Arctic Liquid Freezer III 240 Black Υδρόψυξη Επεξεργαστή Διπλού Ανεμιστήρα 120mm για Socket AM4/AM5/1700
Υδρόψυξη

Arctic Liquid Freezer III 240 Black Υδρόψυξη Επεξεργαστή Διπλού Ανεμιστήρα 120mm για Socket AM4/AM5/1700 Κωδικός: 50820760

12 χρήστες αγόρασαν το προϊόν τις τελευταίες 30 μέρες

Ο Liquid Freezer III είναι έτοιμος για άμεση χρήση χάρη στους προεγκατεστημένους ανεμιστήρες ψυγείου σε διάταξη push. Τα καλώδια των ανεμιστήρων είναι ενσωματωμένα στο περίβλημα των σωλήνων, ώστε να...

Δες όλη την περιγραφή

Ο Liquid Freezer III είναι έτοιμος για άμεση χρήση χάρη στους προεγκατεστημένους ανεμιστήρες ψυγείου σε διάταξη push. Τα καλώδια των ανεμιστήρων είναι ενσωματωμένα στο περίβλημα των σωλήνων, ώστε να χρειάζεται να συνδεθεί μόνο ένα καλώδιο στη μητρική πλακέτα. Με το θερμικό μείγμα MX-6 που περιλαμβάνεται στην παράδοση, έχετε όλα όσα χρειάζεστε για γρήγορη και...

Δες όλη την περιγραφή
78,00115 coins
Express παράδοσηΠέμπτη, 25 Ιουλίουαν το παραγγείλεις μέσα στις επόμενες 17 ώρες και 41 λεπτά
+3,00 €μεταφορικάήΔωρεάν με Skroutz Plus

Πωλείται από

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 63,07 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Αθήνα, Άλλοι τρόποι πληρωμής

 1. 71,80 €

 2. 70,62 €

 3. 83,82 €

 4. Arctic Liquid Freezer III 240 Black, Υδρόψυξη 240mm για Socket AM4/AM5/1700/1851, Μαύρο

  Δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα

  82,50 €

 5. Επίσημος μεταπωλητής
  74,00 €

 6. 73,67 €

 7. 119,90 €

 8. 80,52 €

 9. 78,00 €

 10. 63,07 €

 11. 70,20 €

 12. Επίσημος μεταπωλητής
  74,90 €

Περιγραφή

Ο Liquid Freezer III είναι έτοιμος για άμεση χρήση χάρη στους προεγκατεστημένους ανεμιστήρες ψυγείου σε διάταξη push. Τα καλώδια των ανεμιστήρων είναι ενσωματωμένα στο περίβλημα των σωλήνων, ώστε να χρειάζεται να συνδεθεί μόνο ένα καλώδιο στη μητρική πλακέτα. Με το θερμικό μείγμα MX-6 που περιλαμβάνεται στην παράδοση, έχετε όλα όσα χρειάζεστε για γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση.

Συμβατότητα για το μέλλον

Ο Liquid Freezer III είναι πολυ-συμβατός με τις υποδοχές Intel και AMD. Η Intel θα κυκλοφορήσει στο μέλλον τους νέους επεξεργαστές Arrow Lake στην υποδοχή LGA1851. Οι πελάτες της ARCTIC δεν χρειάζεται να ανησυχούν ότι οι νέοι επεξεργαστές θα απαιτήσουν και νέα ψυγεία. Εγγυόμαστε πλήρη συμβατότητα. Όλα τα Liquid Freezer III μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τη νέα υποδοχή LGA1851 της Intel χωρίς περιορισμό.

Πλαίσιο επαφής για Intel LGA1700 και LGA1851

Ο ανεξάρτητος μηχανισμός φόρτωσης (ILM) της Intel παραμορφώνει τη CPU πιέζοντας την στην υποδοχή σε δύο σημεία με πάνω από 40 κιλά. Αυτό προκαλεί πίεση στην πλακέτα, το κύτταρο και το στρώμα συγκόλλησης μεταξύ του κύτταρου και του IHS (Integrated Heat Spreader). Με υψηλό θερμικό φορτίο, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μακροπρόθεσμα προβλήματα. Το πλαίσιο τοποθέτησης από την ARCTIC που έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δεν παραμορφώνει τη CPU, μειώνει μαζικά το μηχανικό φορτίο στη CPU, είναι γρήγορο και εύκολο στην εγκατάσταση και επιτρέπει τη βίδωση του ψυγείου στην πίσω πλάκα της CPU. Ως αποτέλεσμα, η μηχανική καταπόνηση της μητρικής πλακέτας και της CPU ελαχιστοποιείται, η απόδοση της ψύξης παραμένει σταθερή και η εγκατάσταση είναι γρήγορη και απλή.

Αθόρυβος και ισχυρός ανεμιστήρας VRM

Οι μετατροπείς τάσης των μητρικών πλακετών λειτουργούν συχνά στη μέγιστη θερμοκρασία τους σε συνδυασμό με τις ενεργοβόρες CPU. Για να αντισταθμίσει την έλλειψη ροής αέρα από ένα tower cooler, το Liquid Freezer III λειτουργεί με έναν αναθεωρημένο ανεμιστήρα VRM. Ο ανεμιστήρας 60 mm με έλεγχο PWM επιτρέπει τη σχεδόν αθόρυβη ψύξη της περιοχής της υποδοχής όταν η ψύξη VRM είναι ανεπαρκής, σε περιπτώσεις με κακή ροή αέρα ή ειδικά σε σενάρια overclocking. Αυτό επιτρέπει ένα συνεχώς υψηλότερο φορτίο και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής για τους μετατροπείς τάσης.

Βελτιστοποιημένη, εσωτερικά αναπτυγμένη αντλία νερού

Ο Liquid Freezer III είναι εξοπλισμένος με μια ειδικά εξελιγμένη αντλία νερού ελεγχόμενη από PWM, η οποία έχει βελτιστοποιηθεί περαιτέρω όσον αφορά την απόδοση και τον θόρυβο. Χάρη στη βελτιωμένη ψυχρή πλάκα με εκτεταμένη επιφάνεια πτερυγίων και τους βελτιστοποιημένους σωλήνες νερού, ο Liquid Freezer III αυξάνει την απόδοσή του, διατηρώντας παράλληλα την αθόρυβη λειτουργία του.

Πλήρης έλεγχος ή απλός έλεγχος

Ξεχωριστός κανονισμός: Η αντλία, ο ανεμιστήρας VRM και ο ανεμιστήρας του ψυγείου μπορούν να ρυθμίζονται ανεξάρτητα ο ένας από τον άλλο. Αυτό επιτρέπει, για παράδειγμα, τον έλεγχο της ταχύτητας του ανεμιστήρα VRM ανεξάρτητα από τη CPU και την αναλογική ρύθμιση της θερμοκρασίας των μετατροπέων τάσης μέσω PWM.

All-in-One: Όπως και το Liquid Freezer II, αυτό επιτρέπει τον έλεγχο ολόκληρης της μονάδας μέσω μιας μόνο σύνδεσης, με την οποία εξάγεται η ταχύτητα των ανεμιστήρων του ψυγείου. Συνεπώς, η αντλία, ο VRM και οι ανεμιστήρες του ψυγείου μπορούν εύκολα να ελεγχθούν μέσω μιας ενιαίας ρύθμισης PWM.

Εγγενής τοποθέτηση Offset AMD

Εδώ και αρκετές γενιές, η AMD χρησιμοποιεί ένα σχέδιο chiplet πολλαπλών ψηφίδων για τους επιτραπέζιους επεξεργαστές Ryzen. Σε αντίθεση με τις CPU της Intel, το hotspot σε αυτούς τους επεξεργαστές δεν βρίσκεται κεντρικά κάτω από το IHS (Integrated Heat Spreader), αλλά είναι ελαφρώς μετατοπισμένο. Επομένως, η λύση τοποθέτησης της AMD έχει μια μετατόπιση 5 mm, προκειμένου να επιτευχθεί η βέλτιστη απαγωγή θερμότητας.

Βελτιωμένος σχεδιασμός ψυγείου

Η επιφάνεια ψύξης του ψυγείου πάχους 38 mm έχει επεκταθεί κατά 23 % με την αύξηση της στοίβας πτερυγίων. Αυτό επιτρέπει όχι μόνο τη βελτιωμένη απαγωγή θερμότητας, αλλά και μεγαλύτερο όγκο υγρού. Κατά συνέπεια, η συσσώρευση θερμότητας στο σύστημα υδρόψυξης επιβραδύνεται και οι αιχμές ισχύος και θερμοκρασίας μπορούν να διαχειριστούν αποτελεσματικά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Υψηλή στατική πίεση

Η ARCTIC βασίζεται στους καλά δοκιμασμένους ανεμιστήρες P, οι οποίοι έχουν ήδη λάβει πολλά βραβεία για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους. Η σειρά P είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για χρήση σε ψύκτρες και θερμαντικά σώματα με υψηλή πυκνότητα πτερυγίων. Χάρη στην υψηλή στατική τους πίεση, επιτυγχάνουν σημαντικά καλύτερα αποτελέσματα σε σύγκριση με ανεμιστήρες που έχουν σχεδιαστεί για υψηλή κυκλοφορία αέρα.

Εξαιρετική απόδοση

Σε ανεξάρτητες δοκιμές, ο Liquid Freezer III ξεχωρίζει σαφώς από τον ανταγωνισμό σε όλες τις κατηγορίες τιμών, ιδίως λόγω των εξαιρετικών επιδόσεών του. Στις δοκιμές με κανονικοποιημένο θόρυβο, ο Liquid Freezer III δείχνει την πραγματική του δύναμη, ξεπερνώντας πολλούς ανταγωνιστές με την αθόρυβη αλλά ισχυρή λειτουργία του.

Κατασκευαστής

Arctic

Χαρακτηριστικά

Βασικά Χαρακτηριστικά

Socket
1700, 1851, AM4, AM5
Μέγεθος Ψυγείου
Διπλού Ανεμιστήρα
Διάσταση Ανεμιστήρα
120 mm
Χρώμα
Μαύρο

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Στροφές Ανεμιστήρα
1800 rpm
Ροή Αέρα
56,3 cfm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

 • Giorgos1500242680
  5
  1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Επιβεβαιωμένη αγορά

  Δεν περίμενα αλλά τον 5800x3D που έχω τον έψηξε πάρα πολύ καλά! Στα 83 ευρώ με τα σταλτικά ήταν ΟΝΕΙΡΟ! Στο μόνο αρνητικό ότι είναι θορυβώδεις

  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • George2555
  2
  0 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  λοιπον ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ γιατι δεν μπαινει σε 1151 socket και ελεγχος πριν την αγορα για τον χωρο στο case

  • Αποτελεσματική ψύξη
  • Τοποθέτηση
  • Αθόρυβη
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Όγκος ψυγείου
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • gvairas1975
  4
  2 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Τον Rysen 7700 τον κρατάει σταθερά μέχρι τους 80 στα πολύ φουλ. Στα παιχνίδια ότι και να βάλεις πάει μέχρι 65.
  Idle παίζει από 37 μέχρι 45.
  Θα φανεί πόσο θα αντέξει όμως στο χρόνο.

  • Αποτελεσματική ψύξη
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Μέτριος θόρυβος
  • Όγκος ψυγείου
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Τοποθέτηση
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • tollisth
  5
  1 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Ποιοτική κατασκευή και ψύχει αριστα τον επεξεργαστή,ειδικά τώρα που είναι και φρέσκια η παστα,τοποθετήθηκε σε ryzen 7 5700X
  Μεγάλη προσοχή στο αν χωράει στο κουτι σας είναι πολύ ογκώδης,εχω το Aero-800 και χώρεσε με πολύ μεγάλη δυσκολία!

  • Αποτελεσματική ψύξη
  • Αθόρυβη
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Τοποθέτηση
  • Όγκος ψυγείου
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Αποτελεσματική ψύξη
  • Τοποθέτηση
  • Αθόρυβη
  • Όγκος ψυγείου
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας-τιμής

Ερωτήσεις

38 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Δες όλες τις ερωτήσεις (1)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες