Skroutz.gr

Συζήτηση για το Pitsos PHTB855M50

Παρακολούθηση της συζήτησης
Pitsos PHTB855M50
  1. Επειδή οι οδηγίες είναι ασαφείς για ελληνικά φαγητά, μπορεί να μου πει κανείς με ποιό τρόπο ψησίματος και σε τι θερμοκρασία γίνεται ένα κλασσικό ελληνικό ψητό (αρνί, κοτόπουλο κ.λ.π.); Στο πάνω-κάτω, στους 230 κομματιασμένο κοτόπουλο με πατάτες χρειάστηκε δυόμιση ώρες. Επίσης, έχει κάνει κανείς κέικ; Με ποιό τρόπο ψησίματος και σε τι βαθμούς; Με το πάνω-κάτω στους 190 το κέικ (που το έχω κάνει αμέτρητες φορές) λάσπωσε.Τα ταψιά είναι κατάλληλα για τέτοια φαγητά; Εγώ δεν μπόρεσα να καθαρίσω τα σημάδια από καμένο λάδι, και το σύρμα απαγορεύεται.

    1. Έχεις καλέσει τεχνικό της Pitsos;; Εγώ δε θεωρώ ότι υπάρχει κάποια φοβερή τεχνική που μόνο αυτή η κουζίνα χρειάζεται για να ψήσει. Καλό είναι να μιλήσεις με την εταιρία.