Bosch WAX28EH1GR Πλυντήριο Ρούχων 10kg 1400 Στροφών
Πλυντήρια Ρούχων

Bosch WAX28EH1GR Πλυντήριο Ρούχων 10kg 1400 Στροφών

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Χωρητικότητα (Kg): 10
 • Στροφές: 1400
 • Αριθμός Προγραμμάτων: 19
 • Διαστάσεις: 84,8 x 59,8 x 63,2 cm

Πλυντήριο ρούχων της Bosch με χωρητικότητα κάδου 10 κιλά, που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μιας πολύτεκνης οικογένειας.

Δες όλη την περιγραφή
Αποστολή σε:
999,00
ΠαράδοσηΠέμ, 06 Απρ - Δευ, 10 Απρ
+2,30 €27,30 €

Πωλείται από

 • Εγκατάσταση
 • Απεγκατάσταση

Οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες μόνο στην Αττική, τη Θεσσαλονίκη και σε επιλεγμένες πόλεις

από 940,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Αθήνα, Άλλοι τρόποι πληρωμής

 1. 940,00 €

 2. 945,99 €

 3. 946,00 €

 4. 949,00 €

 5. 969,00 €

 6. 969,00 €

 7. 969,00 €

 8. 969,00 €

 9. 970,53 €

 10. 997,00 €

 11. ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ WAX28EH1GR BOSCH

  Δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα

  999,00 €

 12. 999,00 €

 13. 999,00 €

 14. 999,00 €

 15. 1.000,00 €

 16. 1.018,00 €

 17. 1.019,00 €

 18. 1.019,00 €

 19. 1.029,00 €

 20. 1.029,00 €

 21. 1.029,00 €

 22. 1.039,00 €

 23. 1.099,00 €

 24. 1.154,00 €

Περιγραφή

Εξοικονόμηση απορρυπαντικού και νερού

Με το αυτόματο σύστημα δοσομέτρησης i-DOS, έχετε τέλεια φροντισμένα ρούχα. Εσείς απλώς γεμίζετε μία φορά τα αντίστοιχα δοχεία με υγρό απορρυπαντικό και μαλακτικό, και οι αισθητήρες i-DOS θα υπολογίσουν την ακριβή ποσότητα απορρυπαντικού, μαλακτικού και νερού που χρειάζεται σε κάθε πλύση. Με αυτόν τον τρόπο, το πλυντήριό σας εξοικονομεί πόρους και αποτρέπει τα επιπλέον ξεβγάλματα.

Ο κατάλληλος κύκλος πλύσης για τα ρούχα σας ανάλογα με το λεκέ

Χαρείτε πεντακάθαρα ρούχα χάρη στο σύστημα AntiStain Plus, το οποίο αφαιρεί αυτόματα έως και 16 από τους πιο επίμονους λεκέδες, όπως σοκολάτα, γρασίδι και κόκκινο κρασί. Το πλυντήριο ρούχων σας προσαρμόζει αυτόματα τη θερμοκρασία, την κίνηση του κάδου και το χρόνο μουλιάσματος για να αφαιρέσει εύκολα όλους τους λεκέδες χωρίς να χρειάζεται καθόλου προεργασία στο χέρι.

Άψογα αποτελέσματα πλύσης, ακόμη και με γεμάτο κάδο

Το σύστημα 4D Wash δημιουργεί μια νέα διάσταση στο πλύσιμο των ρούχων σας. Γιατί συνδυάζει τον άμεσο ψεκασμό νερού μαζί με ταχύτερη περιστροφή του κάδου και έτσι πιο αποτελεσματική χρήση του απορρυπαντικού, του μαλακτικού και του νερού. Το αποτέλεσμα: Τέλεια καθαρά ρούχα, ακόμα και όταν το πλυντήριο είναι εντελώς γεμάτο, καθώς το νερό, το απορρυπαντικό και το μαλακτικό εισχωρούν αποτελεσματικά στα υφάσματα. Για τα πολύ λερωμένα ρούχα σας προσφέρουμε και κάτι παραπάνω. Ενεργοποιήστε τη λειτουργία Εντατικό Plus που υπάρχει μόνο στα πλυντήρια ρούχων με σύστημα 4D Wash, και θα έχετε πιο εντατικό πλύσιμο των ρούχων σας μονομιάς.

Έξυπνες συσκευές που κάνουν πιο εύκολη τη ζωή σας

Το μέλλον στις οικιακές συσκευές είναι εδώ. Η έξυπνη τεχνολογία Home Connect σάς δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε τις οικιακές σας συσκευές μέσω της ειδικής εφαρμογής, από το κινητό ή το tablet σας.

Το κατάλληλο πρόγραμμα σε κάθε πλύση

Κάποιες φορές, η επιλογή του κατάλληλου προγράμματος πλύσης μπορεί όχι μόνο να σας προκαλέσει σύγχυση, αλλά και να οδηγήσει σε αποτελέσματα που δεν είναι άψογα. Με το Home Connect και τη λειτουργία Easy Start που διαθέτει, δεν χρειάζεται να μαντεύετε. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να εισαγάγετε τον τύπο του υφάσματος και το πόσο λερωμένα είναι τα ρούχα στην εφαρμογή Home Connect. Εκείνη με τη σειρά της διαλέγει το κατάλληλο πρόγραμμα κάθε φορά.

Φροντίστε τα ρούχα σας, ακόμα κι όταν δεν είστε σπίτι

Κάποιες φορές, το πλύσιμο των ρούχων μπορεί να φαίνεται σαν αγγαρεία, ειδικά αν βιάζεστε και πρέπει να περιμένετε το πρόγραμμα να τελειώσει. Τα πλυντήρια ρούχων Bosch με τεχνολογία Home Connect σάς δίνουν τον απόλυτο έλεγχο του πλυντηρίου σας. Απλά χρησιμοποιήστε το κινητό ή το tablet σας για να ελέγξετε άνετα τη συσκευή σας, μέσω της ειδικής εφαρμογής, όπου και αν βρίσκεστε. Με πρόσβαση ανά πάσα στιγμή στο πλυντήριο σας, τώρα μπορείτε να ρυθμίσετε τις δουλείες σας στο σπίτι όπως θέλετε, ακόμα και όταν δεν βρίσκεστε εκεί.

Το πλυντήριο ρούχων σάς κρατά ενήμερους

Το να περιμένετε το πλυντήριο ρούχων σας για να ολοκληρώσει τη λειτουργία του είναι χρονοβόρο και πολλές φορές και αγχωτικό, ειδικά για κάποιον με φορτωμένο πρόγραμμα. Το Home Connect σάς δίνει τη δυνατότητα να ησυχάσετε και σάς βοηθάει να είστε πιο παραγωγικοί με τον χρόνο σας. Αν θέλετε, μπορούν να στέλνονται ειδοποιήσεις από το πλυντήριο ρούχων σας στη φορητή σας συσκευή, ενημερώνοντάς σας για το στάδιο εξέλιξης του προγράμματος πλύσης, καθώς και άλλες χρήσιμες πληροφορίες. Το να ασχολείστε με πολλές δραστηριότητες ταυτόχρονα μέσα και έξω από το σπίτι σας μόλις έγινε ευκολότερο

Η υποστήριξή σας έγινε πιο έξυπνη

Αν οι οικιακές σας συσκευές δεν λειτουργούν όπως πρέπει, μπορεί να αγχωθείτε. Η απομακρυσμένη διάγνωση είναι δίπλα σας για να βοηθήσει. Απλά καλέστε τη γραμμή υποστήριξης Home Connect και κλείστε ραντεβού για μια απομακρυσμένη διάγνωση της έξυπνης οικιακής συσκευής σας μέσω διαδικτύου. Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών Bosch μπορεί να ελέγξει από απόσταση τη συσκευή σας, να εντοπίσει το πρόβλημα και να σας δώσει τις σαφείς συμβουλές που χρειάζεστε. Σε περίπτωση που το πρόβλημα δεν μπορεί να επιλυθεί με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να ενημερωθεί ένας εξειδικευμένος τεχνικός Bosch και να έρθει στο σπίτι σας για να επιλύσει όλα τα ζητήματα, έχοντας ήδη μαζί του όλα τα αναγκαία ανταλλακτικά. Έξυπνη υποστήριξη, έξυπνες λύσεις.

Ο καλύτερος τρόπος για να αφαιρείτε τους λεκέδες από τα ρούχα σας, αυτόματα

Πλέον, είναι εντυπωσιακά εύκολο να έχετε πάντα καθαρά ρούχα. Απλώς γεμίστε τον κάδο και πατήστε το κουμπί «Έναρξη». Στη συνέχεια, το πλυντήριο προσαρμόζει αυτόματα την πλύση ανάλογα με τον τύπο των υφασμάτων και το πόσο λερωμένα είναι τα ρούχα σας, ενώ σας εγγυάται τέλεια αποτελέσματα κάθε φορά.

Εγγυημένα αθόρυβος κινητήρας με μεγάλη διάρκεια ζωής

Μην αφήνετε τον θόρυβο από το πλυντήριο ρούχων να χαλάσει το δείπνο σας. Ο κινητήρας Bosch EcoSilence Drive είναι τόσο αθόρυβος που πολλές φορές ξεχνάτε ότι η συσκευή σας δουλεύει. Είναι ενεργειακά αποδοτικός, αφού δεν διαθέτει ψήκτρες, και έτσι ελαχιστοποιούνται οι τριβές χαρίζοντάς σάς αθόρυβη λειτουργία και μεγάλη διάρκεια ζωής της συσκευής.

Προγράμματα

Βαμβακερά, Βαμβακερά Eco 40-60, Συνθετικά, Μεταξωτά, Μάλλινα, Αντιαλλεργικό, Άντληση, Αυτόματο, Αυτόματο, Καθαρισμός κάδου (με υπενθύμιση), Σκουρόχρωμα/Jeans, Πουκάμισα, Μνήμη, Στύψιμο, Γρήγορο/Ανάμεικτα, Αθλητικά/ Μικροΐνες, Ξέβγαλμα, Παπλώματα, Γρήγορο 15'/30'

Κατασκευαστής

Bosch

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Εμπρόσθιας Φόρτωσης
Τοποθέτηση
Ελεύθερο
Στροφές
1400 /λεπτό
Αριθμός Προγραμμάτων
19
Τύπος Προγραμμάτων
Βαμβακερά, Βαμβακερά Eco 40-60, Συνθετικά, Μεταξωτά, Μάλλινα, Αντιαλλεργικό, Άντληση, Αυτόματο, Αυτόματο, Καθαρισμός κάδου (με υπενθύμιση), Σκουρόχρωμα/Jeans, Πουκάμισα, Μνήμη, Στύψιμο, Γρήγορο/Ανάμεικτα, Αθλητικά/ Μικροΐνες, Ξέβγαλμα, Παπλώματα, Γρήγορο
Χρώμα
Λευκό

Νέα Ενεργειακή Ετικέτα

Ενεργειακή Κλάση
B
Κατανάλωση Ενέργειας
56 kwh/100 κύκλους
Χωρητικότητα Πλύσης
10 kg
Διάρκεια Προγράμματος (Eco 40-60)
3:58 hrs
Κατανάλωση Νερού
49 lt/κύκλο
Απόδοση Στυψίματος
B
Επίπεδο Θορύβου Στυψίματος
71 dB
Ενεργειακή Κλάση Θορύβου
A

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Ψηφιακή Οθόνη
Ναι
Καθυστέρηση Έναρξης
Ναι
Τεχνολογία Ατμού
Όχι
Ζύγισμα Ρούχων
Ναι

Διαστάσεις

Ύψος
84,8 cm
Πλάτος
59,8 cm
Βάθος
63,2 cm

Smart Ιδιότητες

Λειτουργίες Smart
Ναι
Συνδεσιμότητα
Wi-Fi

Εγγύηση

Επιμέρους Εγγύηση Κατασκευαστή
Εφ'όρου Ζωής Aqua stop, 10 χρόνια στον Κινητήρα

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

 1. 1
 2. 1
 3. 3 αστέρια
  0
 4. 2 αστέρια
  0
 5. 1 αστέρι
  0
Αξιολόγησε το προϊόν
 • pirovola
  4
  5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Πριν είχα ένα 5 κιλών miele που μόνο που άλλαξα στα 20χρονια είναι τα αμορτισέρ, αλλά πολλά πλυντήρια λόγο των 5 κιλών.Το Bosch εκτός της διπλάσιας ποσότητας ρούχων η τεράστια διαφορά του είναι σε αυτό που λέμε το μέλλον. Τεχνολογία, πετάς τα ρούχα μέσα πατάς το κουμπί και τα κάνει όλα μόνο του. Σου δείχνει τα κιλά και υπολογίζει μόνο του στην αυτόματη επιλογή την ποσότητα του μαλακτικού και του απορρυπαντικού. Στον καντράν βλέπεις όλα τα στάδια της πλύσης και υπάρχει και η επιλογή με το κινητό όπου και να είσαι να βλέπεις την κατάσταση και το στάδιο του πλυσίματος.Επιπλεον έχεις επιλογές να αλλάξεις τις ποσότητες μαλακτικού και απορρυπαντικού αν θέλεις ποιο πολύ μαλακτικό.Γεμιζεις μια φορά τις δύο υποδοχές και όλα τα υπολογίζει αυτόματα. Αν θέλεις χειροκίνητο αλλάζεις τις ρυθμίσεις και βάζεις στις υποδοχές την ποσότητα που θέλεις.Το μόνο πρόβλημα που είχα είναι το κοντό καλώδιο ρεύματος που στο σημείο που έχω την πρίζα ίσα ίσα έφτασε. Την πρίζα την έχω πλάγια και μπροστά όπως βλέπεις το πλυντήριο εκτός από αυτό όλα τέλεια αξίζει μέχρι και το τελευταίο ευρώ.

  • Ποιότητα πλυσίματος
  • Αθόρυβο
  • Πλήθος προγραμμάτων
  • Χωρητικότητα
  • Στράγγισμα ρούχων
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • Vagelis T.
  5
  7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Ποιοτική κατασκευή (made in Germany, 85 kg βάρος!), αθόρυβο, με αρκετά προγράμματα, εύκολη λειτουργία, πολύ καλά αποτελέσματα στην πλύση και στο στύψιμο. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ακόμα όλα τα προγράμματα του για να έχω ολοκληρωμένη άποψη. Έχει και wifi για να παρακολουθείς τις ρυθμίσεις και τη πορεία της πλύσης. Αντικατέστησε ένα 7kg Siemens 20 ετών οπότε η διαφορά είναι τεράστια σε όλα. Μου έκανε εντύπωση ότι δεν κουνήθηκε καθόλου από τη θέση του σχεδόν γεμάτο και στύψιμο στις 1400 στροφές. Επίσης προσθέτεις υγρό απορρυπαντικό και μαλακτικό στις θήκες, ζυγίζει τα ρούχα, υπολογίζει μόνο του τις ποσότητες που θα χρησιμοποιήσει και ξενοιάζεις για πολλές πλύσεις.

  • Ποιότητα πλυσίματος
  • Αθόρυβο
  • Πλήθος προγραμμάτων
  • Χωρητικότητα
  • Στράγγισμα ρούχων
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

6 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις ερωτήσεις (1)

Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις;

Συνέχισε την πλοήγησή σου στην αρχική σελίδα και ανακάλυψε προτάσεις & περιεχόμενο αποκλειστικά για σένα, με βάση τα ενδιαφέροντά σου!

timeline banner
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες