Εκτυπωτές

Ερωτήσεις στην κατηγορία Εκτυπωτές (60)

Κάνε μια ερώτηση

Αναζητηση εκτυπωτη

Χρειαζομαι εναν εκτυπωτή καθώς και ενα πολυμηχάνημα για φωτοτυπίες αλλά και εκτυπώσεις (backup του εκτυπωτη) για γραφείο. Απαραίτητη προυπόθεση να δέχονται συμβατα μελάνια χωρις chip! Κάπου 10.000-15.000 τον μήνα.
Εχω δοκιμάσει στο παρελθον HP και ημουν παρα πολυ ευχαριστημένος, αλλα πλεον όλοι θελουν μελανια με τσιπαρισμα κ δεν θελω με τιποτα να μπω σε αυτη την διαδικασια.
Τωρα αγορασα ενα πολυμηχανημα brother αλλα ως ποιοτητα πολύ χαμηλότερο της HP για μένα (παντα οχι με original μελανια κ drum).
Καποια προταση, εστω κ για refurbished; ή καποιες αλλες μάρκες/μοντελα αξιόπιστα;

1 Απάντηση

• Εγώ έχω τον Epson L850 που πλέον δεν βγαίνει, τον έχει αντικαταστήσει ο Epson L8050, είναι ακριβός να τον αγοράσεις αλλά με το δοχείο μελάνης πραγματικά εκτυπώνεις με ψίχουλα χιλιάδες σελίδες και με αυθεντικά μελάνια.

Ότι γράφω για τον L850 ισχύει και για τον L8050 σε ότι αφορά την ποιότητα κτλ, απλά ο νεότερος έχει wifi και άλλα καλά που δεν έχει ο L850.

Αν θέλει Α3 ο παλαιότερος ήταν το Epson L1800 που αντικαταστάθηκε από τους Epson L18050 και ο ET18100 (είναι ίδιοι αυτοί οι δύο, είναι για διαφορετικές περιοχές οι κωδικοί).
    Οι Epson στους inktank είναι κορυφή, φθηνά αυθεντικά μελάνια αλλά αν πάρεις και συμβατά ακόμα φθηνότερα.

Εφόσον θέλεις τόσες πολλές εκτυπώσεις ανά μήνα δεν θα έχει πρόβλημα να ξεραθούν τα μελάνια στις κεφαλές. Και το κυριότερο εφόσον δεν είναι laser δεν θα χρειάζεται κάθε τόσο να αλλάζει και κεφαλή γιατί μετά από χιλιάδες εκτυπώσεις αρχίζουν και εκτυπώνουν γραμμές. Οι Ink tank δεν έχουν τέτοιο θέμα.

Εδώ δες το review που έκανα για τον L850

https://www.skroutz.gr/s/6183506/Epson-EcoTank-L850-Inkjet-Ektypotis-gia-Fotografies.html#reviews