Xiaomi Mi Body Composition Scale Smart Ζυγαριά με Λιπομετρητή & Bluetooth σε Λευκό χρώμα
Ζυγαριές Μπάνιου

Xiaomi Mi Body Composition Scale Smart Ζυγαριά με Λιπομετρητή & Bluetooth σε Λευκό χρώμα Κωδικός: 19862956

Η Mi Composition Scale είναι απλή και λεπτή 14,75 χιλιοστά. Έχει κρυφή οθόνη LED και προσφέρει ακριβή ανίχνευση έως και 10 τύπων δεδομένων.

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί η οθόνη της είναι αρκετά ευκρινής και είναι ποιοτική κατασκευή.

Δες όλη την περιγραφή

Η Mi Composition Scale είναι απλή και λεπτή 14,75 χιλιοστά. Έχει κρυφή οθόνη LED και προσφέρει ακριβή ανίχνευση έως και 10 τύπων δεδομένων.

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί η οθόνη της είναι αρκετά ευκρινής και είναι ποιοτική κατασκευή.

Δες όλη την περιγραφή
29,91
Express παράδοσηΤρίτη, 18 Ιουνίουαν το παραγγείλεις μέχρι τις 3μ.μ. Δευτέρα
+3,00 €μεταφορικάήΔωρεάν με Skroutz Plus

Πωλείται από

Απόθεμα 20 τεμάχια

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 29,91 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Αθήνα, Άλλοι τρόποι πληρωμής

 1. 35,99 €

 2. 29,91 €

Περιγραφή

Η Mi Composition Scale είναι απλή και λεπτή 14,75 χιλιοστά. Έχει κρυφή οθόνη LED και προσφέρει ακριβή ανίχνευση έως και 10 τύπων δεδομένων.

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί η οθόνη της είναι αρκετά ευκρινής και είναι ποιοτική κατασκευή.

Το ποσοστό λίπους αποτελεί το κριτήριο για τον καθορισμό τού πάχους

Ο όγκος του λίπους είναι 3 φορές μεγαλύτερος από τον όγκο των μυών με το ίδιο βάρος. Η λανθασμένη διατροφή μπορεί να προκαλέσει υπερβολικό λίπος στο σώμα, κάνοντας τους ανθρώπους με περισσότερο λίπος να φαίνονται πολύ πιο παχείς από τους ανθρώπους με το ίδιο ύψος και βάρος αλλά με λιγότερο λίπος.

Φυσιολογικό επίπεδο λίπους

Η χρήση του Δείκτη Μάζας Σώματος ΔΜΣ για τη μέτρηση του βαθμού λίπους του ανθρώπινου σώματος αποτελεί μια κοινή πρακτική,
αλλά τα δεδομένα που υπολογίζονται από τον ΔΜΣ δεν μπορούν να προσδιορίσουν με ακρίβεια τον τύπο του σώματος των χρηστών,
οπότε η χρησιμοποίηση του σωματικού λίπους μπορεί να είναι ακριβέστερη στον υπολογισμό και καλύτερη για την εφαρμογή πιο στοχευμένων δραστηριοτήτων υγειονομικής περίθαλψης.

Κρυφή οθόνη LED, με εμφάνιση αριθμητικής τιμής τη στιγμή της μέτρησης

Προκειμένου να εξασφαλιστεί ο ολοκληρωμένος σχεδιασμός και η απλή εμφάνιση, στη ζυγαριά Mi composition εγκαταλείφθηκε η συμβατική πρακτική της υποδοχής για την ενσωμάτωση της οθόνης στην επιφάνεια της ζυγαριάς και τοποθετήθηκε οθόνη LED κάτω από την επιφάνειά της. Χωρίς βάρος επάνω της, θα έχετε μπροστά σας την καθαρή επιφάνεια της ζυγαριάς Mi composition, ενώ όταν έχει βάρος, τα δεδομένα θα εμφανιστούν στο πλαίσιο με την απαραίτητη αριθμητική ακρίβεια.

Ασφαλής σχεδιασμός στρογγυλεμένων γωνιών και μεγάλου πέλματος ζυγαριάς

Ο σχεδιασμός πρέπει να επικεντρώνεται στην ασφάλεια. Η ζυγαριά Mi composition διαθέτει σχεδιασμό στρογγυλεμένων γωνιών και μεγάλου πέλματος για την αύξηση του συντελεστή ασφαλείας της ζυγαριάς. Η στρογγυλή σχεδίαση γωνιών δεν είναι απλά όμορφη αλλά και χρήσιμη για τη βελτίωση της ασφαλείας των οικογενειακών καθημερινών αναγκών, προσφέροντας ένα προϊόν ομαλό στις άκρες και χωρίς κίνδυνο τραυματισμού των άκρων από κόψιμο ή χτύπημα. Ο σχεδιασμός μεγάλου πέλματος αυξάνει την επιφάνεια της ζυγαριάς που αγγίζει το έδαφος, ενισχύοντας τη σταθερότητά της και μειώνοντας την πιθανότητα ολίσθησής της κατά τη χρήση, για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια.

Σώμα από υλικό ABS

Η ζυγαριά Mi composition χρησιμοποιεί εξ ολοκλήρου υλικό ABS, το οποίο είναι σκληρό, άθραυστο, ανθεκτικό σε δύσκολες συνθήκες, αντιδιαβρωτικό, έχοντας κριθεί κατάλληλο για την παραγωγή ποικίλων οικιακών αντικειμένων. Η επιφάνεια του Mi composition scale έχει υποστεί αντιολισθητική επεξεργασία, ώστε να αποφεύγεται ο κίνδυνος ολίσθησης.

Μία μέτρηση για 10 τύπους δεδομένων του σώματός σας

Η ζυγαριά MI composition υιοθετεί τεχνολογία Βιοηλεκτρικής Εμπέδησης BIA που χρησιμοποιείται ευρέως στον κλάδο. Μία μέτρηση μπορεί ταυτόχρονα να αναλύσει συνολικά 10 τύπους φυσικών δεδομένων, συμπεριλαμβανομένου του βάρους, της μυϊκής μάζας ΔΜΣ, του βασικού μεταβολισμού, του βαθμού σπλαχνικού λίπους, της οστικής μάζας, του ποσοστού λίπους, της μορφής του σώματος και της σωματικής επίδοσης. Συνήθης έλεγχος για να γνωρίζετε πάντα τη φυσική σας κατάσταση και να έχετε στοιχεία για τη σωματική σας υγεία.

Μεταλλικό ηλεκτρόδιο από ανοξείδωτο χάλυβα

Η ζυγαριά Mi composition χρησιμοποιεί μεταλλικό ηλεκτρόδιο 304L από ανοξείδωτο ατσάλι. Συγκρινόμενο με άλλους τύπους ηλεκτροδίου σε φιλμ ή δίσκου ηλεκτροδίου αλουμινίου, είναι πιο ακριβές στη μέτρηση και έχει καλύτερη αντιοξειδωτική ικανότητα. 4 εντυπωσιακοί στρογγυλοί μεταλλικοί δίσκοι ηλεκτροδίου εξασφαλίζουν ακριβή μέτρηση. Όταν το δέρμα του ποδιού έρχεται σε επαρκή επαφή με τους δίσκους του ηλεκτροδίου, μπορούν να μετρηθούν με ακρίβεια παράμετροι όπως το σωματικό λίπος. Η τεχνολογία μέτρησης λίπους AC που υιοθετείται είναι πιο αξιόπιστη και προηγμένη από την τεχνολογία μέτρησης λίπους DC που είναι κοινή στον κλάδο.

Mi sports APP για αυτόματη μεταμόρφωση δεδομένων

Το Mi composition scale είναι πολύ βολικό στη λειτουργία. Αφού συνδεθεί με το Mi sports APP, όλα τα δεδομένα που συνδέονται με το ζύγισμα και το λίπος στο μέλλον θα μεταφορτωθούν αυτόματα για την προβολή των δοκιμαστικών καταγραφών ανά πάσα στιγμή. Επιπλέον, όταν το Mi composition scale χρησιμοποιείται από πολλά πρόσωπα, μπορεί επίσης να εντοπίσει με έξυπνο τρόπο έως και 16 διαφορετικά άτομα και να καταγράψει τα δεδομένα τους αντίστοιχα καθώς και να αποθηκεύει απεριόριστα δεδομένα βάρους.

Προστασία με θήκη σιλικόνης

Προκειμένου να γίνει πιο άνετη η μέτρηση του λίπους, τοποθετήστε στη ζυγαριά Mi composition ροζ και γκρίζα καλύμματα σιλικόνης, μαλακά και φιλικά προς το δέρμα, για μια ζυγαριά που είναι πάντα καθαρή. Η θήκη σιλικόνης ψεκάζεται με αντιστατική και αντιρρυπαντική επίστρωση, προσφέροντας άνετη απτική εντύπωση στα πόδια σε κάθε ζύγιση.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 • Εύρος ζύγισης: 5 kg - 150 kg
 • Μονάδα ζύγισης: Jin (1/2 kg)/kg/pound
 • Ελάχιστη τιμή διαίρεσης: 50 g
 • Υλικό: Πλαστικό μηχανικής ABS
 • Ασύρματη σύνδεση: Bluetooth 4.0
 • Θερμοκρασία λειτουργίας: 0℃ - 40℃
 • Παροχή ρεύματος: Μπαταρία 4 * AAA
 • Απαίτηση εξοπλισμού: Android 4.4/ IOS 8.0 και νεότερη έκδοση, Υποστηρίζει Bluetooth 4.0
 • Διαστάσεις: 300 * 300 * 20 mm 
 • Βάρος Ζυγαριάς: 1.6 kg

Κατασκευαστής

Xiaomi

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Ψηφιακή
Μέγιστο Βάρος
150 kg
Χρώμα
Λευκό
Λειτουργία Μνήμης
Ναι
με Λιπομετρητή
Ναι

Smart Ιδιότητες

Συνδεσιμότητα
Bluetooth
Smart Οικοσύστημα
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Giorgos_Petropoulos89
5
14 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Κάτοχος και εγώ αυτής της ζυγαριάς 4 ημέρες τώρα. Δεδομένου ότι η οδηγίες που έχει είναι ένα μικρό φύλλο χαρτί ( άρα ελάχιστες) και στα Αγγλικά, ομολογώ ότι δυσκολεύτηκα να καταλάβω πως λειτουργεί (εννοείται ότι μιλάω για την λιπομέτρηση και όχι για το απλό ζύγισμα).
Τώρα για την ακρίβεια στις μετρήσεις δεν ξέρω γιατί δεν έχω μέτρο σύγκρισης. Αυτό που έμαθα δοκιμάζοντας είναι ότι κρατάει σταθερά τα δεδομένα όσες φορές και να ανέβεις. Πίνοντας νερό και ανεβαίνοντας ξανά έπιασε την μεταβολή στο νερό και κράτησε σταθερό το ποσοστό λίπους.
Συμπέρασμα ( που για εμένα ήταν και το ποιο σημαντικό) είναι ότι είναι σταθερή στις μετρήσεις και άρα μπορείς να καταλάβεις την όπια μεταβολή επέλθει στο σώμα σου και ας μην είναι ακριβής.

 • Ποιότητα κατασκευής
 • Ευκρίνεια οθόνης
 • Σχέση ποιότητας-τιμής
 • Μέτριας δυσκολίας χρήση
Σου φάνηκε χρήσιμη;

zx1234r
2
9 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Το βάρος το δείχνει με μικρή απόκλιση αλλά για λίπος / μυϊκή μάζα δείχνει τυχαίες τιμές. Δεν γίνεται σε δύο κατά σειρά μετρήσεις, να δείχνει την πρώτη 25% λίπος και της δεύτερη 18%. Ένα μείον είναι και η εμπειρία χρήσης της εφαρμογής για android. Λίγο δύσκολο να δεις ιστορικότητα και συγκεκριμένες μετρήσεις σε συγκεκριμένες ημέρες. Επίσης ένα μείον ότι δεν μπορεί κάποιος να τη χρησιμοποιήσει για να δει τη σύσταση του σώματος αν δεν έχει εφαρμογή στο κινητό, δηλαδή από μόνη της απλά δείχνει το βάρος. Κατά τα άλλα πολύ καλή για τα χρήματα της αλλά μόνο για μια μέτρηση βάρους ενίοτε για να ξέρει κάποιος που βρίσκεται.

 • Ευκρίνεια οθόνης
 • Σχέση ποιότητας-τιμής
 • Ποιότητα κατασκευής
 • Μέτριας δυσκολίας χρήση
 • Ανακρίβεια στις μετρήσεις
Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • fromwheeree
  5
  40 στους 46 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Η ζυγαριά αυτή δεν είναι καλή γιατί με δείχνει χοντρό! Η αλήθεια είναι οτι είμαι, όμως ήρθε η ώρα της εκδίκησης! Απο την στιγμή που δεν κάνω δίαιτα, εδώ θα πάρω το αίμα μου πίσω!!! Σε μισώ ειδικά όταν στην εφαρμογή μου δείχνεις το ποσοστό μου σε λίπος και όλα αυτα τα περίεργα!!! Μπορείς όμως να κάνεις κριτική για εμένα στο Σκρουτζ; Ίσως και να μπορείς...
  Αξίζει τα λεφτά της τελικά ακόμα και ας έχω σταματήσει να την χρησιμοποιώ για ψυχολογικούς λόγους!!

  • Ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Εύκολη χρήση
  • Ευκρίνεια οθόνης
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • valadis_Dime
  1
  5 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Σαν ζυγαριά έχει διαφορά 800 γραμμάρια με μία επαγγελματική.
  Και η λυπομέτρηση που κάνει δείχνει ότι νανε.
  Πολύ χάλια.

  • Εύκολη χρήση
  • Ευκρίνεια οθόνης
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Ανακρίβεια στις μετρήσεις
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • ThomasKlk
  4
  3 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Επιβεβαιωμένη αγορά

  καμιά φορά μπορεί στην πρώτη μέτρηση να σε βγάλει 0.15-1kg πιο βαρύ αλλά αν κατέβεις και ξανά ανέβεις σε βγάζει σωστά. Επίσης το λογισμικό έχει κάποια θεματακια (λέει βέβαια ότι δεν είναι πάντα σωστό), αλλά μου προτείνει να πάω στα 66 κιλά ενώ είμαι 83 με 24% λίπος και με βγάζει υπέρβαρο στο σωματότυπο, που σίγουρα δεν είμαι.

  • Ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Εύκολη χρήση
  • Ευκρίνεια οθόνης
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • gloup81
  4
  8 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Ειναι ακριβης στις μετρησεις της, ΑΡΚΕΙ ΝΑ: μην την κουνας! Αν την εχεις καπου αποθηκευμενη και την μεταφερεις για να ζυγιστεις, θα σε δειξει απο 0.75 εως 2 κιλα πανω. Πρεπει πρωτα να ζυγιστεις, να κατεβεις και να ξανανεβεις για την σωστη μετρηση.
  Για καποιον λογο σταματησε να κανει λιπομετρηση πλεον. Οχι οτι με κοφτει, αλλα εκει που αναβουν οι μπαρες, σταματανε στην μεση

  • Ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Εύκολη χρήση
  • Ευκρίνεια οθόνης
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • alexiosdrums
  1
  3 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Επιβεβαιωμένη αγορά

  Την πήρα 50 ευρώ περίπου πρίν 4 μήνες. Έιναι μεν σταθερή η ίδια αλλά οι μετρήσεις της είναι εκτός πραγματικότητας. Δείχνει σταθερά 2μιση με 3 κιλά πάνω από το κανονικό. Διάβασα για καλιμπράρισμα, το έκανα και πάλι τα ίδια. Δεν ζυζητώ για τις υπόλοιπες μετρήσεις... εκεί είναι όλα μα όλα στην τύχη. Τώρα βλέπω ότι έπεσε η τιμή της στο μισό, αλλά και πάλι χαμένα χρήματα! Προτιμήστε κάποιο άλλο προϊόν.

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Εύκολη χρήση
  • Ευκρίνεια οθόνης
  • Ανακρίβεια στις μετρήσεις
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • elis_mar
  5
  5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Επιβεβαιωμένη αγορά

  Ίδιες ακριβείς μετρήσεις με τις ακριβές επαγγελματικές της διατροφολόγου (τσεκαρισμένο). Εύκολη σύνδεση με το κινητό. Αναγνώριση πολλαπλών προσώπων (μπορείς να φτιάξεις αρκετά προφίλ ατόμων που ζυγίζονται), στην οθόνη γράφει μόνο τα κιλά σου, τα υπόλοιπα τα βλέπεις στο κινητό και σου έχει και τις "φυσιολογικές" τιμές με βάση κάθε ηλικία! Θα έλεγα ότι αξίζει τα χρήματά της και με το παραπάνω για κάποιον που θέλει εύκολα να κρατήσει έναν έλεγχο του σωματικού του βάρους (ειδικά του λίπους)!

  • Ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Εύκολη χρήση
  • Ευκρίνεια οθόνης
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • Morganella
  5
  1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  πολυ καλη για τα χρηματα της τα αξιζει και με το παραπανω.δεν περιμενα τοσες μετρησεις και λειτουργιες

  • Ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Εύκολη χρήση
  • Ευκρίνεια οθόνης
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • tassos1964
  4
  15 στους 18 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Επιβεβαιωμένη αγορά

  Οι μετρήσεις πλην του βάρους δεν εμφανίζονται στην οθόνη της αλλά απαιτείται η εγκατασταση εφαρμογής στο κινητό.

  • Ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Εύκολη χρήση
  • Ευκρίνεια οθόνης
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • Στέφανος 1985
  5
  4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Επιβεβαιωμένη αγορά

  Για τα λεφτά της είναι σχεδόν τέλεια!
  Οι μετρήσεις γίνονται βάσει των κιλών ανά εκατοστών ύψους που καταχωρεί η κάθε εταιρεία ως ιδανικά κιλά.
  Οπότε θεωρώ πως για την ποιότητα κατασκευής και αξιοπιστίας της Xiaomi, η ζυγαριά είναι αρκετά οικονομική!

  • Ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Εύκολη χρήση
  • Ευκρίνεια οθόνης
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • Vasileios_Papamokos
  5
  3 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Επιβεβαιωμένη αγορά

  Γενικά είναι από τις καλύτερες ζυγαριές ωστόσο έχω κάποιες ενστάσεις σχετικά με την εφαρμογή. Για παράδειγμά εγώ που είμαι κάτω των 18 δεν μου δείχνει ΔΜΣ και ενώ μου μετράει πράγματα πχ μυική μάζα δεν μου δείχνει εάν οι τιμές που έχω είναι φυσιολογικές ή όχι.

  • Ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Εύκολη χρήση
  • Ευκρίνεια οθόνης
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • KostasK87
  5
  22 στους 23 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Την πήρα εδω και αρκετό καιρό περισσότερο για λίγο ακριβέστερη εικόνα από μια απλή ζυγαριά και για να κρατάω αρχείο απλά. Μάλιστα δεν είχα ιδιαίτερη εμπιστοσύνη σε μετρήσεις όπως ΔΜΣ οστικη μάζα κλπ.. Μέχρι πριν 10 μέρες,που ήρθε η διατροφολόγος για την διατροφή που θα ξεκινούσε η σύζυγος. Την μέτρησε με μια ζυγαριά ακριβείας πανάκριβη (760€ αυτή τη στιγμή στο skroutz) και οι απαντήσεις ήταν σχεδόν ίδιες... Έπαθα πλάκα! Πολλά μπράβο στην Xiaomi!

  • Ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Εύκολη χρήση
  • Ευκρίνεια οθόνης
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • Επιβεβαιωμένη αγορά

  Ωραία ζυγαριά, ωραίο ντιζάιν, εύχρηστη.
  Πολύ καλή για τα λεφτά της.

  • Ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Εύκολη χρήση
  • Ευκρίνεια οθόνης
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • 2
  2 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Χάνει στις μετρήσεις
  1 κιλό με 1,5 κιλό πάνω να υπολογίζετε, πάρτε κάτι άλλο

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Εύκολη χρήση
  • Ευκρίνεια οθόνης
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Ανακρίβεια στις μετρήσεις
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • Αξίζει κ με το παραπάνω! Αψογη ζυγαριά!

  • Ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Εύκολη χρήση
  • Ευκρίνεια οθόνης
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • 2
  4 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Επιβεβαιωμένη αγορά

  Η λυπομετρηση που κανει ειναι εκτος πραγματικοτητας.Μονο σαν απλη ζυγαρια εχει ακριβεια

  • Ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Εύκολη χρήση
  • Ευκρίνεια οθόνης
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • 5
  1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Επιβεβαιωμένη αγορά

  Φοβερή ζυγαριά! Σίγουρα αξίζει τα λεφτά της!!!!!

  • Ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Εύκολη χρήση
  • Ευκρίνεια οθόνης
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • 5
  3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Επιβεβαιωμένη αγορά

  Απίστευτη ζυγαριά.
  Λεπτομερές και αξιόπιστη.
  Τη συστήνω με χίλια

  • Ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Εύκολη χρήση
  • Ευκρίνεια οθόνης
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • 5
  1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Απίστευτη ζυγαριά.
  Μπορείς να κρατάς δεδομένα από πολλούς χρήστες!

  • Ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Εύκολη χρήση
  • Ευκρίνεια οθόνης
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • 5
  2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Άριστο προϊόν πολύ καλύτερο από γνωστές και πιο ακριβές γερμανικές μάρκες!

  • Ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Εύκολη χρήση
  • Ευκρίνεια οθόνης
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Εύκολη χρήση
  • Ευκρίνεια οθόνης
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
 • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Εύκολη χρήση
  • Ευκρίνεια οθόνης
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
 • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Εύκολη χρήση
  • Ευκρίνεια οθόνης
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
 • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Εύκολη χρήση
  • Ευκρίνεια οθόνης
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
 • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Εύκολη χρήση
  • Ευκρίνεια οθόνης
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Εύκολη χρήση
  • Ευκρίνεια οθόνης
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
 • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Εύκολη χρήση
  • Ευκρίνεια οθόνης
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
 • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Εύκολη χρήση
  • Ευκρίνεια οθόνης
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
 • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Εύκολη χρήση
  • Ευκρίνεια οθόνης
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
 • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Εύκολη χρήση
  • Ευκρίνεια οθόνης
  • Σχέση ποιότητας-τιμής

Ερωτήσεις

892 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
ilias_T30

Υπάρχει διαφορά μεταξύ Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 (φθηνότερη) και Xiaomi Mi Body Composition Scale (ακριβότερη)?

elenatakela

Για να χρησιμοποιησεις την εφατμογη στο κινητο σου πρεπει να εχεις xiaomi:

Δες όλες τις ερωτήσεις (6)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες