Ανακάλυψε τα νέα πατίνια για παιδιά!

Η σειρά Shoko αποτελεί την ιδανική επιλογή για παιδιά ηλικίας από 12 μηνών έως 12 ετών. Πατίνια με ανθεκτική κατασκευή για τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια, σε πανέμορφα χρώματα και σε ελκυστικές τιμές!

Ανακάλυψε τη νέα σειρά πατινιών SHOKO της AS Company

Τα πατίνια SHOKO ανεβάζουν τον πήχη της ασφάλειας και της ποιότητας ψηλά. Αντέχουν στην εντατική χρήση κι εκπαιδεύουν το παιδί μέσω της εύκολης οδήγησής τους. Διαθέτουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που τα κάνουν να ξεχωρίζουν, όπως αντιολισθητικές επιφάνειες, φαρδιά φρένα και δυνατότητα αυξομείωσης του ύψους του τιμονιού για προσαρμογή σε διάφορες ηλικίες. Έτσι, τα SHOKO αποτελούν την τέλεια επιλογή για παιδιά ηλικίας από 12 μηνών έως 12 ετών, δηλαδή για παιδιά που ανεβαίνουν πρώτη φορά σε πατίνι αλλά και για μεγαλύτερα παιδιά που θέλουν να εντυπωσιάσουν με τα κόλπα τους. Τέλος, τα SHOKO υπερτερούν και στο στιλ, καθώς είναι διαθέσιμα σε μεγάλη ποικιλία μοντέλων, χρωμάτων και με μοναδικές λεπτομέρειες.

Βρες τα μοναδικά επιτραπέζια AS Games

Τα AS Games χαρίζουν αξέχαστες οικογενειακές στιγμές και ενώνουν τις παρέες! Λύσε τα Μυστήρια στο Πεκίνο, Θα καταλάβει η ομάδα σου τη φράση που θέλεις να περιγράψεις; εάν εισαι Με το Στομα Ανοικτό; Παίξε στο Κεφάλι το ΄χω και ζήσε ξεκαρδιστικές στιγμές με τα απίθανα επιτραπέζια της AS! Με μεγάλη ποικιλία σε επιτραπέζια παιδικά, δράσης, οικογενειακά, τα AS Games είναι εδώ για να προσφέρουν άφθονο γέλιο και διασκέδαση σε μικρά και «μεγάλα» παιδιά!

Ανακάλυψε τα βρεφικά παιχνίδια της baby Clementoni

Η Βaby Clementoni διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών για το πρώτο στάδιο της βρεφικής & νηπιακής ηλικίας του παιδιού σας. Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη διασκεδαστική σειρά παιχνιδιών που θα συνοδεύει τα παιδιά σας καθ’ όλη τη διάρκεια της ανάπτυξης τους. Παιχνίδια διαδραστικά με ιταλικό σχεδιασμό και ποιότητα που προάγουν την αισθητηριακή, ψυχοκινητική, γνωστική και συναισθηματική ανάπτυξη. Το παιδί μαθαίνει τα πρώτα γράμματα και νούμερα, τα σχήματα και τα χρώματα αλλά και να αναγνωρίζει διαφορετικούς ήχους.

ΕΞΥΠΝΟΥΛΗΣ Ο φίλος των παιδιών που μεγαλώνει μαζί τους

Ο Εξυπνούλης, ο αγαπημένος φίλος των παιδιών, συντροφεύει εδώ και χρόνια όλα τα παιδιά σε ένα ατελείωτο και συναρπαστικό ταξίδι γνώσης. Παρέα με τον Εξυπνούλη ανακαλύπτουν τον κόσμο και αποκτούν δεξιότητες, με απλό και διασκεδαστικό τρόπο. Αναπτύσσουν μεταξύ άλλων την παρατηρητικότητα, τη λογική, τη μνήμη, τη συναισθηματική νοημοσύνη και τη φαντασία. Τα παιχνίδια της σειράς, έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία και νηπιαγωγεία. Μπορείτε να διαλέξετε το πιο ταιριαστό παιχνίδι για το παιδί σας, μέσα από μια μεγάλη συλλογή που καλύπτει πολλά και διαφορετικά θέματα κατάλληλα για ηλικίες από 2 ετών και πάνω.

Ανακάλυψε την σειρά παιχνιδιών Μαθαίνω & Δημιουργώ

Τα Μαθαίνω & Δημιουργώ είναι μια σειρά παιχνιδιών που φέρνει τα παιδιά σε επαφή με τις επιστήμες και τα βοηθάει να αναπτύξουν δεξιότητες σχετικές με τις αρχές των επιστημών, της τεχνολογίας, της μηχανικής και των μαθηματικών, δηλαδή το STEM. Ο όρος STEM είναι ακρωνύμιο για αυτά τα πεδία: Science, Technology, Engineering και Mathematics. Η σειρά κατέχει κορυφαία θέση στα επιστημονικά παιχνίδια, παρέχοντας πλούσιο εξοπλισμό και αναλυτικές οδηγίες για ασφαλή πειράματα και εντυπωσιακές κατασκευές. Είναι μια καινοτόμος σειρά για να ανακαλύψουν τα παιδιά τη φυσική, τη χημεία, τη μηχανική, τη ρομποτική, την αστρονομία, τη βιολογία, τη βοτανολογία, καθώς και άλλα πολλά φυσικά φαινόμενα. Τα παιχνίδια Μαθαίνω & Δημιουργώ, είναι ο πιο δημιουργικός, ευχάριστος και ασφαλής τρόπος για να μάθουν τα παιδιά τα μυστικά όλων των Επιστημών!

Ανακάλυψε τον καλλιτεχνικό σου κόσμο!

Μπες στον μαγικό κόσμο της ζωγραφικής με τις ολοκληρωμένες ζωγραφικές κασετίνες deluxe της AS που σου παρέχουν όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να ανάπτυξης την καλλιτεχνική σου φύση. Μάθε βήμα-βήμα πως να ζωγραφίζεις με την βοήθεια των εργαστηρίων ζωγραφικής. Φτιάξε το δικό σου αρωματικό Slime και δημιούργησε τα δικά σου μοναδικά αρώματα! Ανάμειξε νερό, σκόνη και το άρωμα που εσύ θα επιλέξεις. Διακόσμησε το με το πιο glam decor!

Βρες τις καλύτερες επιλογές για Puzzles

Τα puzzles αποτελούν πολύτιμα εκπαιδευτικά εργαλεία αλλά παράλληλα διασκεδάζουν. Επιπλέον η παρατήρηση των κομματιών ενός puzzle και η μελέτη των πιθανών λύσεων επιτρέπει στο μυαλό να χαλαρώσει, αυξάνεται η παραγωγή ντοπαμίνης, που ρυθμίζει τη διάθεση, τη μνήμη και τη συγκέντρωση. Εξασκούνται και τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου καθώς το μυαλό εργάζεται συστηματικά

Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες