Πιστεύω καλύτερα να πας σε Xbox Series S αν κινείσαι σε τέτοιο budget. Πολύ καλύτερη απόδοση, το έχω λατρέψει (γενικά παίζω σε Xbox Series X αλλά το Series S το έχω ως εφεδρικό στο σαλόνι). Πολύ καλή επένδυση αν το συνδυάσεις με Game Pass, ίσως ο καλύτερος συνδυασμός στην αγορά αυτή τη στιγμή.
Αρκεί να είσαι έτοιμος να αφήσεις τα δισκάκια, γιατί δεν τα υποστηρίζει. Αν έχεις φυσική συλλογή δε θα μπορέσεις να κάνεις κάτι με αυτά ή να αγοράζεις στο εξής φθηνά μεταχειρισμένα. Όμως με το Game Pass, έχεις τόσα παιχνίδια που δεν ξέρω αν θα σε νοιάξουν τα παλιότερα.
Κοίτα... το Xbox One S είναι μία μόνο Digital κονσόλα που σημαίνει ότι οτιδήποτε αγοράσεις θα είναι στην κανονική τιμή και δεν θα έχεις τις πιο οικονομηκές τιμές που θα είχες από το Skroutz παράδειγμα. Τώρα σχετικά με το Game Pass υπάρχει ακόμα, δεν ξέρω αν με το "καλό" εννοείς κάτι διαφορετικό. Πάντως εννοείτε ότι η κονσόλα δεν συγκρίνεται με το Xbox Series X, παραμένει όμως μία καλή, budget κονσόλα!
Συμφωνώ γενικά με όσα λες, μια μικρή σημείωση, υπάρχουν δύο εκδόσεις Xbox One S: Digital και Disc. Οπότε δεν είναι απαραίτητο ότι χάνεις τα δισκάκια, υπάρχει έκδοση που τα υποστηρίζει κανονικά. :)
Έχω xbox one s και πιστεύω πως αξίζει.
Έχω βάλει και το game pass Έχω forza horizon 5 μπορώ να επικοινωνώ με τους φίλους στο xbox και γενικά δεν κολλάει καθόλου