Με τη μαντεμένια σχάρα το ψήσιμο γίνεται γρηγορότερα, καθώς η θερμοκρασία κατανέμεται ομοιόμορφα σε όλες τις πλευρές του φαγητού. Για να συντηρήσετε τη μαντεμένια σχάρα πριν το ψήσιμο, καλό είναι να απλώσετε ένα λεπτό στρώμα μαγειρικού λαδιού (π.χ. ελαιόλαδο ή κάποιο φυτικό λίπος) κι έτσι θα έχετε δημιουργήσει μια αντικολλητική επιφάνεια. Ακόμα, διαθέτει θερμόμετρο ώστε να ελέγχεται τη θερμοκρασία του θαλάμου την ώρα του ψησίματος αποφεύγοντας το κάψιμο του φαγητού.
Πωλείται απόPro seller
Απόθεμα 2 τεμάχια
Ασφάλεια αγορών Skroutz & 2 χρόνια εγγύηση
Δωρεάν παράδοση σε όροφο