Golden Media 9080 Combo
Δορυφορικοί Αποκωδικοποιητές

Golden Media 9080 Combo Κωδικός: 276111

Δορυφορικός αποκωδικοποιητής 9080 Combo από την εταιρεία Golden Media με ανάλυση Full HD (1080p). Ο ενσωματωμένος δέκτης σας επιτρέπει να παρακαλουθήστε επίγειο (DVB-T ή DVB-T2), δορυφορικό (DVB-S. DVB-S2 ή DVB-S2X) ή καλωδιακό πρόγραμμα (DVB-C). Στην προκειμένη περίπτωση ο τύπος είναι DVB-T, DVB-S2 και DVB-S. Η σύνδεση με την τηλεόραση γίνεται μέσω HDMI...
Δες όλη την περιγραφή

  • Ταυτόχρονη Εγγραφή και Προβολή Διαφορετικών Καναλιών
  • Υποδοχή Καρτών CI (Common Interface): 2
  • Υποδοχή Καρτών Smart Card (Conax): 2
To προϊόν δεν υπάρχει πλέον στο Skroutz

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

Περιγραφή

Δορυφορικός αποκωδικοποιητής 9080 Combo από την εταιρεία Golden Media με ανάλυση Full HD (1080p). Ο ενσωματωμένος δέκτης σας επιτρέπει να παρακαλουθήστε επίγειο (DVB-T ή DVB-T2), δορυφορικό (DVB-S. DVB-S2 ή DVB-S2X) ή καλωδιακό πρόγραμμα (DVB-C). Στην προκειμένη περίπτωση ο τύπος είναι DVB-T, DVB-S2 και DVB-S. Η σύνδεση με την τηλεόραση γίνεται μέσω HDMI ή scart. Με το HDMI έχετε καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου συγκριτικά με το scart. Η λειτουργία PVR σας επιτρέπει να καταγράψετε το προβαλλόμενο πρόγραμμα σε σκληρό δίσκο ή usb stick. Διαθέτει επίσης θύρα USB. Μέσω της θύρας ethernet μπορείτε να συνδέσετε ενσύρματα τον αποκωδικοποιητή στο τοπικό σας δίκτυο και να παρακαλουθήσετε διαδικτυακά κάποιο πρόγραμμα ή να κατεβάσετε ενημερώσεις λογισμικού. Η συσκευή διαθέτει αναλογική έξοδο για τον ήχο αλλά και ψηφιακές εξόδους digital audio coaxial και optical. Η έξοδος optical, μεταφέρει το ηχητικό σήμα μέσω ενός καλωδίου οπτικής ίνας με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν παρεμβολές και η ποιότητα του ήχου να είναι η καλύτερη δυνατή, ενώ η έξοδος coaxial μοιάζει εμφανισιακά με την αναλογική RCA αλλά διαφέρει στην αντίσταση και στο γενονός ότι χρειάζεται ένα μόνο καλώδιο για την μεταφορά του ηχητικού σήματος. Το σύνολο το συνδέσεων συμπληρώνουν η αναλογική έξοδος εικόνας composite video (ή αλλιώς CVBS) και η σειριακή σύνδεση μεταφοράς δεδομένων RS-232. Η σύνδεση composite video μεταφέρει, μέσω ενός καλωδίου, αναλογικό σήμα εικόνας και μόνο, με ποιότητα εικόνας standard definition.

  • Ταυτόχρονη Εγγραφή και Προβολή Διαφορετικών Καναλιών
  • Υποδοχή Καρτών CI (Common Interface): 2
  • Υποδοχή Καρτών Smart Card (Conax): 2

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Δέκτης
DVB-T, DVB-S2, DVB-S
Ανάλυση
Full High Definition (FullHD)
Είσοδοι δεκτών
2
Υποδοχή Καρτών CI (Common Interface)
2
Υποδοχή Καρτών Smart Card (Conax)
2
Συνδεσιμότητα
Analog Audio, Composite Video, Digital Audio Coaxial, Digital Audio Optical, Ethernet, HDMI, RS-232, SCART, USB

Δυνατότητες & Λειτουργίες

PVR (Εγγραφή σε HDD/USB)
Ναι
Ταυτόχρονη Εγγραφή και Προβολή Διαφορετικών Καναλιών
Ναι
Εσωτερική Υποδοχή Σκληρού Δίσκου
Όχι
Ενσωματωμένο Wi-Fi
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Είδες πρόσφατα

Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες