Εκτυπωτές

Ερωτήσεις στην κατηγορία Εκτυπωτές (60)

Κάνε μια ερώτηση

θέλω έναν εκτυπωτή να τυπώνω φωτογραφίες τοπίων που βγάζω μόνος μου και να τους κάνω κορνίζα για το σπίτι μου, τί προτείνετε?

1 Απάντηση

• Θέλετε Α4 ή Α3? Προσωπικά θα πρότεινα κάποιον φωτογραφικό εκτυπωτή της Epson με τεχνολογία δοχείου μελάνης. Κοστίζουν παραπάνω στην αγορά, αλλά εκτυπώνουν κυριολεκτικά με μηδαμινό κόστος και απίστευτη ποιότητα.

Εγώ έχω τον Epson Ecotank L850 που είναι καταπληκτικός για φωτογραφίες, έχω αφήσει και review αν θέλετε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες. Είναι Α4. Εγώ τον πήρα 450 ευρώ, δεν ξέρω πόσο κάνει τώρα.

Αν θέλετε Α3 μπορείτε να πάρετε τον Epson L18050 (μπορεί να τον δείτε και ως L18100, είναι ο ίδιος εκτυπωτής απλώς έχει κωδικό για άλλη περιοχή). Παίρνει κι αυτός 6 μελάνια, είναι Α3 και βγάζει απίστευτες φωτογραφίες με την χρήση κατάλληλου χαρτιού. Απλώς είναι πιο ακριβός, κοστίζει πάνω από 700 ευρώ από ότι βλέπω.

Οποιονδήποτε άλλο εκτυπωτή αν πάρετε που δεν έχει τεχνολογία μελάνης μπορεί να τον πάρετε πολύ φτηνότερα αλλά θα σας βγει δεκαπλάσιο το κόστος όταν θα αρχίσετε να εκτυπώνετε.