Concealers

Ερωτήσεις στην κατηγορία Concealers (5)

Κάνε μια ερώτηση

Concealer για μαύρους κύκλους

Έχω θέμα με τους μαύρους κύκλους. Τι concealer προτείνετε;

2 Απαντήσεις

• Το concealer απο μόνο του δε θα κάνει ιδιαίτερη δουλειά καθώς αν έχεις έντονους κύκλους θα γκριζάρει. Πρέπει να βάλεις ένα ροδακινί ή πορτακαλί corrector ανάλογα με το πόσο ανοιχτόχρωμη ή σκουρόχρωμη είσαι και απο πάνω ένα καλυπτικό αλλά λεπτόρευστο concealer στον έναν τόνο πιο ανοιχτό απο τον τόνο της επιδερμίδας σου και όχι πιο λευκό.

Corrector : MAC Studio Finish SPF 35 Concealer, Bobbi Brown Corrector, NARS Radiant Creamy Colour Corrector , Smashbox x Becca Under Eye Brightening Corrector,Makeup Revolution Conceal & Correct , Kryolan Concealer Circle (είναι μικρή παλέτα)
    Concealer: Tarte Shape Tape, Elf Camo Concealer, Maybelline Eraser, NARS Cosmetics Radiant Creamy Concealer (έχει και corrector), Shiseido Synchro Skin Correcting Concealer

• Πρέπει να βάζεις πρώτα κάποιον κορεκτορα, ώστε να αποχρωματιζεις τον μαύρο κύκλο κι έπειτα να βάζεις κονσίλερ, για να φωτίζει το βλέμμα. Εάν δεν αποχρωματιστει ο κύκλος η περιοχή εκεί θα γκριζαρει. Για τον αποχρωματισμό του κύκλου ανάλογα και τον τόνο της επιδερμίδας βάζουμε κίτρινο ή πορτοκαλί κορεκτορα. Εγώ ας πούμε που είμαι ανοιχτόχρωμη βάζω της nyx που είναι σε σομον χρώμα. Εάν είσαι σταρένια θα σου πρότεινα κίτρινο χρώμα.