Πρέπει να το διαβάσεις μόνος σου γιατί είναι αρκετά περίπλοκο. Το μόνο που μπορεί να σου πει κάποιος είναι ότι κάποιες συσκευές δεν δουλεύουν σωστά ή δεν δουλεύουν καθόλου σε τροποποιημένο ημίτονο.
Επίσης υπάρχουν ινβερτερ καθαρού ημιτονίου χαμηλής συχνότητας που έχουν περισσότερη άνεση στην εκκίνηση επαγωγικών φορτίων, πχ ψυγείο…
Εάν η αγορά ινβερτερ προορίζεται για τροφοδοσία ψυγείου τότε χρειάζεται να προηγηθεί μέτρηση, το δικό μου με ονομαστική ισχύ 105 watt είδα στιγμιαία κατανάλωση στην εκκίνηση 1600 watt.
Γεια σας κάποιος να με ενημερώσει ποιο inverter είναι κατάλληλο για έναν καταψύκτη σπιτιού συν ένα δύο φώτα led των 15 vat η 1000 lumier περίπου.
Ευχαριστώ.
Υ.Γ. Και για ανταμοιβή δείτε προς τέρψιν οφθαλμών τα βιντεάκια μου στο youtube με το Αλέκτωρ Ελάλησε ! ! ! άνευ διαφημίσεων.
Κατάλληλο είναι ένα ινβερτερ καθαρού ημιτονίου, το δύσκολο είναι το να μπορέσει να εκκινήσει τον καταψύκτη σου, τα φώτα είναι το εύκολο κομμάτι, για να μην αερολογούμε το καλύτερο θα ήταν για αρχή να πάρεις ένα κιλοβατόμετρο πρίζας το οποίο κρατάει στατιστικά, με αυτό τον τρόπο θα μάθεις ποιο είναι το μέγιστο ρεύμα που τραβάει κατά την εκκίνηση, εγώ πήρα ένα γύρω στο 10ευρω, θα το βάλεις στην παροχή του καταψύκτη σου και άφησε το καμία βδομάδα ώστε να έχεις μια πληρέστερη εικόνα, έπειτα θα προβείς στην αγορά του κατάλληλου ινβερτερ με βαση το ποσά watt χρειάζεται ο καταψύκτη σου.