• Το έχω αγοράσει 3 φορές και το τοποθέτησα σε 2 διαφορετικά iPhone 14 Pro ακολουθώντας προσεκτικά τις οδηγίες. Τα 2 τελευταία που έβαλα επηρεάζουν πολύ την κάμερα τόσο στη φωτογραφία, όσο και στο βίντεο σε βαθμό αρκετά ενοχλητικό για αυτό και τα αφαίρεσα τελικά. Η προστασία είναι σίγουρα πολύ καλή (το προφύλαξε μία φορά από πτώση όπου έσπασε το Hofi Cam αλλά η κάμερα δεν έπαθε τίποτα) και πιθανώς, αναλόγως της τοποθέτησης που θα κάνεις, μπορεί και να έχεις λιγότερες παραμορφώσεις στην κάμερα.

• Εφαρμογή
    • Τοποθέτηση
    • Προστασία
    • Αντοχή
    • Αλλοιώνει την εικόνα
  • Πολύ καλή ποιότητα υλικών, πιο χοντρή ταινία από το συνηθισμένο (βολεύει) και το κουμπί-φρένο δουλεύει καλά.

• Επιτοίχιο Ηλιακό Φωτιστικό 2000lm Ψυχρό Λευκό 6500K με Αισθητήρα Κίνησης

Επιβεβαιωμένη αγορά

Μια χαρά, πολύ δυνατό φως. Ίσως ήθελα τον αισθητήρα κίνησης να πιάνει από λίγο πιο μακριά αλλά είναι οκ.

• Είναι όπως και στη φωτογραφία
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Ο φωτισμός του είναι ικανοποιητικός
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Χρησιμοποιώ χρόνια τα Plus και είπα να πάρω και αυτά για να τα δοκιμάσω σε έξαρση του IBS. Νομίζω ότι όντως είχαν διαφορά. Σε γενικές γραμμές όμως τα Plus σε καλύπτουν.

• Αποτελεσματικότητα
    • Θα το αγόραζα ξανά
  • Είναι πολύ ακριβό αλλά μακράν το πιο αποτελεσματικό από όσα έχω δοκιμάσει.

• Διάρκεια
    • Άρωμα
    • Δεν προκαλεί ερεθισμό στο δέρμα
    • Δεν αφήνει σημάδια στη μπλούζα
    • Θα το αγόραζα ξανά
  • Mercusys MB110-4G v1 Ασύρματο 4G Mobile Router Wi‑Fi 4

9 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Επιβεβαιωμένη αγορά

Το χρησιμοποίησα περίπου 15 μέρες το καλοκαίρι αρκετά και φαίνεται πάρα πολύ καλό.

Το πήρα για το εξοχικό ώστε να έχω Internet για τη δουλειά μου όταν χρειαστεί (remote), τηλεόραση (netflix κτλ) χωρίς να χρειάζεται κάθε φορά να ανοίγω το hotspot του κινητού μου. Ήθελα να είναι όλες οι συσκευές συνδεδεμένες στο WiFi, να είναι σταθερό και να έχει καλή ταχύτητα.

Μέχρι τώρα όλα φαίνεται να πηγαίνουν πολύ καλά. Έχω ανεβάσει Screenshots με τις ταχύτητες που είχα από το laptop μου όταν συνδέθηκα στο hotspot του iPhone 14 και όταν συνδέθηκα στο ρούτερ. Το κινητό και το ρούτερ τα είχα βάλει ακριβώς στο ίδιο στο σημείο. Όπως θα δείτε το Download κυμαίνεται στα 40-44 και στα 2 (καλύτερο το iPhone) και το upload κοντά 20 (καλύτερο το Mercusys).

Έχω βάλει κάρτα cosmote nano sim. Ήταν τελείως plug-n-play, βάζεις απλά τη sim, το βάζεις στην πρίζα και συνδέεσαι στο wifi με τον κωδικό που έχει από κάτω. Αυτό ήταν...

Η αίσθησή μου είναι ότι το ρούτερ είναι πιο σταθερό και πιο γρήγορο σε σύγκριση με το hotspot ενώ δεν επιβαρύνεις κάθε φορά και το κινητό (ζεσταίνεται αρκετά αν το έχεις πολλές ώρες σαν personal hotspot).

Μόνο αρνητικό είναι ότι σε κάποια σημείο που το κινητό έπιασε καλύτερο σήμα, αυτό δεν είχε το ίδιο. Αν όμως έχεις πολύ καλό σήμερα στο κινητό, λογικά δε θα έχεις θέμα.

• Σταθερότητα λειτουργίας
    • Ευκολία εγκατάστασης
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Cooper Vision Proclear 1 Day 30 Ημερήσιοι Φακοί Επαφής Υδρογέλης

στις

Έχοντας δοκιμάσει πάνω από 6-7 διαφορετικούς φακούς, ημερήσιους και μηνιαίους, αυτοί είναι οι μοναδικοί που δεν μου δημιουργούν ξηροφθαλμία. Τους φοράω άνετα μία ολόκληρη μέρα.

• Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Άνεση
    • Εφαρμογή
    • Αντοχή
    • Θα τους αγόραζα ξανά
  • JR Gear Pack In Pocket Στεγανός Σάκος Πλάτης με Χωρητικότητα 20 Λίτρων Πορτοκαλί

Επιβεβαιωμένη αγορά

Μια χαρά για τα λεφτά του, πανάλαφρο και χωράει μικρή πετσέτα, μαγιό, σαγιονάρες κτλ άνετα.
    Προφανώς δεν είναι όπως οι άλλοι στεγανοί σάκοι που έχουν σκληρό ύφασμα. Εδώ μιλάμε για μία τσάντα που αν δεν έχεις μέσα πράγματα και τη διπλώσεις, χωράει και στην τσέπη σου. Είναι πολύ λεπτό το ύφασμα και ίσως πρέπει να προσέξεις μη βάλεις αντικείμενα αιχμηρά που μπορούν να το σκίσουν.

• Yato YT-74621 Ωτοασπίδες με Στέκα

Επιβεβαιωμένη αγορά

Το πήρα για τον πατέρα μου ώστε να το χρησιμοποιεί σε διάφορες εργασίες όπως χορτοκοπτικό κτλ. Μου είπε ότι είναι πολύ άνετο στο κεφάλι και πολύ καλύτερο από προηγούμενα που είχε σχετικά με τη μείωση θορύβου.

1. 1
  2. 3