1. Είχε έντονη μυρωδιά πλαστικούρας ακόμα και μετά από πολλά 20 λεπτά "καψίματα" και ακόμα και τώρα μετά από αρκετά μαγειρέματα υπάρχει ακόμα και μεταφέρεται και στα φαγητά, η πόρτα εσωτερικά είναι πλαστική, φαντάζομαι από εκεί είναι και η μυρωδιά, σε αντίθεση με το εσωτερικό που είναι μεταλλικό.
2. Τα αξεσουάρ, ο κύλινδρος και τα ταψάκια, καθορίζουν πολύ δύσκολα, μαδάς ένα σφουγγάρι κάθε φορά, και το χειρότερο μένουν πράσινα τριχίδια / ίνες πάνω στα αξεσουάρ από το σφουγγάρι, φαίνονται μόνο σε καλό φωτισμό και αφαιρούνται με κόπο.
3. Ο προκαθορισμένος χρόνος στα προγράμματα δεν ανταποκρίνεται με ακρίβεια στην πραγματικότητα και τo manual είναι ανύπαρκτο.
4. Η πόρτα φαίνεται να μην εφάπτεται 100%, όταν την πιέζω πάει λίγο προς την συσκευή, όχι πολύ, πάρα πολύ ελάχιστα.
5. Τα σουβλάκια, ο τρόπος στήριξης τους είναι πολύ παίδεμα.
6. Ο δίσκος συλλογής είναι υπερβολικά ρηχός, θέλει προσοχή να μην ξεχειλίσει με λιπαρά φαγητά π.χ. μπιφτέκια, επίσης αν βάλεις δεύτερη μερίδα να μαγειρέψεις πρέπει να το πλύνεις αλλιώς καρβουνιάζουν τα λίπη/ζουμιά που έχουν στάξει πάνω του.
Θα ήθελα να έχει και ένα κλασικό λίγο βαθύ ταψάκι.
Δεν ξέρω αν χωράει για περισσότερα από 2 μερίδες, ~700gr πατάτες μια χαρά βγήκαν στα 21 λεπτά συν όσο κάνει η προθέρμανση βέβαια η πατάτα ήταν καλή για τηγάνι, το λάδωμα έστω και λίγο απαραίτητο.
Δοκίμασα και κρέας κοτόπουλο που ήταν οκ, χοιρινά επίσης οκ αλλά τους έλειπε η "καρβουνίλα" γενικά είναι πολύ σημαντικό το μανριναρισμα και τα μπαχαρικά,
Οι σχάρες είναι 26 * 23.5 cm.
Το χρονόμετρο είναι πάρα πολύ βολικό, όπως και η rotisserie aka σούβλα. αναρωτιέμαι σε σχέση με σύγχρονο φούρνο με αέρα αν έχει διαφορά στο αποτέλεσμα, επίσης στο φούρνο βάζεις ταψί 4 μερίδες περίπου ενώ σε αυτό για 2 άρα μαγειρεύεις πιο συχνά, οπότε ότι καίει λιγότερο ρεύμα ίσως αντισταθμίζεται με το ότι το χρησιμοποιείς παραπάνω.
Τελικά σταμάτησα να την χρησιμοποιώ, ανησυχώ μήπως γλιτώνω τα τρανσ- λιπαρά από τό "καμένο" λάδι αλλά πάθω καρκίνο από την πλαστικούρα που κολλάει στα φαγητά.