Hisense Smart Τηλεόραση 65" 4K UHD Mini LED 65U8KQ HDR (2023)
Τηλεοράσεις

Hisense Smart Τηλεόραση 65" 4K UHD Mini LED 65U8KQ HDR (2023) Κωδικός: 43931953

Το μοντέλο 65U8KQ της εταρίας Hisense, διαθέτει μέγεθος οθόνης 65". Η ελάχιστη προτεινόμενη απόσταση θέασης για το συγκεκριμένο μέγεθος είναι 2.5m και η μέγιστη είναι 4.1m. Το μέγεθος αυτό προτείνεται για τοποθέτηση σε μεγάλα σαλόνια, ή χώρους προβολών.

Η ανάλυση της τηλεόρασης είναι 4K Ultra HD. Οι τηλεοράσεις με ανάλυση 4K Ultra HD...

Δες όλη την περιγραφή

 • Ρυθμός Ανανέωσης: 120Hz
 • Τύπος Panel: Mini LED
 • HDR Type: HDR10, HDR10+, HLG
 • Σύνολο Θυρών HDMI: 4
 • Πλήθος HDMI 2.1: 2
 • Πλήθος USB: 2
 • Ενεργειακή Κλάση: G
1.169,007.977 coins
ΠαράδοσηΠαρ, 01 Μαρ - Τρί, 05 Μαρ
+12,00 €22,00 €

Πωλείται από

Αγοράζοντας μέσω Skroutz έχεις:

Δωρεάν παράδοση σε όροφοΕπικοινωνία από τη μεταφορική πριν την παράδοση
 • Εγκατάσταση
 • Απεγκατάσταση
 • Ανακύκλωση

Οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες μόνο στην Αττική

 • Επέκταση εγγύησης
 • Ισχύει για 3 χρόνια επιπλέον
 • Με την αξιοπιστία της Allianz Partners
Μάθε περισσότερα

Δυσκολεύεσαι να διαλέξεις; Θέλεις να μάθεις για την παράδοση ή την εγκατάσταση;

Κάλεσέ μας στο 215-215-3400 να βοηθήσουμε!

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 1.099,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Αθήνα, Άλλοι τρόποι πληρωμής

 1. 1.199,00 €

 2. 1.199,00 €

 3. 1.099,00 €

 4. 1.199,00 €

 5. 1.189,00 €

 6. 1.249,00 €

 7. ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 65'' ULED 65U8KQ mini LED HISENSE

  Τηλέφωνο Skroutz: 215-215-3400
  Δωρεάν παράδοση σε όροφο για αγορές μέσω Skroutz!
  1.169,00 €

 8. 1.149,00 €

Περιγραφή

Το μοντέλο 65U8KQ της εταρίας Hisense, διαθέτει μέγεθος οθόνης 65". Η ελάχιστη προτεινόμενη απόσταση θέασης για το συγκεκριμένο μέγεθος είναι 2.5m και η μέγιστη είναι 4.1m. Το μέγεθος αυτό προτείνεται για τοποθέτηση σε μεγάλα σαλόνια, ή χώρους προβολών.

Η ανάλυση της τηλεόρασης είναι 4K Ultra HD. Οι τηλεοράσεις με ανάλυση 4K Ultra HD απευθύνονται σε καταναλωτές που αναζητούν υψηλότερη ποιότητα εικόνας και εμπειρία θέασης σε σύγκριση με τις τηλεοράσεις με χαμηλότερες αναλύσεις, όπως το Full HD ή το HD Ready. Η ανάλυση 4K Ultra HD, που ανέρχεται στα 3840 x 2160 pixels, προσφέρει πολύ υψηλή ποιότητα εικόνας, εστιάζοντας στη λεπτομέρεια. Οι τηλεοράσεις αυτές είναι κατάλληλες για παρακολούθηση ταινιών, αθλητικών γεγονότων, Gaming και άλλων δραστηριοτήτων ψυχαγωγίας που απαιτούν ποιοτική εικόνα.
Επιπλέον, αυτές οι τηλεοράσεις είναι κατάλληλες για χρήση σε υπολογιστές και για σύγχρονα παιχνίδια μεγάλων απαιτήσεων στην ανάλυση. Συνήθως απευθύνονται σε καταναλωτές που θέλουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία θέασης και είναι έτοιμοι να επενδύσουν σε μια τηλεόραση υψηλής ποιότητας.

To Panel της τηλεόρασης είναι Mini LED. Τα κυριότερα πλεονεκτήματα του Mini LED panel στις τηλεοράσεις είναι:

1. Υψηλότερη φωτεινότητα: Λόγω του μικρότερου μεγέθους των LED, μπορούν να τοποθετηθούν περισσότερα στον πίνακα της τηλεόρασης, οδηγώντας σε μεγαλύτερη φωτεινότητα και αντίθεση στις εικόνες.

2. Καλύτερη αναπαραγωγή χρωμάτων: Οι Mini LED τεχνολογίας επιτρέπουν στις τηλεοράσεις να αποδώσουν περισσότερα χρώματα και να εμφανίζουν πιο ζωντανές και φυσικές εικόνες.

3. Βελτιωμένη τοπική απόδοση: Λόγω της πιο ακριβούς τοποθέτησης των Mini LED, οι τοπικές περιοχές της τηλεόρασης μπορούν να φωτιστούν ανεξάρτητα, επιτρέποντας την αναπαραγωγή σκοτεινών σκηνών με μεγαλύτερη αντίθεση και λεπτομέρεια.

4. Μικρότερο μέγεθος και λεπτότερο σχεδιασμό: Η τεχνολογία των Mini LED επιτρέπει στους κατασκευαστές τηλεοράσεων να δημιουργούν πιο λεπτές και μικρότερες συσκευές, χωρίς να υποβαθμίζουν την ποιότητα της εικόνας. Όσον αφορά το HDR, εξοπλίζεται με HDR10, HDR10+, HLG. Το High Dynamic Range (HDR) και τα διάφορα είδη του, γενικά βελτιώνουν την ποιότητα εικόνας των τηλεοράσεων και άλλων συσκευών αναπαραγωγής βίντεο. Αυτό επιτυγχάνεται με την αύξηση της δυναμικής εύρους των χρωμάτων και της φωτεινότητας των εικόνων.
Τα πλεονεκτήματα του HDR είναι πιο ζωντανά και φυσικά χρώματα, βαθύτερα μαύρα και φωτεινότερα λευκά, περισσότερες λεπτομέρειες στις σκιές και τα φωτεινά σημεία της εικόνας, και πιο πιστή αναπαραγωγή των χρωμάτων. Επιπλέον, οι παραγωγοί ταινιών μπορούν να αξιοποιήσουν το HDR για να παράγουν ταινίες με πιο φυσικές και ρεαλιστικές εικόνες.
Τέλος, οι συσκευές με υποστήριξη HDR μπορούν να αναπαράγουν περιεχόμενο που είναι κωδικοποιημένο με HDR, προσφέροντας μια πιο εντυπωσιακή εμπειρία θέασης για το χρήστη.

Διαθέτει υψηλό ρυθμό ανανέωσης, 120Hz. Η αύξηση του refresh rate έχει ως αποτέλεσμα τη βελτίωση της ομαλότητας της εικόνας και τη μείωση των θαμπών ή θολών εικόνων κατά τη δυναμική παρουσίαση γρήγορων κινήσεων ή σκηνών με υψηλή κίνηση. Αυτό καθιστά την εμπειρία της παρακολούθησης ταινιών, σειρών, αθλητικών αγώνων και παιχνιδιών πιο ρεαλιστική και εντυπωσιακή.

Το μοντέλο αυτό ανήκει στην ευρύτερη οικογένεια των Smart TVs. Oι Smart TVs αποτελούν την εξέλιξη στην τεχνολογία της τηλεόρασης, αφού ενσωματώνουν λειτουργίες Διαδικτύου, επιτρέποντας την πλοήγηση σε ιστοσελίδες και τη χρήση διαδικτυακών εφαρμογών (π.χ. Netflix, YouTube, Spotify κ.λ.π.). Αποτελούν, δηλαδή, ένα παράδειγμα της τεχνολογικής σύγκλισης μεταξύ των υπολογιστών και των τηλεοράσεων. Οι νεότερες Smart τηλεοράσεις έχουν τη δυνατότητα πλήρους πλοήγησης στο Διαδίκτυο, ενώ οι παλαιότερες υποστηρίζουν την πρόσβαση μόνο σε δημοφιλείς ιστοσελίδες (π.χ. YouTube, Facebook, Twitter) μέσω κατάλληλων εφαρμογών.

Διαθέτοντας ακόμα ένα σημαντικό χαρακτηριστικό, αυτο του VRR, αυτό το μοντέλο θα απογείώσει την εμπειρία Gaming. Η τεχνολογία Variable Refresh Rate (VRR) χρησιμοποιείται στις τηλεοράσεις για να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη κατά την αναπαραγωγή παιχνιδιών. Με την τεχνολογία VRR, η τηλεόραση είναι σε θέση να προσαρμόζει το ρυθμό ανανέωσης της εικόνας στον ρυθμό καρέ που δημιουργείται από την πηγή, όπως μια κονσόλα παιχνιδιών, και αυτό βελτιώνει την ομαλότητα της εικόνας και μειώνει το screen tearing κατά την αναπαραγωγή γρήγορων κινήσεων στα παιχνίδια.
Η τεχνολογία VRR βοηθάει τους παίκτες να αντιδρούν πιο ακριβώς στο περιβάλλον του παιχνιδιού και βελτιώνει την απόδοση τους. Επιπλέον, η τεχνολογία VRR επιτρέπει στις τηλεοράσεις να λειτουργούν καλύτερα με τις πηγές που έχουν διαφορετικούς ρυθμούς ανανέωσης, και αυτό σημαίνει ότι οι τηλεοράσεις μπορούν να λειτουργούν καλύτερα με μια μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών και συσκευών παιχνιδιών.

Ένα χαρακτηριστικό που αφορά επαγγελματίες στον τομέα της φιλοξενίας, είναι το Hotel Mode το οποίο διατίθεται στο μοντέλο.
Συγκεκριμένα, με τη λειτουργία Hotel Mode μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης όπως να περιορίσετε το μέγιστο επίπεδο έντασης ή να απενεργοποιήσετε ορισμένες λειτουργίες, όπως το USB ή το HDMI. Μπορείτε επίσης να προστατεύσετε τις ρυθμίσεις σας με κωδικό πρόσβασης, έτσι ώστε μόνο εξουσιοδοτημένα άτομα να μπορούν να αλλάξουν τις ρυθμίσεις.
Επιπλέον, η λειτουργία Hotel Mode μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διαφήμιση της επιχείρησης σας. Μπορείτε να εμφανίσετε ένα προσαρμοσμένο καλωσόρισμα ή διαφημιστικό μήνυμα στην οθόνη κατά τη διάρκεια της εκκίνησης της τηλεόρασης ή να εμφανίσετε ένα διαφημιστικό βίντεο ή εικόνα σε ένα συγκεκριμένο σημείο της ημέρας.
Η λειτουργία Hotel Mode μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη διατήρηση της κατάστασης της τηλεόρασης και των ρυθμίσεών της. Αυτό σημαίνει ότι αν ένας χρήστης αλλάξει κάποιες ρυθμίσεις της τηλεόρασης, αυτές οι αλλαγές δεν θα αποθηκευτούν και η τηλεόραση θα επανέλθει στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις κατόπιν επανεκκίνησης.

 • Ρυθμός Ανανέωσης: 120Hz
 • Τύπος Panel: Mini LED
 • HDR Type: HDR10, HDR10+, HLG
 • Σύνολο Θυρών HDMI: 4
 • Πλήθος HDMI 2.1: 2
 • Πλήθος USB: 2
 • Ενεργειακή Κλάση: G

Χαρακτηριστικά

Εικόνα

Διαγώνιος
65 "
Ευκρίνεια
4K Ultra HD
Ρυθμός Ανανέωσης
120 Hz
Τύπος Panel
Mini LED
HDR Type
HDR10, HDR10+, HLG
Local Dimming
Ναι

Ήχος

Κανάλια
2.1.2
Ισχύς
50 W
Πρότυπα Ήχου
Dolby Atmos

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Δέκτης
DVB-C, DVB-S2, DVB-T2
Media Player
Ναι
Εγγραφή PVR
Όχι
Hotel Mode
Ναι
Φωνητικές Εντολές
Όχι
HbbTV
Ναι
VRR
Ναι

Smart Δυνατότητες

Υποστηριζόμενες Εφαρμογές
Netflix, Youtube, DisneyPlus, Eon
Λογισμικό
Vidaa
Smart Assistant
Δεν Διαθέτει
Smart Οικοσύστημα
Alexa

Ενσύρματες Συνδέσεις

Σύνολο Θυρών HDMI
4
Πλήθος HDMI 2.1
2
Πλήθος USB
2
Ethernet
Ναι
Digital Audio Optical
Όχι
Headphones
Ναι

Ασύρματες Συνδέσεις

Wi-Fi
Ναι
Bluetooth
Ναι
Miracast
Όχι
Chromecast Built-In
Όχι
Screen Mirroring
Ναι
AirPlay
Ναι

Γενικά

Έτος Κυκλοφορίας
2023
Βάρος
31,5 kg
VESA Mount
400 x 300 mm

Ενεργειακή Ετικέτα

Ενεργειακή Κλάση
G

Διαστάσεις (Χωρίς Βάση)

Πλάτος
1452 mm
Ύψος
858 mm
Πάχος
78 mm

Διαστάσεις (με Βάση)

Πλάτος
1452 mm
Ύψος
914 mm
Πάχος
300 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

 1. 2
 2. 4 αστέρια
  0
 3. 3 αστέρια
  0
 4. 2 αστέρια
  0
 5. 1 αστέρι
  0
Αξιολόγησε το προϊόν

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

 • KARAGIANNIDIS_NIKOLAOS
  5
  2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 55 "

  Φοβερή και ποιοτική tv πολύ κοντά στα επίπεδα μίας oled, Φοβερή η αντίθεση πολύ φωτεινή και το μαύρο καταπληκτικό μόλις ενεργοποιηθεί το local dimming.... το δουλεύω με pc με κάρτα γραφικών amd hdmi 2.1 στα 144hz με vrr από ήχο 2.1.2 απλά δεν περιγράφεται ειδικά όταν ενεργοποιηθεί με dolby Atmos ο ήχος είναι κρυστάλλινος....

  • Εικόνα
  • Ήχος
  • Μενού
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Γωνία θέασης
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Εικόνα
  • Ήχος
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Μενού
  • Γωνία θέασης

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

4 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις ερωτήσεις (1)

Οι χρήστες είδαν επίσης

Hisense Smart Τηλεόραση 65" 4K UHD Mini LED 65U8KQ HDR (2023)Hisense Smart Τηλεόραση 65" 4K UHD Mini LED 65U8KQ HDR (2023)Hisense Smart Τηλεόραση 65" 4K UHD Mini LED 65U7KQ HDR (2023)Hisense Smart Τηλεόραση 65" 4K UHD Mini LED 65U7KQ HDR (2023)TCL Smart Τηλεόραση 65" 4K UHD QLED 65C805 HDR (2023)TCL Smart Τηλεόραση 65" 4K UHD QLED 65C805 HDR (2023)TCL Smart Τηλεόραση 65" 4K UHD QLED 65C845 HDR (2023)TCL Smart Τηλεόραση 65" 4K UHD QLED 65C845 HDR (2023)Hisense Smart Τηλεόραση 65" 4K UHD LED 65U8HQ HDR (2022)Hisense Smart Τηλεόραση 65" 4K UHD LED 65U8HQ HDR (2022)
από 1.099,00 €από 799,00 €από 849,00 €από 1.240,01 €από 1.080,00 €
ΚατασκευαστήςHisenseHisenseTCLTCLHisense
Διαθέσιμο μέσω Skroutz-Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz-
Διαγώνιος65 "65 "65 "65 "65 "
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες