Για τα χαρακτηριστικά που θέλεις ο παρακάτω ειναι μονόδρομος. Οι περισσότεροι ειναι στα 850W με 1200-1500gr χωρητικότητα. Ο παρακάτω ειναι τα 1600w με 1500gr.
Μην πετάτε πολλά χρήματα σε αρτοπαρασκευαστες.Οι περισσότεροι κρατάνε δύο χρόνια και τα ανταλλακτικα στοιχίζουν Όλοι παρουσιάζουν πρόβλημα στα γρανάζια η στο ρουλεμάν του κάδου από τη θερμοκρασία που αναπτύσσεται κατά το ψήσιμο.Στεγνωνει το λιπαντικό και μετα χαλανε τα γρανάζια η το ρουλεμάν του κάδου. Και οι περισσότεροι έχουν τέτοια κατασκευή που είναι αδύνατον να ανοιχτούν ώστε να έχεις πρόσβαση στο κάτω μέρος που είναι τα γρανάζια η ο ιμάντας όπως έχουν μερικοί.Γι αυτό πάρτε ένα φθηνό για να μη κλαίτε τα λεφτά σας.Εγω είχα έναν tefal στα δύο χρονια χαλασε ο κάδος το ρουλεμάν.πηρα άλλον κάδο.Μετααπο λίγο καιρό χάλασαν έσωτερικα τα γρανάζια και δε συμφέρει η επισκευή που και πάλι δεν ήταν σίγουρο ότι θα γινόταν. Πήρα μετά έναν φθηνό.Εναμισυ χρόνο δουλεύει απροβλημστιστα σε καθημερινή βάση....
Συμφωνώ με ότι είπατε, το έπαθα προ καιρού με 2 Izzy, ευτυχώς μέσα στην εγγύηση. Ο 1ος έπαθε ζημιά με το ρουλεμάν (μάλλον) που γυρίζει τον κάδο και μου τον αντικατέστησαν αμέσως και τα ίδια έπαθα και με τον 2ο της αντικατάστασης. Ο 3ος δεν θυμάμαι τι έπαθε αλλά βγήκε off όχι πολύ αργότερα αλλά εκτός εγγύησης και πήγε ανακύκλωση. Δεν ξέρω αν πρέπει να δώσουμε αρκετά χρήματα για καλύτερη κατασκευή. Οι Izzy τότε ήταν φθηνοί, περίπου 50 ευρώ τον είχα πάρει.