Smart Hubs

Google Nest Hub Max Charcoal Συμβατό με Google Home Κωδικός: 22111492

272 χρήστες έχουν το προϊόν στα αγαπημένα τους

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Σύνδεση: Wi-Fi, Bluetooth
 • Συμβατό με Google Home
 • Αριθμός ηχείων: 1
 • Ενσωματωμένη κάμερα
 • Διαθέτει μικρόφωνο
Δες όλη την περιγραφή
365,002.678 coins
ΠαράδοσηΤετ, 31 Ιουλ - Τρί, 06 Αυγ
Δωρεάνμεταφορικά

Πωλείται από

 • Εγκατάσταση και συγχρονισμός του smart hub με τις συμβατές συσκευές του σπιτιού
 • Επίδειξη των βασικών λειτουργιών

Οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες μόνο στην Αττική

Δυσκολεύεσαι να διαλέξεις; Θέλεις να μάθεις για την παράδοση ή τη διαθεσιμότητα;

Κάλεσέ μας στο 215-215-3400 για τηλεφωνική παραγγελία!

από 365,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Αθήνα, Άλλοι τρόποι πληρωμής

 1. 365,00 €

Περιγραφή

Το Google Nest Hub Max απευθύνεται σε όσους αναζητούν ένα έξυπνο οικιακό βοηθό που να συνδυάζει διάφορες λειτουργίες. Πρόκειται για μια συσκευή που συνδυάζει τη λειτουργικότητα ενός εξυπνού ηχείου με αυτήν μιας οθόνης αφής, επιτρέποντας στους χρήστες να ελέγχουν το σπίτι τους, να αναπαράγουν βίντεο, να κάνουν βιντεοκλήσεις, να ακούν μουσική και να αναζητούν πληροφορίες στο διαδίκτυο. Επιπλέον, η συσκευή διαθέτει μια κάμερα ασφαλείας που επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν το σπίτι τους ενώ είναι μακριά. Συνολικά, απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να ενσωματώσουν μια πολυλειτουργική συσκευή στο σπίτι τους για ευκολία και άνεση στην καθημερινότητά τους.

Το Google Nest Hub Max με τον βοηθό Google βοηθά την οικογένειά σας να παραμένει σε επαφή. Αφήστε μηνύματα, βίντεο και πραγματοποιήστε βιντεοκλήσεις. Check in στο σπίτι όταν λείπετε με την ενσωματωμένη κάμερα Nest. Μοιραστείτε υπενθυμίσεις και υποχρεώσεις. Ο καθένας βλέπει το δικό του ημερολόγιο, τις μετακινήσεις του και πολλά άλλα με μια ματιά. Και απολαύστε τις φωτογραφίες Google, το YouTube TV, τα βίντεο και τη μουσική στην οθόνη HD 10 ιντσών με στερεοφωνικά ηχεία.

Μείνε σε επαφή με την οικογένειά σου

Το Nest Hub Max βοηθά όλους να παραμένουν σε επαφή. Μπορείτε να πραγματοποιείτε βιντεοκλήσεις ή να αφήνετε μηνύματα βίντεο με το Duo. Είναι hands-free, γι' αυτό απλώς πείτε "Hey Google, call Grandma." Το Google Photos δείχνει αυτόματα τις τελευταίες και τις καλύτερες λήψεις σας, ώστε η οικογένεια να μην είναι ποτέ πολύ μακριά.

Το σπίτι σας φροντίζει για εσάς και αντίστροφα

Προσέξτε το σπίτι όταν λείπετε με την ενσωματωμένη κάμερα Nest. Κάντε check in για ζωντανή προβολή. Λάβετε ειδοποιήσεις εάν εντοπιστεί κίνηση. Με μια συνδρομή Nest Aware, θα λαμβάνετε συνεχή εγγραφή βίντεο και ειδοποιήσεις οικείων προσώπων.

Τόσοι πολλοί τρόποι ψυχαγωγίας

Απολαύστε βίντεο στο YouTube. Παρακολουθήστε ζωντανά ειδήσεις, αθλητικά και τηλεοπτικές εκπομπές με συνδρομή YouTube TV. Μεταδώστε ροή από τις εφαρμογές σας με ενσωματωμένο Chromecast. Και ακούστε μουσική με το YouTube Music, το Spotify, το Apple Music, το Pandora και άλλα.

Κάντε το έξυπνο σπίτι σας ακόμα πιο έξυπνο

Το Nest Hub Max λειτουργεί με χιλιάδες έξυπνες οικιακές συσκευές, όπως φώτα, τηλεοράσεις και κλειδαριές. Και, μπορείτε εύκολα να τα ελέγξετε όλα από ένα μέρος. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε συμβατές τηλεοράσεις, ηχεία και κονσόλες παιχνιδιών από το Nest Hub Max με τη φωνή σας ή από έναν πίνακα ελέγχου.

Η βοήθεια hands-free από το Google Assistant

Όλοι μπορούν να δουν τις δικές τους υπενθυμίσεις, ημερολόγια, μετακινήσεις και πολλά άλλα. Αφήστε ο ένας στον άλλο βίντεο μηνύματα. Μοιραστείτε εκκρεμότητες και γρήγορες υπενθυμίσεις.

Τι είναι το Smart Hub;

To Smart Hub είναι μια συσκευή που χρησιμεύει ως κεντρικό σημείο ελέγχου για τις έξυπνες οικιακές σας συσκευές. Συνήθως συνδέεται στο διαδίκτυο και χρησιμοποιεί ασύρματα πρωτόκολλα επικοινωνίας, όπως Wi-Fi, Bluetooth και Zigbee, για να επικοινωνεί με άλλες έξυπνες συσκευές, όπως έξυπνα φώτα, θερμοστάτες, κάμερες ασφαλείας και άλλα.

Το smart hub μπορεί να ελεγχθεί μέσω μιας εφαρμογής smartphone, μιας διεπαφής web ή ακόμη και μέσω φωνητικών εντολών με τη χρήση ενός εικονικού βοηθού όπως η Amazon Alexa ή ο Google Assistant. Mπορεί επίσης να αυτοματοποιήσει ενέργειες με βάση τις προτιμήσεις του χρήστη, όπως το να ανάβει τα φώτα όταν κάποιος μπαίνει σε ένα δωμάτιο ή να ρυθμίζει τον θερμοστάτη ανάλογα με την ώρα της ημέρας.

Ένα από τα πλεονεκτήματα της χρήσης του είναι ότι επιτρέπει τον ευκολότερο έλεγχο και την αυτοματοποίηση πολλαπλών συσκευών από ένα ενιαίο περιβάλλον εργασίας.

Συνολικά, ένας Smart Hub μπορεί να βοηθήσει στην απλοποίηση της διαχείρισης ενός “έξυπνου σπιτιού” και να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη.

Πλεονεκτήματα ενός Smart Hub

Ένα smart hub είναι μια συσκευή που συνδέει πολλαπλές έξυπνες συσκευές στο σπίτι σας και σας επιτρέπει να τις ελέγχετε από μια κεντρική τοποθεσία. Μερικά από τα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν:

 • Ευκολία: Μπορείτε να ελέγχετε πολλές έξυπνες συσκευές από ένα κεντρικό σημείο, όπως ένα smartphone ή ένα tablet, κάνοντας τη ζωή σας πιο εύκολη.
 • Εξοικονόμηση χρόνου: Μπορείτε να ελέγχετε πολλές συσκευές ταυτόχρονα και να προγραμματίσετε διάφορες ενέργειες, όπως αυτόματος έλεγχος της θερμοκρασίας στο σπίτι σας, επιτρέποντας σας να εξοικονομείτε χρόνο.
 • Αύξηση της ασφάλειας: Με το smart hub μπορείτε να ελέγχετε τις κάμερες ασφαλείας και τις συσκευές συναγερμού σας, επιτρέποντάς σας να αυξάνετε την ασφάλεια του σπιτιού σας.
 • Εξοικονόμηση χρημάτων: Με τη δυνατότητα ελέγχου του φωτισμού και των θερμοστάτεων από απόσταση, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα στο λογαριασμό σας.

Πώς με βοηθάει στο να κάνω το σπίτι μου πιο “έξυπνο”;

 • Έλεγχος από απόσταση: Με το smart hub, μπορείτε να ελέγχετε το smart home σας από απόσταση, χρησιμοποιώντας το κινητό σας τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε το σπίτι σας ακόμα και όταν δεν είστε εκεί.
 • Εξοικονόμηση ενέργειας: Το smart hub μπορεί να συντονίζει τις συσκευές σας και να βοηθήσει στην εξοικονόμηση ενέργειας. Για παράδειγμα, μπορεί να ελέγχει τις έξυπνες λάμπες σας και να τις κλείνει αυτόματα όταν δεν χρειάζονται.
 • Αυτοματισμός: Ο αυτοματισμός είναι ένας σημαντικός παράγοντας στη λειτουργία ενός smart home και οι smart hub συσκευές συμβάλλουν σημαντικά στη δημιουργία αυτοματισμών. Μπορεί να περιλαμβάνει τη δημιουργία αυτόματων κανόνων για την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση συσκευών, τη ρύθμιση της θερμοκρασίας του σπιτιού, τη ρύθμιση του φωτισμού και πολλά άλλα. Ο αυτοματισμός σας βοηθάει να εξοικονομήσετε χρόνο, να μειώσετε το κόστος της ενέργειας και να διευκολύνετε τη ζωή σας. Ένα smart hub μπορεί να διευκολύνει τη δημιουργία αυτοματισμών στο smart home σας, καθώς λειτουργεί ως κεντρικός ελεγκτής για τις διάφορες συσκευές σας. Μπορεί να συνδέσει τις συσκευές σας και να συντονίσει τις λειτουργίες τους, χρησιμοποιώντας ενσωματωμένους αισθητήρες και άλλες τεχνολογίες. Μπορεί επίσης να συνεργαστεί με άλλα smart home συστήματα, όπως η έξυπνη κλειδαριά ή η έξυπνη κάμερα.

Τι πρέπει να προσέξω πριν την αγορά ενός Smart Hub;

 • Συμβατότητα: Βεβαιωθείτε ότι το smart hub που επιλέγετε είναι συμβατό με τις συσκευές που έχετε στο σπίτι σας. Ελέγξτε τις προδιαγραφές του smart hub και βεβαιωθείτε ότι υποστηρίζει τις συσκευές σας.
 • Πλατφόρμα: Βεβαιωθείτε ότι το smart hub υποστηρίζει την πλατφόρμα λογισμικού που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε. Ορισμένα smart hubs χρησιμοποιούν διαφορετικές πλατφόρμες, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε τη σωστή πλατφόρμα για το smart hub που θέλετε να αγοράσετε.
 • Ασφάλεια: Βεβαιωθείτε ότι το smart hub που επιλέγετε έχει καλές πρακτικές ασφαλείας και έχει ενημερωθεί για τις πιο πρόσφατες απειλές ασφαλείας. Τα smart hubs είναι συνδεδεμένα με το διαδίκτυο και μπορούν να αποτελέσουν στόχο για κακόβουλους επιτιθέμενους.
 • Δυνατότητες: Βεβαιωθείτε ότι το smart hub που επιλέγετε έχει όλες τις λειτουργίες που χρειάζεστε.

Συνδεσιμότητα Bluetooth, Wi-Fi

 • Bluetooth: Συνδέεται με έξυπνες συσκευές μέσω Bluetooth και έχει εύρος 10 μέτρα περίπου.
 • Wi-Fi: Συνδέεται με έξυπνες συσκευές μέσω δικτύου Wi-Fi. Υποστηρίζεται από smartphone.

Γενικά

 • Απαιτείται λογαριασμός Google Duo για την πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων και την αποστολή μηνυμάτων βίντεο.
 • Η νυχτερινή όραση δεν υποστηρίζεται.
 • Τα εξατομικευμένα αποτελέσματα, για έως και 6 χρήστες, απαιτούν επιπλέον εγγραφή και ρύθμιση. 
 • Απαιτούνται υπηρεσίες YouTube TV και μουσικής.

Κατασκευαστής

Google

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Kit
Όχι
Αριθμός Ηχείων
1
Μικρόφωνο
Ναι
Ενσωματωμένη Κάμερα
Ναι
Οθόνη
Ναι
Χρώμα
Μαύρο

Smart Ιδιότητες

Smart Οικοσύστημα
Google Home
Συνδεσιμότητα
Bluetooth, Wi-Fi

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

 • birginioss
  5
  2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Special για την κουζίνα μου. το αγόρασα βέβαια από UK. έχω και το nest hub max gen 2. πολύ πιο γεμάτος ήχος και τεράστια οθόνη με κάμερα.

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
 • Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
 • Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

  • Ένταση ήχου
  • Ποιότητα ήχου
  • Μπάσο
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής

Ερωτήσεις

21 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
sen18_7

Το αγόρασα αλλά έχω πρόβλημα με την συνδεσιμότητα. Ενώ είμαι okay γίνεται σύνδεση το προφίλ κανονικά Όλα όταν γίνει μία επανεκκίνηση του router τα ζητάει πάλι από την αρχή. Αυτό συμβαίνει μόνο με το Max. Έχει κάνεις άλλο παρόμοιο πρόβλημα?

nikitas_n

δεν μου εχει συμβει ποτε. κανε ενα reset και βαλτα ολα απο την αρχη. το εχω σχεδον 3 χρονια εχω αλλαξει 2 σπιτια δεν μου εχει ζητησει ποτε να βαλω ολους τους κωδικους απο την αρχη. Μονο τη πρωτη φορα που το εγκατεστησα.

Δες όλες τις ερωτήσεις (2)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες