοινότυπο ομοειδές του σκεύος και αυτό γιατί από τη φύση του το κράμα αυτό είναι βαρύ. Τα μαντέμια δεν έχουν "αντικολλητική επίστρωση" όπως άλλα σκεύη. Έχουν μια επίστρωση καμμένου ελαίου (συνήθως ηλιέλαιο) η οποία έχει μετατραπεί σε πολυμερές ενώσεις , που το κάνει αντικολλητικό.

Πάμε να δούμε λοιπόν ακριβώς κάποια χαρακτηριστικά (μιλάω για το προϊόν που γράφω την αξιολόγηση, αλλά ισχύουν για όλα τα μαντέμια):
-Βαρύ σκεύος γύρω στα 3-4kg (όχι το συνηθισμένο, αλλά δεν είναι πρόβλημα)
-Κρατάει σταθερή τη θερμότητα σε όλο το σκεύος (μέχρι και το χερουλι καίει!) λόγω του βάρους του και της πυκνότητας του. Πήρα ένα "γάντι"(από σιλικόνη με 1.5$) που μπαίνει τζαστ στο χερούλι και δεν καίγεσαι.
-30cm διάμετρος και 5cm ύψος, αρκετά για να κάνεις τα πάντα, από κρούστα μέχρι τηγάνισμα και ψήσιμο τάρτας στο φούρνο
-Επαγωγικό (σε επαγωγική εστία), λόγω του κράματος έχει φερρίτη και κάνει την επαγωγή
-Μπαίνει σε φωτιά, φούρνο, ηλεκτρικό μάτι, κάρβουνα, τζάκι (στα πάντα βασικά)
-Χρήσεις του σε ότι φανταστείς
-Λόγω του μεγέθους και της συντήρησής του καλύτερα να χρησιμοποιείται σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, όπως κρούστα σε κρέας-τηγάνισμα (γι'αυτό το πήρα)
-Μην το πάρετε για να αντικαταστήσετε το αντικολλητικό τηγάνι, απλά όχι
-Είναι επιρρεπές στην οξείδωση (άρα και σκουριά) και θέλει φροντίδα!
Συντήρηση
-Χρειάζεται συντήρηση!!! Η "αντικολλητική" επίστρωση πρέπει να ανανεώνεται και να φροντίζεται. Πριν ή μετά τη χρήση πρέπει να λαδώνεται με λίγο ηλιέλαιο (1 κ.σ.), σκουπίζεται το περίσσιο και μετά σε δυνατή φωτιά ή στο φούρνο στην max θερμοκρασία καίγεται το λάδι (δεν θα πάρει φωτιά!) και λόγω της υψηλής θερμότητας μετατρέπεται σε πολυμερές ενώσεις που το καθιστουν αντικολλητικό. Μπορεί να χρειαστεί και 3 φορές αυτό, τις πρώτες φορές για να είναι "αντικολλητικό" και να μην κολλάνε τα φαγητά.
-Δεν θελει σύρμα και ξύσιμο με μεταλλικά σκεύη γιατί χαλάει ότι προαναφέραμε..
-Αφηνουμε να κρυώσει μετα απο καθε χρηση βαζουμε χλυαρό-ζεστό νερό και με σαπούνι το καθαρίζουμε όμορφα.
-Σκουπίζουμε το νερό που μένει μετά από το πλύσιμο γιατί μπορεί να μας σκουριάζει με το χρόνο το σκεύος αν δεν το περιποιούμαστε καλά και στοργικά.
Το πήρα στα 20 ευρώ black friday και αξίζει μέχρι και το τελευταίο του ευρώ (αλλά και στα 28 μια χαρα είναι). Δεν υπάρχουν διαφορές με τα πιο ακριβά μαντέμια. Είναι στανταρ αυτό το κράμα παιδιά γι'αυτό και το πουλάνε με το όνομά του! Ότι ακριβότερο είναι πεταμένα λεφτά γιαυτή την κατηγορία..Μπορεί και να υπάρχουν διαφορές, αλλά όσα καταστήματα ρώτησα δεν μπορούσαν να μου αιτιολογήσουν την ακριβή τιμή τους στα αντίστοιχα μαντεμένια τηγάνια...Τα συμπεράσματα δικά σας ;)

Και ένα προσωπικό σχόλιο για τα τηγάνια:
Αν μπορείτε να κοιτάτε να μπαίνει στο φούρνο!!!
-Ανοξείδωτο τηγάνι: η διαφορά με το από κάτω η επίστρωση. Κάνεις τα πάντα που για μένα είναι το πρώτο τηγάνι, που πρέπει να έχει όποιος θέλει να μαγειρεύει σωστά και καλά! Κάνεις σάλτσες, σοτάρισμα, κρούστες και ψήσιμο σε κρέατα, αυγά, βάζεις σε φούρνο να τελειώσεις ψήσιμο κλπ.. Το κρατάς για μια ζωή, και δεν σκουριάζει!
-Αντικολλητικό τηγάνι: για πολλές παρασκευές, αλλά χαλάει η επίστρωση και θέλει αντικατάσταση (στα συν ότι δεν θέλει πολύ λάδι το φαγητό, ή κάνεις εύκολα πιο light πράγματα)
-Μαντεμένιο τηγάνι: για κρούστες και τηγάνισμο (deep fried) κυρίως. Δεν το συστύνω για άλλες χρήσεις αν και μπορείς αλλά έχει πολύ ταλαιπωρεία. Πάρτε το αφού έχετε ένα από τα παραπάνω, αλλιώς θα ταλαιπωρειθείτε. Είναι επιρρεπές στην οξείδωση (άρα και σκουριά) και θέλει φροντίδα!

Ελπίζω να σας βοήθησα, τα έγραψα αναλυτικότερα για να βοηθήσω όλους τους μέλλοντες εγώ, που θα έψαχναν αντίστοιχα κάτι τόσο πολύ! ;)

  • Χαράσσεται δύσκολα
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Κολλάει το φαγητό μερικές φορές
  • Καθαρισμός
  • Βάρος
Σου φάνηκε χρήσιμη;

1
13 στους 19 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
στις

Παιδιά το τηγάνι εσωτερικά στο σημείο που βάζουμε τις τροφές για να τις μαγειρέψουμε έχει μια ετικέτα κολλημένη με σιλικόνη την οποία και είχε απορροφήσει το μαντεμι (λογο που είναι πορώδες) με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ενα αποτύπωμα σιλικόνης. Το γράφω γιατί το θεωρώ γελοίο... Δεν μπορώ να φανταστώ ποιος υγειονομικός το επέτρεψε... ενδεχόμενος η ποσότητα σιλικόνης να μην μπορεί να προκαλέσει κάποιο σοβαρό πρόβλημα αλλά προσωπικά θα προτιμούσα να μην μαγειρεύω την τροφή μου σε ενα σκεύος με ενα αποτύπωμα σιλικόνης... να αναφέρω ότι οι διαστάσεις δεν αφορούν την βάση του τηγανιού αλλά το άνοιγμα του...

Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    0 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    στις
    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Θα μπορούσε να έχει ξύλινη λαβή χειρός .Εάν ξεχαστής και το πιάσεις με γυμνά ΄χερια κάηκες !
    Όλα τα υπόλοιπα σούπερ !

    • Δεν κολλάει το φαγητό
    • Χαράσσεται δύσκολα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Καθαρισμός
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Βάρος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    στις
    Επιβεβαιωμένη αγορά
    Η αξιολόγηση αφορά μέγεθος (άνοιγμα τηγανιού): 15 cm

    Αφορά το προϊόν των 15cm.
    Απλά εξαιρετικό.
    Μικρό, ελαφρύ, με ψηλό προφίλ, κατάλληλο και για κάμπινγκ.
    5 αυγά μετρίου μεγέθους τα παίρνει ίσα ίσα.
    Πολύ εύκολο γύρισμα τους με σπάτουλα, δεν κολλάει καθόλου.
    Υπέροχο τηγανάκι!

    • Δεν κολλάει το φαγητό
    • Χαράσσεται δύσκολα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Καθαρισμός
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    στις
    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Σε μια λέξη: ΣΟΥΠΕΡ!! Έχω ένα παρόμοιο τηγάνι στην Νέα Υόρκη εδώ και 7 χρόνια όποτε έχω συνηθίσει να μαγειρεύω μόνο με μαντεμένιο τηγάνι. Αυτό το αγόρασα για το σπίτι μου στην Ελλάδα και πραγματικά είναι φοβερό! Ακόμα καλύτερο απ᾽αυτό που εχω! Απίστευτη αξία για την τιμή. Πάρα πολύ καλή ποιότητα. Τέλειο μέγεθος. Καθαρίζεται εύκολα με ζεστό νερό (χωρίς σαπούνι πάντα).

    • Δεν κολλάει το φαγητό
    • Χαράσσεται δύσκολα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Καθαρισμός
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    στις
    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ειναι τέλειο!!! Εινα πολυ καλο , για ολα τα φαγητα . Θελει πλυσιμο και να το καψετε στο φουρνο , πρεπει να το αλυψετε με λαδι και στου 250 βαθμους για κανενα 2ωρο για να κανει αντικολλητικη επίστρωση. Θα καπνιζει πολυ και θα βρωμαει το σπιτι αλλα μην φοβηθείτε θα κανει φυσικη προστασια στο τηγανι για να το προστατεψετε απο σκουρια! Δεν θελει μουλιασμα ,καθαριζετε πολυ καλα !! Ειμαι πολυ ευχαριστημένη , ειναι πολυ καλυ επιλογη για οσους δεν θελουν να δηλητηριάζονται απο το Τεφλον.

    • Δεν κολλάει το φαγητό
    • Χαράσσεται δύσκολα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Καθαρισμός
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Βάρος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    στις
    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ ωραίο τηγάνι!! Για κάποιον που θέλει μαντεμι σε καλή τιμή αξίζει!! Πήρα τα 30 cm είναι πολύ μεγάλο και χωράει άνετα 3 ή 4 μπριζόλες για να φάει όλη η οικογένεια!! Μετά από 2 - 3 χρήσεις άρχισε να μην κολλάει το φαγητό! Λογικό! Θέλει την περιποίηση του όπως κάθε μαντεμι και θα το έχετε για μια ζωή! Είναι σαφώς βαρύ αλλά είναι η φύση του αυτή! Έχει γίνει το αγαπημένο σκεύος μας!! Τα φαγητά έχουν άλλη γεύση και αυτό που κου έκανε τρομερή εντύπωση είναι το ποσό ζουμερά γίνονται τα κρέατα και τα ψάρια.. Καμια σχέση με οποιοδήποτε άλλο σκεύος!
    Όσο για το καθάρισμα όπως είπαμε έχει τις ιδιετεροτητες του.. Όποιος θέλει μαντεμι θα συμβιβαστεί με αυτές!

    • Χαράσσεται δύσκολα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Καθαρισμός
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Κολλάει το φαγητό μερικές φορές
    • Βάρος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 4
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    στις
    Επιβεβαιωμένη αγορά
    Η αξιολόγηση αφορά μέγεθος (άνοιγμα τηγανιού): 20 cm

    Είναι μαντεμενιο οπότε βαρύ σαν σκεύος. Καλή ποιότητα , ιδανικό και για barbeque και για μέσα σε φούρνο. Μετά από κάποιες χρήσεις κολλάει λίγο το φαγητό.

    • Χαράσσεται δύσκολα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Κολλάει το φαγητό μερικές φορές
    • Καθαρισμός
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Βάρος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    στις
    Επιβεβαιωμένη αγορά

    παρα πολυ καλο, δεδομενου οτι εχεις μια ιδεα απο σιδερενια τηγανια και την λογικη τους.
    Για οσους δεν ξερουν ας ψαξουν βιντεο οπως cooking in cast iron και cleaning cast iron και θα δουν τις ιδιαιτεροτητες τους. Ψηνει κρεας καταπληκτικα καθως κραταει την θερμοκρασια του ψηλα.
    Μου χαρισε και ενα μικρο εγκαυμα βεβαιως τις πρωτες ημερες οταν ημουν τελειως ασχετος.

    • Δεν κολλάει το φαγητό
    • Χαράσσεται δύσκολα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Καθαρισμός
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Βάρος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 4
    8 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    στις
    Η αξιολόγηση αφορά μέγεθος (άνοιγμα τηγανιού): 20 cm

    προσοχή στο μέγεθος ! μετράνε σα διάσταση την μεγαλύτερη εξωτερική απόσταση με τίς υδρορροές για τα περιττά υγρά ουτε καν την περιμετρο του τηγανιου ! επίσης στα 20 εκατοστά τουλάχιστον το βάθος είναι πολύ μικρό καμία σχέση με τις φωτό που βλέπετε. κατά τα άλλα γι'αυτό είναι και οικονομικό γιατί έχει γίνει έκπτωση στα υλικά . Γενικα αν του κάνεις σωστή χρήση θα σε ανταμείψει ...

    • Δεν κολλάει το φαγητό
    • Χαράσσεται δύσκολα
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Καθαρισμός
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 1
    9 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    στις
    Η αξιολόγηση αφορά μέγεθος (άνοιγμα τηγανιού): 15 cm

    Απογοητεύτηκα, περίμενα μεγαλύτερο μέγεθος...15cm είναι το εξωτερικό!!!

    • Κολλάει το φαγητό μερικές φορές
    • Χαράσσεται σχετικά δύσκολα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Καθαρισμός
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    στις
    Επιβεβαιωμένη αγορά
    Η αξιολόγηση αφορά μέγεθος (άνοιγμα τηγανιού): 25 cm

    Για κάποιον που αναζητά μαντεμένιο τηγάνι και ξέρει τι αγοράζει, είναι εξαιρετικό. Ιδανικό μέγεθος. Πολύ καλή τιμή και πολύ καλή εξυπηρέτηση από το κατάστημα

    • Δεν κολλάει το φαγητό
    • Χαράσσεται δύσκολα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Καθαρισμός
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Βάρος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    8 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    στις

    Συμφωνώ με τους υπόλοιπους. Πολύ καλό τηγάνι. Γράφω τη κριτική κυρίως γιατί γέλασα όταν στη βαθμολογία έχει ως αρνητικό το ότι το τηγάνι είναι βαρύ :D

    • Δεν κολλάει το φαγητό
    • Χαράσσεται δύσκολα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Καθαρισμός
    • Βάρος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 3
    8 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    στις
    Η αξιολόγηση αφορά μέγεθος (άνοιγμα τηγανιού): 20 cm

    Προσοχή! Ο κατασκευαστής του εν λόγω τηγανιού όταν λέει 20 εκ. διάμετρο δεν εννοεί τη βάση,αλλά το πάνω μέρος!

    • Χαράσσεται δύσκολα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Καθαρισμός
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    24 στους 24 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    στις

    Ειναι μαντεμενιο - που σημαινει οτι πρεπει να ασχοληθεις, να μαθεις πως να το φροντιζεις/καθαριζεις και να προσαρμοσεις τον τροπο μαγειρεματος.

    Για το μεγεθος του ειναι ελαφρυ - 2,7 κιλα. Παρομοια αμερικανικα τηγανια ζυγιζουν κοντα στα 3,8 με 4 κιλα.

    Η πρωτη εντυπωση ηταν πολυ καλη. Το Pre-seasoning ειναι καλο και η αντικολλητικη ικανοτητα του τηγανιου για την αρχη ειναι πολυ καλη.

    Δεν εχω αποφασισει αν θα κανω καποια επεμβαση (αφαιρεση της αρχικης επιστρωσης και Seasoning απο την αρχη) αν και νομιζω πως δεν θα χρειαστει.

    Ειναι μακραν το πιο φθηνο μαντεμενιο τηγανι σ'αυτο το μεγεθος.

    • Δεν κολλάει το φαγητό
    • Χαράσσεται δύσκολα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Καθαρισμός
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 4
    στις
    Επιβεβαιωμένη αγορά
    Η αξιολόγηση αφορά μέγεθος (άνοιγμα τηγανιού): 25 cm

    Ειναι μικροτερο απ'οσο νομιζετε αλλα ειναι παρα πολυ καλη η ποιοτητα

    • Δεν κολλάει το φαγητό
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Χαράσσεται σχετικά δύσκολα
    • Καθαρισμός
    • Βάρος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    στις
    Επιβεβαιωμένη αγορά
    Η αξιολόγηση αφορά μέγεθος (άνοιγμα τηγανιού): 25 cm

    ΤΟ καλύτερο μαντεμενιο τηγανι σε αυτή τη τιμή

    • Δεν κολλάει το φαγητό
    • Χαράσσεται δύσκολα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Καθαρισμός
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    στις
    Επιβεβαιωμένη αγορά

    καλο τηγάνι δεν κολαει τίποτα ολα τα κάνει σωστά και μαγειρεύει πολύ καλά .

    • Δεν κολλάει το φαγητό
    • Χαράσσεται δύσκολα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Καθαρισμός
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Βάρος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    στις
    Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Χαράσσεται δύσκολα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Κολλάει το φαγητό μερικές φορές
    • Καθαρισμός
    • Βάρος
  • 5
    στις
    Επιβεβαιωμένη αγορά
    Η αξιολόγηση αφορά μέγεθος (άνοιγμα τηγανιού): 25 cm

    • Δεν κολλάει το φαγητό
    • Χαράσσεται δύσκολα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Καθαρισμός
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Βάρος
  • 5
    στις
    Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Δεν κολλάει το φαγητό
    • Χαράσσεται δύσκολα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Καθαρισμός
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Βάρος
  • 5
    στις
    Επιβεβαιωμένη αγορά
    Η αξιολόγηση αφορά μέγεθος (άνοιγμα τηγανιού): 25 cm

    • Δεν κολλάει το φαγητό
    • Χαράσσεται δύσκολα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Καθαρισμός
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • 5
    στις
    Επιβεβαιωμένη αγορά
    Η αξιολόγηση αφορά μέγεθος (άνοιγμα τηγανιού): 25 cm

    • Χαράσσεται δύσκολα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Καθαρισμός
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Κολλάει το φαγητό μερικές φορές
    • Βάρος
  • 5
    στις
    Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Δεν κολλάει το φαγητό
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Καθαρισμός
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Χαράσσεται σχετικά δύσκολα
    • Βάρος
  • 5
    στις
    Επιβεβαιωμένη αγορά
    Η αξιολόγηση αφορά μέγεθος (άνοιγμα τηγανιού): 25 cm

    • Δεν κολλάει το φαγητό
    • Χαράσσεται δύσκολα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Καθαρισμός
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Βάρος
  • 4
    στις
    Επιβεβαιωμένη αγορά
    Η αξιολόγηση αφορά μέγεθος (άνοιγμα τηγανιού): 20 cm

    • Δεν κολλάει το φαγητό
    • Χαράσσεται δύσκολα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Καθαρισμός
    • Βάρος
  • 4
    στις
    Επιβεβαιωμένη αγορά
    Η αξιολόγηση αφορά μέγεθος (άνοιγμα τηγανιού): 25 cm

    • Χαράσσεται δύσκολα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Καθαρισμός
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Κολλάει το φαγητό μερικές φορές
    • Βάρος
  • 5
    στις
    Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Χαράσσεται δύσκολα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Καθαρισμός
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Κολλάει το φαγητό μερικές φορές
    • Βάρος
  • 5
    στις
    Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Δεν κολλάει το φαγητό
    • Χαράσσεται δύσκολα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Καθαρισμός
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Βάρος
  • 4
    στις
    Επιβεβαιωμένη αγορά
    Η αξιολόγηση αφορά μέγεθος (άνοιγμα τηγανιού): 15 cm

    • Χαράσσεται δύσκολα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Κολλάει το φαγητό μερικές φορές
    • Καθαρισμός
    • Βάρος
  • 5
    στις
    Η αξιολόγηση αφορά μέγεθος (άνοιγμα τηγανιού): 15 cm

    • Δεν κολλάει το φαγητό
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Καθαρισμός
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Χαράσσεται δύσκολα
    • Βάρος

Ερωτήσεις

148 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν

Είναι βαρύ ?

Το βάρος του είναι περίπου 2.9 κιλά

Μπορεί να μου πει κάποιος αν έχει τηγανίσει αυγά μάτια και με ποιο τρόπο. Γιατί και δύο seasoning που του έκανα ακόμη αυγό τηγανητό χωρίς να κολλάει δεν τα κατάφερα

Δες όλες τις ερωτήσεις (2)

Οι χρήστες είδαν επίσης