DJI Mavic Air 2 Drone 5.8 GHz με Κάμερα 4K 60fps HDR και Χειριστήριο Συμβατό με Γυαλιά FPV Standard Kit
Drones

DJI Mavic Air 2 Drone 5.8 GHz με Κάμερα 4K 60fps HDR και Χειριστήριο Συμβατό με Γυαλιά FPV Standard Kit Κωδικός: 22964371

Το καινούριο πτυσσόμενο drone της σειράς Mavic Air διαθέτει βελτιωμένη διάρκεια πτήσης και κάμερα  για ακόμα καλύτερες λήψεις φωτογραφίας και δημιουργία βίντεο. Με ασφαλέστερη πτήση και...

Δες όλη την περιγραφή

Το καινούριο πτυσσόμενο drone της σειράς Mavic Air διαθέτει βελτιωμένη διάρκεια πτήσης και κάμερα  για ακόμα καλύτερες λήψεις φωτογραφίας και δημιουργία βίντεο. Με ασφαλέστερη πτήση και ακόμα πιο "έξυπνες" λειτουργίες, η δημιουργικότητά σου θα περάσει στο επόμενο επίπεδο.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι σταθερό στην πτήση και είναι εύκολος ο χειρισμός του.

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: 3 μήνες πριν

Βρες μεταχειρισμένα προϊόντα στο Skoop

Δες τα όλα

Περιγραφή

Το καινούριο πτυσσόμενο drone της σειράς Mavic Air διαθέτει βελτιωμένη διάρκεια πτήσης και κάμερα  για ακόμα καλύτερες λήψεις φωτογραφίας και δημιουργία βίντεο. Με ασφαλέστερη πτήση και ακόμα πιο "έξυπνες" λειτουργίες, η δημιουργικότητά σου θα περάσει στο επόμενο επίπεδο.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι σταθερό στην πτήση και είναι εύκολος ο χειρισμός του.

Mavic Air 2

Βίντεο 4K/60fps

Εξασφαλίστε δημιουργικές εναέριες λήψεις χάρη στο ομαλό βίντεο στα 4K/60fps. Το επίπεδο προφίλ χρωμάτων D-Cinelike διατηρεί περισσότερες πληροφορίες απεικόνισης για μετεπεξεργασία. Ο κωδικοποιητής βίντεο HEVC (H.265) καταγράφει περισσότερες πληροφορίες εικόνας, χρησιμοποιεί λιγότερο χώρο αποθήκευσης και διατηρεί τη δυναμική εμβέλεια και λεπτομέρεια του βίντεο σας, διασφαλίζοντας περιεχόμενο επόμενου επιπέδου σε χρόνο μηδέν.

HDR Βίντεο

Το μυστικό για το βίντεο HDR είναι ένας αισθητήρας εικόνας υψηλής απόδοσης Quad Bayer. Ένα ενιαίο πλαίσιο διαχωρίζει τα επίπεδα έκθεσης σε διαφορετικές περιοχές, καταγράφοντας με ακρίβεια τις φωτεινές και σκοτεινές λεπτομέρειες. Οι εικόνες είναι πολυεπίπεδες για να δημιουργήσουν μια πολύχρωμη, ισορροπημένη και εντυπωσιακή φωτογραφία με υψηλότερο δυναμικό εύρος

Φωτογραφίες 48MP

Με έναν αισθητήρα CMOS 1/2-ιντσών, το Mavic Air 2 καταγράφει εντυπωσιακές φωτογραφίες στα 48MP. Ετοιμαστείτε να μεταφέρετε το εναέριο περιεχόμενό σας στο επόμενο επίπεδο.

SmartPhoto

Το Mavic Air 2 διαθέτει το SmartPhoto, το οποίο ενσωματώνει την αναγνώριση σκηνής, το HyperLight και το HDR σε μία λειτουργία για βέλτιστα αποτελέσματα. Η αναγνώριση σκηνής βελτιστοποιεί διαφορετικές παραμέτρους κάμερας για διάφορες σκηνές και υποστηρίζει έξυπνη αναγνώριση πέντε κατηγοριών: ηλιοβασίλεμα, ουρανό, γρασίδι, χιόνι και δέντρα. Το HyperLight βελτιστοποιεί τις φωτογραφίες που τραβιούνται σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και το HDR αυξάνει σημαντικά το δυναμικό εύρος και τη σαφήνεια της εικόνας σας. Οι προηγμένοι αλγόριθμοι αναλύουν κάθε σκηνή, προσαρμόζοντας τις παραμέτρους έκθεσης και τις λήψεις στρωμάτων για τη δημιουργία αποχρωματισμένων, υψηλής ποιότητας φωτογραφιών.

HDR Πανόραμα

Προηγμένη λειτουργία πανοράματος, με υψηλότερο δυναμικό εύρος και χρώματα που είναι ζωντανά και απίστευτα ακριβή. Το Mavic Air 2 διαθέτει αισθητήρα εικόνας Sony IMX586 και υποστηρίζει τεχνολογία Quad Bayer, προσφέροντας υψηλότερη δυναμική εμβέλεια και ευαισθησία χρώματος. Ένα βελτιωμένο τριών αξόνων αντίζυγο σταθεροποιεί κάθε λήψη. Αυτό σημαίνει εξαιρετικά αξιόπιστες φωτογραφίες και βίντεο, ακόμη και σε θυελλώδεις συνθήκες ή απρόβλεπτα περιβάλλοντα.

Λήψη κινηματογραφικού περιεχομένου

FocusTrack

Οι λήψεις επαγγελματικής ποιότητας είναι πανεύκολες χάρη στο FocusTrack. Αυτό το εύχρηστο σετ έξυπνων λειτουργιών παρακολούθησης περιλαμβάνει το Active Track 3.0, το Spotlight και το Point of Interest 3.0, επιτρέποντάς σας να απελευθερώσετε τη δημιουργικότητά σας.

ActiveTrack 3.0

Η παρακολούθηση θεμάτων, ενώ αποφεύγετε τα εμπόδια, είναι πιο ομαλή από ποτέ με την τελευταία έκδοση της τεχνολογίας ActiveTrack της DJI. Με καλύτερη ανίχνευση διαδρομής και γρηγορότερη και ακριβέστερη πρόβλεψη χαμένων θεμάτων, αυτή η τεχνολογία διατηρεί το θέμα σας στο κέντρο του πλαισίου, ακόμα κι αν κινούνται πίσω από ένα δέντρο.

Spotlight 2.0

Πετάξτε ελεύθερα, ενώ η κάμερα παραμένει κλειδωμένη στο θέμα με αυτήν τη βολική λειτουργία. Απλά επιλέξτε το θέμα σας και πετάξτε, το Mavic Air 2 θα αναλάβει τα υπόλοιπα.

POI 3.0

Το POI 3.0 βελτιώνει τις δυνατότητες του POI 2.0, ειδικά την αναγνώριση επίπεδων επιφανειών. Όπου το POI 2.0 μπορεί να χάσει τον στόχο κατά την παρακολούθηση, αυτό το βελτιωμένο χαρακτηριστικό δεν το κάνει. Το POI 3.0 είναι πλέον σε θέση να εντοπίζει δυναμικά αντικείμενα όπως άτομα, αυτοκίνητα και σκάφη.

8K Hyperlapse

Το Mavic Air 2 υποστηρίζει το Hyperlapse σε 8K, επιτρέποντάς σας να παραμορφώσετε χρόνο και χώρο για ιδιαίτερα εκπληκτικά πλάνα. Το καλύτερο από όλα, μπορείτε να επιτύχετε αυτό το πλάνο χωρίς πολύπλοκη μετα-επεξεργασία. Επιλέξτε ανάμεσα στις λειτουργίες Free, Circle, Course Lock και Waypoint, επιλέξτε την τοποθεσία λήψης και η εφαρμογή DJI Fly θα κάνει τα υπόλοιπα.2

QuickShots

Τραβήξτε αυτόματα κινηματογραφικά βίντεο κλιπ με το QuickShots. Με λίγα κλικ, το Mavic Air 2 πετάει και σχεδιάζει μια περίπλοκη εναέρια διαδρομή για μια λήψη επαγγελματικής ποιότητας. Διαλέξτε ανάμεσα από Dronie, Circle, Helix, Rocket, Boomerang ή Asteroid. Προσθέστε μουσική, εφέ και φίλτρα με εξαιρετικά διαισθητικά πρότυπα Story, ώστε να μπορείτε να μοιράζεστε το αριστούργημά σας απευθείας στα κοινωνικά μέσα.

OcuSync 2.0

Το OcuSync 2.0 έχει απόσταση μετάδοσης βίντεο έως και 10 χλμ. και μπορεί επίσης να προσφέρει ζωντανή ροή ανάλυσης 1080p FHD απευθείας από την κάμερα του drone. Απολαύστε περισσότερη ελευθερία για εξερεύνηση και περισσότερη σαφήνεια για αυτήν την τέλεια λήψη.3

Αξιόπιστο σήμα, ομαλή πτήση

Το Mavic Air 2 υποστηρίζει επικοινωνία διπλής συχνότητας 2,4/5,8 GHz και εναλλάζει αυτόματα στο καλύτερο κανάλι με τις χαμηλότερες παρεμβολές σε πραγματικό χρόνο. 4 Αυτό βελτιώνει σημαντικά την ικανότητα του drone κατά των παρεμβολών σε δύσκολα περιβάλλοντα, αυξάνοντας και την ασφάλεια των πτήσεων.

Έξυπνη μπαταρία

Μείνετε στον αέρα αρκετό χρόνο, για να βγάλετε το τέλειο περιεχόμενο με εντυπωσιακή διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως 34 λεπτά και να τραβήξετε επικές, γρήγορες λήψεις με μέγιστη ταχύτητα πτήσης 68 χλμ/ώρα σε λειτουργία Sport.5

Αποφυγή εμποδίων

Το Mavic Air 2 αντιλαμβάνεται το περιβάλλον του σε τρεις κατευθύνσεις: προς τα εμπρός, προς τα πίσω και προς τα κάτω. Ένα βοηθητικό φως βελτιώνει την ορατότητα και το επιπλέον επίπεδο ασφάλειας, που παρέχει η αποφυγή εμποδίων, είναι ιδανικά για την προώθηση των ορίων του δυνατού.

APAS 3.0

Το Advanced Pilot Assistance Systems (APAS) 3.06 χρησιμοποιεί μια προηγμένη τεχνολογία χαρτογράφησης για ομαλή παρακολούθηση και αξιόπιστη αποφυγή εμποδίων σε σύνθετα σενάρια. Η απόδοση αποφυγής εμποδίων και ο αυτόματος σχεδιασμός πτήσεων βελτιώθηκαν δραματικά σε σύγκριση με τις προηγούμενες γενιές, αυξάνοντας την ασφάλεια και παρέχοντας περισσότερες επιλογές.

Εφαρμογή DJI Fly

Η εφαρμογή DJI Fly καθιστά τη δημιουργία άψογων βίντεο πιο βολική από ποτέ. Ο ενσωματωμένος επεξεργαστής εφαρμογών DJI Mimo παρέχει χειροκίνητες ρυθμίσεις, προηγμένες λειτουργίες και διαισθητικά πρότυπα, επιτρέποντάς σας να δημιουργείτε επαγγελματικές συνθέσεις σε δευτερόλεπτα.

Τηλεχειριστήριο

Το πρόσφατα σχεδιασμένο τηλεχειριστήριο διαθέτει εντυπωσιακή μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας 240 λεπτών7 και εργονομικό σχεδιασμό για πιο άνετο πιάσιμο. Ο νέος σφιγκτήρας καθιστά τη σύνδεση smartphone γρήγορα και εύκολα, ενώ οι ενσωματωμένες κεραίες βελτιώνουν σημαντικά την εμπειρία χρήστη.

In The Box

 • Drone Mavic Air 2 
 • Τηλεχειριστήριο 
 • Έξυπνη μπαταρία πτήσης 
 • Έλικες χαμηλού θορύβου (ζεύγος) x3
 • Καλώδιο τηλεχειριστηρίου (USB Type-C) 
 • Καλώδιο τηλεχειριστηρίου (Lightning) 
 • Καλώδιο τηλεχειριστηρίου (τυπικό Micro-USB) 
 • Ραβδί ελέγχου 
 • Προστατευτικό αντιζύγου 
 • Φορτιστής μπαταρίας 
 • Οδηγίες χρήσης 
 • Καλώδιο τροφοδοσίας AC 
 • Καλώδιο τύπου C 

Κατασκευαστής

DJI

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης

Χαρακτηριστικά

Συσκευασία με Χειριστήριο
Ναι
Σετ με Γυαλιά First Person View
Όχι
Κάμερα
Ναι
Σύνδεση με Κινητό/ Tablet
Ναι
Mini Drones
Όχι
Παιδικό
Όχι
Υποβρύχιο
Όχι

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Functions
Active Track, Altitude Hold, Auto Take Off/Land, FPV Flight, FPV Goggles Compatible, GPS Positioning, Low Power Failsafe, Orbit, Point of Interest, Return to Home, Send to a Point, Signal Loss Failsafe, Waypoints, Obstacle Avoidance, Follow Me Mode
Εμβέλεια Χειρισμού
10000 m

Κάμερα

Frame Rate
4K 60fps, 1080p 240fps, 2.7K 60fps
Ανάλυση Video
Ultra HD (4K)
Ανάλυση Φωτογραφίας
48 MP

Τροφοδοσία Ρεύματος

Μπαταρία
3500 mAh
Μέγιστος Χρόνος Πτήσης
34 min
Μέγιστος Χρόνος Φόρτισης
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+4Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

 • nikosagelakis
  4
  1 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Επιβεβαιωμένη αγορά

  Του βάζω 4 αστέρια αντί για 5 γιατί τα χρώματα στο βίντεο και τις φωτογραφίες είναι άτονα δεν είναι ζωντανά στο fimi x8 mini που έχω επίσης είμαι πιο οικανοποιημενος από τα χρώματα πιο ζωντανά η διαφορά φένετε αυτό με έχει χαλάσει λίγο κατά τα άλλα πολύ καλο

  • Χειρισμός
  • Σταθερότητα πτήσης
  • Εμβέλεια
  • Αντοχή σε πτώσεις
  • Αυτονομία μπαταρίας
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • jimmis1974
  5
  11 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  Η αξιολόγηση αφορά τύπος kit: Fly More Combo

  Για μενα το καλυτερο drone που εχει βγαλει η DJI , η καμερα του ειναι απιστευτη ( ειδικα το HDR ) , πολυ μικρο για μεταφορα ( το mini πιο μικρο αλλα τοσο μικρο που ειναι παιχνιδι και οχι drone ) , οσο και καλυτερα σε specs να ειναι το mavic 2 pro , mavic 3 pro, air 2S , για μενα ειναι το πιο value for money drone που υπαρχει με διαφορα , δεν ζητας κατι παραπανω ! !

  • Χειρισμός
  • Σταθερότητα πτήσης
  • Εμβέλεια
  • Αντοχή σε πτώσεις
  • Αυτονομία μπαταρίας
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • elenpeponi
  5
  0 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Αξίζει τα λεφτά του όλα είναι καλό drone με μεγάλη εμβέλεια και έχει λειτουργία sport για έναν αρχάριο θα πρότεινα να μην το πάρει λόγω ότι έχει πολλά λεφτά και είναι κρίμα να σπάσει ενώ έχει τόσα λεφτά.Για αυτό υπάρχουν και τα πιο φθηνά drones με 57€ που είναι τα καλύτερα για έναν αρχάριο.

  • Χειρισμός
  • Σταθερότητα πτήσης
  • Εμβέλεια
  • Αντοχή σε πτώσεις
  • Αυτονομία μπαταρίας
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • Giannis_Triantafyllou97
  5
  5 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  Η αξιολόγηση αφορά τύπος kit: Fly More Combo

  Ενα εξαιρετικό drone! Αν και αρχάριος, ειναι πανευκολο στη χρήση. Θέλει όμως την προσοχή του όπως όλα τα drone. Εχει απίστευτες δυνατότητες, που ακόμα τις ανακαλύπτω. Το συνιστώ 110% Αξίζει τα λεφτά του μέχρι το τελευταίο ευρώ!!! Απλά μην ψάχνετε κάτι άλλο

  • Χειρισμός
  • Σταθερότητα πτήσης
  • Εμβέλεια
  • Αυτονομία μπαταρίας
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • Beautiful_passion
  5
  6 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  Η αξιολόγηση αφορά τύπος kit: Fly More Combo με Smart Controller

  Το drone είναι εξαιρετικό τόσο για επαγγελματική όσο για ερασιτεχνική χρήση. Αξιόπιστο, δυνατό και με εξαιρετικές δυνατότητες..

  https://youtu.be/eeZ-RG6PRsc

  • Χειρισμός
  • Σταθερότητα πτήσης
  • Εμβέλεια
  • Αυτονομία μπαταρίας
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Αντοχή σε πτώσεις
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • ikont7544
  1
  16 στους 47 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  Η αξιολόγηση αφορά τύπος kit: Fly More Combo

  Η dji είναι κορυφή στα drone. Κάτοχος του dji mavic pro είμαι απογοητευμενος από το mavic air 2 για τον απλούστατο λόγο ότι η υποτιθεμενη εμβέλεια των 10χλμ μετά βίας φτάνει το 1χλμ. Αν ψάξετε λίγο σε forum θα δείτε ότι όλοι οι κάτοχοι αυτό θεωρούν ως πρόβλημα.

  • Σταθερότητα πτήσης
  • Αυτονομία μπαταρίας
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Χειρισμός
  • Εμβέλεια
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • Ioannis_CHatzisavvidis
  5
  5 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  Η αξιολόγηση αφορά τύπος kit: Fly More Combo

  Τα λόγια είναι περιττά παιδιά. αρχάριος τελείως με κακή εμπειρία από φτηνό πρώτο drown που το έχασα στην πρώτη πτήση και είχα μια φοβία μην ξανά πάθω το ιδιο με αυτο. απλά πανεύκολο στον χειρισμό του. Τα υπόλοιπα θέλουν δουλειά.

  • Χειρισμός
  • Σταθερότητα πτήσης
  • Εμβέλεια
  • Αντοχή σε πτώσεις
  • Αυτονομία μπαταρίας
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • Makis_Manolis
  5
  32 στους 35 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Επιβεβαιωμένη αγορά

  Η αξιολόγηση αφορά τύπος kit: Fly More Combo

  Κάτοχος του από τις πρώτες μέρες που κυκλοφόρησε δεν έχω μετανιώσει ούτε στιγμή για τα χρήματα που έδωσα!
  Ποιότητα εικόνας απίστευτη, αυτονομία, ευκολία χρήσης. Σίγουρα αξίζει να πάτε στο fly more combo καθώς ακόμα και ερασιτεχνική χρήση χρειάζεται. Σίγουρα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού δεν αποδίδει το ίδιο όμως γι αυτό και υπάρχει το mavic 2 pro με πολύ περισσότερα χρηματα. Η σταθεροποιηση ακόμα και με άνεμο είναι άψογη. Κάποιες από τις δυνατότητες του στο βίντεο μπορείτε να τις δείτε σε ένα βιντεακι που έφτιαξα χρησιμοποιώντας μόνο το drone. https://m.youtube.com/watch?v=bgKGY34SpuE
  Μπορείτε να δείτε και το νέο μου βίντεο στα Μετέωρα εδώ: https://m.youtube.com/watch?v=tuo8VdariQg

  • Χειρισμός
  • Σταθερότητα πτήσης
  • Εμβέλεια
  • Αυτονομία μπαταρίας
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • IronMan8
  5
  4 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  Η αξιολόγηση αφορά τύπος kit: Fly More Combo

  Απίστευτη εμπειρία πτήσης. Συστήνω οπωσδήποτε το πακέτο combo. Έχει ότι χρειάζεται. Κανένα αρνητικο σχόλιο μέχρι στιγμής. Πρώτες εντυπώσεις, απίστευτη ευκολία χειρισμού. User friendly εφαρμογή. Εξαιρετική ποιότητα φωτογραφιών και βίντεο. Αυτονομία πέρα από κάθε προσδοκία. Ειδικά με τις τρεις μπαταρίες του πακέτου combo.

  • Χειρισμός
  • Σταθερότητα πτήσης
  • Εμβέλεια
  • Αυτονομία μπαταρίας
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • nav06
  5
  5 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  Η αξιολόγηση αφορά τύπος kit: Fly More Combo

  Ειμαι νεος χρηστης drone και διαλεξα το mavic air 2 σαν αρχη,επειδη διαβασα πολυ καλα σχολια για το συγκεκριμενο προιόν και ηταν το νεοτερο και το πιο αξιολογο απο τα "ερασιτεχνικα" βασικα drone.
  Κατ αρχας σε ξενιζει και σε φοβιζει η ιδεα οτι περισσοτερο θα το δουλευεις χωρις να το βλεπεις και θα το ελεγχεις μονο απο το τηλεχειριστηριο.Αυτο ομως καποια στιγμη συνηθιζεται.Μακαρι να υπηρχαν πιο φτηνα αυτονομα τηλεχειριστηρια,θα εκαναν πιστευω καλυτερη δουλεια απο το τηλεφωνο!
  Το συγκεκριμενο drone ειναι καλη κατασκευη και δουλευει σωστα ,χωρις να επηρεαζεται απο τον ανεμο,γρηγορο και ευελικτο.
  Βγαζει καλες φωτογραφιες και video.Στο video βεβαια μου εκανε κατι μικρα κοψιματακια,αλλα θα το δοκιμασω με αλλες ρυθμισεις και θα δω.
  Οταν θα το δουλεψω περισσοτερο θα ξαναγραψω...

  • Χειρισμός
  • Σταθερότητα πτήσης
  • Εμβέλεια
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Αυτονομία μπαταρίας
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • jktheman
  5
  7 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  Η αξιολόγηση αφορά τύπος kit: Fly More Combo

  ΠΡΟΣΟΧΗ δεν υποστηρίζεται ακόμα από εφαρμογές τύπου Litchi. Δεν υποστηρίζει από την εφαρμογή του waypoint missions. Όποιος το θέλει ας περιμένει. Επίσης παρουσιάζει θέματα συνδεσιμότητας στην εκκίνηση (πρέπει να φταίει το δικό μου unit αν επιμείνει θα το ψάξω, φτιάχνει μετά από αρκετές επανεκκινήσεις, μπορεί να συνδεθεί σε 10'' η να περάσουν 5 λεπτά και να μην συνδέεται). Κατά τα άλλα από μεριά αυτονομίας παίζει μόνο του.

  • Χειρισμός
  • Σταθερότητα πτήσης
  • Εμβέλεια
  • Αυτονομία μπαταρίας
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • Anastasios_Doulos
  5
  8 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  Εκπρόσωπος καταστήματος

  Επιβεβαιωμένη αγορά

  Η αξιολόγηση αφορά τύπος kit: Fly More Combo

  Πρώτο πράγμα .. τα αξίζει , αφού χάσαμε ένα mini από λάθος χειρισμό , αλλά είχε θέματακια από αρχή , με της μπαταρίες , Mavic air 2 , δεν υπάρχει !!! Φαντάσου έχουμε phantom 3 pro , και πετάμε το Mavic .. είναι κοντά σε επαγγελματικό

  • Χειρισμός
  • Σταθερότητα πτήσης
  • Εμβέλεια
  • Αυτονομία μπαταρίας
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • kyf
  5
  11 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  Η αξιολόγηση αφορά τύπος kit: Fly More Combo

  Η τιμή του μπορεί να φαίνεται σε κάποιον μεγάλη αλλά ότι πληρώσεις παίρνεις. Το drone είναι πολύ καλό, χωρίς να έχω πετάξει ποτέ drone κατάφερα να το πετάξω χωρις πρόβλημα.

  Οι δυνατότητες που έχει είναι τρομερες, μικρό μέγεθος και μεταφέρετε για πλάκα με την τσάντα που παρέχει το πακέτο. Οι τρεις μπαταρίες και το charging hub μετράει !!!

  Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το προϊόν.

  • Χειρισμός
  • Σταθερότητα πτήσης
  • Αυτονομία μπαταρίας
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου .
  5
  5 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Επιβεβαιωμένη αγορά

  Η αξιολόγηση αφορά τύπος kit: Fly More Combo

  Το πρώτο μου ήταν ένα dji phantom 3 και τώρα αγορασα αυτό το απίστευτο εργαλείο! Αξίζει τα λεφτά του !!!

  • Χειρισμός
  • Σταθερότητα πτήσης
  • Εμβέλεια
  • Αυτονομία μπαταρίας
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • vaggos_dim
  5
  40 στους 41 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Είμαι κάτοχος του συγκεκριμένου drone από αρχές Ιουνίου. Παιδιά το drone απλά είναι καταπληκτικό. Αξίζει και με το παραπάνω τα λεφτά του. Έχει φοβερή αυτονομία, είναι τόσο εύκολο στο χειρισμό που μπορεί να το πάρει και να πετάξει και κάποιος που είναι άπειρος τελείως, έχει τα πάντα σε λειτουργίες (πολλά από αυτά δεν τα έχουν τα ακριβότερα μοντέλα της dji) , πολύ καλή εμβέλεια πτήσης , σταθερό παντού, απίστευτα βίντεο και φωτογραφίες, με το active track τραβάς ότι θες σαν επαγγελματίας, σαν να πετούσες drone χρόνια. Τι άλλο να πω , μπορώ να μιλάω όλη μέρα για το drone. Εγώ πήρα την απλή έκδοση (δεν έβγαινα για ποιο πάνω) αλλά αν έχετε τα χρήματα αξίζει να πάρετε την έκδοση Fly More combo. Μόνο για 2 μπαταρίες που πήρα αργότερα έξτρα (που χρειάζονται αν το χρησιμοποιείς) πλήρωσα 230 ευρώ.

  Εδώ έχω κάποια βίντεο που έχω φτιάξει: https://www.youtube.com/watch?v=IJ1m8iGX6lg&ab_channel=vaggosdim

  https://www.youtube.com/watch?v=kwKY-Rq1-NE&t=76s&ab_channel=vaggosdim

  • Χειρισμός
  • Σταθερότητα πτήσης
  • Εμβέλεια
  • Αντοχή σε πτώσεις
  • Αυτονομία μπαταρίας
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • vedetas11
  5
  9 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  πρώην κάτοχος phantom και mavic pro 1.παρα πολύ καλό,φοβερή τεχνολογία και εξελιγμένο σε σχέση με εκείνα που είχα παλιότερα,διαρκεί πολύ η μπαταρία του και βγάζει πάρα πολύ καλές φωτογραφίες και βίντεο.για τα χρήματα του αξίζει με κλειστά ματια

  • Χειρισμός
  • Σταθερότητα πτήσης
  • Εμβέλεια
  • Αυτονομία μπαταρίας
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Αντοχή σε πτώσεις
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • Sealine150
  5
  7 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  Η αξιολόγηση αφορά τύπος kit: Fly More Combo

  Κατοχος 3 dji
  Αμεσως μετα το Μavic 2 Pro Που σαφως ειναι ανωτερο σε ποιοτητα κατασκευης και αισθητηρα ειναι μια τελεια επιλογη. αρκετα πιο Portable και value for money

  • Χειρισμός
  • Σταθερότητα πτήσης
  • Εμβέλεια
  • Αντοχή σε πτώσεις
  • Αυτονομία μπαταρίας
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • john_koliarakis
  5
  7 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  Η αξιολόγηση αφορά τύπος kit: Fly More Combo

  Mετα από την κατοχή μου σχεδόν όλα
  Phantom 2/3/4
  Mavic pro
  Spark Μπορείς να πεις ότι είναι πολυ καλή επιλογή πραγματικά... Τα έχει όλα.... Θα μπορούσε λίγο καλύτερα ποιότητα πλαστικά
  Εμβέλεια 6 χιλιόμετρα με παραβολια... Σε σχετικά κατοικημένο χώρο

  • Χειρισμός
  • Σταθερότητα πτήσης
  • Εμβέλεια
  • Αυτονομία μπαταρίας
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Αντοχή σε πτώσεις
  • Ποιότητα κατασκευής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • marios52
  5
  14 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  Η αξιολόγηση αφορά τύπος kit: Fly More Combo

  Εχω 5 ωρες 45 πτήσεις. Έρχομαι απο phantom 3 pro, οπότε προφανώς είδα τρελες διαφορες, η κάμερα του ειναι φανταστική, απο λειτουργίες more than enough, δεν ξερω καν αν τις χρησιμοποιήσω ολες.. Το μονο που με φαγουριζει λιγο ειναι η εμβέλεια.. Η dji λεει 10km, οκ προφανώς δεν ειναι ρεαλιστικά τα νουμερα που δίνουν, αλλα απο το 1 χιλιομετρο και μετα αρχίζει το unstability στο σήμα.. Πιστεύω ενα ρεαλιστικό νουμερο θα ηταν 5 χιλιόμετρα.. Σε ανοιχτό πεδίο χωρις εμπόδια κτλ.. Βέβαια δεν εχει σημασία γτ δεν υπάρχει λόγος να το στείλετε τοσο μακριά.. Παιδιά αξίζει φουλ και νομίζω δε χρειάζεται να δώσετε 500 ευρω πανω για το pro.. Ειναι more than enough η ποιότητα στο βίντεο και στην φωτογραφία... Το hdr ειναι απίστευτο.. Θα έρθω με updates σε λιγο καιρο.

  • Χειρισμός
  • Σταθερότητα πτήσης
  • Εμβέλεια
  • Αυτονομία μπαταρίας
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • Dimitris_Spyrakis
  5
  16 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Επιβεβαιωμένη αγορά

  Η αξιολόγηση αφορά τύπος kit: Fly More Combo

  Συμπληρώνοντας 10 ώρες πτήσης και πάνω από 100km απόστασης έχω να πω τα εξης: Απόλυτα ικανοποιημένος. Εμβέλεια 5,5km χωρίς απώλεια εικόνας. Αυτονομία 25 λεπτά μέχρι το 15-17% μπαταρία. Πανεύκολος χειρισμός. Εξαιρετική ευστάθεια ακόμα και σε δυνατούς ανέμους. Εξαιρετική φωτογραφία και βίντεο (το HDR τρομερό). Το Hyperlapse σε 1080p είναι επίσης εξαιρετικό. Το 8κ Hyperlapse είναι μάλλον δύσχρηστο λόγω του 6sec minimum interval, από λήψη σε λήψη οπότε απαιτεί μεγάλο χρόνο πτήσης για να φτιάξεις ένα κομμάτι 5sec και το βιντεακι δεν είναι και ομαλό. Η εφαρμογή επιδέχεται βελτιώσεων αλλά σίγουρα θα έρθουν μελλοντικά updates.

  • Χειρισμός
  • Σταθερότητα πτήσης
  • Εμβέλεια
  • Αυτονομία μπαταρίας
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • George_Nik73
  5
  11 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Παιδιά το drone αυτό είναι υπέροχο! Το έχω κοντά 1 μήνα και απλά το αγαπω! Έχω κάνει κοντά στις 15 πτήσεις και δεν το έχω βαρεθεί καθόλου. Τα modes του είναι όλα υπέροχα η κάμερα καταπληκτική το βίντεο πολυ σταθερό. Με λίγα λόγια έχει όλα τα υπέροχα και ακριβά πράγματα που έχουν τα μεγάλα και πολυ πιο ακριβά drone της dji. Αξιζει να το αγοράσετε

  • Χειρισμός
  • Σταθερότητα πτήσης
  • Εμβέλεια
  • Αντοχή σε πτώσεις
  • Αυτονομία μπαταρίας
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • dimitrio
  5
  5 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Επιβεβαιωμένη αγορά

  Η αξιολόγηση αφορά τύπος kit: Fly More Combo

  πρωτη φορα πιανω ντρον στα χερια μου και ομολογω πως ειναι πανευκολο στη χρηση, ολη την ωρα θελω να το πεταω, ειναι φοβερο εργαλειο

  • Χειρισμός
  • Σταθερότητα πτήσης
  • Εμβέλεια
  • Αντοχή σε πτώσεις
  • Αυτονομία μπαταρίας
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • nikos pe
  5
  6 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Πολύ καλό drone, σταθερό με μεγάλη εμβέλεια, εξαιρετική εικόνα βίντεο & φωτογραφίες, με πολλές λειτουργίες, και εύκολο χειρισμό δείτε ένα βίντεο μου από το unboxing https://youtu.be/B-D0AzVmSEA

  • Χειρισμός
  • Σταθερότητα πτήσης
  • Εμβέλεια
  • Αυτονομία μπαταρίας
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • nikos pe
  5
  8 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  Η αξιολόγηση αφορά τύπος kit: Fly More Combo

  Πολύ καλό drone, σταθερό με μεγάλη εμβέλεια, εξαιρετική εικόνα βίντεο & φωτογραφίες, με πολλές λειτουργίες, και εύκολο χειρισμό δείτε ένα βίντεο μου από την πρώτη πτήση https://youtu.be/wzfn9IDz0eA

  • Χειρισμός
  • Σταθερότητα πτήσης
  • Εμβέλεια
  • Αυτονομία μπαταρίας
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

25 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Vasilis_Ventouris

να ρωτησω ερεχεται με μια μπαταρια? και το αλλο combo το ποιο ακριβο ποσες εχει μεσα?

Tsaki

Ναι φιλε μου. το Απλό ερχεται με μια μπαταρία και το combo ερχεται με τρείς μπαταρίες + κάποια έξτρα.

nikos_zougras19

Θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο για το drone αυτό και είναι αν είναι εξίσου αποτελεσματικό όταν έχει αέρα πχ με 3 μποφόρ.

dkate

Άνετα αντέχει 3 μποφόρ, ο κατασκευαστής λέει μέχρι 5.

nikos_zougras19

Παιδια ήθελα να ρωτήσω αν όντως αυτό το drone αξίζει το λεφτά του γιατί δεν ξέρω τα λεφτά του είναι πολλά και δεν ξέρω το αποτέλεσμα πως είναι

nav06

Σιγουρα αξιζει!Εχει ολα οσα χρειαζεται ενας ερασιτεχνης με το παραπανω.Ευκολια,σταθεροτητα,φωτογραφιες και video υπεροχα.Χαιρεσαι να το πετας.Αν σου φαινεται ακριβο μην παρεις το combo.Εγω δεν χρειαστηκα ακομα τιποτα απο το επιπλεον πακετο

Kathrin Nteskou

Δεν μπορώ να διαθέσω 1000€ για να πάρω το more combo. Αν πάρω το απλό πακέτο με την 1 μπαταρία αξίζει?
Επίσης η μπαταρία του φορτίζει γρήγορα με power bank?

Δες όλες τις ερωτήσεις (17)

Είδες πρόσφατα

Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες