Amazon Echo Dot (5th Gen) Charcoal Smart Hub με Ηχείο Συμβατό με Alexa
Smart Hubs

Amazon Echo Dot (5th Gen) Charcoal Smart Hub με Ηχείο Συμβατό με Alexa Κωδικός: 39577653

15 χρήστες αγόρασαν το προϊόν τις τελευταίες 30 μέρες

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Συνδεσιμότητα: Wi-Fi, Bluetooth
 • Συμβατό με Alexa
 • Αριθμός ηχείων: 1
 • Χωρίς ενσωματωμένη κάμερα
 • Διαθέτει μικρόφωνο
 • ​Διαστάσεις: 100 x 100 x 89 χιλ.
Δες όλη την περιγραφή
41,9989 coins
ΠαράδοσηΤετ, 17 Ιουλ - Παρ, 19 Ιουλ
+5,00 €

Πωλείται από

Απόθεμα 3 τεμάχια

 • Εγκατάσταση και συγχρονισμός του smart hub με τις συμβατές συσκευές του σπιτιού
 • Επίδειξη των βασικών λειτουργιών

Οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες μόνο στην Αττική

από 41,99 €

Περιγραφή

Το Amazon Echo Dot 5th Gen είναι ένα ασύρματο smart speaker, ικανό να χειρίζεται συσκευές στο ίδιο δίκτυο, και όχι μόνο. Η δύναμή του κρύβεται στην Alexa, την ενσωματωμένη ψηφιακή βοηθό που απλοποιεί την καθημερινότητά σας, εξυπηρετώντας τις ανάγκες σας, δίχως να χρειάζεται κάτι παραπάνω από τη φωνή σας για να εκτελέσει μια πληθώρα εργασιών.

Βελτιωμένη ποιότητα ήχου

Αυτό το Echo Dot διαθέτει ηχείο με βελτιωμένη ποιότητα ήχου, καθαρότερα φωνητικά και βαθύτερα μπάσα για πλούσιο, ζωντανό ήχο. Απλώς ζήτησε από την Alexa να παίξει μουσική, podcast και ηχητικά βιβλία για μια δυναμική εμπειρία ακρόασης οπουδήποτε στο σπίτι σου.

Alexa πάντα έτοιμη να σε βοηθήσει!

Ζητήστε από την Alexa να σας δείξει τον καιρό και τίτλους τραγουδιών, να ρυθμίσει χρονόμετρα, να δώσει απαντήσεις στις ερωτήσεις σας ή ακόμη και να σας πει ανέκδοτα. Χρειάζεστε μερικά επιπλέον λεπτά το πρωί; Απλώς πατήστε το Echo Dot με το ρολόι για να αναβάλετε το ξυπνητήρι σας.

Έλεγχος smart συσκευών

Ελέγξτε έξυπνες οικιακές συσκευές με τη φωνή σας και δημιουργήστε ρουτίνες που ενεργοποιούνται από ενσωματωμένους αισθητήρες κίνησης ή εσωτερικής θερμοκρασίας. Δημιουργήστε σενάρια για να ανάβουν αυτόματα τα φώτα όταν μπείτε σε ένα δωμάτιο ή ενεργοποιήστε έναν ανεμιστήρα εάν η θερμοκρασία είναι πάνω από τη επιθυμητή θερμοκρασία.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Σχεδιασμένο για να παρέχει τη μέγιστη ασφάλεια στην προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Το Amazon Echo Dot (5th Gen) είναι κατασκευασμένο με πολλαπλά επίπεδα προστασίας απορρήτου και ελέγχου, διαθέτοντας και κουμπί απενεργοποίησης μικροφώνου.

Συνδεσιμότητα Bluetooth και Wi-Fi

 • Bluetooth: Συνδέεται με έξυπνες συσκευές μέσω Bluetooth και έχει εύρος 10 μέτρα περίπου.
 • Wi-Fi: Συνδέεται με έξυπνες συσκευές μέσω δικτύου Wi-Fi. Υποστηρίζεται από smartphone.

Άγγιξε ελαφρά το επάνω μέρος για να διακόψεις τη μουσική ή το ξυπνητήρι σου

Μπορείς να θέσεις σε παύση ένα τραγούδι, να τερματίσεις μια κλήση ή να σταματήσεις ένα ξυπνητήρι απλώς αγγίζοντας το πίσω μέρος της συσκευής. Θέλεις να κοιμηθείς λίγα λεπτά ακόμα; Άγγιξε ελαφρά το επάνω μέρος της συσκευής για να αναβάλεις το ξυπνητήρι.

Αξιοποίησε στο έπακρο τη σύζευξη συσκευών

Γέμισε το σπίτι σου με μουσική χρησιμοποιώντας συμβατές συσκευές Echo σε διαφορετικά δωμάτια. Ρύθμισε το home cinema με την Alexa χρησιμοποιώντας συμβατές συσκευές για να παρακολουθείς τηλεόραση με καθηλωτικό ήχο. Επέκτεινε το εύρος κάλυψης Wi-Fi και πες αντίο στις αποσυνδέσεις και τα χρονικά όρια φόρτωσης ενσωματώνοντας το eero σε ένα συμβατό δίκτυο eero.

Εύκολο στη ρύθμιση και χρήση

Βήμα 1: Σύνδεσε το Echo Dot.
Βήμα 2: Συνδέσου στο Διαδίκτυο χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Alexa.
Βήμα 3: Ζήτησε από την Alexa να παίξει μουσική, να σου πει τον καιρό, ποια είναι τα νέα και πολλά άλλα.

Με μια ματιά

 • Διαστάσεις: 100 x 100 x 89 χιλ.
 • Βάρος: 304 γραμμάρια
 • Ήχος: ηχείο 1,73 ιντσών (front-firing), Lossless High Definition
 • Συνδεσιμότητα Wi-Fi: Το Wi-Fi διπλής ζώνης υποστηρίζει δίκτυα 802.11 a/b/g/n/ac (2,4 και 5 GHz)
 • Δεν υποστηρίζει σύνδεση σε ad-hoc (ή peer-to-peer) δίκτυα Wi-Fi

Τι είναι το Smart Hub;

To Smart Hub είναι μια συσκευή που χρησιμεύει ως κεντρικό σημείο ελέγχου για τις έξυπνες οικιακές σας συσκευές. Συνήθως συνδέεται στο διαδίκτυο και χρησιμοποιεί ασύρματα πρωτόκολλα επικοινωνίας, όπως Wi-Fi, Bluetooth και Zigbee, για να επικοινωνεί με άλλες έξυπνες συσκευές, όπως έξυπνα φώτα, θερμοστάτες, κάμερες ασφαλείας και άλλα.

Το smart hub μπορεί να ελεγχθεί μέσω μιας εφαρμογής smartphone, μιας διεπαφής web ή ακόμη και μέσω φωνητικών εντολών με τη χρήση ενός εικονικού βοηθού όπως η Amazon Alexa ή ο Google Assistant. Mπορεί επίσης να αυτοματοποιήσει ενέργειες με βάση τις προτιμήσεις του χρήστη, όπως το να ανάβει τα φώτα όταν κάποιος μπαίνει σε ένα δωμάτιο ή να ρυθμίζει τον θερμοστάτη ανάλογα με την ώρα της ημέρας.

Ένα από τα πλεονεκτήματα της χρήσης του είναι ότι επιτρέπει τον ευκολότερο έλεγχο και την αυτοματοποίηση πολλαπλών συσκευών από ένα ενιαίο περιβάλλον εργασίας.

Συνολικά, ένας Smart Hub μπορεί να βοηθήσει στην απλοποίηση της διαχείρισης ενός “έξυπνου σπιτιού” και να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη.

Πλεονεκτήματα ενός Smart Hub

Ένα smart hub είναι μια συσκευή που συνδέει πολλαπλές έξυπνες συσκευές στο σπίτι σας και σας επιτρέπει να τις ελέγχετε από μια κεντρική τοποθεσία. Μερικά από τα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν:

Ευκολία: Μπορείτε να ελέγχετε πολλές έξυπνες συσκευές από ένα κεντρικό σημείο, όπως ένα smartphone ή ένα tablet, κάνοντας τη ζωή σας πιο εύκολη.

Εξοικονόμηση χρόνου: Μπορείτε να ελέγχετε πολλές συσκευές ταυτόχρονα και να προγραμματίσετε διάφορες ενέργειες, όπως αυτόματος έλεγχος της θερμοκρασίας στο σπίτι σας, επιτρέποντας σας να εξοικονομείτε χρόνο.

Αύξηση της ασφάλειας: Με το smart hub μπορείτε να ελέγχετε τις κάμερες ασφαλείας και τις συσκευές συναγερμού σας, επιτρέποντάς σας να αυξάνετε την ασφάλεια του σπιτιού σας.

Εξοικονόμηση χρημάτων: Με τη δυνατότητα ελέγχου του φωτισμού και των θερμοστάτεων από απόσταση, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα στο λογαριασμό σας.

Πώς με βοηθάει στο να κάνω το σπίτι μου πιο “έξυπνο”;

 • Έλεγχος από απόσταση: Με το smart hub, μπορείτε να ελέγχετε το smart home σας από απόσταση, χρησιμοποιώντας το κινητό σας τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε το σπίτι σας ακόμα και όταν δεν είστε εκεί.
 • Εξοικονόμηση ενέργειας: Το smart hub μπορεί να συντονίζει τις συσκευές σας και να βοηθήσει στην εξοικονόμηση ενέργειας. Για παράδειγμα, μπορεί να ελέγχει τις έξυπνες λάμπες σας και να τις κλείνει αυτόματα όταν δεν χρειάζονται.
 • Αυτοματισμός: Ο αυτοματισμός είναι ένας σημαντικός παράγοντας στη λειτουργία ενός smart home και οι smart hub συσκευές συμβάλλουν σημαντικά στη δημιουργία αυτοματισμών. Μπορεί να περιλαμβάνει τη δημιουργία αυτόματων κανόνων για την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση συσκευών, τη ρύθμιση της θερμοκρασίας του σπιτιού, τη ρύθμιση του φωτισμού και πολλά άλλα. Ο αυτοματισμός σας βοηθάει να εξοικονομήσετε χρόνο, να μειώσετε το κόστος της ενέργειας και να διευκολύνετε τη ζωή σας. Ένα smart hub μπορεί να διευκολύνει τη δημιουργία αυτοματισμών στο smart home σας, καθώς λειτουργεί ως κεντρικός ελεγκτής για τις διάφορες συσκευές σας. Μπορεί να συνδέσει τις συσκευές σας και να συντονίσει τις λειτουργίες τους, χρησιμοποιώντας ενσωματωμένους αισθητήρες και άλλες τεχνολογίες. Μπορεί επίσης να συνεργαστεί με άλλα smart home συστήματα, όπως η έξυπνη κλειδαριά ή η έξυπνη κάμερα.

Τι πρέπει να προσέξω πριν την αγορά ενός Smart Hub;

 • Συμβατότητα: Βεβαιωθείτε ότι το smart hub που επιλέγετε είναι συμβατό με τις συσκευές που έχετε στο σπίτι σας. Ελέγξτε τις προδιαγραφές του smart hub και βεβαιωθείτε ότι υποστηρίζει τις συσκευές σας.
 • Πλατφόρμα: Βεβαιωθείτε ότι το smart hub υποστηρίζει την πλατφόρμα λογισμικού που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε. Ορισμένα smart hubs χρησιμοποιούν διαφορετικές πλατφόρμες, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε τη σωστή πλατφόρμα για το smart hub που θέλετε να αγοράσετε.
 • Ασφάλεια: Βεβαιωθείτε ότι το smart hub που επιλέγετε έχει καλές πρακτικές ασφαλείας και έχει ενημερωθεί για τις πιο πρόσφατες απειλές ασφαλείας. Τα smart hubs είναι συνδεδεμένα με το διαδίκτυο και μπορούν να αποτελέσουν στόχο για κακόβουλους επιτιθέμενους.
 • Δυνατότητες: Βεβαιωθείτε ότι το smart hub που επιλέγετε έχει όλες τις λειτουργίες που χρειάζεστε.

Κατασκευαστής

Amazon

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Kit
Όχι
Αριθμός Ηχείων
1
Μικρόφωνο
Ναι
Ενσωματωμένη Κάμερα
Όχι
Οθόνη
Όχι
Χρώμα
Μαύρο

Smart Ιδιότητες

Smart Οικοσύστημα
Alexa, -
Συνδεσιμότητα
Bluetooth, Wi-Fi

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις χρηστών

 • Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

  Όσον αφορά τις λειτουργίες του είναι άψογο. Εχει συνδεθεί με όλους τους ανιχνευτές κίνησης, τηλεκοντρόλ, κλιματιστικο, μπριζες, θερμόμετρα κλπ.
  Με ολα συνεργάζεται αψογα εκτός από μια καμερα xiaomi
  Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπιζω εδώ και 15 ημέρες είναι που δεν ανταποκρίνεται μετα από μερικές ωρες και χρειάζεται να το βγάλεις απ'την μπριζα. Δοκιμασα και υο έκανα ξανά επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων αλλά δεν φτιάχνει με τίποτα
  Από οσο διάβασα είναι γενικό το πρόβλημα και το παθαίνει μετά από κάποιο διάστημα
  Η Amazon είναι ενήμερη εδω και μήνες, έχει ανακοινώσει εδω και μήνες ότι θα το φτιάξουν αλλά τίποτα.
  Σήμερα είδα οτι ανακοίνωσαν update αλλά η συσκευή δεν το κάνει. Μου λέει this device is up to date.
  Προς το παρόν το έχω συνδέσει με χρονοδιακοπτη ρεύματος για να επανεκκινεί καθε 12 ώρες.
  Κρίμα γιατί θα αγοραζα και δεύτερο.
  Προς το παρόν δεν συνιστώ την αγορά μέχρι να διορθωθεί το πρόβλημα.

  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • Apostolos_Linardos2972
  1
  0 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Επιβεβαιωμένη αγορά από Stax Group

  Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

  Πάρα πολύ χαζό σε σχέση με της google .Απλές εντολές δεν γίνονται αντιληπτές.Θα επιστρέψω σίγουρα στον ανταγωνιστή.Παρα πολύ αναξιόπιστο.Πολυ κακό ηχείο επίσης

  • Συνδέεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Συνεργάζεται δύσκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • koslaz
  5
  0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

  ξαναγραφω ειδικα για τον φιλο που ειπε οτι Δεν συνδεεται με συσκευες Χιαομι.λοιπον συνδεεται μια χαρα και μαλιστα εγω εχω παλιες συσκευες -σενσορες χιαομι που ακομη τις εχω αναγκαστικα σε σερβερ κινας για να δουλευουν.λοιπον πηγαινεις στην σουιτα της χιαομι και μεσα στις ρυθμισεις πατας πειραματικη συνδεση(καπως ετσι το αναφερει)και εχει να κανεις λινκ με alexa συσκευες!!! δουλευουνε ολα εκτος 2 καμερων που εχω.λαμπες,σενσορες,εξυπνες πριζες,ρομποτ σκουπα,καθαριστη αερα τα ειδε ολα με τη μια η alexa και το echo dot.

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Συνδέεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
  • Συνεργάζεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • MrTzoumGR
  5
  3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Επιβεβαιωμένη αγορά

  Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

  Ότι καλύτερο έχω αγοράσει το είδα σε φιλικό σπίτι και πιστεύω είναι η πιο γρήγορη αγορά μου διότι με βοηθάει φουλ με τις smart συσκευές μου μέσα στο σπίτι και στην καθημερινότητα μου και τοπ μεγάλο θετικό είναι ότι οι συσκευές που είναι συμβατές με Alexa είναι σε τεράστια πληθώρα και χαμηλές τιμές και αμέσως γίνονται προσβάσιμες σε περισσότερο κοινό!

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Συνδέεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
  • Συνεργάζεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • J_M33
  4
  2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Επιβεβαιωμένη αγορά

  Η συσκευή μπορεί να κάνει παπάδες χωρίς υπερβολή. Αλλά έχει ένα τεράστιο μειονέκτημα το οποίο θέλει δουλειά για να το λύσεις. Δεν υπάρχει επαρκής υποστήριξη για πολλές εφαρμογές της στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη από ότι έψαξα. Όποτε σου ζητάνε να αλλάξεις την τοποθεσία σου και έτσι για να μπορέσεις να έχεις μεγαλύτερη πρόσβαση σε αυτά που θες. Κατά τα αλλά είναι και αρκετά fun μιας και έχει διαφορά quiz.

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Συνδέεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
  • Συνεργάζεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • tsitantinos
  5
  1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  πολυ καλο στα 49 ευρω πριν δυο χρονια απλά κοιτάξτε το τροφοδοτικό του να έχει ανταπτορα ή να είναι plug EU

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Συνδέεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
  • Συνεργάζεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • panoulhs97
  5
  3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Επιβεβαιωμένη αγορά

  Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

  Πολύ καλό δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα συνδέεται παρά πολύ εύκολα με όλες τις συσκευές τηλεόραση πλυντήριο ρούχων φώτα θερμοσίφωνα αξίζει τα λεφτά του.

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Συνδέεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
  • Συνεργάζεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • thodoris_mug
  5
  7 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

  Αρκετά ποιοτική συσκευή το echo dot 5 σχέδιο σφαιρικό σαν μπαλάκι του tennis... Δυνατός ήχος στήν μουσική με ποιοτικό μπάσο κ ποιο βελτιωμένο από τον προκάτοχο του το echo dot 4 γενιάς... Επίσης έχει ενσωματωμένο αισθητήρα θερμοκρασίας που έχει ακρίβεια στις μετρήσεις τσεκαρισμενο με θερμόμετρο δωματίου..!! Το μόνο μείον δεν μπορεί να συνδεθεί με συσκευές ΧΙΑΟΜΙ με άλλες μάρκες άψογη συνεργασία..!! Προτείνεται γιά χτίσιμο ένως "έξυπνου σπιτιού smart home" Ώστε όλα με τήν φωνή σάς να τα χειριζεστε! Και δυνατότητα να φτιάξετε πολλες ρουτίνες κ Αυτοματοποιημενες αλλά κ δικές σάς!!!

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Συνδέεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
  • Συνεργάζεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • Επιβεβαιωμένη αγορά

  Its ok... A little bit complicated to used and find out what ahw can help you in your house

  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • 1
  0 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Επιβεβαιωμένη αγορά

  Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

  I got it to play relaxing music at night. It requires a subscription to play... 45€ wasted

  • Συνδέεται δύσκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
  • Συνεργάζεται δύσκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • Επιβεβαιωμένη αγορά από Stax Group

  Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

  Ειναι λίγο περίεργο να συνδέσεις σωστά όλες τις συσκευές/εφαρμογές αλλά όχι τόσο ώστε να ενοχλεί.

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Συνεργάζεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
  • Συνδέεται σχετικά εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • Επιβεβαιωμένη αγορά

 • Επιβεβαιωμένη αγορά από Stax Group

  Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

 • Επιβεβαιωμένη αγορά

 • Επιβεβαιωμένη αγορά από Stax Group

  Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Συνδέεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
  • Συνεργάζεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
 • Επιβεβαιωμένη αγορά από Stax Group

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Συνδέεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
 • Επιβεβαιωμένη αγορά

  Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Συνδέεται σχετικά εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
 • Επιβεβαιωμένη αγορά από Techstores

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Συνδέεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
  • Συνεργάζεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
 • Επιβεβαιωμένη αγορά

  Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Συνδέεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
  • Συνεργάζεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
 • Επιβεβαιωμένη αγορά

  Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Συνδέεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
  • Συνεργάζεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
 • Επιβεβαιωμένη αγορά

  Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Συνδέεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
  • Συνεργάζεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
 • Επιβεβαιωμένη αγορά από Techstores

  Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Συνδέεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
  • Συνεργάζεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
 • Επιβεβαιωμένη αγορά

  Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Συνδέεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
  • Συνεργάζεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
 • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Συνδέεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
  • Συνεργάζεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
 • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Συνδέεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
  • Συνεργάζεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
 • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Συνδέεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
  • Συνεργάζεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
 • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Συνδέεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
  • Συνεργάζεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
 • Επιβεβαιωμένη αγορά

  Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Συνδέεται σχετικά εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
  • Συνεργάζεται σχετικά εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
 • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Συνδέεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
  • Συνεργάζεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές

Ερωτήσεις

404 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Panayiotis_Broumis

Υποστηρίζει με το αντίστοιχο skill και με ένα μικρό τρικ.
Στην εφαρμογή της Xiaomi (Mi Home) πρέπει να έχεις δηλώσει ότι το οικοσύστημα σου είναι στη Σιγκαπούρη και όχι στην Ελλάδα.
Σε εμένα δουλεύει έτσι άψογα!

annie_Leo

Ελληνικά μπορείς να δώσεις τις εντολές σου;

Panayiotis_Broumis

Όχι, δεν υποστηρίζει ακόμα η Amazon τα Ελληνικά.

koslaz

ρε μαγκες οτι και να εχω δοκιμασει δεν εχω καταφερει.να σθνδεθω σε spotify.υπαρχει καποιος που τα καταφερε και πως??

Δες όλες τις ερωτήσεις (5)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες