• Απίστευτα, πρακτικό, λειτουργικό και οικονομικό adaptor κάνει ότι υπόσχεται ( υποστηρίζει και USB 3.0 )
  το δούλεψα και με φορτιστή από Type C σε απλό USB A καλώδιο και έκανε κανονικά fast charge και ως γέφυρα σύνδεσης ενός εξωτερικού σκληρού δίσκου που έχω στο κινητό από καλώδιο USB A του σκληρού δίσκου σε Type C μέσω του αντάπτορα.

  • Αποτελεσματικότητα
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Εύκολη χρήση
 • Rebel Ακροδέκτες Πολύμετρου

  0
  4
  στις
  Επιβεβαιωμένη αγορά

  Ταιριάζουν στα περισσότερα πολύμετρα, τώρα από ποιότητα δεν είναι και τόσο καλά όπως στα περισσότερα οικονομικά πολύμετρα, εγώ κόλλησα με ταινία μονωτική και tie wrap το καλώδιο στην άκρη που καταλήγει στα probes για να μην ξεκολλήσει όπως τα εργοστασιακά..

 • Skrebba Σύρματα Συρραπτικού 23/13 1000τμχ 23/13S

  0
  5
  στις
  Επιβεβαιωμένη αγορά

  23 gauge πάχος σύρματος με μήκος 13mm.
  από 60 έως 100 φύλλα Α4 των 80gr τα διαπερνάει και τα συρράπτει, βέβαια με βαρέως τύπου συρραπτικό....

  • Ευκολία τοποθέτησης
  • Ποιότητα υλικού
  • Αντοχή
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
 • Αρχικά φαίνεται ανθεκτικό μιας και με την πρώτη ματιά το μέγεθος του και η εξ' ολοκλήρου μεταλλική κατασκευή του σίγουρα παραπέμπει για επαγγελματική χρήση, ενώ τι κόστος του είναι αρκετά χαμηλό γύρω στα 6Ε.

  Δέχεται σύρματα 26/6 είναι λεπτά και όχι τόσο αντοχής (για μένα για λίγα φύλλα και πρόχειρη χρήση), αλλά δέχεται και τα διαδεδομένα 24/6 λίγο πιο παχιά σύρματα για να συρράψει εύκολα με 24 με 26 φύλλα 80gr στην πράξη. Προσοχή δεν δέχεται σύρματα 24/8 καθώς ο οδηγός παίρνει μόνο των 6mm.

  Το σιδερένιο πλαίσιο που γυρίζουν τα σύρματα προς τα μέσα λύνει με μια βίδα αν για παράδειγμα κουνηθεί χρειαστεί να το βάλετε πιο ίσια ώστε να είναι ακριβως κάτω από το σύρμα που θα διαπερνά το χαρτί.

  Μέχρι τώρα φαίνεται καλό δεν έχω γνώμη ακόμα για αντοχή, θα το δείξει....

  • Ευκολία χρήσης
  • Αντοχή
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Ευκολία προσθήκης ανταλλακτικών
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
 • Inacopia Office Χαρτί Εκτύπωσης A4 80gr/m² 500 φύλλα

  0
  5
  1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις
  Επιβεβαιωμένη αγορά

  Απλά εξαιρετικό χαρτί Α4 ( 80gr ) δεν μου έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα ως τώρα (σε ασπρόμαυρο laser και λίγες έγχρωμες εκτυπώσεις σε inkjet εκτυπωτή), κατάλληλο και για πρόχειρες σημειώσεις σε ντοσιέ και με στυλό και μολύβι.
  Αν θέλετε για καλύτερη ποιότητα έγχρωμης εκτύπωσης (σχέδια, εικόνες) μπρος πίσω και σε inkjet εκτυπωτή καλύτερα να πάτε σε πιο παχύ χαρτί δηλαδή από 100gr και πάνω.

  • Ποιότητα χαρτιού
  • Δεν κολλάει το χαρτί στην εκτύπωση
  • Aπόδοση χρωμάτων στην εκτύπωση
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
 • Συμβατό οικονομικό αναλώσιμο τονέρ με περίπου 6Ε αν βγάλει έστω και 800 σελίδες σε σχέση με το γνήσιο της Brother TN-1090 ( 1500 σελίδες αλλά 5% γεμάτες ) που κοστίζει 20 με 25Ε και πάλι συμφέρει πάρα πολύ δεν το έχω ακόμα δουλέψει (δεν έχει τελειώσει το γνήσιο που έχω βγάλει ως τώρα περίπου 230 σελίδες καλά γεμάτες όχι του 5% που έχουν ως πρότυπο για τα τονέρ ).
  --> Ήρθε άμεσα και όμορφα πακεταρισμένο.
  Επειδή δεν το έχω ακόμα δουλέψει δεν μπορώ έχω κριτική ως προς την λειτουργικότητα του και την συμβατότητα ίσως θέλει reset ο εκτυπωτής θα το επαναξιολογήσω όταν τελειώσει το υπάρχον τονέρ, αλλά επειδή στον εκτυπωτή (HL-1223WE ) το γνήσιο τονέρ δεν έχει chip ( μεγάλο υπερ αυτό ) το συμβατό θα λειτουργήσει άμεσα σαν το γνήσιο.

  • Σχέση ποιότητας-τιμής
 • Πραγματικά με 18Ε μπορεί να συρράψει πολλά φύλλα ανάλογα τα σύρματα που θα του περάσετε, πολύ δυνατό συρραπτικό, το δούλεψα με σύρματα (23/13) δηλαδή 13mm μήκους και σύρραψε για πλάκα με ελάχιστη δύναμη 85 φύλλα Α4 (80 gr) στο πλάι ( κανονική βιβλιοδεσία ) με 10 στην σειρά σύρματα και ντύσιμο του εξώφυλλου και του οπισθόφυλλου με διάφανη απλή ταινία τέλειωσε κανονικό βιβλιαράκι ούτε σπιράλ (πλαστικό που χαλάει με τον χρόνο και σπάει τίποτα μια και έξω είναι αυτό, καμία σχέση με τα απλά συρραπτικά χειρός, αυτό είναι επιτραπέζιο, μεγάλο και δυνατό φυσικά και αξίζει τα χρήματα του μιας και δέχεται αρκετά διαφορετικά σύρματα ( 23/6, 23/8, 23/10, 23/13, 23/15, 23/17, 23/20, 23/24, 24/6, 2 4/8, 24/10 ) και συρράπτει ανάλογα το συνδετήρα που έχετε βάλει.
  Με σύρματα 23/24 (24mm μήκους) μπορεί να συρράψει εως 210 (80gr) φύλλα που που λέει αν τυπώσετε μπρος - πίσω τις σελίδες τότε έχετε φτιάξει βιβλίο 420 σελίδων....

  • Ευκολία χρήσης
  • Αντοχή
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Ευκολία προσθήκης ανταλλακτικών
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
 • Brother HL-1223WE Ασπρόμαυρος Εκτυπωτής Laser με WiFi και Mobile Print

  0
  5
  5 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις

  Αγοράστηκε σήμερα 20 Μαρτίου 2024 στα 130Ε.
  -- Η επιλογή κατάλληλου εκτυπωτή είναι πολύ δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία ψάξιμο και έρευνα πριν την αγορά, το μοντέλα που αξίζουν, είναι δυσεύρετα και λίγα κομμάτια και θέλει προσοχή μην καταλήξετε να δίνετε πιο πολλά στα ανταλλακτικά από ότι 0,10 Ε η σελιδα σε ένα φωτοτυπαδικο συν χάσιμο χρόνου βενζίνη πήγαινε - έλα ε τοτε λογικο να αγανακτήσετε και το σπάσετε ή να το δωσετε ... :)
  -- Ψάχνοντας έναν σχετικά μικρό laser εκτυπωτή που τοποθετήθηκε σε βιβλιοθήκη, για ασπρόμαυρη εκτύπωση σε Α4 χαρτί, με κριτήρια τα οικονομικά αναλώσιμα (το γνήσιο τόνερ της Brother TN-1090 έχει γύρω στα 20 με 25Ε για 1500 σελίδες καθώς υπάρχουν και φθηνά συμβατά στην αγορά, ακόμα και με οδηγούς στο yt για γέμισμα με απευθείας σκόνη γραφίτη στην παλιά κασέτα αλλά ΔΕΝ το συνιστω μόνο σε εξαιρέσεις που πιάνουν τα χέρια σας και ο εκτυπωτής είναι αρκετά παλιός και δεν υπάρχουν ανταλλακτικά τονερ ή δεν αναγνωριζονται τα ιμιτασιον τόνερ).
  -- Α το πιο σημαντικό το τονερ του δεν έχει chip οπότε θα είναι πολύ εύκολη η χρήση συμβατού τονέρ.
  -- Η διαδικασία της εγκατάστασης ήταν πανεύκολη αν φυσικά το έχετε με το αντικείμενο Η/Υ ειμαι προγραμματιστης / τεχικος Η/Υ, οι οδηγίες όλες είναι στα αγγλικά και σε άλλες γλώσσες καθόλου ελληνικά.
  -- Με δικό μου καλώδιο USB σε laptop με Windows 10 που δοκιμάστηκε έπαιξε αμέσως μάλιστα και χωρίς να περάσω drivers, βέβαια για καλύτερο support πέρασα τους drivers από τη σελίδα της Brother καθώς έρχεται με CDrom και αρκετοί τωρινοί Η/Υ δεν έχουν μονάδα CD.
  -- Ασύρματα με το κινητό και το κλασικό ρουτερ της Cosmote συνδέθηκε ωε εξής κατεβάζετε τις αντιστοιχες εφαρμογες εφαρμογές της Brother από το App / Play Store και εφόσον πατήσετε το κουμπάκι WPS στο ρουτερ και φυσικά το κινητό σας είναι στο ίδιο δίκτυο με το ρουτερ και ανοιχτο στην εφαρμογή της Brother και πατήσετε και το κουμπάκι WiFi από τον εκτυπωτή τότε θα συνδεθεί ασύρματα με το δίκτυο σας και θα σας εκτυπώσει και μια σελίδα WLAN report Connection OK.
  -- Διπλή εκτύπωση αυτόματα δεν υποστηρίζει θα πρέπει να γυρίζετε τα φύλλα ώστε να γίνει η διπλή εκτύπωση.
  Οι εκτυπωτές laser είναι η καλύτερη κατηγορία για γρήγορες εκτυπώσεις υψηλης ευκρίνειας για ασπρόμαυρη εκτύπωση, σπάνια χρήση αλλά και για συνεχόμενη χρήση πολλές σελίδες μαζί και με λιγότερο κόστος εκτύπωσης γι' αυτό τα φωτοτυπικά μηχανήματα σχεδόν όλα βασίζονται στην τεχνολογία laser.
  -- Τα πράγματα δυσκολεύουν στην έγχρωμη εκτύπωση όπου εκεί το κόστος σε laser είναι αρκετά μεγαλύτερο και επίσης οι inkjet εκτυπωτές έχουν καλύτερη ποιότητα στις έγχρωμες εκτυπώσεις / φωτογραφίες. Βέβαια στους περισσότερους και σε μένα σπάνια χρειάζομαι έγχρωμη εκτύπωση.
  Οικιακή / ερασιτεχνική χρήση είναι ότι πρέπει.
  Οι εκτυπωτές inkjet που έχουν ανταλλακτικό cartridge μπορείς να είναι αρχικά φθηνότεροι αλλά τα μελάνια τους στεγνώνουν, χαλάνε εύκολα, βγάζουν λίγες σελίδες είναι ακριβά κ.α δεν αξίζουν σε καμία περίπτωση, έχω στην άκρη πολυμήχανημα HP του 2009 σχεδόν του κουτιού (το είχαν δώσει δώρο στο τότε Multirama) αλλά με inkjet και το χρησιμοποιώ πια ως σκάνερ καθώς όσο και να εξελιχθούν τα κινητά με τις κάμερες την ποιότητα του φυσικού σκάνερ δεν την φτάνουν.
  -- Για καθημερινές όμως εκτυπώσεις με χαμηλό κοστος και με το πλεονέκτημα των inkjet στην έγχρωμη εκτύπωση καλή επιλογή είναι και οι Eco Tank ή Ink tank εκτυπωτές όπου με τα εργοστασιακά φιαλίδια βγάζετε χιλιάδες εκτυπώσεις, αλλά για σπάνια χρήση δεσμεύεστε να κάνετε μια έγχρωμη εκτύπωση κάθε 3 με 4 μέρες για να μην στεγνώσουν οι κεφαλές.

  -- Μου ήρθε με ανταπτορα από αγγλική Πρίζα σε Ευρωπαϊκή αλλά δεν χρειάστηκε ο ανταπτορας το μη αποσπώμενο καλώδιο ρεύματος είναι Ευρωπαϊκό. Μεγάλη προσοχή μη το συνδέσετε σε UPS καθώς οι laser εκτυπωτές κατά την εκτύπωση τραβάνε αρκετο στιγμιαία ρεύμα καθώς και για το fuser που ψήνετε το τόνερ πάνω στο χαρτί. Εγώ το έβαλα σε βιβλιοθήκη με μια προέκταση σουκο ως το πολυπριζο ασφαλείας και έτσι δεν πιανει σχεδόν καθόλου χώρο.

  -- Εκτυπώσε περίπου 230 καλά γραμμένες σελίδες Α4 πρώτα ως μόνοι αριθμοί σελίδας και μετά με γύρισμα σελίδας ως ζυγοί αριθμοί, πανεύκολα χωρίς κανένα μπέρδεμα, επίσης το ρύθμισα σε HQ 1200DPI ανάλυση και πραγματικά εκτυπώνει τέλεια το μαύρο, η ανάλυση όλα είναι εξαιρετικά σαν το φωτοτυπικό μηχάνημα (1500 Ε) βέβαια το τόνερ έχει ακόμα γραφίτη αλλά όπως σε όλα τα τόνερ υπόσχονται 1500 σελίδες αλλά με μονο 5% γεμάτη σελίδα. Άμα θέλετε ρυθμίστε το στο Eco Mode ρίξτε και τα DPI στα 600 ή 300 για εξοικονόμηση τόνερ αν θέλετε.

  -- Ευχαριστημένος με την αγορά βέβαια οι τιμές έχουν ξεφύγει όπως σε όλα θα μπορούσε να έχει 90 - 100 Ε καθώς και να είναι άμεσα διαθέσιμος, υπάρχουν εκτυπωτές brother laser στην ίδια τιμή με αυτόν και υποστηρίζουν αυτόματα μπρος πίσω εκτύπωση και μεγαλυτερη ταχυτητα εκτυπωσης, αλλά από την άλλη έχουν πολύ ακριβα τόνερ και δυσεύρετα.
  Σύμφωνα με την λογική του Serial number είναι κατασκευής του 2022.

  • Ποιότητα εκτύπωσης
  • Ταχύτητα εκτύπωσης
  • Διαδικασία εγκατάστασης
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
 • Jack Αναπτήρα με Ασφάλεια

  0
  3
  στις
  Επιβεβαιωμένη αγορά

  Αρχικά ήρθε με μικρή γυάλινη κυλινδρική ασφάλεια μόλις 3A που σημαίνει ότι αν η τάση είναι 12V DC όπως προβλέπεται στον αναπτήρα του αυτοκινητού θα μπορείτε να αξιοποιήσετε ως 36 Watts ισχύ μετά η ασφάλεια καίγεται αν περάσετε αυτό το όριο, επίσης απαιτεί η σύνδεση με το δικό σας διπολικό καλώδιο να γίνει με κολλητήρι και καλάι στις μεταλλικές επαφές του αντάπτηρα και όχι με βιδάκια και με ακροχιτώνια κιόλας όπως συνηθίζεται στα κλασικά φις για 230V και είναι πολύ πιο εύκολη και καλή σύνδεση από ότι με το καλάι.
  - Άλλαξα με το καλημέρα την ασφάλεια με μια 5A (έχουμε τώρα ως 60 Watts ισχύς) και εφάρμοσα καλώδιο 2 x 0,75 mm2 (18 awg) πλακέ μήκους 2 μέτρων με κόλληση στα λαμάκια το κεντρικό που είναι το (+) έβαλα το καφέ καλωδιάκι (που θα ήταν η φάση αν ήταν 230V AC) και το γαλάζιο (που θα ήταν ο ουδέτερος στα 230V AC) στο πλαινό λαμάκι που είναι το (-) της μπαταρίας ή στο DC γείωση GND.
  Τώρα για μεγαλύτερη ασφάλεια από 5A, ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ σε καμία περίπτωση να βάλετε θα υπάρχει πρόβλημα γιατί δεν θα αντέξει το λεπτό ελατήριο που ακουμπάει η ασφάλεια θα πυρακτωθεί και επίσης θα πρέπει οπωσδήποτε να βάλετε χοντρής διατομής καλώδια πάνω από 1,5 mm2 (16 awg) που δεν θα χωράνε στο φις να περάσουν θα είναι ογκώδης ακόμα και χοντρό ελατήριο να είχατε και να ταίριαζε το φις είναι για ως 5A για μένα για να είναι ασφαλές.
  Αν δεν πιάνουν τα χέρια σας να κάνετε κολλήσεις και δεν έχετε ασχοληθεί με ηλεκτρονικά / ηλεκτρολογικά μην το πάρετε εκτός αν σας το φτιάξουν και ξέρετε τι το θέλετε.
  Κάνει επαφή και στα 2 αυτοκίνητα που τα δοκίμασα χωρίς υπερθερμάνσεις και προβλήματα

  • Ποιότητα
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
 • Gembird Cloth Mouse Pad 250mm Μαύρο

  0
  5
  στις
  Επιβεβαιωμένη αγορά

  Αγορασμένο εδώ 1.5 χρόνο για τον δεύτερο Η/Υ. Για κάτω από 1Ε αξίζει με το παραπάνω σε όλες τις χρήσεις που το δοκίμασα από απλό σερφάρισμα στο Chrome μέχρι και gaming με Razer ποντίκι δεν είχε κανένα θέμα.

  • Σταθερότητα
  • Άνετη κύλιση ποντικιού
  • Ποιότητα υλικών
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Ανθεκτικότητα
 1. 1
 2. 3
 3. ...
 4. 9