Blaupunkt RVC701 Σκούπα Ρομπότ για Σκούπισμα & Σφουγγάρισμα με Χαρτογράφηση και Wi-Fi Μαύρη
Σκούπες Ρομπότ

Blaupunkt RVC701 Σκούπα Ρομπότ για Σκούπισμα & Σφουγγάρισμα με Χαρτογράφηση και Wi-Fi Μαύρη

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Κάδος: 500 ml
 • Αυτονομία: 100 min
 • Κάλυψη χώρου: 100 τμ
 • Wi-Fi

Η σκούπα ρομπότ της Blaupunkt διαθέτει κάδο με χωρητικότητα 500ml και προσφέρει αποτελεσματικό καθάρισμα για όλους τους τύπους δαπέδων.

Δες όλη την περιγραφή
Αποστολή σε:
294,90
ΠαράδοσηΔευ, 03 Απρ - Τετ, 05 Απρ
+4,00 €7,00 €μεταφορικάήΔωρεάν με Skroutz Plus

Πωλείται από

 • Επέκταση εγγύησης
 • Ισχύει για 3 χρόνια επιπλέον
 • Με την αξιοπιστία της Allianz
Μάθε περισσότερα

από 283,09 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Αθήνα, Άλλοι τρόποι πληρωμής

 1. 283,09 €

 2. 283,10 €

 3. 283,10 €

 4. 294,90 €

 5. 294,90 €

 6. 294,90 €

 7. BLAUPUNKT Σκούπα Robot RVC701

  Δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα

  294,90 €

 8. 298,99 €

 9. 299,00 €

 10. 299,90 €

 11. 301,39 €

 12. 301,39 €

 13. 301,39 €

 14. 313,00 €

 15. 316,30 €

 16. 316,60 €

 17. 318,00 €

 18. 318,69 €

 19. BLAUPUNKT Σκούπα Robot RVC701

  Δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα

  349,00 €

 20. 394,99 €

Περιγραφή

Η αυτόματη ηλεκτρική σκούπα RVC701 είναι εξοπλισμένη με ένα σύστημα πλοήγησης που έχει χαρτογραφηθεί με γυροσκόπιο, το οποίο δημιουργεί έναν χάρτη του χώρου που πρέπει να καθαριστεί και κινείται μέσω αυτού με προγραμματισμένο, συστηματικό τρόπο, χωρίς να αποφεύγονται ακόμη και αυτά τα δυσπρόσιτα μέρη. Και χάρη στην εξελιγμένη λογική που ελέγχει την εργασία και την κίνηση του RVC701 μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα δάπεδα σας θα είναι γυαλιστερά και καθαρά.

Το μοντέλο RVC701 είναι εξοπλισμένο με έναν αισθητήρα εγγύτητας, ο οποίος επιπλέον εγγυάται ότι δεν θα χτυπήσει τα έπιπλα ή τους τοίχους και οι αισθητήρες άκρων δαπέδου θα διασφαλίσουν ότι η συσκευή δεν θα πέσει κάτω από τις σκάλες κατά τη διάρκεια της ηλεκτρικής σκούπας. Εάν το εμπόδιο δεν ανιχνευθεί από τους υπέρυθρους αισθητήρες, οι αισθητήρες στον προφυλακτήρα θα αντιδράσουν μετά από μια ήπια επαφή με το αντικείμενο.

Ο ισχυρός και αξιόπιστος κινητήρας χωρίς ψήκτρες παρέχει υψηλή ισχύ αναρρόφησης 1,2 kPa. Χάρη σε αυτό, χρησιμοποιώντας δύο πλευρικές βούρτσες και μια κεντρική βούρτσα 17 εκατοστών, το ρομπότ θα αντιμετωπίσει τέλεια τη σκόνη τόσο σε ένα ομαλό δάπεδο τελειωμένο με ξύλο ή κεραμικά, όσο και σε επενδύσεις και χαλιά κοντών πασσάλων. Οι μολυσματικοί παράγοντες διατηρούνται σε ένα μεγάλο δοχείο 0,5 λίτρων που μπορεί να καθαριστεί κάτω από τρεχούμενο νερό.

Η χρήση του πιο εξελιγμένου, αντικαταστάσιμου φίλτρου HEPA, το οποίο σταματά περισσότερο από το 99,9% των ακαθαρσιών, όπως σκόνη, βακτήρια, πρωτόζωα και μύκητες, εγγυάται ότι ο αέρας που διαφεύγει από το ρομπότ είναι καθαρός και ασφαλής για τα μέλη του νοικοκυριού.

Η ηλεκτρική σκούπα ρομπότ RVC701 θα κάνει μια ακόμη δουλειά για εσάς – θα πλύνει το πάτωμα. Η λειτουργία σφουγγαρίσματος καθιστά τη συσκευή τον πιο επιθυμητό οικιακό βοηθό. Μια αντλία τοποθετημένη σε δεξαμενή νερού 0,2 λίτρων δίνει μια κατάλληλη ποσότητα νερού από τη δεξαμενή στο πανί καθαρισμού, ελέγχοντας έτσι την υγρασία του και εμποδίζοντας το δάπεδο να βραχεί. Με αυτόν τον τρόπο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι δεν θα υπάρχει αρκετό νερό και ότι η βρωμιά δεν θα αφαιρεθεί ή ότι το πάτωμα θα παραμείνει υγρό για πολύ καιρό, κάτι που είναι ιδιαίτερα ακατάλληλο για ξύλινα πάνελ και δάπεδα.

Χάρη στην ισχυρή και αποδοτική μπαταρία 2150 mAh, το ρομπότ έχει χρόνο εργασίας έως και 100 λεπτά, γεγονός που του επιτρέπει να καθαρίσει μια πολύ μεγάλη περιοχή. Όταν η ηλεκτρική σκούπα έχει ολοκληρωθεί ή όταν η μπαταρία εξαντλείται, το RVC701 θα επιστρέψει στη βάση για να φορτίσει την μπαταρία. Η ηλεκτρική σκούπα μπορεί να ξαναρχίσει τη λειτουργία από τη θέση όπου ήταν στον προηγούμενο κύκλο κενού.

Σε περίπτωση που θέλετε να περιορίσετε την περιοχή λειτουργίας της συσκευής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μαγνητική ταινία που περιλαμβάνεται στο σετ, η οποία θα δημιουργήσει τον λεγόμενο εικονικό τοίχο. Καθώς το ρομπότ πλησιάζει τη λωρίδα, θα το αναγνωρίσει, θα γυρίσει ή θα γυρίσει. Ο εικονικός τοίχος μπορεί να τοποθετηθεί π.χ. στο πέρασμα μεταξύ των δωματίων, μπορεί να χωρίσει ένα τμήμα του δωματίου όπου υπάρχει μεγάλος αριθμός κορδονιών ή ένα μέρος με μπολ για κατοικίδια.

Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό της συσκευής είναι η αθόρυβη λειτουργία της, κάτω των 60 dB, η οποία την αποτρέπει από το να είναι ενοχλητική για τα μέλη του νοικοκυριού. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τηλεόραση χωρίς προβλήματα ενώ το ρομπότ κάνει ηλεκτρική σκούπα.

Υπάρχουν τρεις τρόποι ελέγχου της ηλεκτρικής σκούπας ρομπότ RVC701. Απευθείας από την οθόνη αφής με οθόνη LCD στη συσκευή, χρησιμοποιώντας το συμπεριλαμβανόμενο τηλεχειριστήριο ή μια αποκλειστική εφαρμογή εγκατεστημένη στο smartphone iOS ή Android.

Χαρακτηριστικά:

 • Εξαιρετική πλοήγηση με γυροσκοπική χαρτογράφηση, δημιουργία χάρτη του δαπέδου, επιστροφή αυτόματα στη βάση φόρτισης
 • Ελέγχεται από τηλεχειριστήριο ή εφαρμογή στο τηλέφωνο (συμβατό με iOS και Android)
 • Ισχυρός και αξιόπιστος κινητήρας αναρρόφησης χωρίς ψήκτρες, πολύ υψηλή ισχύ αναρρόφησης 1,2 kPa και αθόρυβη λειτουργία μικρότερη από 60 dB
 • Δύο πλευρικές βούρτσες σάρωσης και μεγάλη κεντρική βούρτσα ισχύος 17 cm, διήθηση τριπλού αέρα με φίλτρο HEPA
 • Ηλεκτρονικός έλεγχος της λειτουργίας σφουγγαρίσματος. Η αντλία ρυθμίζει τη ροή του νερού για διαφορετικούς τύπους δαπέδων: χαλιά από ξύλο, φυλλόμορφο, κεραμικό, λινέλαιο και χαμηλή στοίβα
 • Συμπαγές μέγεθος, χαμηλό προφίλ, μόνο 7,5 cm
 • Οθόνη LCD με πίνακα ελέγχου αφής
 • Μεγάλο δοχείο σκόνης: 0,5 l και δοχείο σκόνης 0,25 l με δεξαμενή νερού 0,2 l
 • Ισχυρή και αποτελεσματική μπαταρία λιθίου 2150 mAh, χρόνος λειτουργίας – έως 100 λεπτά
 • Σετ: βάση φόρτισης, προσαρμογέας, εφεδρικό φίλτρο, 2 πανί για σφουγγαρίστρα, εφεδρικές πλευρικές βούρτσες, 1 m λωρίδα εικονικού τοίχου
 • Τροφοδοσία: 100-240 V ~ 50 / 60Hz, μέγ. 600 mA

Κατασκευαστής

Blaupunkt

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης

Γενικά

Χωρητικότητα Κάδου
500 ml
Διάρκεια Φόρτισης
300 min
Διάρκεια Μπαταρίας (Αυτονομία)
100 min
Θόρυβος
60 dB
Απορρόφηση
-
Χρώμα
Μαύρο

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Πλοήγηση
με Αισθητήρες & Χαρτογράφηση
Σφουγγάρισμα
Ναι
Αυτόματη Φόρτιση
Ναι
Αυτόματο Άδειασμα Κάδου
Όχι
Smart
Ναι
Καθάρισμα Χαλιών
Ναι
Πολλαπλή Χαρτογράφηση
Όχι
Επιλογή Περιοχών Σκουπίσματος (No-Go Zones)
Ναι

Διαστάσεις

Ύψος
7,5 cm
Πλάτος
30 cm
Βάθος
30 cm

Smart Ιδιότητες

Συνδεσιμότητα
Wi-Fi
Smart Οικοσύστημα
Δε Διαθέτει

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
linara_eleni

Θελω να ρωτησω εαν εχει χαρτογραφηση κ οδηγιες στα ελληνικα.Ευχαριστω.

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)

ΑνακάλυψεΟι χρήστες είδαν επίσηςΔες τα όλα

Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις;

Συνέχισε την πλοήγησή σου στην αρχική σελίδα και ανακάλυψε προτάσεις & περιεχόμενο αποκλειστικά για σένα, με βάση τα ενδιαφέροντά σου!

timeline banner
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες