Toyotomi Kuro MTN/MTG A371DV
Οικιακά Κλιματιστικά Inverter

Toyotomi Kuro MTN/MTG A371DV Κωδικός: 335552

Το κλιματιστικό της εταιρείας Toyotomi, έχει ισχύ BTU και είναι κατάλληλο για χώρους

• Τεχνολογία Inverter:
Η τεχνολογία Inverter που διαθέτει κάνει το κλιματιστικό αρχικά να λειτουργεί στον μέγιστο βαθμό, μέχρι να επιτευχθεί η θερμοκρασία που έχει ορισθεί, και στη συνέχεια λειτουργεί ελάχιστα και συνεχόμενα, διατηρώντας σταθερό το...

Δες όλη την περιγραφή

Χαρακτηριστικά:

  • Ισχύς Ψύξης: 24000BTU
  • Ισχύς Θέρμανσης: 25880BTU
To προϊόν δεν υπάρχει πλέον στο Skroutz

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

Περιγραφή

Το κλιματιστικό της εταιρείας Toyotomi, έχει ισχύ BTU και είναι κατάλληλο για χώρους

• Τεχνολογία Inverter:
Η τεχνολογία Inverter που διαθέτει κάνει το κλιματιστικό αρχικά να λειτουργεί στον μέγιστο βαθμό, μέχρι να επιτευχθεί η θερμοκρασία που έχει ορισθεί, και στη συνέχεια λειτουργεί ελάχιστα και συνεχόμενα, διατηρώντας σταθερό το επίπεδο της θερμοκρασίας στον χώρο. Αυτό το κάνει πιο αποδοτικό σε συνδυασμό με μικρή κατανάλωση.

• Συμβουλές Εγκατάστασης:
Ιδανικά η εσωτερική μονάδα του κλιματιστικού θα πρέπει να εγκαθίσταται σε ύψος περίπου 2 μέτρων, ώστε ο αέρας στον χώρο να διαχέεται ομοιόμορφα, αλλά επίσης να τοποθετείται πάντοτε σε τέτοια θέση ώστε ο κλιματιζόμενος αέρας να μην πέφτει απευθείας πάνω σας.
Επίσης η εξωτερική μονάδα θα πρέπει να τοποθετείται σε σημείο που δίνει εύκολη πρόσβαση για τη συντήρησή της, αλλά παράλληλα και σε κοντινή απόσταση από την εσωτερική μονάδα, η οποία δε θα πρέπει να ξεπερνά τα 15 μέτρα. Οι θέσεις εγκατάστασης των μονάδων καθορίζουν τη διαδρομή και το μήκος των ψυκτικών σωληνώσεων, που ιδανικά θα πρέπει να είναι κοντύτερη των 8 μέτρων, ώστε να μην επηρεαστεί η απόδοση του κλιματιστικού.

• Συμβουλές Συντήρησης:
Θα πρέπει μία φορά τον χρόνο να γίνεται η συντήρηση τόσο της εσωτερικής, όσο και της εξωτερικής μονάδας, από εξειδικευμένο τεχνικό. Έτσι θα μπορούν να αντιμετωπιστούν ήδη υπάρχουσες βλάβες ή να προληφθούν καινούριες. Πέραν της τακτικής συντήρησης από εξειδικευμένο τεχνικό, προτείνεται και ο συχνός καθαρισμός των φίλτρων και των πτερυγίων της εσωτερικής μονάδας από τη σκόνη, που σταδιακά επηρεάζει την αποτελεσματικότητα του κλιματιστικού.

Χαρακτηριστικά:

  • Ισχύς Ψύξης: 24000BTU
  • Ισχύς Θέρμανσης: 25880BTU

Χαρακτηριστικά

Απόδοση

Ισχύς Ψύξης
24000 BTU
Ισχύς Θέρμανσης
25880 BTU

Ενεργειακή Κλάση

Ψύξης
A
Θέρμανσης (Μέση Ζώνη)
A

Φυσικές Διαστάσεις

Μήκος Εσωτερικής Μονάδας
99,8 cm
Ύψος Εσωτερικής Μονάδας
32,2 cm
Βάθος Εσωτερικής Μονάδας
23,5 cm
Μήκος Εξωτερικής Μονάδας
89,5 cm
Ύψος Εξωτερικής Μονάδας
86 cm
Βάθος Εξωτερικής Μονάδας
33 cm

Εγγύηση

Επιμέρους Εγγύηση Κατασκευαστή
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένες αξιολογήσεις
  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1
Αξιολόγησε το προϊόν
  • tzinaki.gravvani
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Καλά το μηχάνημα δεν υπάρχει. Τρομερό, πολύ δυνατό ανεμιστήρα , ρίχνει γρήγορα την θερμοκρασία , το χρησιμοποιώ σε 130 τμ σπίτι καλά μονωμένο , και κάνει δουλειά (στην αρχή τις λειτουργίας του έχω κλειστές πόρτες μέχρι να ρίξει θερμοκρασία), επίσης έχει φτηνά ανταλλακτικά και κάλο σέρβις(ακόμα δεν έχω χρειαστεί),έχει καθαριστή πλάσμα ,και 2 φίλτρα .Η εξωτερική μονάδα είναι τεραστια, και ειναι ακετα αθοριβο.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • mkleoudis
    1
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    αγορα 17/07/2011.χρηση 2 μηνες.καλοκαιρι 2012,χρηση 3 μηνες.παω να το δουλεψω προχθες αλλα δεν!καηκε η πλακετα μου λεει ο ψυκτικος!παιρνω την αντιπροσωπεια να παραπονεθωκαι μου λενε να μιλησω με τον υπευθυνο τεχνικο της εταιρειας.περασε η εγγυηση κυριε,δεν μπορω να κανω τιποτα!μα εχει δουλεψει 5 μηνες μονο του λεω,ειναι καταστημα σε νησι που δουλευει μονο καλοκαιρι,να σου στειλω τους λογαριασμους της ΔΕΗ να το δειτε!δεν γινεται κυριε!πληρωστε την πλακετα!!!πρωτη φορα αγορασα TOYOTOMI και θα ειναι η τελευταια!εχω στο σπιτι 2 MIDEA και 2 PANASONIC,ολα καλα!τα συμπερασματα δικα σας!!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Είδες πρόσφατα

Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες