Καρέκλες Γραφείου

Ερωτήσεις στην κατηγορία Καρέκλες Γραφείου (10)

Κάνε μια ερώτηση

Θέλω μια καρέκλα για διάβασμα και οι bucket gaming καρέκλες θεωρώ πως δεν θα με βολεύουν στη μέση.

1 Απάντηση

• Για να λες "Bucket - Gaming" λογικά αναφέρεσαι στο Plaisio.
    Το plaisio να σε προειδοποιήσω ότι πουλάει μία καρέκλα "Ergohuman Project" η οποία δεν υπάρχει στο site της ErgoAction, επικοινώνησα με τον προμηθευτή και με ενημέρωσε ότι είναι μια φθηνή έκδοση της "Ergohuman Classic" (με πλαστική βάση και πολύ απλό μηχανισμό) αποκλειστικά για το Plaisio.
    Το περίεργο είναι ότι το Public πουλάει την κανονική "Ergohuman Classic" στα 549€ (όσο και ο προμηθευτής) ενώ το Plaisio πουλάει την "μούφα" έκδοση "Ergohuman Project" στα 569€...
    Εγώ έχω την "Bucket - Gaming" του Plaisio η οποία κλείνει 10 χρόνια τώρα και επειδή έχει πιαστεί ο κώλος μου λόγο του ότι κάθομαι αρκετές ώρες και έχει διαλύσει η δερματίνη (υλικό), έχει σπάσει η μία ρόδα, έχει χαλάσει ο μηχανισμός και πέφτει κάτω όλη την ώρα και επίσης ζεσταίνομαι υπερβολικά λόγο του υλικού, είπα και εγώ επιτέλους να πάρω μία που έπρεπε να είχα πάρει από την αρχή, έψαξα και κατέληξα στην "Ergohuman Advanced" την οποία για να είμαι σίγουρος ότι είναι η "κανονική" έκδοση τώρα που ανακάλυψα ότι κυκλοφορούν κιάλλες, θα την πάρω από τον προμηθευτή.
    Δοκίμασα την "Ergohuman Project" στο Plaisio που είναι και αυτή full mesh και είναι απίστευη εμπειρία, λες και κάθεσαι στον αέρα, δεν ζεσταίνεσαι καθόλου.

• Vasileios Papanikolaou

Να προσθέσω ότι στην "Ergohuman Advanced" το "lumbar support" που έχει δυστυχώς δεν αφαιρείται, το έχω βάλει στο φουλ λάσκα-χαλαρό (στην "Ergohuman Classic" όταν το ρύθμιζες κουνιώταν-μετακινόταν προς τα πίσω, στην "Ergohuman Advanced" δεν κουνιέται απλά χαλαρώνει η πίεση που θέλει για να πηγαίνει πίσω) και παρ' όλα αυτά ενοχλεί φουλ διότι για κάποιο λόγο φαίνεται πως το σχέδιο της πλάτης έχει κλίση προς τα πίσω και έχω την εντύπωση ότι στην "Ergohuman Classic" που είχα δοκιμάσει δεν ήταν έτσι και ήταν πιο ίσια η πλάτη, με αποτέλεσμα μετά από χρήση να μην βολεύει στην μέση και στην πλάτη και για τα χρήματά της είναι λίγο "ouch"