Philips Hue Bridge 2.0 Smart Hub Συμβατό με Alexa / Apple HomeKit / Google Home Λευκό
Smart Hubs

Philips Hue Bridge 2.0 Smart Hub Συμβατό με Alexa / Apple HomeKit / Google Home Λευκό Κωδικός: 22122975

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Συμβατό με Alexa & Google Home
 • Συμβατό με Apple HomeKit
 • Συνδεσιμότητα: ZigBee
 • Σύνδεση με έως 12 συσκευές
 • Τάση: 240V
 • Χωρίς κάμερα & μικρόφωνο
Δες όλη την περιγραφή
59,90146 coins

από You

Express παράδοσηΔευτέρα, 26 Φεβρουαρίουαν το παραγγείλεις μέσα στις επόμενες 10 ώρες και 11 λεπτά
+3,00 €μεταφορικάήΔωρεάν με Skroutz Plus

Πωλείται από

Απόθεμα 4 τεμάχια

Δυσκολεύεσαι να παραγγείλεις;

Κάλεσέ μας στο 215-215-3401 για τηλεφωνική παραγγελία!

Αγόρασε μαζί

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 57,01 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Αθήνα, Άλλοι τρόποι πληρωμής

 1. 80,00 €

 2. 59,90 €

 3. 65,90 €

 4. 66,70 €

 5. Philips Hue Bridge

  Δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα

  Τηλέφωνο Skroutz: 215-215-3401
  59,95 €

 6. 57,67 €

 7. 64,59 €

 8. Philips Hue Bridge 2.0 Smart Hub

  Δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα

  Τηλέφωνο Skroutz: 215-215-3401
  62,80 €

 9. 57,02 €

 10. 59,67 €

 11. 59,90 €

 12. 57,01 €

 13. 62,90 €

 14. 62,13 €

 15. 69,38 €

 16. Philips Hue Bridge (LPH02743) (PHILPH02743)

  Δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα

  Τηλέφωνο Skroutz: 215-215-3401
  67,11 €

 17. 64,10 €

 18. 62,80 €

 19. 58,57 €

 20. 62,69 €

 21. 59,92 €

 22. 70,69 €

 23. 58,29 €

 24. 59,95 €

 25. 59,95 €

 26. 65,25 €

 27. 64,27 €

 28. 62,92 €

Περιγραφή

To Philips Hue Bridge 2.0 ξεκλειδώνει την πλήρη σουίτα λειτουργιών: ελέγξτε τα φώτα ενώ βρίσκεστε μακριά, με φωνή ή αυτοματισμούς. Συνδέστε το με ρεύμα και το δρομολογητή σας και  στη συνέχεια, ρυθμίστε το στην εφαρμογή Philips Hue, όπου ενημερώνεται αυτόματα.

Απόλυτος έξυπνος έλεγχος

To Philips Hue Bridge 2.0 καθιστά δυνατό τον έλεγχο των φώτων σας με όποιον τρόπο θέλετε - από οπουδήποτε υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο.

Αυτοματοποίηση στην εφαρμογή

Προγραμματίστε την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση των φώτων σας. Ρυθμίστε έναν αυτοματισμό μία φορά και το Philips Hue Bridge 2.0 θυμάται τι θέλετε να κάνουν τα φώτα σας.

Αισθητήρες, διακόπτες και άλλα

Αυτό το smart hub προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη προσαρμογή στα αξεσουάρ σας. Επιλέξτε τον τρόπο με τον οποίο οι έξυπνοι διακόπτες, τα κουμπιά και οι αισθητήρες σας και ο διακόπτης Tap dial ελέγχουν τα φώτα σας.

Φωνητικός έλεγχος

Αποκτήστε όλο το φάσμα των δυνατοτήτων φωνητικού ελέγχου με αυτό το smart hub. Χρησιμοποιήστε φωνητικές εντολές για να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τα φώτα σας με τους κορυφαίους έξυπνους βοηθούς, όπως Amazon Alexa, Apple Home και Google Assistant.

Άμεση απόκριση στο φως

Το Philips Hue Bridge 2.0 χρησιμοποιεί Zigbee για να επικοινωνεί με τα φώτα και τα αξεσουάρ σας. Τα φώτα σας αντιδρούν άμεσα και θα μπορείτε να τα ελέγχετε ακόμα και όταν το Wi-Fi σας είναι εκτός λειτουργίας.

Επεκτείνετε την εμβέλειά σας

Τα φώτα σας δημιουργούν ένα δίκτυο πλέγματος. Κάθε φως που προσθέτετε λειτουργεί ως επαναλήπτης, ώστε να μπορείτε να επεκτείνετε τα φώτα σας σε όλο το σπίτι σας, μέσα και έξω.

Εύκολη εγκατάσταση

Συνδέστε το Philips Hue Bridge 2.0 στην πρίζα, συνδέστε την στο δρομολογητή σας και ακολουθήστε τις οδηγίες βήμα προς βήμα στην εφαρμογή Philips Hue. Αλλάζετε πάροχο internet ή αλλάζετε τον δρομολογητή σας; Τα πάντα αποθηκεύονται στη Γέφυρα, οπότε δεν θα χρειαστεί να ρυθμίσετε τίποτα ξανά.

Συνδεσιμότητα Zigbee

Πρωτόκολλο ασύρματης μετάδοσης δεδομένων που χρησιμοποιείται για αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ των συσκευών. Η αμφίδρομη επικοινωνία σημαίνει ότι κάθε συσκευή μπορεί να λάβει και να στείλει ένα σήμα. Το σύστημα δημιουργήθηκε το 2002 από την ZigBee Alliance, η οποία εξακολουθεί να ασχολείται με την ανάπτυξη και την προώθησή του. Το κύριο χαρακτηριστικό του νέου προτύπου επικοινωνίας είναι η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και η απλή κατασκευή με χαμηλό κόστος. Πράγμα που έχει επιτευχθεί και αποτελεί πλέον γεγονός. Έχει εύρος 15 μέτρα περίπου.

Τι είναι το Smart Hub;

To Smart Hub είναι μια συσκευή που χρησιμεύει ως κεντρικό σημείο ελέγχου για τις έξυπνες οικιακές σας συσκευές. Συνήθως συνδέεται στο διαδίκτυο και χρησιμοποιεί ασύρματα πρωτόκολλα επικοινωνίας, όπως Wi-Fi, Bluetooth και Zigbee, για να επικοινωνεί με άλλες έξυπνες συσκευές, όπως έξυπνα φώτα, θερμοστάτες, κάμερες ασφαλείας και άλλα.

Το smart hub μπορεί να ελεγχθεί μέσω μιας εφαρμογής smartphone, μιας διεπαφής web ή ακόμη και μέσω φωνητικών εντολών με τη χρήση ενός εικονικού βοηθού όπως η Amazon Alexa ή ο Google Assistant. Mπορεί επίσης να αυτοματοποιήσει ενέργειες με βάση τις προτιμήσεις του χρήστη, όπως το να ανάβει τα φώτα όταν κάποιος μπαίνει σε ένα δωμάτιο ή να ρυθμίζει τον θερμοστάτη ανάλογα με την ώρα της ημέρας.

Ένα από τα πλεονεκτήματα της χρήσης του είναι ότι επιτρέπει τον ευκολότερο έλεγχο και την αυτοματοποίηση πολλαπλών συσκευών από ένα ενιαίο περιβάλλον εργασίας.

Συνολικά, ένας Smart Hub μπορεί να βοηθήσει στην απλοποίηση της διαχείρισης ενός “έξυπνου σπιτιού” και να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη.

Πλεονεκτήματα ενός Smart Hub

Ένα smart hub είναι μια συσκευή που συνδέει πολλαπλές έξυπνες συσκευές στο σπίτι σας και σας επιτρέπει να τις ελέγχετε από μια κεντρική τοποθεσία. Μερικά από τα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν:

Ευκολία: Μπορείτε να ελέγχετε πολλές έξυπνες συσκευές από ένα κεντρικό σημείο, όπως ένα smartphone ή ένα tablet, κάνοντας τη ζωή σας πιο εύκολη.

Εξοικονόμηση χρόνου: Μπορείτε να ελέγχετε πολλές συσκευές ταυτόχρονα και να προγραμματίσετε διάφορες ενέργειες, όπως αυτόματος έλεγχος της θερμοκρασίας στο σπίτι σας, επιτρέποντας σας να εξοικονομείτε χρόνο.

Αύξηση της ασφάλειας: Με το smart hub μπορείτε να ελέγχετε τις κάμερες ασφαλείας και τις συσκευές συναγερμού σας, επιτρέποντάς σας να αυξάνετε την ασφάλεια του σπιτιού σας.

Εξοικονόμηση χρημάτων: Με τη δυνατότητα ελέγχου του φωτισμού και των θερμοστάτεων από απόσταση, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα στο λογαριασμό σας.

Πώς με βοηθάει στο να κάνω το σπίτι μου πιο “έξυπνο”;

 • Έλεγχος από απόσταση: Με το smart hub, μπορείτε να ελέγχετε το smart home σας από απόσταση, χρησιμοποιώντας το κινητό σας τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε το σπίτι σας ακόμα και όταν δεν είστε εκεί.
 • Εξοικονόμηση ενέργειας: Το smart hub μπορεί να συντονίζει τις συσκευές σας και να βοηθήσει στην εξοικονόμηση ενέργειας. Για παράδειγμα, μπορεί να ελέγχει τις έξυπνες λάμπες σας και να τις κλείνει αυτόματα όταν δεν χρειάζονται.
 • Αυτοματισμός: Ο αυτοματισμός είναι ένας σημαντικός παράγοντας στη λειτουργία ενός smart home και οι smart hub συσκευές συμβάλλουν σημαντικά στη δημιουργία αυτοματισμών. Μπορεί να περιλαμβάνει τη δημιουργία αυτόματων κανόνων για την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση συσκευών, τη ρύθμιση της θερμοκρασίας του σπιτιού, τη ρύθμιση του φωτισμού και πολλά άλλα. Ο αυτοματισμός σας βοηθάει να εξοικονομήσετε χρόνο, να μειώσετε το κόστος της ενέργειας και να διευκολύνετε τη ζωή σας. Ένα smart hub μπορεί να διευκολύνει τη δημιουργία αυτοματισμών στο smart home σας, καθώς λειτουργεί ως κεντρικός ελεγκτής για τις διάφορες συσκευές σας. Μπορεί να συνδέσει τις συσκευές σας και να συντονίσει τις λειτουργίες τους, χρησιμοποιώντας ενσωματωμένους αισθητήρες και άλλες τεχνολογίες. Μπορεί επίσης να συνεργαστεί με άλλα smart home συστήματα, όπως η έξυπνη κλειδαριά ή η έξυπνη κάμερα.

Τι πρέπει να προσέξω πριν την αγορά ενός Smart Hub;

 • Συμβατότητα: Βεβαιωθείτε ότι το smart hub που επιλέγετε είναι συμβατό με τις συσκευές που έχετε στο σπίτι σας. Ελέγξτε τις προδιαγραφές του smart hub και βεβαιωθείτε ότι υποστηρίζει τις συσκευές σας.
 • Πλατφόρμα: Βεβαιωθείτε ότι το smart hub υποστηρίζει την πλατφόρμα λογισμικού που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε. Ορισμένα smart hubs χρησιμοποιούν διαφορετικές πλατφόρμες, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε τη σωστή πλατφόρμα για το smart hub που θέλετε να αγοράσετε.
 • Ασφάλεια: Βεβαιωθείτε ότι το smart hub που επιλέγετε έχει καλές πρακτικές ασφαλείας και έχει ενημερωθεί για τις πιο πρόσφατες απειλές ασφαλείας. Τα smart hubs είναι συνδεδεμένα με το διαδίκτυο και μπορούν να αποτελέσουν στόχο για κακόβουλους επιτιθέμενους.
 • Δυνατότητες: Βεβαιωθείτε ότι το smart hub που επιλέγετε έχει όλες τις λειτουργίες που χρειάζεστε.

Με μια ματιά

 • Τύπος βύσματος: Βύσμα ΕΕ 
 • Χρώμα: Λευκό 
 • Συνδεσιμότητα: Ασύρματο ισχύς 3W 
 • Τάση: 5V, 240V 
 • Περιλαμβάνει: Μετασχηματιστή AC 
 • Εύρος θερμοκρασίας της λειτουργίας: 0°C / 40°C
 • Ακρίβεια (σχετική υγρασία): 0 % - 80 %
 • Συμβατό με Alexa & Google Home
 • Συμβατό με Apple HomeKit
 • Συνδεσιμότητα: ZigBee
 • Σύνδεση με έως 12 συσκευές
 • Χωρίς κάμερα & μικρόφωνο


  Κατασκευαστής

  Philips

  Χαρακτηριστικά

  Χαρακτηριστικά

  Kit
  Όχι
  Μικρόφωνο
  Όχι
  Ενσωματωμένη Κάμερα
  Όχι
  Οθόνη
  Όχι
  Χρώμα
  Λευκό

  Smart Ιδιότητες

  Smart Οικοσύστημα
  Alexa, Apple HomeKit, Google Home
  Συνδεσιμότητα
  ZigBee

  Σημαντική πληροφορία

  Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

  Αξιολογήσεις

  Εικόνες αξιολογήσεων

  Εικόνες αξιολογήσεων
  Εικόνες αξιολογήσεων
  Εικόνες αξιολογήσεων
  Εικόνες αξιολογήσεων
  Εικόνες αξιολογήσεων

  Αξιολογήσεις χρηστών

  • @Χρήστος
   5
   9 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

   Ποιοτικό προϊόν, απλό και εύχρηστο, κάνει όσα υπόσχεται.
   Ταχύτατο εφόσον συνδέεται μόνο με Ethernet άλλωστε, προσωπικά το έχω συνδέσει σε WiFi Extender που έχει κατάλληλη υποδοχή, έχετε κι αυτήν την επιλογή.
   Ειναι η καρδιά του συστήματος Hue, μέχρι τώρα αξιόπιστο, χωρίς αποσυνδέσεις κτλ.
   Αν έχεις iPhone ή iPad σαρώνεις τον κωδικό στην πίσω πλευρά και το χειρίζεσαι φωνητικά μέσω Siri, ή μέσω Google Home για Android.
   Θα ήθελα μόνο να περιελάμβανε κάτι για στήριξη σε τοίχο.

   • Ποιότητα κατασκευής
   • Σχέση ποιότητας τιμής
   Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • iraklistoutou
   5
   31 στους 35 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

   Επιβεβαιωμένη αγορά

   Το Philips Hue Bridge ειναι η γεφυρα η οποια ειναι απαραιτητη για να συγχρονισεις εως και 50 Hue συσκευες - φωτισμους.
   Κατεβαζοντας την δωρεαν εφαρμογη Philips Hue στο κινητο σου αυτοματα ξεκλειδωνεις εκατομμυρια χρωματα, ετοιμα σεναρια ή σεναρια αποκλειστικα δικα σου.
   Σαν κατασκευη ειναι πολυ ποιοτικη με 3 λεντακια τα οποια σε ενημερωνουν για την κατασταση της γεφυρας και ενα κεντρικο στρογγυλο Led το οποιο αναβει οταν ειναι σε λειτουργια η γεφυρα.
   Στο κουτι θα βρειτε την γεφυρα μαζι με τον φορτιστη της αλλα και καλωδιο Ethernet για την απαραιτητη συνδεση της πανω σε Router.
   Ειμαι κατοχος ηδη των
   1. Philips Hue Bridge
   2. Philips Hue Smart Dimmer Switch
   3. Philips Hue White And Color Ambiance Single Bulb E27
   4. Philips Hue White and Color Ambiance Play Light Bar 2-pack
   5. Philips Hue Smart Lightstrip 2m White and Color Ambiance Plus base pack
   Θα σχολιαστουν ολοι οι παραπανω φωτισμοι - συσκευες οποτε εαν θελετε μπειτε στο καθ ενα και ενημερωθειτε.

   • Ποιότητα κατασκευής
   • Σχέση ποιότητας τιμής
   Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • georgezografakis
   5
   17 στους 20 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

   Επιβεβαιωμένη αγορά

   πολύ εύκολη εγκατάσταση, ποιοτική κατασκευή.
   επιλέξτε αντίστοιχα ποιοτικό καλώδιο ethernet κατηγορίας 6 ή 7. (προσοχή: σύνδεση ΜΟΝΟ ethernet)
   δουλεύει σε περιβάλλον homekit και μέχρι στιγμής δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα (αποσύνδεσεις-κολλήματα)
   διαβάζει αμέσως νέες συσκευές philips.
   δουλεύει αποκλειστικά σε wifi 2.4 Ghz οπως όλα τα smart αξεσουαρ.
   Τιμή 50-60 ευρώ, θα έλεγα σχετικά καλή αν συγκρίνω με αντίστοιχα κινέζικα που έχω (aqara) homekit version στα 40-45 ευρώ (πριν 2 χρόνια), το οποίο επαναπρογραμματίζα σχετικά συχνά.

   • Ποιότητα κατασκευής
   • Σχέση ποιότητας τιμής
   Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Giannis Gioutikas
   5
   19 στους 22 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

   Ωραίος σχεδιασμός. Εξαιρετική σύνδεση με τις υπόλοιπες συσκευές Philips hue χωρίς κολλήματα και καθυστερήσεις. Το bridge συνδέεται μόνο με ethernet στο Internet γεγονός που το καθιστά γρήγορο στις εντολές, ενώ οι υπόλοιποι Philips hue συσκευές συνδέονται με αυτό μέσω zigbee το οποίο είναι και αυτό εξαιρετικά γρήγορο και αξιόπιστο. Το συστήνω ανεπιφύλακτα, αξίζει με το παραπάνω η επένδυση σε φωτισμό Philips hue.

   • Ποιότητα κατασκευής
   • Σχέση ποιότητας τιμής
   Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
   1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

   Επιβεβαιωμένη αγορά

   Εύκολη σύνδεση, εύκολο API για developers

   • Ποιότητα κατασκευής
   • Σχέση ποιότητας τιμής
   Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 4
   11 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

   Επιβεβαιωμένη αγορά

   Κάνει αυτό που λέει. Δυστυχώς όπως όλα τα προιόντα της philips hue είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ

   • Ποιότητα κατασκευής
   • Σχέση ποιότητας τιμής
   Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

   • Ποιότητα κατασκευής
   • Σχέση ποιότητας τιμής
   • Συνδέεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
   • Συνεργάζεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

   • Ποιότητα κατασκευής
   • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

   • Ποιότητα κατασκευής
   • Σχέση ποιότητας τιμής
   • Ποιότητα κατασκευής
   • Σχέση ποιότητας τιμής

  Ερωτήσεις

  196 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

  Ρώτησε για το προϊόν
  crazydoctor94

  Καλησπερα
  Εχω παρει τα Philips Hue Light bar ( 4 τμχ ) , αυτος ειναι σενσορας , πρεπει να αγορασω και το Hue bridge δηλαδη η δεν ειναι απαραιτητο ?

  Xaris_Yfantis

  Αν θες αυτοματισμούς ναι θέλεις το bridge, άνοιγμα,κλείσιμο τα κάνεις και χωρίς

  Fredd_Jones

  παιδιά ξέρει κανείς ποιο θεωρείται το πιο ποιοτικό καλώδιο ethernet ? εννοώ ποια κατηγορία?

  Giannis Gioutikas

  Ανάλογα για τι χρήση το χρειάζεσαι και τι ταχύτητα θέλεις να υποστηρίζει.
  Σχετικά με το Philips hue bridge το καλώδιο ethernet που περιλαμβάνεται στην συσκευασία του κάνει μια χαρά την δουλειά του, απροβλημάτιστα και δεν χρειάζεται κάποιο άλλο μεγαλύτερης κατηγορίας καλώδιο.

  dimitra_n

  καλησπέρα, έπειτα από ανακαίνιση χάθηκε το καλώδιο φόρτισης του bridge. ό,τι έχω δοκιμάσει δεν δινει ρεύμα. γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να αγοράσω κάποιον συμβατό μετασχηματιστή η πρέπει να αγοράσω όλο το σύστημα hue bridge πάλι;

  Δες όλες τις ερωτήσεις (8)
  Δες όλες τις κατηγορίες
  Δες όλες τις κατηγορίες
  Δες όλες τις κατηγορίες
  Δες όλες τις κατηγορίες
  Δες όλες τις κατηγορίες
  Δες όλες τις κατηγορίες
  Δες όλες τις κατηγορίες
  Δες όλες τις κατηγορίες