Recenzie Samsung Galaxy S23 Ultra după 7 luni de utilizare intensivă
Samsung Galaxy S23 Ultra este telefonul de top al Samsung pentru 2023 și, după părerea mea, cel mai bun telefon Android din 2023.
Modelul pe care l-am ales este 512GB pentru că această versiune are 12GB RAM, în timp ce varianta mai mică de 256GB are 8GB RAM.
Îți recomand să alegi varianta de 512GB sau pe cea de 1TB, pentru că acei 4GB RAM în plus fac diferența, mai ales la multitasking!
Am telefonul de 7 luni și îl folosesc în fiecare zi, multe ore, din cauza muncii mele în social media, editare video etc. Vin de la Galaxy Note 10 Plus și am și un iPhone XS MAX.
Ca persoană care nu își schimbă telefonul în fiecare an, ci doar atunci când există un upgrade important care are sens pentru munca pentru care îl folosesc. Despre stylus nu voi vorbi deloc, deoarece nu îl folosesc niciodată.
(Poți vedea mai multe în scurtul meu video Samsung Galaxy S23 Ultra & Samsung Galaxy Buds2 Pro!)
Criteriile după care am evaluat și am ales Samsung Galaxy S23 Ultra:
Viteza
Compatibilitatea
Camera
Durata de viață a bateriei
Viteză: Telefonul mobil este o glonț!
Cu procesorul Snapdragon 8 Gen 2 special conceput pentru Galaxy, nu vei rămâne blocat nicăieri. Îl folosesc zilnic pentru a crea conținut pentru rețelele mele de socializare, în principal conținut video. Editez videoclipuri pe telefon, le încarc de pe telefon pe toate platformele de socializare și totul se întâmplă fără nicio întârziere.
Are o foarte bună reactivitate, nu are întârzieri chiar și cu mai multe programe deschise. Face o treabă uimitoare în editarea video, nu are întârzieri pe linia de timp deloc. Mai ales atunci când faci sarcini mai simple, totul este instantaneu.
Întârzierile minore pe care le-am întâmpinat au fost în unele aplicații, nu în sistemul de operare, dar nu m-au deranjat deloc pentru că totul este totuși rapid.
Viteza este importantă pentru mine pentru că petrec multe ore pe telefon și nu vreau să-mi pierd timp prețios ocupându-mă de întârzieri.
Compatibilitate: cel mai flexibil sistem de operare
Motivul pentru care am trecut la Android și nu la iPhone este cât de „flexibil” este sistemul de operare. Schimbul de fișiere cu PC-ul este pur și simplu Plug N Play, bagi USB-ul în PC și copiezi fișierele.
Conectarea cu Windows Link, care acum este integrat în Android, este pur și simplu magică. Îți permite să faci totul de pe PC-ul tău prin intermediul aplicației. Tot ce trebuie să faci este să te conectezi la Wi‑Fi și sincronizarea se face automat. De exemplu, poți copia un link sau un text pe PC și îl poți lipi pe telefon. Poți vedea mai multe detalii în short video Samsung Galaxy S23 Ultra - Colaborare cu Windows!
Cameră
Camera este, evident, unul dintre criteriile de bază în alegerea unui telefon, dacă nu chiar cel mai important. Desigur, depinde de modul în care vrei să îl folosești. Aici camerele sunt extraordinare atât pentru fotografie, cât și pentru video. Stabilizare foarte bună și performanță foarte bună în întuneric. Nu are nimic de invidiat față de iPhone, cu excepția performanței camerei atunci când o folosești prin aplicații, precum TikTok și Instagram, de exemplu. Acolo însă contează optimizarea software-ului. De asemenea, mi-aș dori o performanță mai bună a camerei selfie în locuri întunecate.
Vezi mai multe pe Samsung Galaxy S23 Ultra!
Durata bateriei
Bateria este o bestie! Cu tot ce am descris mai sus și derularea infinită pe TikTok (da, știu că trebuie să o reduc), bateria ține toată ziua. O încarc în fiecare noapte înainte de a merge la culcare și îmi ajunge cu ușurință pe tot parcursul zilei. Dacă o folosiți mai puțin intens, poate dura cu ușurință 1 zi și jumătate, poate chiar 2. Este foarte important să menționez că încărcarea cu încărcare super rapidă este incredibil de rapidă, încarcă 80% până la 90% în 1 oră.
Îl recomand cu căldură în această gamă de prețuri.
Avantaje:
Camerele din spate sunt excelente
Baterie puternică
Viteză
Construcție de calitate
Flexibilitate și compatibilitate
Dezavantaje:
Optimizare în aplicații
Există loc pentru îmbunătățiri în sistemul de operare
Aș dori o cameră selfie mai bună.
În comparație cu Galaxy Note 10 plus și iPhone XS MAX, de la care am făcut upgrade, diferența este imensă. Este cu adevărat ca ziua și noaptea.
Acum, dacă vii de la S22 Ultra, nu văd niciun motiv pentru upgrade decât dacă vrei ceva anume pe care 22 nu-l are.
Dacă ești profesionist, creator de conținut sau utilizator intensiv, îl recomand cu căldură. Dar chiar și pentru utilizatorii obișnuiți, dacă vrei cel mai bun telefon mobil Android, acesta este!
fii primul care lasă un comentariu