Μετάβαση στο περιεχόμενο
Σύνδεση / Εγγραφή

Ένα πλυντήριο ρούχων Pitsos είναι μέλος της οικογένειάς σας.

Προς τα κάτω

Ένα πλυντήριο ρούχων Pitsos είναι μέλος της οικογένειάς σας. Ένα μέλος που σας προσφέρει κάθε στιγμή την ιδανική υγιεινή και απόλυτη φροντίδα στα ρούχα όλων των αγαπημένων σας. Με τις πιο σύγχρονες λειτουργίες και έξυπνες τεχνολογίες, το πλυντήριο ρούχων Pitsos σάς βοηθά να κερδίζετε χρόνο, αλλά και πολλά μπράβο από όλους στο σπίτι.

Καθαριότητα & Υγιεινή σε βάθος.

Ένα πλυντήριο ρούχων Pitsos καθαρίζει υγιεινά και σε βάθος όλα σας τα ρούχα και σας προσφέρει τέλεια αποτελέσματα, κάθε φορά, ακόμη και στα πιο ευαίσθητα υφάσματα.
Απομακρύνει μικρόβια και βρωμιά, όσο δύσκολη κι αν είναι, από τα ρούχα μικρών και μεγάλων. Είναι έξυπνο και με ευρύ φάσμα επιλογών, καλύπτει κάθε σας ανάγκη και φροντίζει με τον καλύτερο τρόπο όλα σας τα ρούχα.

Δείτε τα προϊόντα

Ένα πλυντήριο ρούχων Pitsos, μας φροντίζει σε κάθε ανάγκη.

• Διαθέτει τεχνολογία Αναγνώρισης Αφρού που εντοπίζει αν έχει χρησιμοποιηθεί παραπάνω απορρυπαντικό ώστε να ξεπλύνει καλύτερα και περισσότερο εντατικά τα ρούχα σας, απομακρύνοντας όποια υπολείμματα απορρυπαντικού από τις ίνες τους.
• Ειδικά για εσάς που θέλετε έναν πιο εντατικό καθαρισμό σε συγκεκριμένα ρούχα όπως τα παιδικά ρούχα και οι αθλητικές φόρμες, απλά επιλέξτε το πρόγραμμα Πρόπλυση.
• Παράλληλα, σας προσφέρει το πρόγραμμα Καθαρισμός κάδου. Σε αυτή την περίπτωση, το πλυντήριο Pitsos καθαρίζεται μόνο του και κάνει απολύμανση του κάδου, για να απομακρύνει βακτήρια και υπολείμματα που μπορούν να δημιουργήσουν κακοσμία και κακή λειτουργία του πλυντηρίου. Έτσι, είναι πάντα έτοιμο να σας προσφέρει, ξανά πεντακάθαρο, τις υπηρεσίες του στα ρούχα σας.
• Με το πρόγραμμα Βαμβακερά, πλένει σε θερμοκρασία 60°C ή ακόμα και έως 90°C όλα τα ρούχα που χρειάζονται πολύ καλή αποστείρωση και διεξοδική φροντίδα σε υψηλές θερμοκρασίες, όπως είναι π.χ. τα βρεφικά ρούχα, τα βαμβακερά εσώρουχα ή τα σεντόνια και οι πετσέτες.

Ένα πλυντήριο ρούχων Pitsos χωράει τις ανάγκες όλης της οικογένειας.

• Διαθέτει κάδο έως και 9 κιλών για να χωράει τα ρούχα από κάθε δραστηριότητα όλων, μικρών και μεγάλων. Μια μεγάλη ευκολία και διευκόλυνση στην καθημερινότητά σας που σας βοηθά να κερδίζετε χρόνο, κόπο αλλά και κόστος, καθώς περιορίζεται η συχνότητα που χρειάζεται να βάζετε πλυντήριο.
• Επιπλέον, χάρη στο Wave Drum, το ειδικά σχεδιασμένο ανάγλυφο τύμπανο που διαθέτει, οι ίνες των ρούχων σας προστατεύονται κατά το πλύσιμο, ανεξάρτητα από το είδος των υφασμάτων. Έτσι κάθε ένας στην οικογένεια, θα έχει πεντακάθαρα και τέλεια φροντισμένα ρούχα τη στιγμή που τα θέλει.

Δείτε τα προϊόντα

Περισσότερες επιλογές πλύσης. Περισσότερη φροντίδα για εσάς.

Ένα πλυντήριο ρούχων Pitsos, σας προσφέρει ακόμα περισσότερες επιλογές πλύσης, για να κάνει το πλύσιμο των ρούχων σας... παιχνίδι.
• Χάρη στο απλό και εύχρηστο μενού του, μπορείτε να επιλέξετε όποιο πρόγραμμα θέλετε για τα ρούχα σας, απλά γυρίζοντας τον κεντρικό στρογγυλό διακόπτη. Η πληθώρα προγραμμάτων που σας προσφέρει, κάνει το πλύσιμο πανεύκολο καθώς το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξετε το κατάλληλο κάθε φορά.
• Σας συστήνει το ιδανικό φορτίο, την ιδανική θερμοκρασία αλλά και τις στροφές στυψίματος σε κάθε πρόγραμμα, για να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα καθαριότητας. Δεν χρειάζεται πια να αναρωτιέστε ή να ανησυχείτε για το ποιο πρόγραμμα να επιλέξετε για κάθε ρούχο ή σε πόσους βαθμούς και στροφές πρέπει να το πλύνετε για να μην το χαλάσετε. Το πλυντήριό σας τα κάνει όλα μόνο του.

Ακόμη πιο πολλά, ακόμη πιο καλά. Ένα πλυντήριο ρούχων Pitsos είναι εδώ για εσάς.

Η ευκολία δεν σταματάει εδώ. Όλοι γνωρίζουμε πως οι ρυθμοί της καθημερινότητάς μας έχουν γίνει πιο έντονοι, γρήγοροι και κουραστικοί, αλλά ευτυχώς έχετε σύμμαχό σας την Pitsos.
• Το πλυντήριο ρούχων Pitsos με την επιλογή Extra γρήγορο μειώνει το χρόνο πλύσης, έως και 65%, ενώ το πρόγραμμα Ανάμεικτα είναι ιδανικό ακόμα και για καθημερινή χρήση καθώς μπορείτε να βάλετε βαμβακερά και συνθετικά ρούχα μαζί για να πλυθούν και να είναι πεντακάθαρα σε σύντομο χρόνο.
• Επιπλέον, διαθέτει και την επιλογή Παύση για προσθήκη ρούχων. Έτσι, ακόμα και εκείνο το ξεχασμένο καλτσάκι του μωρού ή η αθλητική μπλούζα για την προπόνηση του μεγάλου γιού που είχε μείνει μέσα στην τσάντα του, θα πλυθούν και αυτά μαζί με τα υπόλοιπα ρούχα και δεν θα χρειαστεί να περιμένετε μέχρι να βάλετε την επόμενη πλύση. Τόσο εύκολα.
H μεγάλη και ευανάγνωστη οθόνη, σας προσφέρει πλήρη έλεγχο όλης της συσκευής, κάθε στιγμή καθώς σας ενημερώνει με τις ενδείξεις στην οθόνη για την πορεία του προγράμματος πλύσης, τη θερμοκρασία, τις στροφές στυψίματος και σας δείχνει πόσος χρόνος απομένει για να τελειώσει η πλύση, πόση ενέργεια θα καταναλώσει, αλλά και αν έχετε βάλει παραπάνω απορρυπαντικό απ’ όσο πρέπει.
• Τέλος, με τα πλήκτρα αφής TouchControl μπορείτε να ενεργοποιείτε τις λειτουργίες της συσκευής με ένα απαλό άγγιγμα.

Οικονομία και ασφάλεια με αξιοπιστία, γιατί η Pitsos είναι… το σπίτι σας.

Ένα πλυντήριο ρούχων Pitsos έχει σπουδαία τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως:
EcoMotor κινητήρα τεχνολογίας inverter BLDC: Πρόκειται για έναν αθόρυβο και οικονομικό κινητήρα με 10 χρόνια εγγύηση. Διαθέτει πρωτοποριακή μαγνητική τεχνολογία που προκαλεί ελάχιστες τριβές στον κινητήρα. Άρα λιγότερη και έως καθόλου φθορά, λιγότερο θόρυβο και χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας για εσάς.
HydroActive Plus: Εδώ ειδικοί αισθητήρες μετρούν με ακρίβεια το βάρος των ρούχων μέσα στη συσκευή και σας εγγυώνται την ιδανική διαχείριση και ελάχιστη δυνατή κατανάλωση του νερού για το πλύσιμο και το ξέβγαλμα των ρούχων σας.
HydroShower: Το σύστημα αυτό χρησιμοποιεί τρισδιάστατο ψεκασμό νερού για γρήγορη και ομοιόμορφη διαβροχή των ρούχων με συνεχή ροή τόσο πάνω από τον κάδο, όσο και μπροστά από τη γυάλινη πόρτα.
Αισθητήρα ροής: Για να έχετε πλήρη και λεπτομερή έλεγχο της κατανάλωσης του νερού ανά πάσα στιγμή το θελήσετε.
Αυτοκαθαριζόμενη θήκη απορρυπαντικού: Η θήκη καθαρίζεται αυτόματα μετά από κάθε πλύση, ώστε να μην μένουν υπολείμματα απορρυπαντικού και να μεταφέρονται στα ρούχα σας.
Πολλαπλή προστασία κατά των διαρροών: Με το συγκεκριμένο σύστημα διασφαλίζεται τόσο η προστασία της συσκευής αλλά και του χώρου στον οποίο βρίσκεται από τυχόν διαρροές.
Κλείδωμα συσκευής: Η συσκευή κλειδώνει για να μην μπορεί κάποιο παιδί να την ενεργοποιήσει, ανοίξει ή αλλάξει κάποια από τις επιλεγμένες λειτουργίες της.

Ανακαλύψτε την Pitsos

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και τη φροντίδα Pitsos.

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε τον πιο κοντινό σας αντιπρόσωπο ή κατάστημα εξυπηρέτησης πελατών στην περιοχή σας.

Εξυπηρέτηση πελατών

Άψογη εξυπηρέτηση πελατών, πριν και μετά την αγορά.

+30 210 4277700 (πανελλαδικά)

Επέκταση εγγύησης

Η Pitsos παρατείνει τη διετή εγγύηση των οικιακών συσκευών της για 3 επιπλέον χρόνια με μικρή οικονομική επιβάρυνση.