Gigabyte GeForce GTX 1650 4GB GDDR5 OC Κάρτα Γραφικών
Κάρτες Γραφικών

Gigabyte GeForce GTX 1650 4GB GDDR5 OC Κάρτα ΓραφικώνΚωδικός: GV-N1650OC-4GD

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Μνήμη 4GB GDDR5, 128bit
 • PCI Express x16 3.0
 • Μέγιστη Ανάλυση 7680x4320 pixels
 • Μήκος κάρτας 191mm​
 • 2x HDMI 2.0b, 1x DisplayPort 1.4
 • Ελάχιστη Ισχύς Τροφοδοτικού 300 W

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει καλή απόδοση και αξίζει τα χρήματά της.

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: 2 μήνες πριν

Περιγραφή

Η Gigabyte GeForce GTX 1650 OC 4G είναι μια κάρτα γραφικών η οποία απευθύνεται σε χρήστες που αναζητούν μια οικονομική αλλά ισχυρή κάρτα γραφικών για το gaming ή άλλες εφαρμογές που απαιτούν γραφικά υψηλής απόδοσης. 

Η κάρτα έχει 4GB μνήμης GDDR5 και μπορεί να υποστηρίξει αναλύσεις έως και 7680x4320 pixels. Εξοπλισμένη με επεξεργαστή γραφικών Turing και 896 πυρήνες CUDA, παρέχει αξιόλογη απόδοση σε σχέση με την τιμή της. Η OC έκδοση έχει υψηλότερες ταχύτητες ρολογιού σε σχέση με το αρχικό μοντέλο, γεγονός που μπορεί να βελτιώσει την απόδοση της κάρτας.

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει καλή απόδοση και αξίζει τα χρήματά της.

GeForce Experience

Καταγράψτε και μοιραστείτε βίντεο, στιγμιότυπα οθόνης και ζωντανές ροές με τους φίλους σας. Διατηρήστε τα drivers σας ενημερωμένα και βελτιστοποιήστε τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού σας. Το GeForce Experience σας επιτρέπει να τα κάνετε όλα αυτά. Είναι ο απαραίτητος σύντροφος της κάρτας γραφικών GeForce που διαθέτετε.

Turing Shaders

Τα Turing Shaders προσφέρουν βελτιωμένες δυνατότητες απεικόνισης και επεξεργασίας γραφικών στις κάρτες γραφικών της Nvidia.

Λειτουργούν με τη χρήση μιας αρχιτεκτονικής ροής εργασίας που επιτρέπει την ταυτόχρονη επεξεργασία πολλαπλών τμημάτων της εικόνας, κάτι που οδηγεί σε πιο ρεαλιστικά αποτελέσματα και βελτιωμένη ενεργειακή απόδοση σε σχέση με την προηγούμενη γενιά για ταχύτερη, πιο δροσερή και πιο αθόρυβη εμπειρία παιχνιδιού.

Nvidia Reflex

Λειτουργία Low Latency

Οι κάρτες GeForce GTX 16 Series και το Nvidia Reflex και παρέχουν τη χαμηλότερη καθυστέρηση και την καλύτερη απόκριση για το απόλυτο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Κατασκευασμένο για τη βελτιστοποίηση και τη μέτρηση της καθυστέρησης του συστήματος, το Reflex παρέχει ταχύτερη απόκτηση στόχου, ταχύτερους χρόνους αντίδρασης και την καλύτερη ακρίβεια στόχευσης για ανταγωνιστικά παιχνίδια.

Game Ready Drivers

Οι οδηγοί GeForce Game Ready προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τα αγαπημένα σας παιχνίδια. Είναι λεπτομερώς ρυθμισμένοι σε συνεργασία με προγραμματιστές και έχουν δοκιμαστεί εκτενώς σε χιλιάδες διαμορφώσεις υλικού για μέγιστη απόδοση και αξιοπιστία.

NVIDIA Ansel

Το NVIDIA Ansel είναι ένα ισχυρό πρόγραμμα που σας επιτρέπει να τραβάτε φωτογραφίες επαγγελματικού επιπέδου από τα παιχνίδια σας.

Τώρα, μπορείτε να μοιραστείτε τις πιο λαμπρές εμπειρίες παιχνιδιών σας με φωτογραφίες υπερ-ανάλυσης, 360 μοιρών καθώς επίσης και HDR.

DirectX 12

Το DirectX 12 είναι μια τεχνολογία που αναπτύχθηκε από τη Microsoft και χρησιμοποιείται από πολλούς κατασκευαστές καρτών γραφικών, συμπεριλαμβανομένης της Nvidia.

Οι κάρτες γραφικών GeForce παρέχουν προηγμένα χαρακτηριστικά DX12, όπως η ανίχνευση ακτίνων (ray tracing) και η σκίαση μεταβλητού ρυθμού (variable rate shading), ζωντανεύοντας τα παιχνίδια με εξαιρετικά ρεαλιστικά οπτικά εφέ και ταχύτερους ρυθμούς καρέ.

Nvidia G-SYNC

Η τεχνολογία αυτή συγχρονίζει τον ρυθμό ανανέωσης της οθόνης (refresh rate) του υπολογιστή με τη ροή καρέ (frame rate) του παιχνιδιού, εξαλείφοντας έτσι το tearing, το stuttering και άλλα προβλήματα που σχετίζονται με τη μη συγχρονισμένη απόδοση των γραφικών.

Για να χρησιμοποιηθεί το G-Sync, απαιτείται μια συμβατή οθόνη που υποστηρίζει την τεχνολογία.

Virtual Reality

Η εικονική πραγματικότητα προσφέρει μερικές από τις πιο καθηλωτικές εμπειρίες στο gaming PC. Αλλά το να πετύχεις το σωστό VR είναι δύσκολο. Με πραγματικές αναλύσεις οθόνης στα 4Κ και αυξανόμενες, ελάχιστους ρυθμούς ανανέωσης 90 Hz και υψηλές ανοχές καθυστέρησης, η εικονική πραγματικότητα είναι μια από τις πιο απαιτητικές εφαρμογές στον κόσμο.

Σύστημα Ψύξης Windforce 2X

Το σύστημα ψύξης Windforce 2X διαθέτει μοναδικούς ανεμιστήρες λεπίδων 2x80mm, Alternate Spinning και λειτουργικότητα ενεργού ανεμιστήρα 3D, παρέχοντας ταυτόχρονα μια αποτελεσματική ικανότητα απαγωγής θερμότητας για υψηλότερη απόδοση σε χαμηλότερες θερμοκρασίες

Αντίστροφη Περιστροφή

Η αντίστροφη περιστροφή της Gigabyte είναι η μόνη λύση που μπορεί να λύσει την ταραχώδη ροή αέρα των γειτονικών ανεμιστήρων. Δεδομένου ότι οι γειτονικοί ανεμιστήρες περιστρέφονται προς την ίδια κατεύθυνση, η κατεύθυνση ροής του αέρα είναι αντίθετη μεταξύ των ανεμιστήρων, γεγονός που θα προκαλέσει ταραχώδη ροή αέρα και θα μειώσει την απόδοση απαγωγής θερμότητας.

Η Gigabyte γυρίζει τους γειτονικούς ανεμιστήρες στην αντίθετη κατεύθυνση, έτσι ώστε η κατεύθυνση ροής αέρα μεταξύ των δύο ανεμιστήρων να είναι η ίδια, μειώνοντας την αναταραχή και αυξάνοντας την πίεση ροής αέρα.

3D Active Fan

Το 3D Active Fan παρέχει ημι-παθητική ψύξη και οι ανεμιστήρες θα παραμείνουν εκτός λειτουργίας όταν η GPU βρίσκεται σε παιχνίδι χαμηλού φορτίου ή χαμηλής ισχύος. Επιτρέπει στους παίκτες να απολαμβάνουν το παιχνίδι σε απόλυτη σιωπή όταν το σύστημα λειτουργεί χωρίς φόρτο ή βρίσκεται σε αδράνεια

Μοναδικός ανεμιστήρας με πτερύγια

Η ροή του αέρα διαχέεται από την τριγωνική άκρη του ανεμιστήρα και καθοδηγείται ομαλά μέσω της καμπύλης τρισδιάστατων λωρίδων στην επιφάνεια του ανεμιστήρα, ενισχύοντας αποτελεσματικά τη ροή του αέρα.

 • Ultra ψύξη

Τα MOSFET με χαμηλότερο RDS(on) είναι ειδικά σχεδιασμένα για να παράγουν χαμηλότερη αντίσταση μεταγωγής για ταχύτερη φόρτιση και εκφόρτιση ηλεκτρικού ρεύματος σε εξαιρετικά χαμηλή θερμοκρασία.

 • Χαμηλή απώλεια ισχύος

Το μεταλλικό τσοκ συγκρατεί την ενέργεια πολύ περισσότερο από τα κοινά τσοκ με πυρήνα σιδήρου σε υψηλή συχνότητα, μειώνοντας έτσι αποτελεσματικά την απώλεια ενέργειας του πυρήνα και τις παρεμβολές ΗΜΙ.

 • Μεγαλύτερη ζωή

Οι στερεοί πυκνωτές με χαμηλότερο ESR εξασφαλίζουν καλύτερη ηλεκτρονική αγωγιμότητα για εξαιρετική απόδοση του συστήματος και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Aorus Engine

Η εφαρμογή της Gigabyte σας επιτρέπει να ρυθμίζετε την ταχύτητα ρολογιού, την τάση, την απόδοση του ανεμιστήρα και τον στόχο ισχύος σε πραγματικό χρόνο σύμφωνα με τις απαιτήσεις του παιχνιδιού σας.

Κατασκευαστής

Gigabyte

Χαρακτηριστικά

Γενικά Χαρακτηριστικά

Κατασκευαστής Επεξεργαστή
Nvidia
Chipset Model
GeForce GTX 1650
Interface
PCI Express x16 3.0
Ταχύτητα Επεξεργαστή (Base Clock)
1710 MHz
Μέγιστη Ανάλυση
7680x4320 pixels
Τεχνολογία Παράλληλης Επεξεργασίας
Δεν Υποστηρίζει
Ειδικά Χαρακτηριστικά
OverClocked, Αερόψυκτη
Τύπος
Μεσαίας Κατηγορίας

Μνήμη

Χωρητικότητα Μνήμης
4 GB
Τύπος Μνήμης
GDDR5
Ταχύτητα Μνήμης
8002 MHz
Memory bus
128 bit

Συνδεσιμότητα

HDMI
2
DisplayPort
1
Dual Link DVI
Όχι

Απαιτήσεις Συστήματος

Ελάχιστη Ισχύς Τροφοδοτικού
300 W
Power Connectors
Δεν Διαθέτει

Διαστάσεις

Μήκος
191 mm
Ύψος
112 mm
Πάχος
36 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις χρηστών

 • vasilis_bousoutas6269

  Επιβεβαιωμένη αγορά

  Η κάρτα είναι θηρίο για τα λεφτά της. Την πήρα 195€ σε ένα pc με :
  Ryzen 5 4500
  Ram 2x8 g skill
  Μια μητρική δεν θυμάμαι
  Pc case cougar mx450
  Ssd m2 500gb
  Και ένα τροφοδοτικό corsair 550w.
  Το χρησιμοποιώ κύριος για gaming και σχεδιασμό ιστότοπων. Για ένα αρχικό build είναι ότι πρέπει.Αυτα είναι κάποια από τα benchmarks : LOL full graphics 200fps,Gta 5 full fps 130fps,Fortnite competitive 195fps,resident evil full graphics 89fps

  • Απόδοση
  • Μέγεθος
  • Θερμοκρασία
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Μέτριος θόρυβος
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • Rasta_Exploits
  5
  1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Full καλή καρτουλα με πολλή καλές αποδόσεις

  Gta 60-70 fps normal settings
  Fortnite creative 360 stable Low
  Ready or Not 80-110 High
  Rocket League Lock 60 High
  Fall guys Lock 60 Medium-High
  Pc Building Simulator Lock 60

  πιστεύω με έναν 6 πυρηνω επεξεργαστή για παράδειγμα i5-10400f η και καλύτερη θα έχεις full καλό perfomance

  • Απόδοση
  • Αθόρυβη
  • Μέγεθος
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Θερμοκρασία
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • Giannis Kal.
  5
  0 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Επιβεβαιωμένη αγορά

  με το καλώδιο hdmi που είχε μέσα δεν έχει κανένα πρόβλημα όμως με καλώδιο DP 1.4 μου κόλλαγε τον υπολογιστή

  • Απόδοση
  • Αθόρυβη
  • Μέγεθος
  • Θερμοκρασία
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • Piet_Lambrecht
  5
  19 στους 37 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Παιδια ειναι φανταστικη!! Εγω την πηρα με 300 ευρω (καλη τιμη γι'αυτην την στιγμη) και ειναι απλως τελεια. Στο Fortnite σταθερα 180 fps, minecraft 1000 fps και valorant 400 fps. Σας συνηστω να την παρετε!!!

  • Απόδοση
  • Αθόρυβη
  • Μέγεθος
  • Θερμοκρασία
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • IliasGamingTV
  5
  76 στους 80 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Επιβεβαιωμένη αγορά

  Αγοραστηκε στα 140 ευρω για pc του μικρου αδερφου....μερικοι ισχυριζονται οτι η rx 570 ειναι μια καλυτερη επιλογη αλλα εγω θα ελεγα οτι πρεπει να σκεφτομαστε και καποια αλλα πραγματα οπως η καταναλωση κλπ.Τελος παντων ας περασουμε στις επιδοσεις cs go ολα τερμα 240 fps κλειδωμενα fortnite competitive settings 180fps κλειδωμενα minecraft 1000fps gta ολα τερμα 100 fps.Οσον αφορα τις θερμοκρασιες ποτε δεν ειδα πανω απο 45 βαθμους εν ωρα game και 20-30 idle.Ελπιζω να βοηθησα

  • Απόδοση
  • Αθόρυβη
  • Μέγεθος
  • Θερμοκρασία
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • teochnologist
  3
  15 στους 42 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  Έμπειρος χρήστης

  Η κάρτα ως υλοποίηση είναι πολύ καλή περίπτωση. Ξεπερνάει κατά πολύ τις 1050/1050Ti σε επιδόσεις. Ωστόσο η τιμή της και ο ανταγωνισμός (Radeon RX570) την κάνουν μια "κακή" επιλογή για το gaming κοινό αυτήν την εποχή (6ος/2019).
  Συγκριτικό video με την RX570 : https://www.youtube.com/watch?v=ctrhJZJL7XY

  • Απόδοση
  • Αθόρυβη
  • Μέγεθος
  • Θερμοκρασία
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • Αυτή η κάρτα γραφικών είναι ότι καλύτερο τρέχει πολλά παιχνίδια με φουλ fps

  • Απόδοση
  • Αθόρυβη
  • Μέγεθος
  • Θερμοκρασία
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Απόδοση
  • Αθόρυβη
  • Μέγεθος
  • Θερμοκρασία
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
 • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Απόδοση
  • Αθόρυβη
  • Μέγεθος
  • Θερμοκρασία
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
 • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Απόδοση
  • Μέγεθος
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Μέτριος θόρυβος
  • Θερμοκρασία
  • Απόδοση
  • Αθόρυβη
  • Μέγεθος
  • Θερμοκρασία
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Απόδοση
  • Αθόρυβη
  • Μέγεθος
  • Θερμοκρασία
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Απόδοση
  • Αθόρυβη
  • Μέγεθος
  • Θερμοκρασία
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Απόδοση
  • Αθόρυβη
  • Μέγεθος
  • Θερμοκρασία
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Απόδοση
  • Αθόρυβη
  • Μέγεθος
  • Θερμοκρασία
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
 • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Απόδοση
  • Αθόρυβη
  • Μέγεθος
  • Θερμοκρασία
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Απόδοση
  • Μέγεθος
  • Θερμοκρασία
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Μέτριος θόρυβος

Ερωτήσεις

201 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Dark_Killer314

Καλησπέρα σας μια ερώτηση αυτή η κάρτα μπαίνει σε ryzen 5 5500?

Giannis_Antoniadis0

Αυτή η κάρτα γραφικών μπαίνει σε επεξεργαστή Ryzen 3 3200 ram 8gb και τροφοδοτικό 550w;;;;;;;

Δες όλες τις ερωτήσεις (61)

Είδες πρόσφατα

Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις;

Συνέχισε την πλοήγησή σου στην αρχική σελίδα και ανακάλυψε προτάσεις & περιεχόμενο αποκλειστικά για σένα, με βάση τα ενδιαφέροντά σου!

timeline banner
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες