Skroutz.gr

Συζήτηση για το Morris MDE-2016

Παρακολούθηση της συζήτησης
Morris MDE-2016
 1. Εγω τον έχω ένα χρόνο... Ξαφνικά έβγαζε την ένδειξη γεμάτο δοχείο χωρίς να ισχύει... Τον έστειλα σέρβις και μου είπαν δν έχει τίποτα... Τώρα δουλεύει τη μέρα τον αδειάζω... Και την νύχτα ενώ δν είναι σε λειτουργία και το δοχείο είναι άδειο συνεχίζει σε ανύποπτο χρόνο να χτυπάει η ίδια ένδειξη... Έχει να πει κάποιος κάτι???

 2. Ρε παιδιά ενώ έχω ρυθμίσει το ποσοστό στο 60% Αυτό συνεχίζει να δουλεύει και κατεβάζει και άλλο το ποσοστό. Γνωρίζει κάποιος γιατί συμβαίνει αυτό?? Ευχαριστώ.....

 3. Γιατί συνεχίζει να δουλεύει ακόμα κ όταν το ποσοστό υγρασίας πέφτει κάτω από το ρυθμισμένο όριο?? Δεν θα έπρεπε να σταματήσει αυτόματα?

  1. Δουλεύει ο ανεμιστήρας, όχι η αφύγρανση, άρα μην ανησυχείτε για το κόστος. Μπορείτε να το διαπιστώσετε αν κατεβάσετε το επιθυμητό ποσοστό υγρασίας πιο κάτω από εκεί που το έχετε ρυθμίσει, οπότε θα ακούσετε τον συμπιεστή να ξεκινάει πάλι. Απλά όντως το βουητό δεν είναι ότι καλύτερο να το έχεις στον χώρο σου.

 4. Έχει επίπεδα ρύθμισης υγρασίας; πχ να παίρνει μπρος αν ανέβει πάνω από 50%;

  1. Έχει επίπεδα υγρασίας που μπορείς να ορίσεις (ανά 5 βαθμίδες, 50,55,κλπ), αλλά δεν σταματάει τελείως όταν πιάσει το επιθυμητό. Το ορίζεις στο 50% και το αφήνεις να δουλεύει, όταν πέσει κάτω από 50% δουλεύει μεν, αλλά ουσιαστικά μόνο ο ανεμιστήρας του. Αν πάει πάνω από 50% ξεκινάει πάλι την αφύγρανση. Έχω ακούσει ότι και το σταμάτα τελείως και ξεκίνα που έχουν άλλοι αφυγραντήρες δεν είναι ότι καλύτερο, σου σπάει λίγο τα νεύρα.

 5. ξερει κανεις ποσο ρευμα καινε οι αφυγραντηρες

 6. τι διαφορα εχει απο τον 2026; εμενα ίδιοι μου μοιάζουν αλλα τα 50€ διαφορα;

  1. τηλεκοντρολ

 7. Πού αναγράφονται τα τετραγωνικά που καλύπτουν τα μοντέλα;

 8. Ξέρει κανείς πως καταλαβαίνεις αν έχει ανάψει η UV lamp που αναφέρει για αποστείρωση του αέρα; Ανάβει κάποια ξεχωριστή λάμπα που φαίνεται ή είναι ο χρωματιστός δακτύλιος ένδειξης της υγρασίας;

 9. Πολύ θορυβώδες σε όλες τις λειτουργίες, λόγο του βεντηλατέρ που συντονίζει όλο το μηχάνημα πολύ κακή κατασκευή, τρίζει κάθε φορά που ξεκινά και σταματά ο συμπιεστής. Το κατάστημα που το πείρα δεν το παίρνει πίσω και έτσι το φορτώθηκα, το βάζω δε λειτουργία όταν λυπούμε από το σπίτι. Απαράδεκτο.

 10. Μετά την αγορά και με αυτά που γράφετε με ερεύνα που έκανα μιλάμε ακριβώς για το ίδιο μηχάνημα με διάφορα διαφορετικό κουστούμι !!! και πληρώνεις το κουστούμι 75,00 ευεω περισσότερα ?? κάλο μηχάνημα αλλά δεν υπήρχε λόγος να δώσω 75,00 περισσότερα αφού Επερνα το moris 225,00 και είναι το ίδιο ! αν το έβγαλε πρώτη το Puredry PD 20L καλως διαφορετικά μας δούλεψε κανονικά οσους το πήραμε τα συμπεράσματα δικά σας !!!!!
  Σας παραθέτω τα προσπεκτους και τον δυο μηχανημάτων !!
  file:///C:/Users/KOYKOYLETSOS/Desktop/MDE2016-MDE24167%20IM%20GR%20rev1.pdf
  file:///C:/Users/KOYKOYLETSOS/Desktop/Manual-Puredry-PD-20L-Low-Energy.pdf

 11. Σε σχεση με τον Inventor eva ii ειναι καλυτερος?

 12. ποσο κανουν τα ανταλλακτικα φιλτρα με ανθρακα; απο που μπορουμε να παρουμε;

  1. Φιλε μου τοσο χαλια τελικα ο morris και τον πας πισω?για πες..

   1. Διάβασε κριτική αλλιώς ρώτα συγκεκριμένα που δεν είπα ήδη

    1. Και εγώ τον πήρα για δοκιμή και τον γύρισα πίσω γιατί όταν ξεκινούσε ο συμπιεστης έκανε ένα απίστευτο εκνευριστικό βουητο... Με άρεσε πολύ σαν συσκευή εμφάνιση κτλ αλλά με Χάλασε πολύ αυτός ο θόρυβος..