Προσωπικά ήθελα ακριβώς αυτό το μέγεθος και όχι κάτι μεγαλύτερο για λόγους χώρου.
Είναι η πρώτη μου ψησταριά και, γενικά, ακολουθώ αυτό το μοντέλο όταν ασχολούμαι με κάτι καινούργιο, αγοράζω μέτριο εξοπλισμό, τον οποίο συντηρώ πολύ προσεκτικά. Αν με τον καιρό ο εξοπλισμός μου είναι ανεπαρκής ή χαλάσει, τότε πηγαίνω σε κάτι καλό/ακριβό.
Για τα χρήματά της (~€160) και βλέπντας σε τι τιμές κινούνται οι "καλές" ψησταριές, θεωρητικά δεν πρέπει να έχει κανείς τρελές απαιτήσεις. Παρόλα αυτά, η ψησταριά είναι εξαιρετική, με μόνο κενό σημείο την αντοχή της στο χρόνο, το οποίο θα φανεί μελλοντικά.
Τα μέταλλα της ψησταρίας δεν είναι τίποτα το εξαιρετικό αλλά μετά από 4 ψησίματα δεν με έχουν ακόμη απογοητεύσει και τα μαντέμια φαίνονται ανθεκτικά. Ανεβάζει γρήγορα θερμοκρασία μέχρι τους 200-250 βαθμούς. Ό,τι έχουμε φτιάξει ως τώρα έχει βγει πολύ καλό, πολύ γρήγορα. Η επιφάνεια ψησίματος είναι παραπάνω από επαρκής για 4 άτομα, θα έλεγα ότι μέχρι και 6 θα βολευτούν εύκολα.
Πολύ καλή αγορά μέχρι στιγμής, θα δούμε σε βάθος χρόνου.
Update:
To καθάρισμά της είναι εφιάλτης. Οι περισσότερες επιφάνειές της δεν είναι λείες, αλλά ελαφρότατα σαγρέ. Τα λίπη/καθαριστικά περνάνε στους πόρους με αποτέλεσμα το μόνο καθαριστικό μέσο να είναι το σφουγγάρι, χαρτί κουζίνας/wettex διαλύονται.