Sony Smart Τηλεόραση 55" 4K UHD OLED XR-55A95K HDR (2022)
Τηλεοράσεις

Sony Smart Τηλεόραση 55" 4K UHD OLED XR-55A95K HDR (2022) Κωδικός: 36553340

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Ρυθμός Ανανέωσης 120 Hz
 • OLED Panel
 • Τύπος HDR: Dolby Vision, HDR10
 • 2x HDMI 2.1/2x HDMI/2x USB
 • Λογισμικό: Android
 • Ενεργειακή Κλάση G
Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν είναι προσωρινά μη διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: 1 μέρα πριν

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

Περιγραφή

Η σειρά QN90A της Samsung απευθύνεται σε απαιτητικούς καταναλωτές που αναζητούν μια υψηλής ποιότητας τηλεόραση με τεχνολογίες όπως η Quantum Dot και Mini LED. 

Η σειρά QN90A είναι μια ναυαρχίδα στην κατηγορία των τηλεοράσεων της Samsung και προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ήχου, καθώς και μια σειρά από προηγμένες λειτουργίες όπως ο αναβαθμισμένος επεξεργαστής και η τεχνολογία Object Tracking Sound.

BRAVIA XR MASTER Series A95K

OLED 4K

Ό,τι κι αν παρακολουθείτε, θα είναι αναβαθμισμένο σε ποιότητα εφάμιλλης του 4K χάρη στον μοναδικό επεξεργαστή Cognitive Processor XR. Θα απολαύσετε επίσης ανώτερη αντίθεση στη νέα οθόνη OLED (QD-OLED) που ελέγχεται από τη μοναδική μας τεχνολογία για ρεαλιστικό βάθος και το ευρύτερο φάσμα πανέμορφων χρωμάτων ακριβείας σε κάθε σκηνή.

Αντίθεση XR OLED Contrast Pro

Το XR OLED Contrast Pro τροφοδοτεί το πάνελ OLED (QD-OLED), ώστε να απολαμβάνετε πραγματική αντίθεση με τα φωτεινότερα χρώματα και ατόφια μαύρα. Με αισθητήρα θερμοκρασίας και φύλλο διάχυσης θερμότητας για απαγωγή θερμότητας, αυτή η τηλεόραση OLED χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή Cognitive Processor XR για να ανιχνεύει τη θερμοκρασία της οθόνης και να ελέγχει με ακρίβεια το φως, παρέχοντας έως και 200% περισσότερη φωτεινότητα χρώματος από τις συμβατικές τηλεοράσεις OLED.

Αυτόματη λειτουργία αντιστοίχισης τόνων HDR & μικρής καθυστέρησης

Με την αντιστοίχιση τόνων της αυτόματης λειτουργίας HDR, οι ρυθμίσεις HDR βελτιστοποιούνται αμέσως κατά την αρχική διαμόρφωση της κονσόλας PS5. Το PS5 αναγνωρίζει αυτόματα τα μοντέλα BRAVIA TV και επιλέγει τη βέλτιστη ρύθμιση HDR για την τηλεόρασή σας. Έτσι, ακόμα και σε σκηνές υψηλής αντίθεσης, φαίνονται οι λεπτομέρειες και τα χρώματα στα πιο φωτεινά και πιο σκοτεινά σημεία.

Με την αυτόματη λειτουργία μικρής καθυστέρησης στην HDMI 2.1, η BRAVIA αναγνωρίζει πότε η κονσόλα είναι συνδεδεμένη και την ενεργοποιεί αυτόματα. Απολαύστε πιο ομαλό παιχνίδι, με καλύτερη ανταπόκριση, κρίσιμη στα γρήγορα παιχνίδια υψηλής έντασης.

Συγχρονισμός ακουστικού κέντρου & αναβάθμιση σήματος 3D Surround

Όταν συνδέετε μια BRAVIA XR TV σε ένα sound bar της Sony, το sound bar ενισχύει το κανάλι του κεντρικού ηχείου για πιο καθαρά και γεμάτα φωνητικά. Έτσι ο ήχος ταιριάζει απόλυτα με τη δράση που προβάλλεται στην οθόνη, για πραγματικά καθηλωτική εμπειρία.

Η BRAVIA XR φέρνει αυθεντικό ήχο Surround στα πάντα. Το XR Surround δημιουργεί εικονικά ήχο Surround τόσο από το πλάι όσο και κάθετα, για να απολαμβάνετε εμπειρία τρισδιάστατου ήχου, χωρίς να χρειάζονται ηχεία upfiring ή οροφής. Οι τηλεοράσεις BRAVIA XR είναι επίσης συμβατές με Dolby Atmos.

XR Triluminos Max™

Η νέα οθόνη OLED(QD-OLED) προσφέρει την πιο πλούσια χρωματική παλέτα, χάρη στον Cognitive Processor XR™. Ο μοναδικός αυτός επεξεργαστής αναπαράγει τις φυσικές αποχρώσεις και τόνους που είναι όμορφα για το ανθρώπινο μάτι, γεμίζοντας την οθόνη με ζωηρό χρώμα και ρεαλιστική υφή σε κάθε επίπεδο φωτεινότητας,

XR HDR Remaster

Με το XR HDR Remaster, αυτή η τηλεόραση ανιχνεύει κάθε αντικείμενο στην οθόνη, αναλύει το χρώμα του και ρυθμίζει την αντίθεση για ακόμη πιο ρεαλιστικές εικόνες. Η αντικειμενοστρεφής επεξεργασία, με τη δύναμη της τεχνολογίας BRAVIA XR, ανάγει την ακρίβεια σε εντελώς νέα επίπεδα, με προσαρμογή της απόχρωσης, του κορεσμού, της φωτεινότητας, του ανύσματος κίνησης, του εύρους ζώνης και άλλων ρυθμίσεων. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά ρεαλιστικές σκηνές με μεγαλύτερο βάθος, ζωηρές υφές και φυσικά χρώματα.

XR OLED Motion

Με τη δύναμη του Cognitive Processor XR™, το XR OLED Motion αντιμετωπίζει τη θόλωση, αναλύοντας κρίσιμα οπτικά στοιχεία σε διαδοχικά καρέ. Δημιουργεί και εισάγει επιπλέον καρέ μεταξύ των αυθεντικών, για να απολαμβάνετε ομαλή και καθαρή δράση, ακόμα και σε γρήγορη κίνηση.

Εξομάλυνση εικόνας XR 4K

Η τεχνολογία XR Smoothing δημιουργεί ομαλή, φυσική ποιότητα εικόνα 4K ενώ παρακολουθείτε, χωρίς τις διακριτές χρωματικές ζώνες που μπορεί να εμφανιστούν σε άλλες τηλεοράσεις. Οι σκηνές αναπαράγονται με χιλιάδες τόνους, σκιές και διαβαθμίσεις, κάνοντάς τις να φαίνονται απίστευτα ρεαλιστικές.

4K/120 fps

Κερδίστε το προβάδισμα από τον ανταγωνισμό με την BRAVIA. Με USB 2.1 έχετε ρυθμό καρέ έως 120 fps σε συμβατά παιχνίδια, για να αντιμετωπίζετε κάθε πρόκληση σε παιχνίδια μάχης, σπορ και υψηλών επιδόσεων, με άμεση απόκριση δράσης. Απολαύστε απίστευτα ομαλό παιχνίδι με μειωμένη καθυστέρηση εισόδου 8,5 ms με 4K/120 fps και αποκλειστική λειτουργία παιχνιδιού.

Αυτόματη λειτουργία αντιστοίχισης τόνων HDR

Με την αντιστοίχιση τόνων της αυτόματης λειτουργίας HDR, οι ρυθμίσεις HDR βελτιστοποιούνται αμέσως κατά την αρχική διαμόρφωση της κονσόλας PS5™. Το PS5™ αναγνωρίζει αυτόματα τα μοντέλα BRAVIA TV και επιλέγει τη βέλτιστη ρύθμιση HDR για την τηλεόρασή σας. Έτσι, ακόμα και σε σκηνές υψηλής αντίθεσης, φαίνονται οι λεπτομέρειες και τα χρώματα στα πιο φωτεινά και πιο σκοτεινά σημεία.

Αυτόματη λειτουργία μικρής καθυστέρησης

Με την αυτόματη λειτουργία μικρής καθυστέρησης στην HDMI 2.1, η BRAVIA αναγνωρίζει πότε η κονσόλα είναι συνδεδεμένη και την ενεργοποιεί αυτόματα. Απολαύστε πιο ομαλό παιχνίδι, με καλύτερη ανταπόκριση, κρίσιμη στα γρήγορα παιχνίδια υψηλής έντασης.

Acoustic Surface Audio+

Ο ήχος έρχεται απευθείας από την οθόνη με Acoustic Surface Audio+™. Μεγάλοι ενεργοποιητές δονούνται ξεχωριστά και μετατρέπουν την οθόνη σε ηχείο, για πιο ρεαλιστικό soundtrack που ακολουθεί την εικόνα, με καθαρό και φυσικό διάλογο. Το αριστερό και δεξί sub woofer ενισχύει τα μπάσα για αληθινό κινηματογραφικό ήχο στο σπίτι.

Voice Zoom 2

Ακούστε τους διαλόγους στην τηλεόραση με μεγαλύτερη καθαρότητα, χωρίς να χρειάζεται να δυναμώσετε την ένταση. Ακόμα και όταν οι ομιλίες δεν είναι καθαρές, το Voice Zoom 2 αναγνωρίζει τον τύπο της φωνής, την αναλύει και βελτιώνει την καθαρότητα.

Ambient Optimization Pro

Συνδέστε την BRAVIA XR TV με την παρεχόμενη BRAVIA CAM για πρωτόγνωρη εμπειρία τηλεόρασης. Η BRAVIA CAM αναγνωρίζει πού βρίσκεστε στο δωμάτιο και πόσο απέχετε από την τηλεόραση και, στη συνέχεια, προσαρμόζει τις ρυθμίσεις ήχου και εικόνας, ώστε να είναι σωστές. Αυτό σημαίνει πιο καθαρό ήχο και εικόνα, με καθηλωτική φωτεινότητα της εικόνας προσαρμοσμένη στο περιβάλλον προβολής σας.

Αυτόματη βαθμονόμηση ήχου - Ρύθμιση ισορροπίας αριστερά/δεξιά

Η BRAVIA CAM εντοπίζει τη θέση σας, ακόμα και από τα πλάγια, και προσαρμόζει την ισορροπία ήχου αριστερά και δεξιά για βέλτιστη ακουστική. Όπου κι αν βρίσκεστε στο δωμάτιο, θα απολαύσετε την ίδια ποιότητα ήχου σαν να κάθεστε ακριβώς μπροστά στην τηλεόραση.

Αυτόματη βαθμονόμηση εικόνας

Η BRAVIA CAM ανιχνεύει την απόσταση ανάμεσα σε εσάς και την τηλεόραση και προσαρμόζει τη φωτεινότητα, για τέλεια ποιότητα εικόνας όπου κι αν βρίσκεστε στο δωμάτιο. Ο αισθητήρας φωτός και χρώματος προσαρμόζει την εικόνα στον φωτισμό, για βέλτιστη εμπειρία προβολής.

Chromecast built-in

Μεταβείτε αμέσως από το τηλέφωνο, το tablet ή το laptop στην τηλεόραση. Με το Chromecast built-in, μπορείτε να μεταδώσετε όλες τις αγαπημένες σας ταινίες, εκπομπές, εφαρμογές, παιχνίδια κ.λπ. απευθείας στην τηλεόραση.

BRAVIA CORE

Περιλαμβάνεται και σας περιμένει ένας τεράστιος αριθμός ταινιών. Με την τεχνολογία BRAVIA XR, το Pure Stream™ και το IMAX® Enhanced, ό,τι κι αν δείτε αναπαράγεται με εκπληκτικά γραφικά και εκφραστική ποιότητα ήχου. Με τη βαθμονομημένη λειτουργία BRAVIA CORE, μπορείτε να παρακολουθείτε με τις ρυθμίσεις εικόνας που σκόπευαν οι κινηματογραφιστές για προβολή στο σπίτι.

Κατασκευαστής

Sony

Χαρακτηριστικά

Εικόνα

Διαγώνιος
55 "
Ευκρίνεια
4K Ultra HD
Ρυθμός Ανανέωσης
120 Hz
Τύπος Panel
OLED
HDR Type
Dolby Vision, HDR10
Local Dimming
Όχι

Ήχος

Κανάλια
4.0
Ισχύς
60 W
Πρότυπα Ήχου
Dolby Atmos

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Δέκτης
DVB-C, DVB-S2, DVB-T2
Media Player
Ναι
Εγγραφή PVR
Όχι
Hotel Mode
Όχι
Φωνητικές Εντολές
Ναι
HbbTV
Όχι
VRR
Ναι

Smart Δυνατότητες

Υποστηριζόμενες Εφαρμογές
Netflix, Youtube, DisneyPlus, Cosmote TV, Eon, Ant1+, Ertflix, Spotify
Λογισμικό
Android
Smart Assistant
Google Assistant
Smart Οικοσύστημα
Apple HomeKit

Ενσύρματες Συνδέσεις

Σύνολο Θυρών HDMI
4
Πλήθος HDMI 2.1
2
Πλήθος USB
2
Ethernet
Ναι
Digital Audio Optical
Ναι
Headphones
Όχι

Ασύρματες Συνδέσεις

Wi-Fi
Ναι
Bluetooth
Ναι
Miracast
Όχι
Chromecast Built-In
Ναι
Screen Mirroring
Όχι
AirPlay
Ναι

Γενικά

Έτος Κυκλοφορίας
2022
Βάρος
21,2 kg
VESA Mount
300 x 300 mm

Ενεργειακή Ετικέτα

Ενεργειακή Κλάση
G

Διαστάσεις (Χωρίς Βάση)

Πλάτος
1225 mm
Ύψος
714 mm
Πάχος
43 mm

Διαστάσεις (με Βάση)

Πλάτος
1225 mm
Ύψος
728 mm
Πάχος
280 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις χρηστών

 • Thodoris_Frangy
  5
  5 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  MASTER Series-Sony A95K QD-OLED !!
  Ίσως η καλύτερη Oled 2022 -23 στην ελληνική αγορά Ηχείο είναι η οθόνη 60w για την 55 ,ρεαλιστικό βάθος με ατόφια μαύρα και πιο φωτεινά χρώματα (χωρίς να τα καεί) την κάνει να θέλεις να την αποκτήσεις με την πρώτη μάτια όμως σαν τιμή είναι πάνω όλες την τιμές TOY ανταγωνισμό και χωρίς υπερβολή την θεωρό σαν το iPhone στην Τv! Έχουμε φωνητική αναζήτηση και στα ελληνικά (Google Play Store), με επιτραπέζια βάση δύο στυλ, με https://youtu.be/TN9emxDx444?si=qgGcIOHqrI7MGKST Φυσικά και στα κανάλια HD Μαγεύει την όρασή σου!!

  • Εικόνα
  • Ήχος
  • Γωνία θέασης
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Μενού
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • redlord
  5
  66 στους 71 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 65 "

  Το οτι ειναι οτι καλυτερο υπαρχει εκει εξω...αντικειμενικα και χωρις εγωισμους-φανμποισμους η ελληνοκακομοιριες του τυπου ακριβο για tv στην Ελλαδα κ,α, θα πω ναι σαφως και ειναι μια πανακριβη, αλλα η κορυφαια tv κυριως για High-end Home theater, αν καποιος θελει QD oled,,ειναι αυτη και η 95b της Samsung..Αρα εχεις δει και ξερεις γιατι πας, Ημουν κοντα στην Sam, ομως με την 5ετια εγγυηση μου κοστισε 300 ευρω πιο πανω απο την Samsung + την πενταετια της. Το σχολιο μου ειναι για να αναφερω καποιες διαφορες αναμεσα τους σε περιπτωση που καποιος θελει μια απο τις 2 αλλα μπορει και να ανεβει λιγο πιο πανω για την Sony. Καταρχην το μονο κοινο που εχουν ειναι οτι τα QD OLED panel τα φτιαχνει η Samsung και το εχει παρει η Sony με την διαφορα οτι το εχει παει σε αλλο επιπεδο, απο εκει και περα παιζουν ρολο οι επεξεργαστες τι πρωτοκολλα ηχου και εικονας υποστηριζουν και πως μπορει και τα τρεχει η καθεμια. Η Samsung δεν εχει dolby Vision (αν και ειναι σε πρωιμη φαση ακομα, αλλα η Sony το εχει και ειναι εξαιρετικο..οπως και το imax που ενδεχεται να ανεβει και αυτο ) Η λεπτομερεια και η φυσικοτητα (accuracy) στην εικονα της Sony ειναι απιαστη χωρις υπερβολες η οποια είναι εξοπλισμενη με ένα στρωμα ψυκτρας στο πανελ για αποφυγη του afterglow. To brightness της ειναι υπερ αρκετο ιδιως στο vivid.. Η Samsung ειναι ακομα πιο φωτεινη και ακομα αν την φωτεινοτητα την κατεβασεις πιο κατω, παλι πνιγει τα highlights, αρα πιο flat αποτελεσμα γαιτι χανει η καιει τις λεπτομερειες στη εικονα της (επισης δεν εχει heatsink επικαλυψη που περιγραφω για την Sony πανω, την βλεπω να καιει πανελ) Εκαναν ενα update, νομιζω το 13xx, και ολοι λενε οτι η Samsung εφαγε nerf (μειωση σε δυνατοτητες καπως αισθητες στην εικονα) μα σοβαρα τωρα? Το πανω μερος σε καποιες Sam ειναι στραβο και λυγισμενο, αν το δεις απο πλαι, αναφορα απο πολλες περιπτωσεις(εχω links κατω)... Στα παιχνιδια ειναι πιο καλη η Samsung, σε αποκριση αλλα γενικα για gaming, ειναι μονοδρομος η κορεατισα . Δεν κανω πολεμο στην Sam απλα τα τονιζω ολα αυτα για να πω οτι τελικα το "οτι πληρωνεις παιρνεις"..ισχυει και εδω...και δεν ειναι για το ονομα και μονο.

  Σε αλλα και διαφορα της A95k. Εχει μια καμερα, χαρην σ αυτην ελεγχεις την tv με τα χερια χωρις control, επισης εντοπιζει που καθεται καποιος και προσαρμοζει ηχο και εικονα αναλογα με την θεση που αλλαζεις. Το tv control ειναι premium, αλλα σιγουρα ζηλευει της LG την δυνατοτητα του κερσορα. Ηχος πολυ καλος...με καλο 3d εφε και μπασο, απο καναλια ειναι αψογη η εικονα.....Αυτο που την κανει High End ειναι η Εικονα για ταινιες, που εκει ειναι εξωπραγματικη
  Επισης εξαιρετικη η κατασκευη και το design, εχει μια ελαφρως κλιση προς τα πισω, χωρις να ειναι κατι κακο, απλα την κανει πιο ιδιαιτερη (ειναι ετσι για την σωστη διαχυση του ηχου καθως με καλωδιωση ολο το ηχητικο συστημα της tv γινεται το κεντρικο ηχειο σε Home Theater, το δοκιμασα και ειναι εξαιρετικος ο ηχος σαν κεντρικο)

  https://www.youtube.com/watch?v=O5d-BPVJSBE&ab_channel=TheTechGiant
  https://www.youtube.com/watch?v=T5GC295Sci0&ab_channel=TheTechGiant
  https://www.youtube.com/watch?v=QhopeJsrf1w&ab_channel=QUANTUMTV
  https://www.youtube.com/watch?v=0T-9o8GrJ2Q&ab_channel=allthingstech
  https://www.youtube.com/watch?v=5JPn1MKg-uw&ab_channel=allthingstech

  • Εικόνα
  • Ήχος
  • Μενού
  • Γωνία θέασης
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • Kostas_Eleytheriadis2091
  5
  17 στους 19 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Χωρίς πολλά λόγια η καλύτερη εικόνα που υπάρχει μέχρι αυτήν την στιγμή που μιλάμε. Τα χρώματα είναι ένα επίπεδο πάνω από τον ανταγωνισμό. Η φωτεινότητα της καμμία σχέση με την lg oled που είχα. Τώρα στο δια ταύτα. Η Sony έχει κάτι τιμές στον θεό που πραγματικά δεν νομίζω ότι αξίζει να πετάς τόσα λεφτά για μια τηλεόραση ΑΝ δεν έχεις λεφτά για πέταμα φυσικά!
  Όσον αφορά αρνητικά εκτός την τιμή της δεν έχω κάτι άλλο να της προσάψω εξάλλου μιλάμε για ότι καλύτερο κυκλοφορεί.

  • Εικόνα
  • Ήχος
  • Μενού
  • Γωνία θέασης
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • Dimitris_Dellaportas4544
  5
  14 στους 16 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Επιβεβαιωμένη αγορά

  Κατ' αρχήν έχει εξαιρετικό monolithic design, η εικόνα έχει πολύ έντονα χρώματα,έχει πολύ δυνατό ήχο. Στην επιλογή εικόνας "Ζωηρη" είναι φανταστική. Πολυ μεγάλη ευκρίνεια στις ταινίες..Κοστίζει αλλά αξίζει.

  • Εικόνα
  • Ήχος
  • Μενού
  • Γωνία θέασης
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • takispapahristos21
  5
  16 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Η πρώτη μου oled. Πολύ φωτεινή και πολύ ωραία και ζωηρά χρώματα. Στις ρυθμίσεις προτιμήστε τη λειτουργία εικόνας "χρήστης" για ταινίες απο εξωτερική συσκευή. Για netflix και disney προτιμήστε τη λειτουργία "υψηλή φωτεινότητα dolby vision". Ήχος καλύτερος και απο soundbar.

  • Εικόνα
  • Ήχος
  • Μενού
  • Γωνία θέασης
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 65 "

  • Εικόνα
  • Ήχος
  • Μενού
  • Γωνία θέασης
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας-τιμής

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

6 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Είδες πρόσφατα

Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες