• Πολύ ωραίο αισθητικά και πολύ πρακτικό για την οργάνωση των καψουλών.
  Το πάνω συρτάρι διαθέτει 5 μετακινούμενα χωρίσματα, για 10 απλές κάψουλες Nespresso το καθένα. Δε δοκίμασα μεγαλύτερες κάψουλες άλλου τύπου (πχ Vertuo ή Dolce Gusto) αλλά υποθέτω ότι οι έξτρα εγκοπές για την πλατυνση των χωρισμάτων θα ταιριάζουν σε άλλες τυποποιημένες διαστάσεις κάψουλας.

  Η διάσταση του βάθους διαφέρει λιγο από την αναγραφόμενη, 31.2εκ αντί 34εκ. Παρ' ολο το μικρότερο βάθος, τα 10άρια κουτιά της Nespresso τοποθετούνται ακριβώς στο κάτω συρτάρι, το οποίο δε διαθέτει χωρίσματα. Για την ακρίβεια χωρανε 8 κουτιά.

  Όπως αναφέρεται και στις άλλες κριτικές, το κάτω συρτάρι έχει λίγη αντίσταση στο άνοιγμα, αλλά δείχνει να μαλακώνει με τη χρήση. Το πάνω, που είναι και αυτό που ανοίγω συχνότερα, λειτουργεί άψογα.
  Σε κάθε περίπτωση, τα άξιζε τα λεφτά του γιατί έχω 130 τέλεια οργανωμένες και εύκολα προσβάσιμες κάψουλες σε ένα ωραιότατο κουτί, και έξτρα χώρο να τοποθετήσω άλλα πράγματα από πάνω.

 • Εν Καρπώ Φυστικοβούτυρο Απαλό 500gr

  0
  5
  στις
  Επιβεβαιωμένη αγορά

  Έχει και εξαιρετική γεύση, ψημένου φιστικιού, και εξαιρετική υφή, σχεδόν smooth. Επίσης, πολύ βολικό το μέγεθος της συσκευασίας. Από τότε που το δοκίμασα αγοράζω μόνο το συγκεκριμένο φιστικοβούτυρο.

 • Essie Gel Couture Gloss Βερνίκι Νυχιών Μακράς Διαρκείας 20 Spool Me Over 13.5ml

  0
  5
  18 στους 18 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις
  Επιβεβαιωμένη αγορά

  Αδιαφανές παστέλ ροδακινί προς ροζ. Μετρίως παχύρρευστη φόρμουλα με λεία σατινέ υφή. Στα 2 χέρια η κάλυψη είναι σχεδόν τέλεια. Πολύ βολικό πινέλο, του οποίου η στρογγυλεμένη άκρη βοηθά στο στρώσιμο, ειδικά προς τη βάση του νυχιού.
  Θα το χαρακτήριζα καλοκαιρινό χρώμα αφού με το μαύρισμα κάνει εξαιρετική αντίθεση, θα του δώσω όμως και μια ευκαιρία το χειμώνα λόγω της ελαφρώς παστέλ απόχρωσης. Αν και δεν έχω ακόμα εικόνα για το αν διαρκεί πολύ, όπως υπόσχεται η εταιρία, θα το ξανααγόραζα λόγω του χρώματος.

  • Στρώνει εύκολα
  • Βολικό πινέλο
  • Θα το αγόραζα ξανά
 • Essie Color Gloss Βερνίκι Νυχιών 121 Topless and Barefoot 13.5ml French Affair Spring 2011

  0
  5
  6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις
  Επιβεβαιωμένη αγορά

  Θερμό nude, με ελαφρά ροζ απόχρωση, όχι ιδιαιτέρα φωτεινό. Επαρκώς αδιαφανές, με σχετικά πηκτή, κρεμώδη υφή. Το βουρτσάκι, ούτε πολύ φαρδύ ούτε πολύ λεπτό και με καμπυλωμένο τελείωμα, βοηθάει στο χειρισμό της παχύρρευστης υφής. Το 1ο χέρι αφήνει γραμμές στο άπλωμα, με 2 στρώσεις φαίνεται ικανοποιητικά ομοιόμορφο αλλά για να πετύχει η τέλεια κάλυψη χρειάζεται 3 στρώσεις. Ένα ιδιαίτερα κομψό nude που θα ξανααγόραζα.

  • Στρώνει εύκολα
  • Βολικό πινέλο
  • Θα το αγόραζα ξανά