McGee on Food and Cooking, An Encyclopedia of Kitchen Science, History and Culture

McGee on Food and Cooking, An Encyclopedia of Kitchen Science, History and Culture

  • Συγγραφέας: Harold Mcgee
  • Εκδότης: Hodder & Stoughton
  • Μορφή: Σκληρό εξώφυλλο
  • Έτος έκδοσης: 2010
  • Αριθμός σελίδων: 896
  • Κωδικός ISBN-13: 9780340831496
  • Διαστάσεις: 15×8x23.8

Δεν είναι διαθέσιμο για αγορά με το Καλάθι του Skroutz

Διαθέσιμο σε 2 καταστήματα

από 56,59 €

Υπολογισμός τιμών για:Αθήνα, Αντικαταβολή

  1. Επιλεγμένο κατάστημα

    Επιλεγμένο κατάστημα

    56,59 €

  2. Επιλεγμένο κατάστημα

    Επιλεγμένο κατάστημα

    63,58 €

Χαρακτηριστικά

Είδος
Κρασί - Ποτά
Υπότιτλος
An Encyclopedia of Kitchen Science, History and Culture
Μορφή
Σκληρό εξώφυλλο
eBook
Όχι
Αριθμός σελίδων
896
Έτος έκδοσης
2010
Διαστάσεις
15.8x23.8 cm

Σημαντική πληροφορίαΤα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν

Οι χρήστες είδαν επίσης