Hotpoint-Ariston AQ114D 697D EU/B 1600 Στροφές 11kg

Hotpoint-Ariston AQ114D 697D EU/B 1600 Στροφές 11kg

από 519,00 €

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Εμπρόσθιας Φόρτωσης
Επεξήγηση χαρακτηριστικού

Η φόρτωση των ρούχων γίνεται από μια στρογγυλή πόρτα στο μπροστά μέρος της συσκευής, για το λόγο αυτό μπορούν να εντοιχιστούν. 


Έχουν υψηλά επίπεδα απόδοσης και καταναλώνουν λιγότερο νερό σε σχέση με τα πλυντήρια άνω φόρτωσης.

Τοποθέτηση
Ελεύθερο
Επεξήγηση χαρακτηριστικού
Στροφές

Αφορά τον αριθμό των στροφών που μπορεί να κάνει ο κάδος ανα λεπτό. Συνήθως κυμαίνονται από 600 εώς 1600 ανάλογα το πλυντήριο, ωστόσο μέχρι 1200 στροφές μπορεί να καλύψει τις περισσότερες ανάγκες μας. Όταν οι στροφές είναι υψηλές, τα ρούχα βγαίνουν στεγνότερα και έτσι μειώνεται η ώρα για το στέγνωμα. 


Ενδεικτικά τα βαμβακερά και τα μικτά υφάσματα μπορούν να πλυθούν σε πρόγραμμα με 1000 στροφές, τα πιο ευαίσθητα υφάσματα όπως μαλλί, μετάξι σε πρόγραμμα με 600 στροφές. 

1600 /λεπτό
Αριθμός Προγραμμάτων
Το σύνολο των προγραμμάτων που περιλαμβάνει το πλυντήριο. Όσο περισσότερα προγράμματα, τόσο περισσότερες επιλογές για την πλύση των ρούχων.
17
Τύπος Προγραμμάτων

Είναι οι ρυθμίσεις που διαθέτει το πλυντήριο ανάλογα με τον τύπο των ρούχων, τον χρόνο, ή την ένταση των λεκέδων. Υπάρχουν τα βασικά προγράμματα που είναι κοινά σχεδόν σε όλα τα πλυντήρια, και πιο εξειδικευμένα, που συνήθως διαφέρουν ανά κατασκευαστή.

Συνθετικά 60°C, Συνθετικά 40°C, Χρωματιστά Εντατικό, Χρωματιστά, Σκούρα, Ατμός, Πάπλωμα, Πετσέτες / Σεντόνια, Ξέβγαλμα, Στύψιμο & Άντληση, Αντιαλλεργικό Εντατικό, Αντιαλλεργικό Ευαίσθητα, Ευαίσθητα, Μάλλινα Woolmark, Γρήγορο 30', Κανονικό Βαμβακερά 60°C,

Νέα Ενεργειακή Ετικέτα

Ενεργειακή Κλάση
-
Κατανάλωση Ενέργειας
-
Χωρητικότητα Πλύσης
-
Διάρκεια Προγράμματος
-
Κατανάλωση Νερού
-
Απόδοση Στυψίματος
-
Επίπεδο Θορύβου Στυψίματος
-
Ενεργειακή Κλάση Θορύβου
-

Παλιά Ενεργειακή Ετικέτα

Ενεργειακή Κλάση

Η ενεργειακή κλάση κατατάσσει τις συσκευές σε ομάδες σύμφωνα με το ρεύμα που καταναλώνουν και κυμαίνονται από την χαμηλότερη Α+ έως την υψηλότερη Α+++.


Όσο χαμηλότερη είναι η ενεργειακή κλάση, τόσο υψηλότερη είναι η κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος. 


Ενδεικτικά, για ένα πλυντήριο 10 κιλών με συχνή εβδομαδιαία χρήση, από Α+ σε Α+++ η διαφορά σε ετήσιο χρηματικό κόστος είναι περίπου 10 €.

A+++
Ετήσια Κατανάλωση Ενέργειας

Δείχνει την ποσότητα του ρεύματος που καταναλώνει η συσκευή σε χρονικό διάστημα 1 έτους. Όσο χαμηλότερη είναι η τιμή της, τόσο πιο οικονομικό είναι το πλυντήριο στη χρήση του.

220 kWh/έτος
Ετήσια Κατανάλωση Νερού

Δείχνει την μέση κατανάλωση νερού του πλυντηρίου που γίνεται σε διάστημα 1 έτους. 


Η πλειοψηφία των πλυντηρίων της κατηγορίας είναι από  9000lt/έτος έως 12000lt/έτος. Όσο χαμηλότερη η τιμή της τόσο μεγαλύτερη και η εξοικονόμηση του νερού κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το πλυντήριο, άρα και πιο οικονομικό στη χρήση του. 


Ωστόσο η διαφορά στα ετήσια κόστη είναι σχεδόν αμελητέα.

13407 lt/έτος
Χωρητικότητα Πλύσης

Το μέγιστο βάρος των στεγνών ρούχων που μπορεί να δεχτεί το πλυντήριο. Ενδεικτικά για τις ανάγκες μίας τετραμελούς οικογένειας προτείνεται ένα πλυντήριο με χωρητικότητα 8kg περίπου. Από 9 kg και πάνω, εκτός από πολλά ρούχα μπορεί να χωράει και παπλώματα ή κουβέρτες.

11 kg

Χωρητικότητα από 9 kg και πάνω μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες 4 ατόμων και πάνω καθώς επίσης μπορείτε να πλύνετε παπλώματα και κουβέρτες.

Απόδοση Στυψίματος

Η απόδοση στυψίματος μας δείχνει πόσο στεγνά βγαίνουν τα ρούχα από το πλυντήριο και εξαρτάται άμεσα από τον αριθμό των στροφών. Όσο μεγαλύτερος ο αριθμός των στροφών τόσο μεγαλύτερη και η απόδοση στυψίματος κι έτσι μειώνεται ο χρόνος που μένουν απλωμένα τα ρούχα. 


Η απόδοση στυψίματος κυμαίνεται από G που είναι η λιγότερο αποδοτική ως την Α που είναι η περισσότερο αποδοτική και δεν συγκρατείται πολύ υγρασία στα ρούχα. 


Συνήθως στα περισσότερα πλυντήρια από 1000 ή 1200 στροφές και άνω η απόδοση στυψίματος είναι από C και άνω, που θεωρείται μια αρκετά αποτελεσματική απόδοση.

A
Επίπεδο Θορύβου Πλύσης

Αναφέρεται στο θόρυβο του πλυντηρίου κατα τη διάρκεια της πλύσης, γύρω στα 50db με 60db είναι σχετικά ένα αθόρυβο πλυντήριο

51 dB
Επίπεδο Θορύβου Στυψίματος

Αναφέρεται στο θόρυβο του πλυντηρίου κατα τη διάρκεια του στυψίματος, ένα λιγότερο θορυβώδες πλυντήριο είναι γύρω στα 70db με 80db

79 dB

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Ψηφιακή Οθόνη

Διαθέτει οθόνη για την ένδειξη προγραμμάτων και πληροφοριών.

Ναι
Καθυστέρηση Έναρξης

Υπάρχει ρύθμιση που μπορείτε να επιλέξετε πότε θα ξεκινήσει η πλύση. Έτσι μπορείτε να ξέρετε ακριβώς την ώρα που θα τελειώσει η λειτουργία του πλυντηρίου.

Ναι
Τεχνολογία Φυσαλίδων

Οι φυσαλίδες διεισδύουν καλύτερα στις ίνες των ρούχων από τον παραδοσιακό αφρό. Οι λεκέδες απομακρύνονται ευκολότερα ενώ υπάρχει εξοικονόμηση ενέργειας καθώς το πλύσιμο μπορεί να γίνει σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες

Όχι
Τεχνολογία Ατμού

Η τεχνολογία ατμού εξαλείφει αλλεργιογόνα πιο αποτελεσματικά σε σχέση με άλλα πλυντήρια και τα ρούχα βγαίνουν λιγότερο τσαλακωμένα

Ναι

Διαστάσεις

Ύψος
85 cm
Πλάτος
59,5 cm
Βάθος
64,5 cm

Smart Ιδιότητες

Λειτουργίες Smart

Σύνδεση με Smartphone για περισσότερες δυνατότητες. Μπορείτε μέσω εφαρμογής να δείτε και να προγραμματίσετε τις λειτουργίες του πλυντηρίου.

Όχι
Συνδεσιμότητα
-

Σημαντική πληροφορίαΤα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

xaantos
5
15 στους 18 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
στις

Είναι απίστευτα αθόρυβο, & "Ακλώνητο", ακόμα και στο στύψιμο! Πανέμορφο σχεδιαστικά, με πλήθος εξυπηρετικών λειτουργιών. Κάδος τιτανίου, πρόγραμμα ατμού, τεράστια χωρητικότητα, οικονομικό, ποιοτική εμφάνιση, εγγύηση 5/10 χρόνια, συσκευή/μοτέρ, & πάνω από όλα λογικής τιμής! Όσο για την πραγματική αντοχή του, ας ζήσουμε να το διαπιστώσουμε! Θα επανέλθω μελλοντικά. Προτείνεται ως άριστη αγορά σε όλους!

Σου φάνηκε χρήσιμη;

Vera r
1
14 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
στις

Μετά από οκτώ μήνες μπορώ να πω οτι είμαι τρομερά ικανοποιημένη απο χωρητικότητα, προγράμματα και το κυριότερο από το αποτέλεσμα της πλύσης. Συστήνεται ανεπιφύλακτα!!!

29/01/2019
Τέσσερις μήνες πριν λήξει η εγγύηση έκανε ενα θόρυβο ο πρώτος τεχνικός μετά από πολλά παρακάλια για να βρει τι έχει αφού βαριόταν να ψάξει μας είπε θέλει αμορτισέρ ΕΠΕΙΔΗ χρησιμοποιώ στρίψιμο στις 1600'στροφές (παραγγελία σε μια εβδομάδα) ο δεύτερος έκανε τον κόπο να το κοιτάξει και είδε ράγισμα στην κάτω μεριά του σασί που έσκυψα και είδα με τα μάτια μου. Από εκεί και μετα Γολγοθάς....Με έμαθαν στο σέρβις και στην αντιπροσωπεία με το όνομα μου... η ειρωνεία ηταν το κάτι άλλο και προς το τέλος η υπεύθυνη στο σέρβις μια βδομάδα άφαντη( μου έλεγαν οτι θα με καλέσει και δεν έπαιρνε ποτέ...μετά επικαλέστηκε άδεια χαχαχαχα).Με τα πολλα ήθελαν να το ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ και οχι να αλλάξουν το ανταλλακτικό ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ!!! Όταν ρώτησα αν ραγίσει ξανά ας πούμε δίπλα στο κόλλημα μετά την λήξη της εγγύησης της συσκευής μου είπαν " δεν μπορώ να σας πω τί θα γίνει τον Ιούλιο η τον Αύγουστο". Τελικά μίλησα με τον συνήγορο του καταναλωτή και μετά από ένα μήνα χωρίς πλυντήριο μου απάντησαν οτι δεν κατάλαβα καλά, δεν είπε ποτέ ο τεχνικός οτι φταίει το στρίψιμο και εχω εγγύηση 2,ετη για την επισκευή που ειναι βάση νόμου αλλά όταν ρώτησα εγώ το σέρβις και την αντιπροσωπεία κάνεις δεν είπε τίποτα για εγγύηση επισκευής.
ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ καλό και βολικό πλυντήριο αλλα καμιά εγγύηση.... δεν υπαρχει χειροτερο σερβις. κριμα ειναι δυσφημιση για την εταιρεια.

 • Ποιότητα πλυσίματος
 • Αθόρυβο
 • Πλήθος προγραμμάτων
 • Χωρητικότητα
 • Στράγγισμα ρούχων
 • Αντοχή
 • Σχέση ποιότητας τιμής
Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • john_liakis
  2
  1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις

  Έχουμε το συγκεκριμένο προϊόν 8 μήνες
  Ξαφνικά και ενώ ξεκαθαρίζω ότι από θέμα πλυσίματος και λειτουργιών είμαστε ως τώρα πολύ ευχαριστημένοι , εμφάνισε κωδικό σφάλματος. Ήρθαν από το service και ήταν η πλακέτα. Εντός εγγύησης πήραμε εκτίμηση 2 εβδομάδες για επισκευή, τελικά αντικαταστάθηκε στις 4-5 εβδομάδες και με αρκετές υπενθυμίσεις.
  Οπωσδήποτε θα κάνω επέκταση εγγύησης γιατί αν σας τύχει εκτός εγγύησης το κόστος της πλακέτας μόνο είναι 160

  • Ποιότητα πλυσίματος
  • Πλήθος προγραμμάτων
  • Χωρητικότητα
  • Μέτριος θόρυβος
  • Αντοχή
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • tinakikilljoy
  5
  1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις

  Μας έβγαλε παραπάνω απο 10 χρόνια , είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Δεν αντιμετωπισαμε πρόβλημα γενικα, μόνο που το τελευταίο καιρό μάζευε νερά στη θήκη του μαλακτικου. Άψογο πλυντήριο ,πολυ καλη αντοχή. Θα το ξαναεπαιρνα.

  • Ποιότητα πλυσίματος
  • Πλήθος προγραμμάτων
  • Χωρητικότητα
  • Στράγγισμα ρούχων
  • Αντοχή
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Μέτριος θόρυβος
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • VeKaterina
  5
  2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις

  Μετα σπο 6 μηνες χρησης ειμαι πολυ ευχαριστημενη.
  Εξαιρετική σχέση ποιότητας τιμής!

  1.5 χρόνο μετά έχω να πω ότι σίγουρα αξίζει τα λεφτά του. Μετά από πάρα πολλές πλύσεις, δεν το έχω λυπηθεί καθόλου καθώς πλένω τα πάντα μέσα, και έχοντας πλύνει από μπλουζάκι μέχρι υπερδιπλα παπλώματα, το μόνο αρνητικό του είναι ότι αυξήθηκε λίγο ο θόρυβος αλλά όχι σε φοβερό βαθμό... απλά δεν είναι τελείως αθόρυβο. Κατά τα άλλα έχει όλα τα υπέρ! Μεγάλο ανοιγμα στην πορτα του καδου ωστε να μπορεις ευκολα.να το φορρωσεις, μεγαλο αριθμό προγραμμάτων αλλά και την επιλογή να φτιάξεις δικά σου προκαθορισμένα προγράμματα. Στα προγράμματα που ήδη έχει, μπορείς να προσαρμόσεις όλες τις παραμέτρους, θερμοκρασία, στροφές κλπ κλπ. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις αυτό που θέλεις. Αν ξαναχρειαστω πλυντήριο, πάλι αυτό θα επιλέξω!

  • Ποιότητα πλυσίματος
  • Αθόρυβο
  • Πλήθος προγραμμάτων
  • Χωρητικότητα
  • Αντοχή
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Στράγγισμα ρούχων
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • ellibk
  2
  12 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις

  Δυστυχως προβληματικό κ η εταιρεία δεν το αντικαθιστά. Αγορά 10ος/18. Απο τις πρώτες πλύσεις δεν τραβούσε όλο το μαλακτικο ή έμεναν νερά στη θήκη, δεν εστιβε σωστά κ δεν ολοκλήρωνε το προγραμμα στην ωρα του αλλα πολυ αργοτερα. Εχουν έρθει απο το σέρβις συνολικά 9 φορες!!! Το ωραριο 10-16 που εξυπηρετούν σημαίνει αδεια απο τη δουλεια μου. Εχουν αλλαχθεί 3 ανταλλακτικά μεταξύ των οποίων κ πλακέτα χωρίς να λυθούν τα θέματα. Τελικα το πήραν συνεργείο κ το έφεραν πίσω υποτίθεται διορθωμένο αλλα παλι τα ιδια! Το ανέφερα στην εταιρεία και ζήτησα για 3η φορα αντικατάσταση χωρίς ανταπόκριση. Ήθελαν να μου στείλουν παλι τεχνικό! Για 10η φορα να στηθώ σπιτι να τους περιμενω κ να πάρω αδεια απο τη δουλεια: αρνήθηκα κ ζήτησα παλι αντικατάσταση κ εχουν εξαφανιστεί! Απαράδεκτη εταιρεία κ ποιότητα κατασκευής παρότι πλένει καλα τα ρούχα κ πραγματικά η χωρητικότητα του ειναι απίστευτη.

  • Ποιότητα πλυσίματος
  • Χωρητικότητα
  • Μέτριος θόρυβος
  • Πλήθος προγραμμάτων
  • Στράγγισμα ρούχων
  • Αντοχή
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • alexandra.agl.5
  5
  3 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις

  Το έχω 1 εβδομάδα..Είμαι πολύ ενθουσιασμένη!! Θέλω να το βάζω να πλένει κάθε μέρα και ψάχνω τι άλλο να πλύνω . Μου έκανε εντύπωση οτι στις 800 στροφές στίβει πάρα πολύ καλά τα ρούχα, σχεδόν όπως στις 1200 στροφές.. Επίσης σε 30 λεπτά πλένει 4 κιλά ρούχα, στην αρχη με στεναχώρησε αυτό, έπειτα ζύγισα 4 κιλά στεγνά ρούχα και είδα οτι ειναι αρκετά ρούχα και γεμίζουν σχεδόν ολο τον κάδο.. Το πρόγραμμα του ατμού δεν με ενθουσίασε, περίμενα να τα βγάζει ελαφρώς νωτισμένα τα ρούχα και όχι να στάζουν.. Το design του είναι πανέμορφο! Ελπίζω να αντέξει και στο χρόνο.

  • Ποιότητα πλυσίματος
  • Αθόρυβο
  • Πλήθος προγραμμάτων
  • Χωρητικότητα
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Στράγγισμα ρούχων
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • theodoti_theodoti
  5
  7 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις

  Εξαιρετικο με πληθος προγραμματων. Αθορυβο με πολυ ωραιο design. Πρωτη φορα παιρνω πλυντηριο Hotpoint-Ariston.Το προγραμμα του ατμου πολυ καλη επιλογη .Οτι πρεπει για 5μελη οικογενεια καθως η χωριτικοτητα του ειναι σημαντικο πλεονεκτημα.

  • Ποιότητα πλυσίματος
  • Αθόρυβο
  • Πλήθος προγραμμάτων
  • Χωρητικότητα
  • Στράγγισμα ρούχων
  • Αντοχή
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • 1
  στις

  Τζάμπα τά λεφτά που έδωσα τρίτο χρόνο δεν έβγαλε.....

  • Ποιότητα πλυσίματος
  • Πλήθος προγραμμάτων
  • Χωρητικότητα
  • Στράγγισμα ρούχων
  • Μέτριος θόρυβος
  • Αντοχή
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • 5
  1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις

  Πολλές επιλογές προγραμμάτων ποιοτική κατασκευή και αρκετά οικονομικό.

  • Ποιότητα πλυσίματος
  • Αθόρυβο
  • Πλήθος προγραμμάτων
  • Χωρητικότητα
  • Στράγγισμα ρούχων
  • Αντοχή
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • 1
  στις

  • Ποιότητα πλυσίματος
  • Θορυβώδες
  • Πλήθος προγραμμάτων
  • Χωρητικότητα
  • Στράγγισμα ρούχων
  • Αντοχή
  • Σχέση ποιότητας τιμής
 • 5
  στις

  • Ποιότητα πλυσίματος
  • Πλήθος προγραμμάτων
  • Χωρητικότητα
  • Στράγγισμα ρούχων
  • Αντοχή
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Μέτριος θόρυβος
 • 5
  στις

  • Ποιότητα πλυσίματος
  • Αθόρυβο
  • Πλήθος προγραμμάτων
  • Χωρητικότητα
  • Στράγγισμα ρούχων
  • Σχέση ποιότητας τιμής

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

10 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν

Οι χρήστες είδαν επίσης