Κονσόλες

Ερωτήσεις στην κατηγορία Κονσόλες (67)

Κάνε μια ερώτηση

Εχω Xboxones και διαθέτω αρκετά παιχνίδια., Το ερωτημα μου, είναι το εξής λοιπόν.. μιάς και σκεφτομαι να προβώ σε αγορα του Xbox series X, τα παιχνίδια αυτα, θα μπορώ να τα παίξω ή δεν υποστηριζονται?

10 Απαντήσεις

• Ναι, θα μπορείς να τα παίξεις όλα, εκτός από όσα απαιτούν Kinect.

• Ναι στηρίζει όλα τα παιχνίδια του one το series x και πιστέψτε με δε θα μετανιώσετε την αγορά

• Εάν αγοράσω ένα Xbox θα μπορώ να επικοινωνώ με άλλους που έχουν play station 4;

• Toni_Flor

οχι δεν θα μπορείς να επικοινωνήσεις

• sfirikaitroxos

Και το rainbow six το υποστηρίζει

• θα μπορείς με γραφικά xbox one x ή αλλιώς αν έχουν τα παιχνίδια smart delivery κάνουν αυτόματα ενημέρωση στην series x έκδοση

• Μπορείς να παίξεις όλα τα παιχνίδια (όχι knect)

• Ναι φίλε μου απλά πρέπει να βάλεις το account σου από το παλιό xbox στο καινούργιο και όταν θα πας να αγοράσεις ένα game θα σου λέει ότι ήδη το έχεις και θα μπορείς να το κατεβάσεις

• LinQid

Θα μπορείς και τα retail και τα digital να τα έχεις και στην νέα κονσόλα απλά κάνε log in το account σου:)

• Oxi

• ναι υποστηριζονται και θα δεις και μεγαλη διαφορα στους χρονους φορτωσης. επισης διαθετει λειτουργεια quick resume οποτε κλεινεις κονσολα ανοιγεις κονσολα εκει που αφησες το παιχνιδι σου εκει θα το βρεις

• Τα παιχνίδια του one μπορεί να τα διαβάσει αλλά και να τα παίξει το X

• Δεν υποστιρίζονται