Skroutz.gr

Συζήτηση για το Blackberry Priv (32GB)

Παρακολούθηση της συζήτησης
Blackberry Priv (32GB)
 1. Κινηταρα λίγο ακόμα να πέσει και το χτύπησα...Στα 270-300 ευρώ που Πουλιέται τωρα εξωτερικό ειναι ευκαιρία!

  1. Όχι ιδιαίτερα, δεν το λες ευκαιρία στην καμία των περιπτώσεων .. Ο SD 808 πλέον είναι πολύ πιο αδύναμος από τον SD 652 που βρίσκεις σε πολλά κινητά μικρότερης αξίας σήμερα .. Το κινητό είναι πολύ όμορφο, χρηστικό, αλλά δυστυχώς δεν ήταν καν high end τον Νοέμβριο του 15 που κυκλοφόρησε .. Δες για παράδειγμα το Flex 2 που έχει τον SD 810 ..

  2. Παλιότερα είχε νόημα να αγοράσεις Blackberry. Είχε δικό της λειτουργικό που έτρεχε άψογα, ακόμα και με μέτριους επεξεργαστές. Τώρα οι συσκευές της φέρουν Android. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζονται δυνατό hardware για να τρέξουν χωρίς κολλήματα και αυτομάτως παινουν στον άμεσο ανταγωνισμό με τις όσες συσκευές έχουν Android. Εκεί και χάνουν, αφού οι επιλογές είναι πάρα πολλές.

 2. έλεος το έχουνε παει 400 δολάρια στις ΗΠΑ και 490 ευρώ Αγγλία και εδώ ακόμα στα 600 - 700 ευρώ κολλημένο!

 3. Άμα κατεβάσετε και λίγο τιμές θ πουλήσετε αλλά έτσι αφήστε τα στην αποθήκες σας να πουλάτε ένα το τρίμηνο .... αν κάποιος δηλαδή δεν θέλει να αγοράσει S7 που το παίρνουν όλοι θα πρέπει να πληρώσει +100/ +150 ??

 4. Ας πέσει η τιμή του και οι πωλήσεις θα αυξηθούν αλλά ας πέσει η τιμή του.
  Καλήτερο ειναι που μένουν στις αποθήκες;
  Καλήτερα να τα πουλήσετε και ας μην βγάλετε κέρδος παρά να αναγκαστείτε μετά απο μήνες, χρόνια να τα κατεβάσετε περισσότερο για να τα ξεφορτωθείτε

 5. Δε ξερω αν κοιτουν εδω τα σχολια τα μαγαζια αλλα σε περιπτωση που..
  Παιδια το κινητο η τιμη ειναι πια (αρχικη) 385 ευρω! Ριξτε την να το αγορασουμε οποιοι θελουμε.

 6. Αν και είμαι κάτοχο iOS μπορώ να πω ότι θεωρητικά δεν είμαστε τόσο ασφαλείς απο πουθενά και γι αυτό βγαίνουν πολύ τακτικά και αναβαθμίσεις που σχετίζονται και με την ασφάλεια τόσο στο iOS όσο και στο adroid με τη διαφορά ότι το iOS αυτή τη στιγμή ειναι πιο ασφαλείς άλλα οι κίνδυνοι υπάρχουν και θα υπάρχουν παντου

  1. Το ios είναι ασφαλές και θα παραμείνει ασφαλές, όσο η Apple θελήσει να το κρατήσει ασφαλές. Το android ήταν, είναι και θα είναι τρύπιο, γιατί η Google το θέλησε να μείνει τρύπιο. Όσες ασφάλειες και να βάλεις, πάντα η Google θα παίρνει δεδομένα των χρηστών και θα τα πουλάει σε άλλες εταιρείες για διαφημιστικούς σκοπούς. Η Apple, η MS κτλ είναι εταιρείες που παραγουν software και hardware. Η Google πουλάει προσωπικά δεδομένα.

   Η BB φημίζονταν για την ασφάλεια που παρείχαν στο χρήστη τα κινητά της, αλλά δε μπορεί πλέον να την παρέχει, αφού, λόγω android, όλα τα δεδομένα θα πάνε στη Google. Γι αυτό και δε βρίσκω ούτε έναν λόγο να αγοράσω αυτό το πανάκριβο κινητό με μέτριο (πλέον) hardware και ένα μενού που δεν ξεχωρίζει από το σωρό σε τέτοια υπερβολική τιμή.

   1. Απο ότι βλέπω το έχεις μελετήσει καλά το θέμα βέβαια εγώ πάντα ήμουν της άποψης ότι το ιός σέβεται το χρήστη και γι αυτό το περιβάλλον ειναι ίδιο σε όλες τις συσκευές της όσα χρόνια και αν περάσουν Ως κάτοχος iPhone 6s έχω πειστεί ότι τα χρόνια θα ειναι πολλά σαν χρήστης iOS στο μέλλον και βέβαια η αγορά και ταμπλέτες iOS το επιβεβαιώνει!

    1. Πίστευα στην αξιοπιστία και την ασφάλεια της Blackberry, όμως οι περισσότεροι χρήστες στον κόσμο δεν κατάλαβαν την αξία τους. Το BB OS της εταιρείας είναι πολύ καλό και γρήγορο λειτουργικό με πολύ μικρή υποστήριξη. Η δυνατότητα να εγκαθιστάς εφαρμογές Android έσωζε την κατάσταση, αλλά η εταιρεία το γυρίζει σιγά σιγά σε Android στην προσπάθεια να πουλήσει.

     Υπάρχουν 2 είδη προστασίας του χρήστη: από τρίτους που θέλουν τα προσωπικά του δεδομένα και από τρίτους που θέλουν τις προσωπικές του προτιμήσεις με σκοπό τη δημιουργία καταναλωτικού προφίλ. Το πιο επικίνδυνο (για το μέσο χρήστη) είναι το δεύτερο. Με τη δημιουργία καταναλωτικών προφίλ δημιουργούνται καλύτερες διαφημιστικές καμπάνιες που επιτυγχάνουν στο να κάνουν το μέσο πολίτη πιο καταναλωτικό, του δημιουργούν "επιθυμίες" και όχι "ανάγκες". Η κατανάλωση χρειάζεται χρήματα και η συνεχής αναζήτηση χρημάτων δημιουργεί άγχος. Γενικότερα το όλο κλίμα οδηγεί σε μια πιο καταναλωτική και άδεια ζωή γεμάτη επιθυμίες. Το FBI, η CIA κτλ δεν ενδιαφέρονται καν για το αν υπάρχω, αφού δεν είμαι "κάποιος", η Google νοιάζεται γιατί είμαι κομμάτι του καταναλωτικού κοινού και θέλουν να μάθουν πράγματα για μένα, προκειμένου να φτιαξουν καταναλωτικό προφίλ και να φτιάξουν διαφημίσεις που θα με πείσουν καλύτερα να αγοράσω ένα προϊόν που δεν χρειάζομαι.