Neff S197TCX00E Πλήρως Εντοιχιζόμενο Πλυντήριο Πιάτων με Wi-Fi για 14 Σερβίτσια Π59.8xY81.5εκ. Γκρι
Πλυντήρια Πιάτων

Neff S197TCX00E Πλήρως Εντοιχιζόμενο Πλυντήριο Πιάτων με Wi-Fi για 14 Σερβίτσια Π59.8xY81.5εκ. Γκρι

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Χωρητικότητα: 14 Σερβίτσια
 • Προγράμματα Πλύσης: 6
 • Θόρυβος: 43dB
 • Διαστάσεις: 81,5 x 59,8 x 55 cm

Πλυντήριο πιάτων της Neff με Wi-Fi και χωρητικότητα για 14 σερβίτσια, που μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες μιας πολυμελούς οικογένειας.

Δες όλη την περιγραφή
Αποστολή σε:
ΠαράδοσηΤρί, 04 Απρ - Δευ, 10 Απρ
Δωρεάν

Πωλείται από

 • Εγκατάσταση
 • Απεγκατάσταση

Οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες μόνο στην Αττική, τη Θεσσαλονίκη και σε επιλεγμένες πόλεις

από 1.145,99 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Αθήνα, Άλλοι τρόποι πληρωμής

 1. 1.145,99 €

 2. 1.146,00 €

 3. 1.146,89 €

 4. 1.149,00 €

 5. 1.150,00 €

 6. 1.168,99 €

 7. 1.169,00 €

 8. 1.170,00 €

 9. 1.178,99 €

 10. 1.179,00 €

 11. 1.179,00 €

 12. 1.180,00 €

 13. 1.180,00 €

 14. 1.199,00 €

 15. 1.199,00 €

 16. 1.238,00 €

 17. 1.250,00 €

 18. 1.250,00 €

 19. 1.275,01 €

 20. 1.289,00 €

 21. 1.312,96 €

 22. 1.379,00 €

Περιγραφή

Flex 2 με Flex συρτάρι για μαχαιροπίρουνα και Rack Matic.

Το συρτάρι Flex Cutlery είναι ένα ασφαλές σημείο για τα μαχαιροπίρουνα και τα μαγειρικά σας είδη, ενώ τα καλάθια Flex 2 προσφέρουν έξι αναδιπλούμενες ακίδες στο πάνω και στο κάτω καλάθι αντίστοιχα. Απλώς γυρίστε τα σημεία αφής, με το χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα NEFF για πιο εύκολη αναγνώριση, και προσαρμόστε ανάλογα τα καλάθια στις δικές σας κάθε φορά ανάγκες. Θέλετε να προσθέσετε μερικά αντικείμενα στο κάτω καλάθι; Το κορυφαίο καλάθι τριών επιπέδων Rack Matic μπορεί να ανυψωθεί ανά πάσα στιγμή, ακόμα κι αν είναι ήδη πλήρως φορτωμένο. Τα μαλακά προστατευτικά από σιλικόνη στο πάνω καλάθι προστατεύουν ιδανικά τα γυαλικά σας και ένα υψηλότερο πλαίσιο στο κάτω καλάθι παρέχει σταθερότητα και στήριξη σε ψηλά αντικείμενα, όπως για παράδειγμα τα ξύλα κοπής της κουζίνας σας.

Λειτουργεί το πλυντήριο πιάτων; Ελέγξτε τον φωτισμό.

Θέλετε να γνωρίζετε εύκολα αν έχετε ενεργοποιήσει κάποιο πρόγραμμα πλύσης στο πλυντήριο πιάτων; Κοιτάξτε αν εμφανίζεται μια δέσμη φωτός στο διάκενο της πόρτας του πλυντηρίου σας. Όταν είναι ενεργός ο φωτισμός διάκενου, τότε το πλυντήριο πιάτων λειτουργεί. Αν ανοίξετε την πόρτα και διακόψετε το πρόγραμμα, το φως θα αναβοσβήσνει. Επομένως, δεν χρειάζεται πλέον να έχετε συνεχώς διαρκώς το πλυντήριο πιάτων στον νου σας. Έτσι, μπορείτε να εστιάσετε ανενόχλητοι στο δείπνο με τους φίλους σας.

Καλύτερο στέγνωμα, μικρότερη κατανάλωση ενέργειας.

Το Zeolith περιέχει το ομώνυμο φυσικό ορυκτό, που λειτουργεί σε αρμονία με το πλυντήριο πιάτων σας. Στο στέγνωμα, απορροφά την υγρασία και απελευθερώνει θερμότητα. Όλα τα σκεύη, ανεξάρτητα από το σχήμα και το μέγεθος, από ποτήρια, πιάτα μέχρι μαχαιροπίρουνα, στεγνώνουν σε σημείο που αστράφτουν. Έτσι, έχετε περισσότερο χρόνο για να ξεκινήσετε την επόμενη γαστρονομική σας περιπέτεια.

Υπολείμματα τροφών που έχουν καεί; Πλέον, το πλυντήριο εξαφανίζει τα επίμονα κατάλοιπα.

Κάποια πλυντήρια πιάτων δεν έχουν τη δυνατότητα να διασπάσουν τα καμμένα υπολείμματα τροφών. Ωστόσο, το πρόγραμμα Chef 70°C είναι κατάλληλο για αυτήν ακριβώς τη λειτουργία. Χρησιμοποιήστε το για να καθαρίσετε τηγάνια, κατσαρόλες, γάστρες και άλλα σκεύη μαγειρικής ή σερβιρίσματος. Το πρόγραμμα πλύσης εξαλείφει ακόμη και τα πιο επίμονα υπολείμματα τροφών, χάρη στις υψηλές θερμοκρασίες και τον πιο ισχυρό ψεκασμό. Διοχετεύστε τη δημιουργικότητά σας και αξιοποιήστε τον χρόνο που σας εξοικονομεί αυτή η λειτουργία.

Extra Speed

Στο πλυντήριο πιάτων NEFF έχετε τη δυνατότητα να μειώσετε τη διάρκεια ενός προγράμματος. Απολαύστε τα καλύτερα αποτελέσματα καθαρισμού και στεγνώματος που γνωρίζετε και απολαύστε τον ελεύθερο χρόνο σας, όπως ακριβώς εσείς θέλετε. Και μείνετε ήσυχοι, η λειτουργία Extra Speed φροντίζει ιδανικά τα πιάτα σας έως και τρεις φορές πιο γρήγορα.

Home Connect

Συνδέστε το πλυντήριο πιάτων σας στο Home Connect, ώστε να συνδεθεί με το έξυπνο οικιακό σας δίκτυο. Τώρα μπορείτε να απολαύσετε ένα νέο επίπεδο ελευθερίας που σας προσφέρουν υπηρεσίες μέσω του Home Connect και να ξεκινήσετε το πλυντήριο πιάτων ακόμα και μέσω φωνητικής εντολής, αν θέλετε. Μπορείτε να χαλαρώσετε ακούγοντας μουσική, να παρακολουθείτε τη λειτουργία της συσκευής από το κινητό σας ή να αλλάξετε το χρώμα στο εσωτερικό του πλυντηρίου πιάτων όταν έχει τελειώσει το πρόγραμμα και τα πιάτα σας αστράφτουν ξανά. Τα πλυντήρια πιάτων NEFF με δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο θα σας δωρίσουν λίγο περισσότερο χρόνο, τόσο εντός, όσο και εκτός της κουζίνας. *Η υπηρεσία Home Connect παρέχεται από το Home Connect GmbH.

Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για τις ζημιές που προκαλεί το νερό.

Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε. Το σύστημα Aqua Stop προσφέρει προστασία ενάντια στις διαρροές. Σταματά αυτόματα τη διαρροή νερού κλείνοντας τη βαλβίδα ασφαλείας δίπλα από τη βρύση. Εσείς απλώς πρέπει να φροντίστε να εγκατασταθεί και να συνδεθεί σωστά η οικιακή σας συσκευή. Η εγγύηση Aqua Stop σας δίνεται ως επιπλέον προστασία πέρα από την εγγύηση της συσκευής και ισχύει για όλη τη διάρκεια ζωής του πλυντηρίου πιάτων σας.

Εύκολο άνοιγμα με ένα άγγιγμα.

Οι ενιαίες επιφάνειες στην κουζίνα έχουν τόσο όμορφη εμφάνιση. Τα πλυντήρια πιάτων με τη λειτουργία Door Open Assist έρχονται σε απόλυτη αρμονία με τις υπόλοιπες λείες επιφάνειες του χώρου. Ένα απαλό άγγιγμα αρκεί για να ανοίξει ελαφρά η πόρτα και μετά μπορείτε να την ανοίξετε στο σημείο που θέλετε. Η λειτουργία σάς εξυπηρετεί ιδανικά όταν έχετε γεμάτα τα χέρια σας, όπως και για παράδειγμα, όταν κρατάτε ένα μπολ με καυτά ζυμαρικά.

Δυσκολεύεστε με την εγκατάσταση; Υπάρχει λύση.

Η λειτουργία Vario Hinge σάς δίνει τη δυνατότητα να εγκαταστήσετε το πλυντήριο πιάτων σας στο επίπεδο του δαπέδου ή σε πιο ψηλό σημείο. Όταν ανοίγετε την πόρτα, ανασηκώνεται το μπροστινό πλαίσιο για να ανοίγει ελεύθερα και να μην έρχεται σε επαφή με τη βάση από κάτω. Πλέον, μπορείτε να συνδυάσετε εύκολα το πλυντήριο πιάτων σας με τον πάγκο και τις υπόλοιπες συσκευές της κουζίνας σας, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε συμβιβασμούς στον σχεδιασμό της κουζίνας.

  Κατασκευαστής

  Neff

  Χαρακτηριστικά

  Γενικά

  Τοποθέτηση
  Πλήρως Εντοιχιζόμενο
  Προγράμματα Πλύσης
  6
  Προγραμματισμός Χρόνου Έναρξης
  Ναι

  Νέα Ενεργειακή Ετικέτα

  Ενεργειακή Κλάση
  A
  Κατανάλωση Ενέργειας
  54 kwh/100 κύκλους
  Χωρητικότητα σε Σερβίτσια
  14
  Κατανάλωση Νερού
  9,5 lt/κύκλο
  Διάρκεια Προγράμματος (Eco)
  4:55 hrs
  Επίπεδο Θορύβου
  43 dB
  Ενεργειακή Κλάση Θορύβου
  B

  Διαστάσεις

  Ύψος
  81,5 cm
  Πλάτος
  59,8 cm
  Βάθος
  55 cm

  Smart Ιδιότητες

  Wi-Fi
  Ναι
  Bluetooth
  Όχι

  Εγγύηση

  Επιμέρους Εγγύηση Κατασκευαστή
  Εφ'όρου Ζωής Aqua stop, 10 χρόνια κατά της σκουριάς

  Σημαντική πληροφορία

  Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

  Ερωτήσεις

  Έχεις απορία για το προϊόν;

  4 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

  Ρώτησε για το προϊόν
  Όνομα χρήστη

  ΑνακάλυψεΟι χρήστες είδαν επίσηςΔες τα όλα

  Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις;

  Συνέχισε την πλοήγησή σου στην αρχική σελίδα και ανακάλυψε προτάσεις & περιεχόμενο αποκλειστικά για σένα, με βάση τα ενδιαφέροντά σου!

  timeline banner
  Δες όλες τις κατηγορίες
  Δες όλες τις κατηγορίες
  Δες όλες τις κατηγορίες
  Δες όλες τις κατηγορίες
  Δες όλες τις κατηγορίες
  Δες όλες τις κατηγορίες
  Δες όλες τις κατηγορίες