Νιπτήρες Μπάνιου

Ερωτήσεις στην κατηγορία Νιπτήρες Μπάνιου (4)

Κάνε μια ερώτηση

Μας αρέσουν οι μαύροι νιπτήρες αλλά φοβόμαστε μήπως φαίνονται συνέχεια λερωμένοι από άλατα, σαπούνια κ.λ.π. Μπορεί κάποιος που έχει εμπειρία να τη μοιραστεί μαζί μας? Ευχαριστώ.

7 Απαντήσεις

• Θα φαίνονται συνέχεια λερωμένοι γιατί τα άλατα του νερού αφήνουν άσπρα στίγματα που όταν στεγνώσουν φαίνονται στο μαύρο. Έχω μαύρο νεροχύτη, μαύρο νιπτήρα και μαύρη λεκάνη. Και τα 3 θέλουν συνεχή φροντίδα για να δείχνουν όμορφα. Η λύση είναι το συνεχές ψεκασμα με προϊόντα κατά των αλάτων. Στο εξωτερικό έχω βρει πως υπάρχουν κρέμες νανοτεχνολογίας που αφήνουν ένα προστατευτικό φιλμ επάνω στα μαύρα είδη υγιεινής, τα αδιαβροχοποιουν και δεν επιτρέπουν στο νερό να αφήσει στίγματα. Αν βαριέσαι να καθαρίζεις συνεχώς, πάρε λευκό χρώμα.

• Lamprini_Oikon

Πιο προϊόν χρησιμοποιείται για το καθάρισμα σε μαύρο νεροχύτη και μαύρη βρύση? Και ποιο είναι το προϊόν νανοτεχνολογίας που τα αδιάβροχο ποιεί???????????

• Ξεκάθαρα θα φαίνεται συνέχεια λερωμένος αν μετά από κάθε χρήση δεν καθαρίζεται, πράγμα αδύνατον. Και μόνο η οδοντόκρεμα να ξεφύγει κ να μείνει, άστο καλύτερα...

• Μπορείς να πάρεις μαύρο γυάλινο. Θα είναι πολύ εύκολο στο καθάρισμα σαν τα τζάμια

• Στο σπίτι που μένω έχει στο μπάνιο νιπτήρα καφέ σκούρο, τα παλιά είδη υγιεινής του 80...δε φαίνεται ποτέ καθαρός,δεν είναι ποτέ λαμπερός. Θέλει κάθε μέρα καθάρισμα από τα άλατα.

• Εγώ πάντως που έβαλα μαύρο νεροχύτη στην κουζίνα (τεχνογρανιτη) με το που κλείνει η βρύση, σκουπίζω όλο το νεροχύτη με πετσέτα, διαφορετικά μακιαζει....

• Δεν έχω εμπειρία, αλλά κι εγώ το σκεφτόμουν να πάρω και δεν το αποφάσισα γι αυτό το λόγο..αλλά και οι λευκοί, τουλάχιστον στο σπίτι μας, θέλουν καθάρισμα μια φορά την εβδομάδα σίγουρα, οπότε δεν ξέρω αν θα θέλει πιο συχνά ένας μαύρος νιπτήρας. Από παλαιότερη εμπειρία, ίσως αν είναι ματ και μαύρος να λερώνει πιο εύκολα..

• μονο νερο με ξυδι , οχι ισχυρα καθαριστικα
    μια πιο ακριβη λυση ειναι νανο κεραμικο υγρο (αυτοκινητα), να περνας με ενα πανι κ τζαμι ντουζιερας κ νιπτηρα, ειναι υδροφοβικο υλικο