Οργάνωση, τεχνική εστιατορικών μονάδων

Οργάνωση, τεχνική εστιατορικών μονάδων

  • Συγγραφέας: Αθανάσιος Γ. Μάρας
  • Εκδότης: Interbooks
  • Μορφή: Μαλακό εξώφυλλο
  • Έτος έκδοσης: 2009
  • Αριθμός σελίδων: 236
  • Κωδικός ISBN-13: 9789603900276
  • Διαστάσεις: 24×17

Μεταφορικά: +2,00 €

Δωρεάν μεταφορικά πάνω απο 50 € *Δωρεάν μεταφορικά πάνω απο 50 € *
από 18,17 €Μεταφορικά: + 2,00 €

Από το κατάστημα:Jasper

Ασφάλεια αγορών Skroutz

Εγγυόμαστε ότι θα παραλάβεις την παραγγελία σου ή θα πάρεις τα χρήματά σου πίσω.Περισσότερα

από 14,57 €

Χαρακτηριστικά

Είδος
Διοίκηση - Μάνατζμεντ
Υπότιτλος
Οργάνωση, τεχνική εστιατορικών μονάδων
Μορφή
Μαλακό εξώφυλλο
E-book
Όχι
Αριθμός σελίδων
236
Έτος έκδοσης
2009
Διαστάσεις
24x17

Σημαντική πληροφορίαΤα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Μοιράσου την εμπειρία σου!

Γράψε μια αξιολόγηση για το Οργάνωση, τεχνική εστιατορικών μονάδων και βοήθησε σημαντικά τους άλλους χρήστες!

Αξιολόγησε το προϊόν

    Ερωτήσεις

    Έχεις απορία για το προϊόν;

    Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

    Ρώτησε για το προϊόν

    Είδες πρόσφατα