Candy CSOW 4965TWE/1-S Πλυντήριο-Στεγνωτήριο Ρούχων 9kg/6kg Ατμού 1400 Στροφές με Wi-Fi
Πλυντήρια Στεγνωτήρια Ρούχων

Candy CSOW 4965TWE/1-S Πλυντήριο-Στεγνωτήριο Ρούχων 9kg/6kg Ατμού 1400 Στροφές με Wi-Fi Κωδικός: 25423232

19 χρήστες αγόρασαν το προϊόν τις τελευταίες 30 μέρες

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Χωρητικότητα: 9kg/6kg
 • Στροφές: 1400
 • Αριθμός Προγραμμάτων: 9
 • Διαστάσεις: 85 x 60 x 58 cm

Πλυντήριο - στεγνωτήριο ρούχων από τον κατασκευαστή Candy, κατάλληλο για να καλύψει τις ανάγκες μιας πενταμελούς οικογένειας.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί πλένει καλά τα ρούχα.

Δες όλη την περιγραφή
409,001.253 coins
ΠαράδοσηΠαρ, 28 Ιουν - Τρί, 02 Ιουλ
+13,00 €μεταφορικάή8,00 € με Skroutz Plus

Πωλείται από

Απόθεμα 5+ τεμάχια

Αγοράζοντας μέσω Skroutz έχεις:

Δωρεάν παράδοση σε όροφοΕπικοινωνία από τη μεταφορική πριν την παράδοση
 • Εγκατάσταση
 • Απεγκατάσταση
 • Ανακύκλωση

Οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες μόνο στην Αττική, τη Θεσσαλονίκη και σε επιλεγμένες πόλεις

 • Εγκατάσταση
 • Απεγκατάσταση
 • Ανακύκλωση

Οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες μόνο στην Αττική, τη Θεσσαλονίκη και σε επιλεγμένες πόλεις

 • Επέκταση εγγύησης
 • Ισχύει για 3 χρόνια επιπλέον
 • Με την αξιοπιστία της Allianz Partners
Μάθε περισσότερα
 • Εγκατάσταση
 • Απεγκατάσταση
 • Ανακύκλωση

Οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες μόνο στην Αττική

Δυσκολεύεσαι να διαλέξεις; Θέλεις να μάθεις για την παράδοση ή την εγκατάσταση;

Κάλεσέ μας στο 215-215-3400 να βοηθήσουμε!

Παρόμοια προϊόντα

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 399,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Αθήνα, Άλλοι τρόποι πληρωμής

 1. 409,00 €

 2. 446,80 €

 3. 421,27 €

 4. 437,60 €

 5. 399,00 €

Περιγραφή

Η σειρά Πλυντηρίων-Στεγνωτηρίων ρούχων από την Candy, Smart Pro, έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει τη μεγαλύτερη πληθώρα ευέλικτων και χρήσιμων προγραμμάτων πλύσης, για να καλύπτει όλο το φάσμα αναγκών του νοικοκυριού, εύκολα, γρήγορα και ευέλικτα.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί πλένει καλά τα ρούχα.

Διαθέτει 9 ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα πλύσης, με διάρκειες κάτω των 59 λεπτών που έχουν σχεδιαστεί για καθημερινά φορτία ή και για ειδικά, όπως είναι Αθλητικά και Ευαίσθητα.

Φωνητικός οδηγός και Smart Check-Up

Ο φωνητικός οδηγός δέχεται τις πληροφορίες για το φορτίο που πλένεται και προτείνει αυτόματα το καταλληλότερο πρόγραμμα. Η εφαρμογή του smartphone επεκτείνει τη λειτουργικότητα της συσκευής, προσφέροντας αναλυτικά στατιστικά για την χρήση της συσκευής και προτάσεις για μεγαλύτερη οικονομία. Το Smart Check-Up εξασφαλίζει ότι υπάρχει πάντα εικόνα και βοήθεια για τη βέλτιστη λειτουργία όλων των εξαρτημάτων του πλυντηρίου.

Προγράμματα

Πλύσιμο:

 • Βαμβακερά: Το πρόγραµµα αυτό είναι κατάλληλο για πλύσιµο έγχρωµων βαµβακερών υφασµάτων στους 40°C, ή για εξασφάλιση του υψηλότερου βαθµού καθαρισµού, Βαµβακερών υφασµάτων ανθεκτικών για πλύσιµο στους 60°C ή στους 90°C. Το τελικό στύψιµο, είναι ρυθµισµένο στη µέγιστη ταχύτητα, που εξασφαλίζει άριστη αποµάκρυνση του νερού.
 • Eco 40-60: Το πρόγραµµα ECO 40-60 καθαρίζει κανονικά λερωµένα βαµβακερά ρούχα που έχει δηλωθεί ότι µπορούν να πλυθούν στους 40°C ή στους 60°C, µαζί στον ίδιο κύκλο. Το πρόγραµµα αυτό χρησιµοποιείται για την αξιολόγηση της συµµόρφωσης µε τη νοµοθεσία της ΕΕ για τον οικολογικό σχεδιασµό Ecodesign (σχεδιασµός προϊόντων φιλικών προς το περιβάλλον).
 • Πλύσιμο & στέγνωμα: Ο κύκλος ΠΛΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΣΤΕΓΝΩΜΑ καθαρίζει κανονικά λερωµένα βαµβακερά ρούχα που έχουν δηλωθεί ότι πλένονται στους 40°C ή στους 60°C, µαζί στον ίδιο κύκλο και να τα στεγνώσει κατά τέτοιο τρόπο ώστε να µπορούν να αποθηκευτούν αµέσως σε ντουλάπι. Το πρόγραµµα αυτό χρησιµοποιείται για την αξιολόγηση της συµµόρφωσης µε τη νοµοθεσία της ΕΕ για τον οικολογικό σχεδιασµό Ecodesign (σχεδιασµός προϊόντων φιλικών προς το περιβάλλον).
 • Μάλλινα/πλύσιμο στο χέρι: Το πρόγραµµα αυτό εκτελεί έναν κύκλο πλύσης που αφορά αποκλειστικά στα µάλλινα υφάσµατα τα οποία µπορούν να πλυθούν σε ένα πλυντήριο ρούχων, τα είδη ρουχισµού που πλένονται είτε µε το χέρι ή σε πλυντήριο και είναι κατασκευασµένα από µετάξι ή αναφέρονται ως "Πλύσιµο όπως το Μετάξι" στην ετικέτα του υφάσµατος.
 • Συνθετικά: Αυτό το πρόγραμμα σας επιτρέπει να πλύνετε διαφορετικά υφάσματα και χρώματα μαζί. Ο ρυθμός περιστροφής του κάδου και τα επίπεδα κατανάλωσης νερού βελτιστοποιούνται τόσο κατά την πλύση όσο και κατά το ξέβγαλμα. Η ακριβής λιγότερες ζάρες στα υφάσματα.
 • Ξέβγαλμα: Το πρόγραµµα αυτό εκτελεί 3 ξεβγάλµατα µε στύψιµο µέτριας ταχύτητας (η οποία µπορεί να µειωθεί ή να µηδενιστεί πατώντας το αντίστοιχο κουµπί). Χρησιµοποιείται για το ξέβγαλµα κάθε τύπου υφάσµατος, όπως για παράδειγµα για να ξεβγάλετε ρούχα που έχετε πλύνει στο χέρι.
 • Αποχέτευση & στύψιμο: Το πρόγραµµα ολοκληρώνεται µε στράγγιση στο πιο δυνατό στύψιµο. Μπορείτε να ακυρώσετε ή να µειώσετε το στύψιµο πατώντας το κουµπί ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΥΨΙΜΑΤΟΣ.
 • Εύκολο σιδέρωμα 39': Αυτό το αποκλειστικό πρόγραµµα χρησιµοποιεί ατµό για να ελαττώσει και να ισιώσει τις ζάρες στα ρούχα σας, κρατώντας τα σε ένα επίπεδο υγρασίας ιδανικό για εύκολο σιδέρωµα. Εάν πατήσετε το αντίστοιχο κουµπί µπορείτε να επιλέξετε ανάµεσα σε τρία διαφορετικά επίπεδα έντασης ατµού, ανάλογα µε το εάν τα ρούχα σας είναι βρεγµένα ή στεγνά αλλά και µε τον τύπο του υφάσµατος.
 • Γρήγορο (14'/30'/44'): Εξοικονόµηση χωρίς συµβιβασµούς! Αυτό το νέο πρόγραµµα µπορεί να χρησιµοποιηθεί για την εξασφάλιση εξαιρετικών αποτελεσµάτων µε παράλληλη εξοικονόµηση νερού, ενέργειας, απορρυπαντικού και χρόνου. Η συγκεκριµένη επιλογή πλένει σε µέτρια θερµοκρασία, κατάλληλη για κάθε είδος υφάσµατος. Συνιστάται για µικρά φορτία και ελαφρώς λερωµένα ρούχα. Χρησιµοποιήστε το κουµπί ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΒΡΩΜΙΑΣ/ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ για να επιλέξετε µία από τις τρεις διαθέσιµες επιλογές όσον αφορά τη διάρκεια.
 • Μικτά & χρωματιστά 59': Το πρόγραµµα αυτό σας δίνει την ελευθερία να πλένετε κάθε είδους υφάσµατα και χρώµατα που δεν ξεθωριάζουν µαζί, σε πλήρες φορτίο, εξασφαλίζοντας άριστα αποτελέσµατα µόλις σε 59 λεπτά. Το συγκεκριµένο πρόγραµµα πλένει σε µέτρια θερµοκρασία και συνιστάται για ρούχα που δεν είναι ιδιαίτερα βρώµικα.
 • Τέλεια βαμβακερά 59': Το πρόγραµµα αυτό εγγυάται τα πιο εξαίσια αποτελέσµατα για τα βαµβακερά ρούχα. Η συγκεκριµένη επιλογή έχει σχεδιαστεί µε σκοπό τη µείωση του χρόνου πλύσης σε µέτριες θερµοκρασίες για µισο-λερωµένα βαµβακερά ρούχα. Γεµίστε το πλυντήριο µόνο µέχρι τη µέση για βέλτιστα αποτελέσµατα.
 • Ειδικός 49': Η πρωτοποριακή τεχνολογία αυτού του προγράμματος μειώνει τον χρόνο που αφιερώνουμε στο πλύσιμο ρούχων, εξασφαλίζοντας υψηλή απόδοση πλύσης σε μεσαίες θερμοκρασίες μέσα σε μόλις 49 λεπτά. Για βέλτιστα αποτελέσματα, γεμίστε τη συσκευή μόνο μέχρι τη μέση.

Στέγνωμα:

 • Στέγνωμα μαλλιού: Πρόγραµµα Στεγνώµατος σε χαµηλή θερµοκρασία, ιδανικό για να στεγνώσετε µάλλινα ρούχα µε την πρέπουσα φροντίδα και προσοχή, µειώνοντας την τριβή και το µάζεµα της ίνας. Συνιστάται να γυρίζετε τα ρούχα µέσα - έξω προτού εκκινήσετε τον κύκλο στεγνώµατος. Η διάρκεια του προγράµµατος εξαρτάται από τον όγκο των ρούχων και τις στροφές του προγράµµατος πλύσης. Ο κύκλος αυτός είναι κατάλληλος για µικρά φορτία πλύσης, τα οποία δεν ξεπερνούν το 1 κιλό (π.χ. 3 πουλόβερ).
 • Χαμηλή θερμοκρασία: Ένα πρόγραµµα στεγνώµατος σε χαµηλή θερµοκρασία συνιστάται για συνθετικά και µεικτής ίνας υφάσµατα (πάντοτε να συµβουλεύεστε την ετικέτα του ρούχου).
 • Υψηλή θερμοκρασία: Ένα πρόγραµµα στεγνώµατος σε υψηλή θερµοκρασία συνιστάται για βαµβακερά και λινά είδη (πάντοτε να συµβουλεύεστε την ετικέτα του ρούχου).

Κατασκευαστής

Candy

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης

Χαρακτηριστικά

Τοποθέτηση
Ελεύθερο
Στροφές
1400 /λεπτό
Αριθμός Προγραμμάτων
9
Τύπος Προγραμμάτων
Βαμβακερά, Eco 40-60, Πλύσιμο & στέγνωμα, Μάλλινα/πλύσιμο στο χέρι, Συνθετικά, Ξέβγαλμα, Αποχέτευση & στύψιμο, Εύκολο σιδέρωμα 39', Γρήγορο (14'/30'/44'), Μικτά & χρωματιστά 59', Τέλεια βαμβακερά 59', Ειδικός 49', Στέγνωμα μαλλιού, Χαμηλή θερμοκρασία
Χρώμα
Λευκό

Νέα Ενεργειακή Ετικέτα

Ενεργειακή Κλάση
E
Ενεργειακή Κλάση Πλυσίματος
C
Κατανάλωση Ενέργειας
377 kwh/100 κύκλους
Κατανάλωση Ενέργειας (Πλύσιμο)
66 kwh/100 κύκλους
Χωρητικότητα (Πλήρης Κύκλος)
6 kg
Χωρητικότητα Πλύσης
9 kg
Κατανάλωση Νερού
86 lt/κύκλο
Κατανάλωση Νερού (Πλύσιμο)
49 lt/κύκλο
Διάρκεια Προγράμματος (Eco 40-60)
7:50 hrs
Διάρκεια Προγράμματος (Πλύσιμο)
3:48 hrs
Απόδοση Στυψίματος
B
Επίπεδο Θορύβου Στυψίματος
81 dB
Ενεργειακή Κλάση Θορύβου
D

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Ψηφιακή Οθόνη
Ναι
Τεχνολογία Ατμού
Ναι
Καθυστέρηση Έναρξης
Ναι

Smart Ιδιότητες

Λειτουργίες Smart
Ναι
Συνδεσιμότητα
Bluetooth, Wi-Fi
Smart Οικοσύστημα
-

Διαστάσεις

Ύψος
85 cm
Πλάτος
60 cm
Βάθος
58 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

 • DimitrisP22
  5
  1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Πολυ καλο πλυντηριο, απο θορυβο ειναι οκ (ουτε δυνατο ουτε αθορυβο). Ανταλλακτικα κλπ βρισκεις ευκολα. Τα ρουχα αν τηρεις το βαρος που πρεπει να βαζεις σε καθε προγραμμα τα στεγνωνει πολυ ικανοποιητικα. Εμεινα αρκετα ικανοποιημενος γενικα (χρησιμοποιω συνεχεια και τη συνδεση με wifi)

  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • dimitriosken40
  5
  1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Επιβεβαιωμένη αγορά

  Δεν καταλαβαίνω γιατί διάβασα τόσα αρνητικά σχόλια. Κατά πρώτον, μια χαρά πλένει και στεγνώνει τα ρούχα. Κατά δεύτερον, δεν είναι αθόρυβο αλλά δεν ενοχλεί κιόλας.

  Έτυχε μόνο μια φορά να μου βγάλει ρούχα βρεγμένα αλλά είχα βάλει 5-6 πουλόβερ ενώ στο συγκεκριμένο πρόγραμμα έπρεπε να είχα βάλει 3.

  Αν διαβάσει κανείς τις περιγραφές των προγραμμάτων δεν θα δει κανείς πρόβλημα.

  Αξίζει τα λεφτά του, δουλεύει καλά και κάνει ότι υπόσχεται.

  • Ποιότητα πλυσίματος
  • Αθόρυβο
  • Πλήθος προγραμμάτων
  • Χωρητικότητα
  • Αντοχή
  • Στέγνωμα
  • Καθαρισμός
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • sofia_vlachakou

  Επιβεβαιωμένη αγορά

  Δεν μπαίνουν ολα τα ρούχα, πρεπει να κοιτατε τα καρτελακια τους για να ξερετε αν μπορει να μπει στεγνωτήριο.... Επισης οι κάλτσες καπως μικραίνουν!! Κ οι στάμπες από ρουχα θελουν προσοχή γι'αυτό Τουλάχιστον τ αναποδηγυριζουμε.!!
  Οσο λιγότερα ρουχα βάλεις τοσο πιο λιγη ωρα απαιτεί.... Αν βαλεις αρκετά θελει συνολικά 3 ωρες πανω κάτω!!! Δεν μυρίζουν μαλακτικό στο τέλος απο το πολυ στεγνωμα, και τις πρώτες μέρες θα μυρίζει περίεργα σα λάστιχο!!!
  Τουλάχιστον στεγνώνει απιστευτα καλα πετσέτες που απαιτουν χρονο και διάφορα ογκώδη.... Τα μαλλινα δε τα έχω βάλει!

  • Ποιότητα πλυσίματος
  • Αθόρυβο
  • Πλήθος προγραμμάτων
  • Χωρητικότητα
  • Αντοχή
  • Στέγνωμα
  • Καθαρισμός
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • chatziopoulos

  Επιβεβαιωμένη αγορά

  Το χρησιμοποιούμε για πετσέτες και πανιά επαγγελματικής χρήσης , εδώ και δυο μήνες σχεδόν , τα πάει μια χαρά , πολύ καλό πλύσιμο και καλό στέγνωμα . Έχει δοκιμαστεί και με ρούχα με το ίδιο καλό αποτέλεσμα . Αξίζει σίγουρα τα χρήματά του .

  • Ποιότητα πλυσίματος
  • Αθόρυβο
  • Πλήθος προγραμμάτων
  • Χωρητικότητα
  • Αντοχή
  • Στέγνωμα
  • Καθαρισμός
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • jamespap100
  2
  0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Επιβεβαιωμένη αγορά από DiogeniStore

  Την πρώτη φορά ήρθε ελαττωματικό. Έχανε νερά. Μετά από αρκετή φασαρία με την εταιρεία μου έφεραν άλλο. Η χρήση του είναι εύκολη κυρίως από την εφαρμογή. Το κουμπί της έναρξης/παύσης θέλει κόπο και...τρόπο για να πιάσει. Πολλές φορές....ξεχνάει να ξεκλειδώσει την πόρτα κατά την λήξη.....αν κάνεις παύση για να προσθέσεις κάτι....επίσης θέλει ώρα για να ανοίξει η πόρτα .Κάνει υπερβολικό θόρυβο, σε σημείο να πιστεύω ότι έχει κάποιο πρόβλημα. Πλένει όμως καλά κ στεγνώνει επίσης καλά. Αν τα ρούχα δεν είναι πολλά, ή αν τα τιναξεις μετά το πλύσιμο και στιψιμο σε 1200-1400 στροφές, τους στο στέγνωμα βγαίνουν χωρίς να θέλουν σίδερο, τουλάχιστον όχι πολύ

  • Ποιότητα πλυσίματος
  • Πλήθος προγραμμάτων
  • Χωρητικότητα
  • Στέγνωμα
  • Καθαρισμός
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Θορυβώδες
  • Αντοχή
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • Hellen_Michelaraki
  1
  4 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Μετά από 4 χρόνια χάλασε η πλακέτα και είναι σε αχρηστία το πλυντήριο στεγνωτήριο καθώς δεν συμφέρει η επισκευή του τα προβλήματα άρχισαν στα 3,5 χρόνια... Πολύ κακή αγορά και καθόλου εξυπηρετικό το service...

  • Πλήθος προγραμμάτων
  • Χωρητικότητα
  • Ποιότητα πλυσίματος
  • Στέγνωμα
  • Καθαρισμός
  • Θορυβώδες
  • Αντοχή
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • impresed204

  Επιβεβαιωμένη αγορά

  Μετά από δύο μήνες χρήσης, κάνει την δουλειά του όπως θα έπρεπε να την κάνει. Κανένα πρόβλημα προς το παρόν.

  • Ποιότητα πλυσίματος
  • Αθόρυβο
  • Πλήθος προγραμμάτων
  • Χωρητικότητα
  • Αντοχή
  • Στέγνωμα
  • Καθαρισμός
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • Pantelis_Kostakis
  5
  2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Επιβεβαιωμένη αγορά

  Εξαιρετικό
  Λίγο θορυβώδες αλλά οκ...

  Με την εφαρμογή τα προγράμματα είναι άπειρα.
  Μόνο έτσι το χρησιμοποιώ
  εντελώς value for money

  • Ποιότητα πλυσίματος
  • Πλήθος προγραμμάτων
  • Χωρητικότητα
  • Αντοχή
  • Στέγνωμα
  • Καθαρισμός
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Μέτριος θόρυβος
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • fistikis
  5
  2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Αρκετά καλό το πλυντήριο - στεγνωτήριο, η ποιότητα υλικών (πλαστικά κυρίως) δεν είναι η καλύτερη, αλλά τη δουλειά του θα την κάνει σχετικά αθόρυβα (προσέξτε να μην παλαντζάρει ειδικά στο στέγνωμα).
  Στεγνώνει καλά, απλά χρειάζεται χρόνο όπως όλα τα στεγνωτήρια.
  Γενικά θεωρώ οτι η τιμή είναι πολύ καλή για τη συγκεκριμένη συσκευή.

  • Ποιότητα πλυσίματος
  • Πλήθος προγραμμάτων
  • Χωρητικότητα
  • Στέγνωμα
  • Καθαρισμός
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Μέτριος θόρυβος
  • Αντοχή
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • Επιβεβαιωμένη αγορά

  Το κουμπί έναρξης-λήξης θέλει πολύ απαλό πάτημα για να ξεκινήσει.

  • Ποιότητα πλυσίματος
  • Πλήθος προγραμμάτων
  • Χωρητικότητα
  • Στέγνωμα
  • Καθαρισμός
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Μέτριος θόρυβος
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Ποιότητα πλυσίματος
  • Αθόρυβο
  • Πλήθος προγραμμάτων
  • Χωρητικότητα
  • Στέγνωμα
  • Σχέση ποιότητας τιμής
 • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Ποιότητα πλυσίματος
  • Πλήθος προγραμμάτων
  • Χωρητικότητα
  • Καθαρισμός
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Μέτριος θόρυβος
 • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Ποιότητα πλυσίματος
  • Πλήθος προγραμμάτων
  • Χωρητικότητα
  • Αντοχή
  • Στέγνωμα
  • Καθαρισμός
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Μέτριος θόρυβος
  • Ποιότητα πλυσίματος
  • Χωρητικότητα
  • Καθαρισμός
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Μέτριος θόρυβος
  • Πλήθος προγραμμάτων
  • Στέγνωμα
 • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Ποιότητα πλυσίματος
  • Πλήθος προγραμμάτων
  • Χωρητικότητα
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Μέτριος θόρυβος
  • Στέγνωμα
  • Καθαρισμός
 • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Ποιότητα πλυσίματος
  • Πλήθος προγραμμάτων
  • Χωρητικότητα
  • Στέγνωμα
  • Μέτριος θόρυβος
  • Καθαρισμός
 • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Ποιότητα πλυσίματος
  • Αθόρυβο
  • Πλήθος προγραμμάτων
  • Χωρητικότητα
  • Αντοχή
  • Στέγνωμα
  • Καθαρισμός
  • Σχέση ποιότητας τιμής

Ερωτήσεις

166 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
chris c3

καλημερα σας. αν χαλασει το ενα απο τα δυο, π.χ. στεγνωτηριο, το αλλο π.χ. πλυντηριο, δουλευει??

Erika_Krou

Παιδιά η εφαρμογή δουλεύει μόνο μέσω wifi και συγκεκριμένα του σπιτιού? Δηλαδή αν κλείσε το wi-fi μου δεν συνδέεται σε άλλο? Είναι δύσκολο και χωρίς την εφαρμογή Δεν μπορώ να το λειτουργήσω

P_Peter

Εχει και Bluetooth. Λογικά και με αυτό συνδέεται.

Marios_Vitzilaios

Θέλω να ρωτήσω εάν αυτό το πλυντήριο λειτουργεί το στεγνωτήριο με αντιστάσεις έτσι είναι η με ατμό ?

Pantelis_Kostakis

Θεωρώ ατμό
Αλλά προσοχή
Τα στεγνώνει πολύ καλά

Δες όλες τις ερωτήσεις (4)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες