Amazon Echo Dot with Clock (4th Gen) Twilight Blue Smart Hub με Ηχείο Συμβατό με Alexa
Smart Hubs

Amazon Echo Dot with Clock (4th Gen) Twilight Blue Smart Hub με Ηχείο Συμβατό με Alexa Κωδικός: 25273528

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Συνδεσιμότητα: Wi-Fi, Bluetooth
 • Συμβατό με Alexa
 • Αριθμός ηχείων: 1
 • Χωρίς ενσωματωμένη κάμερα
 • Διαθέτει μικρόφωνο
 • Διαθέτει ώρα
Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν είναι προσωρινά μη διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: 4 ημέρες πριν

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

Περιγραφή

Το Amazon Echo Dot with Clock 4 είναι ένα ασύρματο smart speaker και επιτραπέζιο ρολόι, ικανό να χειρίζεται συσκευές στο ίδιο δίκτυο, και όχι μόνο. Η δύναμή του κρύβεται στην Alexa, την ενσωματωμένη ψηφιακή βοηθό που απλοποιεί την καθημερινότητά, εξυπηρετώντας τις ανάγκες σας, δίχως να χρειάζεται κάτι παραπάνω από τη φωνή σας για να εκτελέσει μια πληθώρα εργασιών.

Καλωσορίστε το Echo Dot Clock with Clock 4

Το smart speaker της Amazon έρχεται με βελτιωμένο σχεδιασμό για καλύτερη εναρμόνιση με το χώρο, θέτωντας τις κατάλληλες βάσεις για τη δημιουργία ενός εύχρηστου και πρακτικού οικιακού δικτύου smart συσκευών. Παράλληλα παρουσιάζει την ώρα και εξωτερική θερμοκρασία καθώς και δυνατότητα ξυπνητηριού.

Γνωρίστε την Alexa

Το κύριο χαρακτηριστικό του Amazon Echo Dot with Clock 4, είναι η ενσωμάτωση της ψηφιακής βοηθού Alexa. Χρησιμοποιώντας τη φωνή σας, μπορείτε να μιλήσετε στην Alexa και να λάβετε πληροφορίες, να οργανώσετε την καθημερινότητά σας, να αυτοματοποιήσετε τη λειτουργία έξυπνων συσκευών στο χώρο, και πολλά ακόμη.

Χειριστείτε το σπίτι με τη φωνή σας

Ανάψτε τις λάμπες ή ρυθμίστε τη φωτεινότητά τους ώστε να φτιάξετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για μια ταινία. Ζητήστε από την Alexa μια μουσική πρόταση. Χειριστείτε τον συναγερμό, τη θέρμανση του χώρου ή ακόμη και τις smart πρίζες, με τη δύναμη της φωνής σας και τη βοήθεια της Alexa.

Compact ήχος

Μέσα του κρύβεται στο μπροστινό τμήμα ένα ηχείο 4 εκατοστών το οποίο προσφέρει ομοιόμορφο ήχο και στο πίσω τμήμα υπάρχει θύρα Jack 3.5mm για ακουστικά ή επιπλέον ηχεία.

Ακούστε μουσική παντού

Έχοντας στο χώρο σας συμβατές συσκευές με την Amazon Echo θα μπορείτε να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική άμεσα απλά ζητώντας το από την Alexa προσφέροντας μια multi-room μουσική εμπειρία.

Ασφάλεια

Alexa Guard πρόκειται για την δυνατότητα να έχει ασφάλεια ο χώρος σας με το Echo Dot with Clock 4. Η Alexa σας στέλνει έξυπνες ειδοποιήσεις εάν το Echo Dot εντοπίσει τον ήχο των συναγερμών καπνού και μονοξειδίου του άνθρακα ή τον ήχο ενός παραθύρου που σπάει ενώ βρίσκεστε μακριά.

Alexa για παιδιά

Ενεργοποιήστε τον γονικό έλεγχο στις ρυθμίσεις της εφαρμογής της Alexa και άμεσα θα δίνει φιλικές προς παιδιά απαντήσεις, θα μπλοκάρει την δυνατότητα για ψώνια και θα επιτρέπει την επικοινωνία με συγκεκριμένες επαφές.

Προστασία ιδιωτικότητας

To Amazon Echo Dot with Clock 4 είναι κατασκευασμένο με πολλαπλά επίπεδα προστασίας της ιδιωτικής ζωής. Τα έξυπνα ηχεία Echo διαθέτουν ένα κουμπί απενεργοποίησης μικροφώνου που απενεργοποιεί ηλεκτρονικά τα μικρόφωνα. Έχετε επίσης τον έλεγχο των εγγραφών φωνής σας και μπορείτε να τις δείτε, να ακούσετε ή να τις διαγράψετε ανά πάσα στιγμή.

Συνδεσιμότητα Bluetooth και Wi-Fi

 • Bluetooth: Συνδέεται με έξυπνες συσκευές μέσω Bluetooth και έχει εύρος 10 μέτρα περίπου.
 • Wi-Fi: Συνδέεται με έξυπνες συσκευές μέσω δικτύου Wi-Fi. Υποστηρίζεται από smartphone.

Τι είναι το Smart Hub;

To Smart Hub είναι μια συσκευή που χρησιμεύει ως κεντρικό σημείο ελέγχου για τις έξυπνες οικιακές σας συσκευές. Συνήθως συνδέεται στο διαδίκτυο και χρησιμοποιεί ασύρματα πρωτόκολλα επικοινωνίας, όπως Wi-Fi, Bluetooth και Zigbee, για να επικοινωνεί με άλλες έξυπνες συσκευές, όπως έξυπνα φώτα, θερμοστάτες, κάμερες ασφαλείας και άλλα.

Το smart hub μπορεί να ελεγχθεί μέσω μιας εφαρμογής smartphone, μιας διεπαφής web ή ακόμη και μέσω φωνητικών εντολών με τη χρήση ενός εικονικού βοηθού όπως η Amazon Alexa ή ο Google Assistant. Mπορεί επίσης να αυτοματοποιήσει ενέργειες με βάση τις προτιμήσεις του χρήστη, όπως το να ανάβει τα φώτα όταν κάποιος μπαίνει σε ένα δωμάτιο ή να ρυθμίζει τον θερμοστάτη ανάλογα με την ώρα της ημέρας.

Ένα από τα πλεονεκτήματα της χρήσης του είναι ότι επιτρέπει τον ευκολότερο έλεγχο και την αυτοματοποίηση πολλαπλών συσκευών από ένα ενιαίο περιβάλλον εργασίας.

Συνολικά, ένας Smart Hub μπορεί να βοηθήσει στην απλοποίηση της διαχείρισης ενός “έξυπνου σπιτιού” και να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη.

Πλεονεκτήματα ενός Smart Hub

Ένα smart hub είναι μια συσκευή που συνδέει πολλαπλές έξυπνες συσκευές στο σπίτι σας και σας επιτρέπει να τις ελέγχετε από μια κεντρική τοποθεσία. Μερικά από τα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν:

Ευκολία: Μπορείτε να ελέγχετε πολλές έξυπνες συσκευές από ένα κεντρικό σημείο, όπως ένα smartphone ή ένα tablet, κάνοντας τη ζωή σας πιο εύκολη.

Εξοικονόμηση χρόνου: Μπορείτε να ελέγχετε πολλές συσκευές ταυτόχρονα και να προγραμματίσετε διάφορες ενέργειες, όπως αυτόματος έλεγχος της θερμοκρασίας στο σπίτι σας, επιτρέποντας σας να εξοικονομείτε χρόνο.

Αύξηση της ασφάλειας: Με το smart hub μπορείτε να ελέγχετε τις κάμερες ασφαλείας και τις συσκευές συναγερμού σας, επιτρέποντάς σας να αυξάνετε την ασφάλεια του σπιτιού σας.

Εξοικονόμηση χρημάτων: Με τη δυνατότητα ελέγχου του φωτισμού και των θερμοστάτεων από απόσταση, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα στο λογαριασμό σας.

Πώς με βοηθάει στο να κάνω το σπίτι μου πιο “έξυπνο”;

 • Έλεγχος από απόσταση: Με το smart hub, μπορείτε να ελέγχετε το smart home σας από απόσταση, χρησιμοποιώντας το κινητό σας τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε το σπίτι σας ακόμα και όταν δεν είστε εκεί.
 • Εξοικονόμηση ενέργειας: Το smart hub μπορεί να συντονίζει τις συσκευές σας και να βοηθήσει στην εξοικονόμηση ενέργειας. Για παράδειγμα, μπορεί να ελέγχει τις έξυπνες λάμπες σας και να τις κλείνει αυτόματα όταν δεν χρειάζονται.
 • Αυτοματισμός: Ο αυτοματισμός είναι ένας σημαντικός παράγοντας στη λειτουργία ενός smart home και οι smart hub συσκευές συμβάλλουν σημαντικά στη δημιουργία αυτοματισμών. Μπορεί να περιλαμβάνει τη δημιουργία αυτόματων κανόνων για την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση συσκευών, τη ρύθμιση της θερμοκρασίας του σπιτιού, τη ρύθμιση του φωτισμού και πολλά άλλα. Ο αυτοματισμός σας βοηθάει να εξοικονομήσετε χρόνο, να μειώσετε το κόστος της ενέργειας και να διευκολύνετε τη ζωή σας. Ένα smart hub μπορεί να διευκολύνει τη δημιουργία αυτοματισμών στο smart home σας, καθώς λειτουργεί ως κεντρικός ελεγκτής για τις διάφορες συσκευές σας. Μπορεί να συνδέσει τις συσκευές σας και να συντονίσει τις λειτουργίες τους, χρησιμοποιώντας ενσωματωμένους αισθητήρες και άλλες τεχνολογίες. Μπορεί επίσης να συνεργαστεί με άλλα smart home συστήματα, όπως η έξυπνη κλειδαριά ή η έξυπνη κάμερα.

Τι πρέπει να προσέξω πριν την αγορά ενός Smart Hub;

 • Συμβατότητα: Βεβαιωθείτε ότι το smart hub που επιλέγετε είναι συμβατό με τις συσκευές που έχετε στο σπίτι σας. Ελέγξτε τις προδιαγραφές του smart hub και βεβαιωθείτε ότι υποστηρίζει τις συσκευές σας.
 • Πλατφόρμα: Βεβαιωθείτε ότι το smart hub υποστηρίζει την πλατφόρμα λογισμικού που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε. Ορισμένα smart hubs χρησιμοποιούν διαφορετικές πλατφόρμες, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε τη σωστή πλατφόρμα για το smart hub που θέλετε να αγοράσετε.
 • Ασφάλεια: Βεβαιωθείτε ότι το smart hub που επιλέγετε έχει καλές πρακτικές ασφαλείας και έχει ενημερωθεί για τις πιο πρόσφατες απειλές ασφαλείας. Τα smart hubs είναι συνδεδεμένα με το διαδίκτυο και μπορούν να αποτελέσουν στόχο για κακόβουλους επιτιθέμενους.
 • Δυνατότητες: Βεβαιωθείτε ότι το smart hub που επιλέγετε έχει όλες τις λειτουργίες που χρειάζεστε.

Κατασκευαστής

Amazon

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Kit
Όχι
Αριθμός Ηχείων
1
Μικρόφωνο
Ναι
Ενσωματωμένη Κάμερα
Όχι
Οθόνη
Όχι
Χρώμα
Μπλε

Smart Ιδιότητες

Smart Οικοσύστημα
Alexa
Συνδεσιμότητα
Bluetooth, Wi-Fi

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις χρηστών

 • dimitra_dimitroula
  5
  2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

  αν έχεις αρκετές έξυπνες συσκευές στο σπίτι είναι πολύ βολικό ιδικά για λάμπες. μπορείς να χαζολογισεις με συζητήσεις να μάθεις για ταινίες που σε ενδιαφέρουν και διάφορα άλλα. νομίζω ότι για τις λειτουργίες του είναι μια χαρά και οικονομικό.

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Συνδέεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
  • Συνεργάζεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • Konstantinos_Koukoutsidis
  5
  3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Επιβεβαιωμένη αγορά

  Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

  όποιος δεν το έχει δεν ξέρει τι χάνει.. απλά απίστευτο..η εφαρμογή πανευκολη.. μπορεί ο καθένας Με λίγο ψάξιμο να κάνει πολλά πράγματα... επίσης μπορείς να την κάνεις και έναν καλό φύλακα για το σπίτι με τα κατάλληλα περιφερειακά..το μόνο αρνητικό είναι ότι στην Ελλάδα κάποιες λειτουργίες δεν δουλεύουν ακόμα αλλά πιστεύω θα έρθουν κι εδώ..5 αστέρια από μένα για την ποιότητα το ΤΈΛΕΙΟ ηχείο, για τα πράγματα που κάνει και φυσικά για την πολύ καλή τιμή που έχει

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • dkoufou
  4
  2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Επιβεβαιωμένη αγορά

  Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

  Ο λόγος που βάζω 4 αντί 5 αστέρια είναι ότι συχνά αν έχει θόρυβο λίγο στο δωμάτιο πρέπει να δώσεις εντολή μια δυο φορές ,.ενώ.καποιες σπάνιες φορές λέει οκ σε μια εντολή αλλά δεν το κάνει . Σπάνια βέβαια . Σε γενικές γραμμές πολύ εξυπηρετικό gadjetaki ειδικά αν έχεις wifi φώτα και έξυπνες συσκευές.

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • chris40
  5
  2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Επιβεβαιωμένη αγορά

  Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

  Σε ταχύτητα ίδιο με τα προηγούμενα μοντέλα. Καλύτερος ήχος και το ρολόι βοηθάει πολύ(όταν βάζεις χρονόμετρο στο δείχνει σε αντιστροφη μέτρηση)

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • Ismini_Skoutari
  5
  2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Επιβεβαιωμένη αγορά

  Είναι πολύ καλο και βολικο λογω του μεγεθους του. Εχει πολλες χρησιμοτητες οπως απο το να παιζει μουσικη μεχρι να σου ρυθμιζει τον φωτισμο στο σπιτι. Όλα είναι με φωνητικες εντολες. Επισης εχει πολυ ευχριστο application διαχειρησης απο το κινητο. Τέλος εχει πολυ καλη ποιοτητα ηχου.

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • dorina_murarescu
  5
  1 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Επιβεβαιωμένη αγορά

  Το μόνο minus είναι ότι δεν μπορώ να συνδέσω Alexa με το Spotify account. Δεν είναι διαθέσιμο για Ελλάδα ακόμη.

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • IamIronMan
  5
  2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Επιβεβαιωμένη αγορά

  Μου ελυσε τα χερια. Πολυ χαρουμενος με την αγορα μου αυτη. Το τελειο χαμπ για αυτοματοπιοιση σπιτιου και οχι μονο.

  Η 4η γενια εχει ποιο καθαρο ηχο, και το ρολοΐ ειναι ολα απαιχτο! μακαρι να ητανε λιγο ποιο φτηνο για να παρω και δευτερο!

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • manolisdalak
  4
  1 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Επιβεβαιωμένη αγορά

  Μερική συμβατότητα με πολλές συσκευές. Πολλές φορές απευθύνθηκα με το σερβις για να βγάλω άκρη. Έχω αλλάξει την τοποθεσία μου στην εφαρμογή αλεξα για να μπορώ να χρησιμοποιώ σωστά κάποια σκιλ. Δεν νομίζω ότι μπορεί να το παραμετροποιήσει κάποιος που δεν έχει γνώσεις σε αυτό το κομμάτι.

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • Sotiris_Antoniou1909
  5
  6 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

  Είναι στην κατοχή μου εδω και 3 ημέρες .Καταπληκτικό εργαλείο γι'αυτούς που θέλουν να δημιουργήσουν ενα smarthome με λογικά χρήματα.
  Τοποθετημένο στο σαλόνι και έχοντας δημιουργήσει ρουτίνες μπορώ να ελέγξω με την φωνή μου απο τα φωτακια στο δέντρο τον χριστουγεννιάτικο στολισμό του σπιτιού τα κεντρικά φώτα στο σαλόνι και τους κρυφούς φωτισμούς στα υπνοδωμάτια.
  Με την προσθήκη ενός ακόμη εργαλείου σε λιγες ημέρες θα μπουν στο παιχνίδι και οι τηλεοράσεις οπως και το A/C.( οι δυνατότητες ειναι αμέτρητες αρκεί να €€€€)
  Αξίζει τα χρήματα του στο μέγιστο αν θες να ασχοληθείς με αυτοματισμούς και ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ( αν και το ηχειο ειναι καταπληκτικό)
  Παιζει spotify κανονικότατα ( premium σύνδεσή μονο)
  Αν δεν μιλάς έστω βασικά αγγλικα μην κάνεις το κοπο να το πάρεις θα δυσκολευτείτε και εσυ και alexa.
  Το σεταρισμα του ειναι παιχνιδάκι αρκει να κατέχεις τα βασικά.
  Το προτείνω ΜΟΝΟ για κάποιον που θα αφιερώσει χρόνο και €€€ για να δημιουργήσει ενα έξυπνο σπίτι!!!!

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • Xenapo
  5
  5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

  Προκειται για τη νέα αναβαθμισμένη έκδοση του echo dot 3.Για τους λάτρεις εννοείται πως αξίζει η αγορά του νέου μοντέλου γιατί όντως έχει πιο καθαρά φωνητικά από τον προκάτοχό του και ελαφρώς πιο γρήγορη απόκριση λόγω του επεξεργαστή.Επισης εμφανισιακά επελεξα το λευκό και πραγματικά είναι πολύ όμορφο με το νέο σφαιρικό σχεδιο.Αν είναι η πρώτη φορά που σκέφτεστε να μπείτε στον κόσμο των ψηφιακών οικιακών βοηθών κάντε το άφοβα και δείτε το unboxing του προϊόντος εδώ: https://youtu.be/aAXA6UnW3ZY

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • Επιβεβαιωμένη αγορά

  Το σημειώνω γιατί δεν παρέχεται με το σωστό βύσμα και συνοδεύεται από προσαρμογέα.

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • 3
  0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Επιβεβαιωμένη αγορά από Techstores

  Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

  ειναι ελιπεις απο εφαρμογες στην ελλαδα ακομη.

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • Επιβεβαιωμένη αγορά

  Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

  Τέλειο!!! Η συσκευή είναι άψογη με ελάχιστα αγγλικά είναι η οικειακή βοηθός .

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • 5
  3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Είναι πολύ καλό πάρα πολύ καλό τα λέει καθαρά αλλά θέλει καλά αγγλικά

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • Επιβεβαιωμένη αγορά

  Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Συνδέεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
  • Συνεργάζεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
 • Επιβεβαιωμένη αγορά από JMCtech

  Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
 • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
 • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
 • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
 • Επιβεβαιωμένη αγορά

  Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
 • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
 • Επιβεβαιωμένη αγορά

  Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
 • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
 • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
 • Επιβεβαιωμένη αγορά

  Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής

Ερωτήσεις

178 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Vasileios_Eleytherakis

ξέρει κανείς να μου πει πως μπορώ να το συνδέσω με το mi home για να δίνω φωνητικες εντολές στις Xiaomi συσκευές μου? Ευχαριστώ.

Δες όλες τις ερωτήσεις (2)

Είδες πρόσφατα

Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες