Για παιδί 11 ετών τί είναι καλύτερα, ορθοπεδικό στρώμα ή ανατομικό? Επίσης είπαν κάποιοι ότι το στρώμα τους ζεσταίνει πολύ (ενώ στις προδιαγραφές είναι δροσερά στρώματα).Τι πρέπει να προσέξουμε ?
Καλησπέρα σας,
οι γιατροί συνήθως συστήνουν σταθερά στρώματα για μικρές ηλικίες.
Το συγκεκριμένο στρώμα είναι μέτριας σκληρότητας, αποτελείται από 100% οικολογικούς αφρούς και το ύφασμα από ίνες μπαμπού προάγει δροσιά το Καλοκαίρι και θαλπωρή τους χειμερινούς μήνες!
Σίγουρα αποτελεί κορυφαία επιλογή ξεκούρασης τόσο για τα παιδιά σας, όσο και για εσάς τους ίδιους, επομένως σίγουρα κανένας γιατρός δε θα έλεγε όχι σε τέτοια κατηγορία προϊόντος!
Ο συγκεκριμένος κωδικός έχει βραβευτεί ως το καλύτερο στρώμα με φυσικά υλικά για τη χρονιά 2023 στα Sleep awards of Greece!
Εννοείται Ορθοπεδικό,καθώς τα ανατομικά δεν είναι γενικά,για άτομα που είναι πολλές ώρες ξαπλωμένα,για την σκληρότητα δεν ξέρω μάλλον μέτριο και αναλόγος και το βάρος του ατόμου, εγω που είμαι αρκετά βαρύς παίρνω προς πιο σκληρό.Είναι επένδυση ιδιαίτερα σε περιπτώσεις ανθρώπων με κινητικά προβλήματα θέλει σαφώς πιο μεγάλη προσοχή,εγω σου γράφω 2 πράγματα σε γενικές γραμμές τώρα για λεπτομέρειες μίλα και με πιο ειδικούς στα στρώματα απο σοβαρές εταιρίες πρίν την αγορά.
Καλησπέρα σας , εφόσον υπάρχει τόση μεγάλη αναπηρία , θα σας συμβουλευα να ρωτήσετε τον ιατρό σας . Πολλές φορές εμείς , απαντούμε με βάση τις δικές μας προτιμήσεις , στην δεδομένη στιγμή καλό είναι να πάρετε μια επιστημονική γνώμη.