Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Αν για οποιοδήποτε λόγο θελήσεις να ακυρώσεις την παραγγελία σου πριν την παραλάβεις ή να κάνεις επιστροφή ενός προϊόντος, μπορείς να ζητήσεις την επιστροφή των χρημάτων σου*. Σε αυτή την περίπτωση, τα χρήματά σου επιστρέφονται άμεσα και γρήγορα.

Άλλαξα γνώμη

Μπορείς να ακυρώσεις την παραγγελία σου ανα πάσα στιγμή. Αυτό μπορεί να γίνει μέσα από τον λογαριασμό σου ή επικοινωνώντας μαζί μας. Σε κάθε περίπτωση εγγυόμαστε ότι θα πάρεις τα χρήματά σου πίσω στο ακέραιο.

Παρέλαβα λάθος προϊόν

Μπορείς να επιστρέψεις τα προϊόντα που αγοράζεις μέσω του Skroutz εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους στην αρχική τους κατάσταση χωρίς καμία επιβάρυνση.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν μου

Βρήκες κάποιο ελάττωμα σε κάποιο προϊόν της παραγγελίας σου; Για 6 μήνες μετά την παραλαβή της, σου επιστρέφουμε το πλήρες ποσό της αξίας του προϊόντος, αφού επιβεβαιωθεί το ελάττωμα.

Δωρεάν Επιστροφές

Εάν παρέλαβες λάθος ή ελαττωματικό προϊόν ή αν απλά άλλαξες γνώμη, η διαδικασία επιστροφής είναι δωρεάν*, εξαιρετικά απλή και άμεση. Το Skroutz αναλαμβάνει όλα τα έξοδα επιστροφής και επαναποστολής της παραγγελίας σε περίπτωση που θέλεις αντικατάσταση προϊόντος.

Ξεκίνα μία επιστροφή
*Για να μπορέσουμε να σε εξυπηρετήσουμε και να εγγυηθούμε την επιστροφή των χρημάτων σου και τις δωρεάν επιστροφές, ισχύουν προϋποθέσεις και περιορισμοί. Μπορείς να μάθεις περισσότερα διαβάζοντας την Πολιτική Επιστροφών.

Διαρκής Εξυπηρέτηση

Η ομάδα του Skroutz βρίσκεται κοντά σου καθ' όλη την διαδικασία της αγοράς αλλά και μετά. Από τη στιγμή που κάνεις την παραγγελία, γνωρίζουμε και ελέγχουμε κάθε βήμα του δέματός σου μέχρι να φτάσει στα χέρια σου. Ακόμα και αφού παραλάβεις το δέμα, είμαστε δίπλα σου παρέχοντας την καλύτερη δυνατή υποστήριξη για να λύσουμε όποια απορία ή πρόβλημα προκύψει.

Ασφαλείς πληρωμές

Στο Skroutz τηρούμε αυστηρά τους διεθνείς κανονισμούς ασφαλείας ηλεκτρονικών συναλλαγών. Έτσι τα στοιχεία της κάρτας σου είναι πάντα ασφαλή. Όταν επιλέγεις αποθήκευση της κάρτας, για ευκολία σε επόμενες αγορές σου, τα στοιχεία αποθηκεύονται με ασφάλεια στην συνεργαζόμενη τράπεζα.

Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες